Half-Life 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Doki17
Nem biztos de leglább elolvasom és megértem a képregényt.

janos666
Ha beírkálom neked ide 10-20 oldal fordítását azt is felgrafikázod? <#ravasz1>
Doki17
Beraktam a 170. rész is itt van.
concerned170_HUN

Doki17
RelakS utolagos engedelmeddel grafikába öltöttem a fordításodat remélem nem baj.
concerned171_hun

Seth
de az elõzõ számban amilyen fejet vág, azon borultam 😄

PSN ID.: Beegabor

janos666
Kár hogy nem létezik freeman model a játékban, hatásosabb poén lenne ha képen is mutatnák ahogy épp a pajszerral operál mikor elhangzik hogy ne feledjen újratölteni.
RelakS
Baxus, Frohman történetébe visszajött az élet, hogy Freeman is berobbant 😊

Issue #171
-*sóhaj* Dr. Freeman a legjobb, nem?

-Csak nézd, ahogy hidegre teszi azokat a zombikat és arctámadókat.
Elképesztõ! És milyen ügyesen bánik a Gravity gun-jával.
-Beszéljünk inkább valami másról!

-Tudod, azt hallottam, hogy végigment a csatornákon Ravenholm-ig, aztán végig a parton, majd vissza a városba! Ki más lenne képes túlélni egy ilyen kalandot, mint õ? Senki más, csak õ!

-HÉ! DR. FREEMAN! NE FELEJTSEN EL ÚJRATÖLTENI!

...

-Skubiztad, öreg? Épp most segítettem Dr. Freemannek.
-Éppen a kicseszett pajszerét használja!

(jobb fordítást írjatok, ha tudtok, mert sok helyen voltam bizonytalan 😊 )

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

nem kell a hl2 az episode 1hez.

a faqban benne van hogy a régi tört verzióval nem mennek az epizódok. kérdés az lenne,hogy ha megveszem az eredeti alapjátékot, azzal mennek e a tört epizódok ? mert úgy megéri megvenni

episode 1hez nincsenek modok tudomásom szerint.

Bocs, provision-os EP1.

Igen halkan jegyzem meg... Provision verzióval hogyan lehet modokat használni?

RelakS
szvsz még nem 😛

Blekk Síp
Ezt a hlcomic-ot nem kezdte el vmi magyar nemnormális fordítani? 😄

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

Magiszter
Nah ez kész. Végignéztem és... hát ez kész<#lama><#taps><#banplz>

Qwerty4
Visszavonom, már nem kell!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Qwerty4

RelakS
Pofáraesés Frohman módra:
Fordítás:
Szal õ Freeman, mi? Nos... azt hiszem, tudom már, miért tartják az emberek annyira jónak.
Úgy gondolom, ban benne egy bizonyos ... valami. Magabiztosság. Misztikum. Valami.
Plusz rajta van ez a frankó öltözék. És van az a retro szemcsója. És van az a...
<#pardon1>
És nála van... az én... gravity gun-om...
<#ticking>

Qwerty4
Egy kis segítséget kérek:
Valaki nem tud egy olyan honlapot ahol egy olyan HL2 - Episode 1 torrentet lehet találni ami min. 20 kb/s tud töltõdni.
És ha valaki tud valamit, melyik programon indította el a töltést.
Én egyébkánt már sok torrentel próbálkoztam, de pl. az Opera böngészõ 2 kb-al töltötte és a File Sharing Revolutionon el sem indult a töltés még napok után sem.
Elõre is kösz.

Qwerty4

Hello all! Half - Life 2 Episod One próblémám van.

A második epizódban mindjárt a játék eleje után elsötétül a monitorom.
Tapasztalt már valaki valami hasonlót? Ha igen,kérem írja le mi erre a megoldás.
Az elsõ epizódot tökéletesen végig tudtam játszani. A másodiknál belépek az ajtón jönnek a katonák átlépek a boltíven és minden sötét lesz. Kimentettem a sötétben és a betöltésnél a kis ablakban pedig látszik a kép. Nem értem. HELP PLEASE!!!

Rash87
Vengeance féle verzió!

Glory, Glory Man. United!

Rash87
Telepített verzió!

Rash a játék hogy van meg neked? szal csak úgy felmásoltad a gépedre egy feltelepített verzióról?
Rash87
Hellosztok.

Én most kezdtem el újból a játékot,ez a második alkalom,de sokszor csak úgy kilép a játék,azt írja,hogy Run Time Error.....

Valaki tudna erre vmit mnodani? Miért csinálja?

Magiszter
aham. Akkor majd megkérdem a haveromat hogy mi az accountja<#eplus2><#hehe><#idiota>

MaxPayne
Hy én most kezdtem el 3x-ra kijátszani a HL2-t és az a gondom hogy ha elérek 1 olyan pontot ahol betölt akkor a töltés után kilép a játékból és nem
ír ki semmit. 😞 nem Emporios változatom van.

Ha minden törvényt betartasz, elveszted az élvezetet. \"Bob Marley\"

azt az accountot kell hasznalnod amibe eloszor regisztraltad a cdkulcsodat.

