1793
-
Nem akar valaki multizni? -
Pesti vagyok -
Mennyiért? csere nem érdekelne? ISO vagy RIP? -
Jó de a DSL-esektől 4-5Kval jön amivel napog/ hetekig tartana leszedni... -
tehát akkor megvan! szedd! -
ezt vhogy selytettem de én pl az indenpendencé-nél nem találom csak DSL-eseknél... egyéb ötlet? -
DC++ -
Up! Megintcsak kéne ez a progi! nem tudja vki hogy hol van? -
Nem tudjátok hol van fent a neten? Dc-n csak DSL-es van amit meg tudtam netes ilyet az megszünt! help! -
bazz, én már vagy 2 hónapja nem nyomtam a gameval... pedig milyen komoly a multi... majd vmikor elkezdem újra a gamet, emrt azóta gondolom nagyon nem vagyok ottohn a játékba, újra bele kell lendülni -
Beagie #1208 a 2. up rövid idő alatt. Lehet hogy halódik a topic? :( -
ez meg mi ? -
Beagie #1206 up (2.0) -
Baszki én ezen mér nem indultam Alexware-t nyáron miko szoktam még ezzel játszani vertem...... -
Joker Hun #1204 .http://www.onlinerankings.net/ -
hihi
-
Joker Hun #1202 Eyén este?
-
TOMEEEEE #1201 Hell mindenki!
Volt valaki a teremcrosson?
Nagyon király volt! -
Joker Hun #1200 Orvos látott mostanában!!!!!!!!! -
yep -
Beagie #1198 up -
kvanta #1197 honnan, hol mikor? -
Joker Hun #1196 Baz jol eltudtok tünni! -
kvanta #1195 én sima külsőt használok -
az eddigi tapasztalataim alapján nekem a 35 sim level jött be a legjobban -
TOMEEEEE #1190 Sim ne legyen mert az tényleg szar!
És hidd el lenyomom a csapatot ha kell Kvanta aki megtud fogni!
nekem 50-en van mind kivéve a vésebesség ami 25-ön van és én is megkinlódtam rendesen érte!:))) -
100% sim szerintem nem jo ötlet40-60 között van érteleme.teljes távot támogatom, csak esös verseny viszont őrültsééég:)
amugy nekem is trainer el lett fullos a mocim és ezen már enm is változtatok! mivel többször volt már ujrarakva a játék savék ide oda másolgatva elvesztek a rendes mocim mentései és már legalább 3 szor megcsináltam majdnem fullosra de 4edszerre már nem fogom emrt telejesen megutáloma játékot ezért használom a tarinert -
nekem most 40-esen van mind1ik mutatóm, és nem kis szenvedés árán sikerült megszereznem a pontokat, te meg itt trailer-ezel bazz
-
cheat-tel nyomod?! na akkor kössz szépen, engem már nem érdekel a dolog -
kvanta #1184 100% nam jó tényleg csak idegeskedés megy, coll megint nem jó mert ha valaki laggol akkor nagy az esély, hogy "kiüt" valaki/ket -
végülis uanaz mer cheat=csalás. és a trainer is csalást. mond ugy hogy csítelésel. és akkor az gyüjtő! :) -
Beagie #1179 sziasztok!
javaslataim:
100 % sim level, hogy értelme is legyen a dolognak.
Sőt a csak esős versenyektől sem zárkózom el.
-
legyen inkább 3 kör a 2 helyett -
sztem 2 kör, mindenki a saját mocijával, collosion feltétlenül legyen bekacsolva, anélkül nem játék a játék, edzés nem kéne, időmérő futam az is jöhet -
jajaja, lehet, hogy engem is érdekelne (sőt biztos) -
kvanta #1174 egészen pontosan milyen szabályokra gondolsz?
Amúgy nem rossz 5let -
kvanta #1172 nem láttad elégszer a hátam? az nem bizonyíték? -
kvanta #1169 mát hogy lenne könnyítés? Billel még nehezebb nyomatni! De nem tudom honnan vettétek ezt a csaólós dolgot. Már veled is nyomattam és én se csalok mégis állvahagytam a szecska mezőnyt! Na és Tom még tőlem is jobb! -
mikor a menyezett repedezett :P -
mikó?