MotoGP 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
lenyomtam pár karikár úgy 10-12 ember társaságában, annyi láma van, hogy az vmi hihetetlen, pl megyünk egymás mellett 3 kilóval, erre direkt arra megy, hogy engem kilökjön
versenyenként legalább 2X mindig kilöktek
versenyenként legalább 2X mindig kilöktek
Dudes ha lesz 14kor én is tudok jönni. Ha gondoljátok csinálhatom én is.
Abit IT7, Intel 1800, 512MB 333MHz, Abit Siluro 4200, 120GB Maxtor+160GB Maxtor+160GB Maxtor, Pioneer 107D
bal oldalon megtalálog a MotoGP-t ha ráklikkelsz, és után a piros kék nyillal frissítesz akkor meglátod az éppen aktív játékokat
jó lenne ha mindenki felrakná az "The All Seeing Eye" progit, mert abban eccerû gamat csinalni, és akkor nem kell IP-ket beírni sem, és ha akarjuk játszunk "password"-el és akkor csak magunk vagyunk vagy nem pass-al és akkor esetleg befut néhány külföldi csávó is. Én szoktam velük menni van minkor 10-12 ember is összejön! Belinkelem a progit:Klikk ide!
hát ez így, csak ide nem megy, de MSN elérsz: [email protected]
nekem is emgvan és csak annyit tudok mondani hogy ez az ember egy félisten. iszonyat brutális amit mûvel!!!!!!
fent van 1ik haverom ftp-én elkérem acimet aztán lehe onnan is tölteni
fent van 1ik haverom ftp-én elkérem acimet aztán lehe onnan is tölteni
*Posse*T.W.D*
olyasmi mint a getaway in stockholm sorazat csak itt auto helyet motorral rohangal a csavo...
pl egy 68 km szakaszt autopalyan eleg suru forgalomban 15 perc alatt nyomja le a csavo es ez vegig belso kamerabol mutatva
gyakorlatilag 300-al kerulgeti a kamionokt
pl egy 68 km szakaszt autopalyan eleg suru forgalomban 15 perc alatt nyomja le a csavo es ez vegig belso kamerabol mutatva
gyakorlatilag 300-al kerulgeti a kamionokt

Ez egy teljes film vagy mi? Dokumentumfilm?
Abit IT7, Intel 1800, 512MB 333MHz, Abit Siluro 4200, 120GB Maxtor+160GB Maxtor+160GB Maxtor, Pioneer 107D
Ghostrider the final ride a cime es 800 mega korul van...
nagyon brutalis amit a gyerek muvel benne
dc-n meg tudom osztani ha kell valakinek..
nagyon brutalis amit a gyerek muvel benne
dc-n meg tudom osztani ha kell valakinek..
Hi srácok!
Sorry, hogy gamén kívüli kérdéssel fordulok hozzátok....
Láttam vmi gigabrutál mocis videjót... Ghost Rider volt a címe...
nem tudnátok adni vmi linket, ahonnan leszedhetem???
elõre is köszi
Sorry, hogy gamén kívüli kérdéssel fordulok hozzátok....
Láttam vmi gigabrutál mocis videjót... Ghost Rider volt a címe...
nem tudnátok adni vmi linket, ahonnan leszedhetem???
elõre is köszi
Én is😞
And the guilty'll bleed when that moment comes. They'll be coming to claim, take your soul away BF'42:SiX Iceman, team-de|Iceman, PT-6|Iceman, BC2: Iceman6, BF3: Icemanr6
Érdeklõdés hiányában nem lesz ma verseny. Majd legközelebb elõbb szólok. 😞
Természetesen az élõ közvetítésre az osztrák 1-en. 20:00-21:00 között. Úgy gondoltam hogy az uccsó 5 autó elõtti szünetben beírom ide az ipt aztán lehet csatlakozni. Ha lement az edzés akkor mehet a game. 10-15 perc szerintem elég lesz a jelentkezésre. Mondjuk még nem vagyunk elegen.