1793
  • zaki
    bazz, én még nem is láttam ilyet hol lehet ilyet kapni, és mennyibe kerül kb? lehet, hogy veszek én is 1 ilyet
  • TOMEEEEE
    Én????SOha!!!!!
    Ilyen jó vagyok!:)
    Sok gyakorlás és ennyi!!
  • kvanta
    nem jól látod, erre a fejemet teszem
  • TOMEEEEE
    Hello mindenkinek én még itt új vagyok,de én is motorozok!
  • Beagie
    minden nap
  • Tufa16
    Van kedve vkinek ma este multizni? vagy tud vki vmi magyar server cimet?
  • Gugger
    pl én
  • Tufa16
    pl te? én msot azon gondolkoztam hogy leszedem ujra csakhát elég kezdő vagyok még a motogpben.
  • Gugger
    van ám!
  • Tufa16
    up! van aki még játszik ezzel a game-val multiban?
  • zaki
    már mind1
  • Ruffi
    Bázzzz nincs itt a cd!
    ROhadt életbe
  • Ruffi
    A saját motoromat meg kitöröltem:((
  • Ruffi
    Zaki felrakom akko fél 3-ig még jo????
  • zaki
    hi, ha akartok jönni játszani, akkor gyertek a következő címre: 62.201.83.87
  • kvanta
    szerintem nem lehet, ha csak nem csalsz mint ahogy azt mostanában mindenki csinálj :(
  • kvanta
    akkor mondjatok időpontot, de ne este mert én megyek bulizni
  • zaki
    én is benne vagyok
  • Gugger
    Én! De a dél nem olyan jó, mert ugye ebéd meg utána böfizés, megszépítő alvás ...
  • kvanta
    Esetleg holnap dél körül party? Ha kell csinálok servert s ha leszünk elegen akkor le is kódolom! Ki lenne benne?
  • zaki
    én benne vagyok, biztos ott leszek
  • Moata
    Gyerekek ma is lesz egy szerverünk az eye-on. passwordos lesz majd beírom ide ha jelentkezik valaki.
    Na beszeltem is a sraccal. 17:00-től megy a szerver. Raikkonen lesz a neve a pass pedig furogep. :)))
  • kvanta
    estefele nem? Vagy nekem mind 1 most megyek gyakorolni :)
  • kvanta
    ma bulizok, de holnap este jó nekem
  • Gugger
    valahogy nem jön össze ez a multi dolog!
  • kvanta
    bocs de tegnap sikerült elaludnom!
  • Gugger
    akkor lesz ma valami race?
  • Gugger
    mikor?
  • Gugger
    én is!
  • zaki
    én benne vagyok
  • kvanta
    Hali all!
    Ma este egy party?
  • Gugger
    Jah, és miért van az, hogy max a gyorsulásom, és a váltó is úgy van beállítva, hogy jobblegyen a gyorsulás "low" és ne a végsebesség legyen a jobb. A nagy hondával megyek, és capirossi a kis hondával legyorsul?! Ez a buzi gép egy csaló?
  • Gugger
    Nem nagyon akarok csítelt mocival menni! Remélem ezzel nem vagyok egyedül. Remélem ti is saját fejlesztésü mocival nyomjátok! Ugye igen?
  • Gugger
    Srácok én most értem el oda, hogy kilokkoltam a legend fokozatot. El is kezdtem volna Susukában, de valahogy mindig elfirkálok, mert ugye itt már eléggé szar fékezni. valami ötlet arra, hogy lehet mégis jól menni és megverni a mezőnyt? Már így is néha elég szar volt, mert alig birtam megverni a gépet. Van egyálltalán valaki aki legendbe megnyerte a versenyeket?
  • Gugger
    Hát akkor Te egy csíter vagy!
  • Kaszi46
    ehh már azt a savet sem találoma melyikben azok az idök vannak amik fel vannak töltve a blackhole oldalára :\
  • Kaszi46
    velem akkor mi legyen srácok megint ujraraktam motogp-tés van kb 5 save mappám a korábbi ujrarakásoknak köszönhetöen viszont nemtalálom 1ikben sem a saját fejlesztészü mocimat tehát csaka csitelt mocim van viszont kibebaszottul nincs kedvem kb negyedszerre ujrakezdeni az egészet
  • zaki
    ok, jó 8!
  • Gugger
    kösz, nem ! majd talán holnap, most tenti van!
  • zaki
    jössz játszani?