42676
  • Code92
    az sem fog menni mert nem eredeti verziód van magyarán bemiulyenb mentést töltersz ott be az ember akkor se fog semmit se csinálni 2 megolédás van van az egyszerű:elmész sy boltba és 4ezerért m,egveszed,és van a húzósabb:minden fejezetet előrölo kell kezdeni magyarán new game és ott az adottt fejezetet válaszd ki és akkor müxxeni fog az al......ennyi
  • NemzetBt
    Köszi szépen. Az e-mail címem [email protected]
  • FLeK0
    segítünk
  • NemzetBt
    Lécci valaki segítsen nekem!Amikor a hidroplánra rászerelnék a fegyvert arra a részre vaalki küldjön nekem egy mentést az e-mail címemre plz mert nem birok átmenni a kapun. Az őr csak áll egy helybe és én nembirok bemenni. Lécci segítsek. E-mai: [email protected]
  • Teflon Mike
    hopp valamiért 2x kütte el bocs
  • Teflon Mike
    Nah hellósztok mopst le szettem egy módot ezt a Combine Destiny és nem tom fel rakni :S nem tom ki jelölni hogy a mod filest rakja fel azt rá nyomok hogy install aztán egyböl complete :S most akkr mit csináljakl?
  • Wyn
    Én feltetem pénteken és Hétfőre már végig is játszottam
    Bár a legtöbb játékott én sem játszom ki egyböl ellsönek körbenéz kóstolgatom majd aztán játszom végig
  • Wyn
    Na válaszolok neked kimész az ajtón elöted ugye szikrázik a csap de ha oldara nézel látsz néhány robbanó hordot beleeresztesz néhány golyót és Robbanás Vas Ajtó Szakad visza mész beugrasz és továbbmész
  • Code92
    hát tovább taret a játék élvezete de érted mikor én toltasm a hl2-t akkor egyszerűen nem bírtam mással ellenni nem volt kedvem semmi máshoz........és próbáltam abbahagyni kicsit ded vnem bírtam mert nagyon jó volt és pikk pakkra sikerült végigtolni sajna.......
  • Qwerty4
    Ezek robotok???Akik ennyi idő alatt végigvitték.
    Nekem egy játéknak általában egy hét kell, egy instalálási nap(hétfő vagy kedd), ha probléma adódik a gammával húzódik a játszás max. pár nappal, kóstolgatás egy nap, amikor már kezdem igazán élvezni hétvége fele van(szerda vagy csütörtök), hétvégén pedig komolyan nekiállok és befelyezem.
    Szeretem így tolni az időt, pikk-pakk végigjátszani nem nagy élmény... ebben az esetben tovább tart a játék élvezete(napokban).
  • Mayday
    Mondjuk az abszolut rekordom a Splinter Cell masodik resze volt, az 2 vagy 3 ejszaka alatt volt meg. Alapbol persze nem a jatekidom sok, mert azert nagy gondok nincsenek a jatekkal, csak ugye este mire mindketto agyba kerul, es meg akkor van egy kis idonk egymasra is, ugyhogy csak ejszaka szoktam 1-2 orat jatszani, ha mar az egesz family alszik :)

Es most nyomom a Splinter Cell 4-et, utana meg NWN2 project lesz, azzal elleszek egy darabig, asszem :)
  • Code92
    az érthető 2 gyerek mellett........mikor én voltam kicsi apu is nagy gamer volt csak ő is meló meg persze melettem(mondjuk én mindig váram h. hazaérjen és játtszon)sok idő alatt vitt ki egy játékot:D
  • Mayday
    Nekem 1-2 honap volt, mint szinte minden jatek, mondjuk ket gyerek mellett :)))
  • Code92
    AZ KEMÉNY ÉN 2,ÉS FÉL NAP ALATT VITEM KI A HL2-T ASSZEM ÚGFY ÖSSZESEN MAX 5-6 ÓRA VOLT.......
  • FLeK0
    hl1 rekord: 46 perc
    hl2: 1 óra 37 perc
    demok, videok @ speeddemosarchive.com
  • Nohab
    Nálam biztos... egy, két perc kell mire betölt egy új pályarészt :)
  • Qwerty4
    ez nem fizikai lehetetlenség?nagyon bizarr...nem inkább csak a film van felpörgetve?még ha 45 percről is van szó.
  • Teflon Mike
    te nem tucc nekem segíteni ahol elakattam? #40650
  • Teflon Mike
    neeeem én csak azt láttam amikor egy tag ki vitte a HL1-et 10 perec alatt vagy 45 perc alatt?
  • tibor16
    pedig még képekre is emléxem róla, - biztos ez, hogy nem a HL2?
  • Teflon Mike
    az nem a HL2 volt hanem a HL1 és azt vitte ki 10 perec alatt
  • tibor16
    sziasztok, - ha emlékeim nem csalnak, - van vmi video, egy végigjátszás, amikor is a film készítője tizen perc alatt végigjátsza a HL2-őt. A Gothic 3 fórumban fel emlíítettem és van aki ezt nem hiszi el. Tudna ebben vki segíteni, esetleg linkkel vagy sima megerősítéssel? - mertmost már én is elbizonytalanodtam, vajon yoól emléxem-e?
  • Teflon Mike
    Sziasztok elakatt anál a résznél mikor menni kell azal szar izével aminek a végén propeller van és amikor van egy vaskapu és ott fel ekll menni és eltekerni a kart (a második ilyen mert már volt ilyen) nah és akkor ott a kart amit el kell tekerni az nekem szikrázik meg mittom én és nem tom eltekerni PLS HELP
  • Mayday
    Jaja, ez csak HL2 fanok kozt megy el, mas meg csak nem is erti :)
  • Code92
    ez aranyos de azért elég hülyének néznék az embert ha ilyennel máészkálna az utcán.......:)
  • Qwerty4
    soha nem szerettem a plüss cuccokat, de ez bejön
  • Seth
    whaaa, ilyet akarok :D
  • Mayday
    LOL!

