1793
-
#552 Nem küldöm a mentést, nyenyenyeeeeeeeee!
(nincs is meg nekem még, szal no para) -
#551 Azért meg sztm jó ha be van kapcsolva....tőlem lehetne minden 100%-on is. Talán akkor az emberkék egy kicsit jobban megbecsülnék a motort...ámbár lehet hogy nem. Nemtom...egyszer ki kéne próbálni. -
#550 Ezért kapcsoltam én ki tegnap este teljesen az ütközést. Sajnos így nem a legrealisztkiusabb, de legalább az ugrálás miatt nem látható játékosnak sem lehet nekimenni véletlenszűren. -
#549 Csak arra kérnék mindenkit, hogy az első kanyarban használjátok már végre a féket!! :))
Nincs annál dühítőbb, hogy már fékezek (fordulnék ívre) és vki 250-el belémszáll:) -
cozy #548 Az én leszek... -
#547 Az esti futamra én is beneveznék, ha nem zavar egy sereghajtó. -
#546 Ne tolongjatok :) Akkor később.... -
#545 Ki játszana most? disz iz dö kvestcsön. :) -
#544 -
Beagie #543 ne emlegessétek mer' még megjelenik -
#542 Én nyomulnék, de ketten nem túl izgi. -
#541 Danika gyerek még...ne bántsátok...nem tudja mit cselekszik stb. :) -
#540 mikor lesz legközelebb verseny? -
#539 nézz be a gumiszobába a Danika aranyköpései topicba, utána már érteni fogod -
#538 Na ezt viszont most nem értem! -
#537 Danika-féle betegség téged is elkapott? -
#536 Akarom mondani pontosan! :)) -
#535 pontoSan -
#534 Pontossan! -
#533 Küld a mentést, ne törödj semmivel :) lécci-lécci-lécci! -
#532 NEm! Ez alényeg, hogy utána úgy változtatom meg az egészet, ahogy akarom!!!!!!!!!!!! :))))) -
#531 nem, ugyanazzal a playerrel akar új versenyzőt indítani, így megvan az összes pálya, de mégis új a versenyzője -
#530 De akkor megint nem látom értelmét, hogy minek a mentés, ha aztán egy másik pilótát csinálsz!
Azzal is ugyan úgy végig kell menned a létrán nem?
:) -
#529 A mentésre utána már tudok kreálni, egy saját pilotát, tehát nyilván nem a más által feltuningolt motort használnám, már csak azért se, mert sanszos, hogy ami másnak pont jó, az nekem nem. Egyébként. -
#528 1 cds, nincs még 1 hónapja -
#526 És abban mi a jó?
Hogy más által feltuningold géppel versenyzel? -
#525 Kéne nekem egy olyan mentés, ahol már kész van a gém legalább csempijon fokozatban... -
#524 arról inkább ne beszéljünk... -
#523 igy már ketten voltak :)
Zaki! Neked hogy áll a saját motorod? -
#522 én 12h körül jövök -
#521 Ha van kedve valakinek, nyomhatjuk ma is korábban akár déltől egy párat... -
#520 asszem 6 -
#519 hányan voltatok? -
#518 Én mindig hátul kullogtam . De ettől függetlenül jó volt. -
#517 és a középmezőnyhöz szoktam tartozni általában -
#516 Zaki te mennyire vágod? Én tegnap mentem velük 1 futamot hát mit ne mondjak mindig utolsó voltam :).Jól nyomják a fiúk. -
#515 addig gyakorlok, meg ilyesmi -
#514 tegnap elfelejtettem, hogy verseny(ek) van(nak), de este már én is szeretnék jönni -
#513 Este már én is leszek...asszem. Írjatok majd Ip-t! -
Moata #512 Ma este már én is nyomatom ezerrel.