Magiszter
Eddig nekem sem volt. Kedd óta viszont már van. SzingliPlájert még tudtam játszani viszont ha csináltam egy zservert arra nem tudott feljönni a haver mert nem látta. És fordítva. Volt valami biztonsági frissítés a steam-en és utána már nem ment ez. És mivel akkor már újra dobtam a rendszert utána már a backup-ot sem tudtam visszatölteni, mert rögtön kéri a CdKey-t, de amúgy mindegy mit írok oda még egy eredetit sem fogad el<#nemtudom><#ijedt>
Innentõl kezdve meg az van, hogy várom a következõ verziójú steam-et.

ollie
Ingyenes Day of Defeat hétvége lesz!

ollie
Games/Activate a product on Steam

hogy lehet kódot irni bele?

nálam a rendes steampowered.com-ról szedett steammel semmi gond nincs.

Magiszter
nekem most nem normális a steam. kedd óta ilyen. haverral multiztunk mikor nyomtam egy restartot és utána már nem látta a szerverem. én sem látom az övét mgé connect parancsal sem megy. aztán észrevettük hogy a steam-ben a properity->set launch akráminél nem jelenik meg az a sor ahova kell írni a szöveg paramétereett futtatáshoz hanem 2 rádiógomb van radio button felirattal. az ablak fejlécében meg egy console felirat virít. Valaki tapasztalt hasonlót? Vagy tudja esetleg miért zakkant meg a steam?

crazyclone
HL2 Deathmatchot BOT -tal lehet nyomni és ha igen akkoo meikkel???

Magiszter
Ja! Látod az lehet <#idiota>

Amúgy azért van 2 steam mert régebben a tört verzióval játszottam és felrakta a steam-et msot meg az eredetivel nyomatom és ahhoz sem volt probléma feltenni.

Az juNius 1-en volt, legfeljebb neked toltott le vmi hianyzo filet ha 2 helyrol inditgatod.

Magiszter
nekem juli 1-én töltötte lefele a frissítést, és ráklikkeltem a részletekre bejött a frissítéses oldal ami 2004-ig visszamenõleg van és ott is volt<#nemtudom>

Akkor ma megváltoztatom a jelszómat. amúgy szerintem én vagyok a hülye, mert 2 helyre van installálva a steam és a parancsikon máshova mutat mint amit indítani szoktam (c:progra~1\steam) és lehet ezért érezte úgy hogy másik gépen van az accountom. de azért biztos ami biztos változtatok.

FLeK0 #40086: vagy felmegy a steampowa-ra regsizik és lehetõségek tárháza tárul elé (hamár nincs 2500Ft-ja).<#email>

ha kifizeted azt a kemeny 2500ft-ot amibe kerul, akkor fog patchet tolteni neked.

crazyclone
ahham csak az a gond hogy nem eredeti valtozatom van vagyis nemtom mert nem kellet crackolni egy ien ugynevezett digital zone valtozatom van a steamet ha letoltom vajon fog hozzá patcot tolteni mert nekem a game nem abba a konyvtarban van hogy
X:\Steam\SteamApps\YOURACCOUNTNAME\half-life 2\ mert kaptam vmi patchot de az aszt kéri ide masojjam nekem meg ien sehoosiccs nemtom mit tehetnék tom elég pofátlan vok hogy warezos gamevel faggatom a nepet nemis várom válaszaitokat de ha vki mégis tuggya mi a megoldás akkoo pliiz szoojjon nekem

Valtoztasd meg a jelszavad a biztonsag kedveert. Frissites biztos nem volt most, hetvegen nem dolgoznak, es nem is emlitik sehol.

Magiszter
Nekem volna egy érdekes észrevételem DM-el kapcsolatban:

Játszom játszom, kilépek, és mikor ismét fel akarok menni 1 szerverre azt mondja hogy a loginom egy másik gépen van bejelentkezve, és jelentkezek át ide. Aztán jön az ablak login;pass. Beírom és megy is. De nem értem hogy ez mit jelent.

Amúgy most júli 1.-én volt DM frissítés.

SZilaJMaGGoT
A steam nekem automatikusan szokta frissíteni...

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

crazyclone
pliiz help
hl2 deathmatch problémám van nemtok jcsatlakozni a szerverhez mert assztirja regebbi verzioom van patch kéne?? de honnan??
pliiz heeeelp

ollie
vedd meg a játékot

ibrik
Kezdd el elölrõl a pályát. ("Sajnos" a tört verziók már csak ilyenek...)

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

Doom 4
Hi sgítséget kérek mert kikapcsol az AI a black mesa kelet (5.)pályának az elelyén a liftnél
erõle is köszi

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

Qwerty4
Miért ne, a Hl 2 fórum témái közé tartozik mindenféle szoba, ami a játékban van, mi a játékról beszélünk, nem tudom miért kell ebbe belekötni!!!!!<#nemtudom><#nemtudom><#nemtudom>

Qwerty4

[NST]Cifu
Akkor megtennéd (megtennétek) azt a szivességet, hogy egy kicsit összeszeditek a gondolataitokat, mielõtt egy hsz.-t megfogalmaztok. Azért szerintem nem kell minden szobát kitárgyalni, ahol éppen xotyi jár... 😊

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Qwerty4
Tudom, hogy nem chat, ez egy fórum, méghozzá Half Life 2 fórum.

Qwerty4

nem chat.