42676
  • Noninnyó
    Ehhez amúgy eredeti HL2 kell? Mert nekem nem az van, hanem a Vengeance-és :(
  • Noninnyó
    Felinstalláltam a Rockot (kb 380 MB), utána kiírta, hogy steam restart kell, hogy benne legyen a Games-ben. Namost elindítottam a steam-et, de sehol nincs a Rock, keresőben sem. Mi ilyenkor a teendő?
  • Nohab
    A menüben az a bazi nagy feketeség mi?:)
  • Nohab
    A half life deatmach olyan mint a cs vagy összetetteb?
  • Rash87
    Már semmi :| :D
  • Rash87
    Hellosztok.

Valaki pls írja már le,mégis hogyan lehet előhozni a CONZOL-t a játékban??
    Olvastam a FAQ-t,átírtam a config.cfg.-t is,mármint ami a konzolra vonatkozott,és még így sem jó :(
  • Borg
    Végig is toltam :)

Csak ajánlani tudom mindenkinek. Még szinvonalasabb, mint a Minerva, és annál hosszabb is :) Plusz ötletesebb. Jókis story-ja van.

Egy pár kép amit közben lőttem:

• Nohab
    Nem tudod ez mindegyik Média MÁrktban van? Meg akarom benni a garrys mod miatt is :)
  • Borg
    Úgy.
    Aztán steam restart, és ott lesz a gamek között.
  • Noninnyó
    Csak le kell tölteni, installálni és mehet is? Az eredeti HL2-vel nem csinál semmit? Bocs, ha láma a kérdés, nem játszottam még modokkal.
  • Borg
    Illetve mégsem.

Ezt nézzétek!

Rock 24 SP mod released

video

1 éve fejlesztik már, most készült el. Asszem érdemes kipróbálni :)
  • Borg
    Én is épp most gondolkodok rajta, hogy 5.1-el ujra végigtolom :)
  • Noninnyó
    Ma újra nekikezdtem a HL2-nek :D. Időnként újra meg újra végigjátszom, valaha készült egyik legjobb játék szerintem.
  • DanielT
    7500 ért Hl2+CS+HL2DM+Ep1+Hl Source már nem olyan drága, vedd azt a pakkot.
  • ollie
    Nagyon drága, a steam-en megvenni is majdnem ennyi. Igazán lejjebb mehetne már az ára.
  • DanielT
    Van az is, 4990.
  • ollie
    És külön az EP1 nincs? Ha igen ,mennyiért?
  • Code92
    nah mint itt korábban v.ki már említette kezdhetjük a nosztalgiázást mostmár én is bekaopcsolódok:D
  • Code92
    nem csak képzeld el a game of the year edition képét és csak az van alká írva h. The best game evermade "pcgames" és benne van a hl2 és a hl2 deathmatch 576 oldalán asszem half-life 2 calssic-nak hívják....amúgy nem érdekel túlságosdan a doboza a játék a lényeg ami hát őszintén nekem 3 nap volt de sajna néhány részt már ismertem mert havertnál toltam már....
  • FLeK0
    akkor vmi újat találhattak ki, kösz :)
  • DanielT
    Az első kép az eredeti kiadás, mint mondtam nem ilyen. A második az ocsmány undorító Game of the year edition, nem ilyen. Egy harmadik, nagyon szép.

