1793
-
#1163 bazz, én még nem is láttam ilyet hol lehet ilyet kapni, és mennyibe kerül kb? lehet, hogy veszek én is 1 ilyet -
TOMEEEEE #1160 Én????SOha!!!!!
Ilyen jó vagyok!:)
Sok gyakorlás és ennyi!! -
kvanta #1159 nem jól látod, erre a fejemet teszem -
TOMEEEEE #1157 Hello mindenkinek én még itt új vagyok,de én is motorozok!
-
Beagie #1156 minden nap -
#1155 Van kedve vkinek ma este multizni? vagy tud vki vmi magyar server cimet? -
#1153 pl én -
#1152 pl te? én msot azon gondolkoztam hogy leszedem ujra csakhát elég kezdő vagyok még a motogpben. -
#1151 van ám! -
#1150 up! van aki még játszik ezzel a game-val multiban? -
#1148 már mind1 -
#1147 Bázzzz nincs itt a cd!
ROhadt életbe -
#1146 A saját motoromat meg kitöröltem:(( -
#1145 Zaki felrakom akko fél 3-ig még jo???? -
#1144 hi, ha akartok jönni játszani, akkor gyertek a következő címre: 62.201.83.87 -
kvanta #1143 szerintem nem lehet, ha csak nem csalsz mint ahogy azt mostanában mindenki csinálj :( -
kvanta #1141 akkor mondjatok időpontot, de ne este mert én megyek bulizni -
#1140 én is benne vagyok -
#1139 Én! De a dél nem olyan jó, mert ugye ebéd meg utána böfizés, megszépítő alvás ... -
kvanta #1138 Esetleg holnap dél körül party? Ha kell csinálok servert s ha leszünk elegen akkor le is kódolom! Ki lenne benne? -
#1137 én benne vagyok, biztos ott leszek -
Moata #1136 Gyerekek ma is lesz egy szerverünk az eye-on. passwordos lesz majd beírom ide ha jelentkezik valaki.
Na beszeltem is a sraccal. 17:00-től megy a szerver. Raikkonen lesz a neve a pass pedig furogep. :))) -
kvanta #1134 estefele nem? Vagy nekem mind 1 most megyek gyakorolni :) -
kvanta #1132 ma bulizok, de holnap este jó nekem -
#1131 valahogy nem jön össze ez a multi dolog! -
kvanta #1130 bocs de tegnap sikerült elaludnom! -
#1127 akkor lesz ma valami race? -
#1126 mikor? -
#1125 én is! -
#1124 én benne vagyok -
kvanta #1123 Hali all!
Ma este egy party? -
#1122 Jah, és miért van az, hogy max a gyorsulásom, és a váltó is úgy van beállítva, hogy jobblegyen a gyorsulás "low" és ne a végsebesség legyen a jobb. A nagy hondával megyek, és capirossi a kis hondával legyorsul?! Ez a buzi gép egy csaló? -
#1121 Nem nagyon akarok csítelt mocival menni! Remélem ezzel nem vagyok egyedül. Remélem ti is saját fejlesztésü mocival nyomjátok! Ugye igen? -
#1120 Srácok én most értem el oda, hogy kilokkoltam a legend fokozatot. El is kezdtem volna Susukában, de valahogy mindig elfirkálok, mert ugye itt már eléggé szar fékezni. valami ötlet arra, hogy lehet mégis jól menni és megverni a mezőnyt? Már így is néha elég szar volt, mert alig birtam megverni a gépet. Van egyálltalán valaki aki legendbe megnyerte a versenyeket? -
#1119 Hát akkor Te egy csíter vagy! -
#1118 ehh már azt a savet sem találoma melyikben azok az idök vannak amik fel vannak töltve a blackhole oldalára :\ -
#1117 velem akkor mi legyen srácok megint ujraraktam motogp-tés van kb 5 save mappám a korábbi ujrarakásoknak köszönhetöen viszont nemtalálom 1ikben sem a saját fejlesztészü mocimat tehát csaka csitelt mocim van viszont kibebaszottul nincs kedvem kb negyedszerre ujrakezdeni az egészet -
#1116 ok, jó 8! -
#1115 kösz, nem ! majd talán holnap, most tenti van! -
#1114 jössz játszani?