42676
  • SZilaJMaGGoT
    Nekem is, de tök fölösleges kínlódás, mer jön egy steam frissítés és nézhetsz új tört kliens után, stb... Én megelégeltem és vettem egy accot..
  • Maxtreme
    Meg lehet oldani, csak 1kis idő, olyan hl2, meg türelem kell hozzá :p
    Nekem sikerült anno :)
  • Wyn
    Bár apám azt mondta menyek azt szerezem meg jobb törtverziot Nem érti meg hogy ez ugy nem igazán lehet hogy interneten játsz
  • Wyn
    c. csak enyit tartalmaz ?
    Szerintem a Tört werziok arra valók hogy kiprobáld a játékot
    Ha már többet akkarsz vedd meg
    Nekem a karácson ajándék bene van gépbe máskölönben nem látnák semit a képernyön
  • Wyn
    hát 8000 ft van rá ugyhogy a c. Igaz gsrry mod törtverzioval nem megy ja és tudom hogy kell a steam egyébként kösz
  • Nohab
    Vegyél példát rólam és Wyn-ről megvettük/szük eredetiben. Én a game of yeart vettem meg 9000 rugóért benne HL2, HL2 deatmach, HL source és CS:S et ezek egész jók csak még nem tudtam kibróbálni őket ,mivel karácsonyi ajándék. (Egyébként jó koszos volt a DVD...)
  • SD456
    OkMind1
  • SZilaJMaGGoT
    Tört HL2-vel sztem ne is próbálkozz...
  • SD456
    Hy all!

Na találtam modot végülis nem SW de az a neve, hogy Garry's Mod
    na de azt, hogy tudom bele rakni? tört verzióm van!

Előre is köszönöm!
  • ibrik
    1. Hozzájuthatsz steam-en keresztül, banki átutalással, vagy webbank, stb stb - nem tudom mennyibe kerülnek ott a különböző változatok.
    2. Boltban is megveheted, de steam nélkül azokat sem tudod használni
    CDGalaxisnál:
    a- alap Half-Life 2 (tartalmazza a HL2: Deathmatch-et): 3890 Ft
    b- Half-Life 2 Episode One (+ HL2:Deathmatch, HL1:Deathmatch Source): 4890 Ft
    c- Half-Life 2 Holiday 2006 Collection (HL1:Source, HL2,HL2: Episode One): 7190 Ft
    2. Ugyanezek az 576-nál:
    a- 3899 Ft
    b- 4898 Ft
    c- 7199 Ft
  • Wyn
    Bár nekem 512 ram-om ( vásárolni akkarok majd 1 Gb ram-ot ) van mégse csinált semi hülyeséget a játék soha nemkellet AI ujrinditani nem is akadozott a játék (kivéve ha egy szép nagy robanás volt )
  • Wyn
    Hy all nem tud valaki irni hogy hol menyiért miket tartalmaz HL2 packot birok veni
    Bár megvolt Warezben de az nem ugyanaz mint eredetibe ráadásul a G-mod se megy
    Ugyhogy Várom a válasz
  • csimpok
    Olvastam, hogy sokaknak valamilyen hibaüzenetet ír ki a progi, eleinte nekem is "Runtime error"ok voltak néha mikor a pályákat töltötte be, egyszer aztán kilépett és azt írta, hogy kevés a virtuális memória (egészen pontosan 0-ra volt beállítva). 1 giga ram meléé betettem még másfél giga virtuális memóriát, és azóta nem csinálja ;)

Bocs ha már volt.
  • Nohab
    Itt rengeteg mod van. Talán az is köztük lesz.
    http://www.half-life2.hu/
  • SD456
    Hy all!

Nem tud valaki olyan oldalt ahonnan Star Wars modokat lehet letölteni a HL2-tőhöz?

Előre is köszönöm!
  • Qwerty4
    LOL...A BSA veszélyes...de azért nem ennyire...a per úgyis eltartana vagy 2 évig ha mégis
  • Nohab
    #40612: Én speciel a steamre gondoltam ,hogy kitörlöm...
    #40613: Hülye XD
  • artschiatwork
    :DDDD
  • SZilaJMaGGoT
    lol XDDDDD
  • FLeK0
    még a házatokat is elperelik
    aztán a kartondobozt is amin aludnál az árkádok alatt
    !
  • ollie
    Észre fogja venni, hogy törttel játsottál, és le fogja tíltani az accountodat, még akkor is, ha uninstalláltad a tört játékot, és csak utána lépsz fel a steamre. De nyugodtan próbálkozz...
  • RelakS
    igen, a válasz egy másik acc lett volna :) de lehet, hogy egy másik sztím sem ártana hozzá, biztos ami ziher
  • Nohab
    Akkór inkább letörlöm a Steamet a gépemről míg a törtel játszok vagy csinálok egy accuntot és belelépek ha törtel játszok vagy kihúzom a netet:)
  • RelakS
    Ne legyél, én vagyok az elrettentő példa