Ja és természetesen nem is a fémdobozos Collectors.
  • FLeK0
    , ,
    ezek közül az egyik, vagy vmi más?
  • DanielT
    Nagyon szép csomagolású, de nem értem a kérdést. Nincsenek rajta gagyi plusz feliratok, talán még szebb is mint az első kiadás!
  • Code92
    olyan amilyet én vetterm 3 nappal ezelőttvan benne hl2 és a hl2 deathmatch
  • FLeK0
    milyen fajta hl2 4ezer?
  • DanielT
    Aki még nem vette meg, itt az alkalom. Most voltam a Media Markt-ban és van vagy 3-4 féle HL2 kiszerelés nevetségesen jó áron. Pl HL2+HL2 Episode1+HL source 7499 Ft. HL2 3990 Ft.
  • Code92
    hehe "játékmániás" nah legalább van egy kis hírnavem ez teccik
  • Qwerty4
    nem semmi, nekem 1 hét kellett...akkor mégse én vagyok a legnagyobb játékmániás
  • Code92
    én nem paráztam túl sokat rajta de azért voltak részek ahol télleg csak félve óvatosan mertem menni de sztem a ravenholm hangulatát a para hozza meg.nah amúgy KIVITTEM ma a 3.dik naponmisztikus szám....de ez van....és sajáét kis haveri köórömben ezzel egy szép rekordot állítottam fel.nah most meg steamon már jön le a codename gordon arra is kiváncsi vagyok de mégjobban várom az episode 2-t.
  • Nohab
    Nem azt mondom ,hogy rossz és szerintem is nagyon jó ,hogy berakták ,de vannak olyan emberek is akik szerint kár ,hogy benne van. (Nem vagyok köztük!)Szerintem akinek nem tetszik Ravelnholm az folyamatosan parázott alatta :P
  • Qwerty4
    Az lehet, hogy nem illik bele a teljes képbe(sztem bele illik), de ettől függetlenül lehet egy zseniális pálya(az is).
  • deestroy
    Ravenholm nem illik belee??? Az egyik legjobb pálya!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Nohab
    Egyesek szerint Ravelnholm nem illik a játékba ,de szerintem marha jó ,hogy beraktak ilyen para részeket. Bár az már tényleg sok lett volna a fúrógépes Ravelnholm befejezés a három bazi nagy szörnnyel. Meg a bogaras rész vége is egy kicsit kiüt a többi részéhez képest amikor úgy kell az embernek a törmelékből utata csinálnia :P De ez így szép nem egyhangú ,ezért is ilyen jó játék. Bár egy két társulásit elnéztem vólna Ralnholmban amint széttépi őket pár zombi :D
  • Code92
    tök rövid gamma ez már túl vagyok a "we don't go to ravenholm" on de ez a highway 17 ez egészen teccik így kocsival...:) kár h. haveromnál már itt ius toltam de még így is egy csomkó törtébneti rész lett számomra világos....már a felénél vok pedig mélg csak ma kezdtem....:)
  • Code92
    az jó én meg megvettem ma és már ravenholm elején vok amúgy ravenholmot már toltam 2 szer xboxon haveromnál és a demóban ameddig benne volt és most a teljes eredeti hl2 ben utoljára annyira nem jön be az a pálya de nem rossz ilyen is kellett a hl-be amúgy a liftes az nagyon szemét rész mikor 5 en lökdöstek a demóban 3 élertem maradt és még ott volt lent a mérgező pók dobálós zombi amináél gyorsban el is futottam nah nekem is volt akkor már 500 a pulzusom:D
  • Qwerty4
    Az nem semmi volt, engem elsőre lelöktek, sok quickloaddal csináltam végig, mert arra az életemet is elpazaroltam, s kevés maradt mire odaértem a lifthez.
    Ravenholmban a kedvenc részem amikor ott még az elején az autókkal lapítani kell a zombikat, azt bírtam, jöttek nagy csapatokban, s a nyomik nagy részét odanyomta a kocsi...
  • Nohab
    Fúúú amikor legutoljára kivittem a hl2 és Ravelnholmaban közvetlen elötte mielőtt mondja a pap ,hogy "a templomhoz kellett volna jönnöm!" résznél emlékeztem ,hogy jön két ugráló zombi jólva leszdem őket a levegőben. Maradok egyhelybe, nézelődök. Majd még kettő. Mondom "MI VAN?!" ilyedtemben leszdek egyett a másiki lelök a létrán. Felmászok a létrán lelövöm. Még mindíg nem mentem tovább .(itt már a pulzusom 10000 körül volt) megint jött kettő az elsőt közvetelen elöttem lövöm le de még lelökött a létrán. Vissza a létrára közben hallom a zombi hülye morgását (itt teljesen leblokoltam nem tudtam ilyedtemben megfordulni ,végül csak sikerült) megöltem. Ezekután rohanás a paphoz mentés és gép kikapcs Persze hozzáteszem ezt a teljesen egyedül, egy sötét lépcső mellett este 10 órakkor vittem végbe a pókiszonyommal. Számomra a fejre ugró valamik pókok.
  • Code92
    heh a low life az egyáltalán nem parás annál még a "we don't go the ravenholm" is parásabb pedig az az eggyik kedvencem a kőrpengével zombi levágás hogy annak mekkora fílingje van.......
  • sorrow

Én az alap Half Life 2-t kérdeztem.
    Melyik verziójával indíthatók el a házi single map pályák.??
  • Qwerty4
    aha, ezek szerint az Ep. One-ről beszéltél