Karácsony közeledtével a Valve sem akar lemaradni a plüss állatokért folytatott ádáz küzdelemben. Ezért a hidegre tekintettel kiadták a HeadCrab sapkát! Már csak hozzá kell képzelni az egérgyomorkorgásra hasonlító nyízegő-vonyító hangot, amint kedvencünk szépen elnyammog a hajunkon.

• Slig
    azt hogy csináltad? és a hozzávalókat honnan töltötted le?
  • mike0013
    akkor mindegy:(
    azért köszi
  • Mayday
    Hat, en meg nem teljesen ertem, de a lenyeg, hogyha van accountod, akkor ahhoz nagyon nem javasolt warezt beszerezni, mert meg a legalis CS:S accodat is bannolhatjak, ha mellette masokbol nem eredetid van.

Olyan verzio meg sztem nincs, hogy ingyen tudj letoltogetni a meglevo Steam accountodhoz.
  • mike0013
    eh, nem így értettem:)
    tehát...
    anno megvettem a CS: Source-ot ahhoz ugyebár van account (azt használom), de a HL2-t nem szeretném megvenni és ezért kéne egy ien verzió amihez mindent fel lehet tenni és STEAM-et használ... most már érted mire gondolok:)?
  • Wyn
    Hát grat 1000 mert ha garry mod megy akkor azon 100 hogy minden mod megy
  • Mayday
    Gratulalunk.
  • Maxtreme
    Enyémhez semmiféle steam acc nem kell :)
    Összebuheráltam 1 olyan hl2-őt, amin elvileg minden mod megy. Igaz eddig csak 3-at néztem, (eclipse, garrys mod, hl2dm [Az utolsó értelemszerűen csak tört szerveren müxik]) de ezek kifogástalanul mentek.
    Becsomagoltam, kiírtam DVD-rem aztán jóccaka :)
  • Promi #40637
    Ha van accountod akkor mi a baj?????????
    Steam telepit, loginolsz majd a steam letolti ami ahhoz az accounthoz jar.
  • mike0013
    a rendes STEAM-es verziót nem lehet valahogy beszerezni:)?
    Csak, mert van accountom és szeretnék frissítéseket hozzá:P
  • Yag
    nabakker ... akkor futkoshatok a rovar-heli elől .. ... na mindegy. Köszi.
  • peeter22
    Vissza kell menni amerre jöttél, és útközben lesznek rakéták, sőt még láda is amiben rakéta van. Mindenképp vissza kell menni a híd azon végére ahonnan jöttél, mert a kocsival kell majd továbbmenni.
  • Yag
    Üdv: Kicsit megakadtam. Help kellene, ha valaki emléxik a megoldásra.
    Egy iszonyat hídon másztam végig, az alján a konzolokon, feljutottam az emeletre aminek a végében volt egy erőtérrel leválasztott szoba, ott kihuztam a konnektort, és bekapcsoltam a bekapcsolni valót. Előjött egy rovar-helikopter de csak 3db rakétám van. Egy darabig lövöldöztünk egymásra de így reménytelen ... Most innen hogyan tovább ?
    Prószáltam lelőni a helit de a három rakéta kevésnek tünik. Van másik út vagy valami trükkel kell kilőni a rovar seggét ???