Bár rohadjak meg, ha megmondom, hogy kikapcsoltam-e anno a steam-et...
  • Borg
    Szerintem ezt még senki nem volt olyan hülye, hogy kipróbálja :) (optimista)
  • Nohab
    Off:
    Ha kikapcsolom a Steamet és úgy játszok tört játékkal akkor is észreveszi ,hogy törtet indítottam el?
    on.
  • Blekk Síp
    Köszi az info-t! =)
  • Nohab
    Aha. Végül is igaz vannak belőle bőven ,de én azért kipróbálnám :P
  • takraj
    A scriptek nem futnak le olyankor.
  • Nohab
    *hülye
  • Nohab
    Úgylátszik én vagyok a hüéye bocs! Van egy ötletem...A garry's moddal ugye lehet egyszerre többen játszani (server) és a hl2 pályáit betölteni. Így tán ki lehetne játszani a hl2 multiban nem? Bár az is igaz ,hogy pálya átlépésnél mindíg új szervert kéne csinálni.
  • artschi
    vedd meg a Steam-ről a HL2 Holiday 2006 Collection-t 49.95$-ért, ebben van:

- CS:C
    - HL2
    - HL2DM
    - HL2EP1
    - HL2DM: SOURCE
    - HL:SOURCE
  • Borg
    Nekem amúgy egyedül az eleje nem tetszett, az túlzottan scriptelt volt ami a hajón történt.
    Amint kilépsz a kabinból jön 1 heli, ami lődőzni kezd. Nos BÁRMIT bénázol, ez nem fog kinyírni téged. Simán lelődözöd rakétákkal. Ilyen rakétásdoboz ugye kettő van a hajón, egy az elején egy meg hátul.
    Utána viszont jön még 1, amivel BÁRMIT csinálsz, NEM tudod lelőni. Na ott kb 10x haltam meg, mire rájöttem mi a lényeg.
    Amint megérkezik ugye a heli, felrobbantja a kabint a hajón. Tfh túléled. Ezután felrobbantja a lőszeres dobozokat a hajón. Tfh ezt is túléled. Na ekkor megreked a game, hiába bújkálsz a hajón, néha egy-egy rakétát ráeresztve (legjobb esetben még 3-ad van, plusz kettőt találsz a taton), semmire nem mész. Aztán kinyír téged szép lassan, és game over. Ha a vízbe mész, szintén game over.
    A script szerint ugyanis akkor folytatódik a story, ha odamész az egyik rakétás ládához ujratölteni pont akkor, amikor ő szétlövi őket. Magyarul vagy a kajüt, vagy a ládák robbanásában KELL meghalnod, és akkor folytatódik azzal a story, hogy a börtönben ébredsz. Tehát a második helivel nem is érdemes sokat görcsölni.
    Innentől viszont jó a story menete szerintem. Elég sok ilyen logikai feladvány van, hogy csak úgy tudsz továbbjutni, ha ezt átkapcsolod, utána odamászol, ezt odébbrakod, azt szétlövöd stb... szal mint a HL2-ben. A sötétebb helyeken jönnek headcrabek, meg zombik is, de azon kívül csak combine katonák. Néhány helyen bizony elidőztem egy darabig, mire rájöttem hogy jussak tovább, vagy hogy nyírjak ki minden ellenséget. (normalon)
  • ollie
    király! köszi!
  • Nohab
    Ha ezt nekem írtad akkor egy kicsit félreértetted a kérdéesm. :)
  • artschi
    Single mod? Zsíííííííííííírrrrrrrr, szedem!
  • gregtom6
    a Half Life the Movie,a Black Mesa Source,a Blue shift source és az Opposing source mikor jelennek meg??Mert tény,h készítik őket.
  • Borg
    akkor felejtsd el
  • Code92
    nincs...
  • Blekk Síp
    Egy hülye kérdés: :D

HL2+HL2 Episode1+HL source 7499 Ft.
    Ebben nincs Cs:S?
    Gondolom nincs, mert az már túl szép lenne, de azért megkérdezem :D