42676
-
Borg #40991 moddb.com -
linket pls :) -
Borg #40989 Coastline to Athmosphere SP modot próbálta már valaki?
Nemrég adták ki, azt irják jó lett. Most töltöm le :) -
bcrics #40988 még örülnék is neki ha suliba járnék...de nekünk világi proletároknak már nincs ilyen,nekünk már csak munka van...meg 3 hét táppénz a nyáron akkor ha minden jólmegy!:O) -
ja basszus azt is csak HALO-gatják... elvileg úgy volt h. már februárban kijön aztán mégse -
FLeK0 #40986 a kora őszi megjelenéssel biztos nem. -
Ha minden igaz, nyári szünetben fogsz tudni már játszani vele... -
bcrics #40984 húúúú régen de sokat szívtam ezen a részen,vagy jó 2 hetet biztos!!!!
megtudtam csinálni hogy kilőttem a gépágyúkat,és az istennekse sikerült odébállni,beragadtam mint micimackó a mézesköcsögbe!
aszthiszem a kezelőorvosom ekkor váltott nevet és költözött másik országba,államba:O
episode 2 mi van mááááááááááááááááááááár?
-
thx!!
-
Nem hdr van benne, hanem Paint Shop Pro-ban minden egyes színértéket a duplájára emeltem, így "sokkal" világosabb lett, meg a fényesebb részek beégtek :)
Off: ha az aláírásodban a シュリグ rád akar utalni, akkor írd át スラッグ-ra, mert a szótáram szerint a slug-ot így írják, vagy úgy, hogy 蛞蝓 (namekuji) :) -
szal ez csak sima alap HL2? fúú rég jáccottam akkor már vele 
-
Rosszul látod, nincs benne HDR. -
használsz vmi grafikaszépítőt? mert ha jón nézem mintha ebben már lenne HDR... ha esetleg az akkor meg tudod mondani hogy csináltad? -
FLeK0 #40978 FAQ -
konzolt hogy tudom lehívni? -
huhhh ez igen, mindjart meg is probalom! :) koszi -
FLeK0 #40975 egyetlen pálya, azon mutatták be a hdr-t először játszható állapotban. -
Azt gondoltam! De mi az hogy csak egy demópálya? Vki? -
Íme a szoba bejárata:
Ugrálsz arra, amerre a nyilak mutatják:
Majd az egész végén leugrasz a szekrény mögé, ahol a piros gomb van:
Remélem, segítettem :)
-
Nah, kész, csak valahova fel kell tölteni... -
ahogy gondolod. kepekrol nekem sztem konnyebb lesz, ha nem baj... -
Nah, megvan, vagy vágjam a képeket, és rakjam be? -
Follow Freeman így van! koszi! -
FLeK0 #40968 ugyanazt mint bármelyik másik hl2 fejezetben. -
A Lost Coast az mi egyészen pontosan? Miről szól és mit kell benne csinálni? Tudom már volt róla szó, de Steweee válasza minden csak nem válasz. -
háátőő... Először is el kell oda jutnom :D
Follow Freeman, igaz? -
óóó nagyon megkoszonném, mert nem vok balf@sz, de ez itt nonszensz szitu. -
Aham, az vicces :D
Elvileg vannak valamiféle csövek, amiken fel tudsz mászni a gépek tetejére. A mozgásérzékelős aknákat persze ki kell iktatni gravipuskával, és a gépek tetején el tudsz oda ugrászni...
Megnézzem, pontosan hogyan? -
LOL, meg kell találni a modjat??? erre rajottem én is, de már tobb óraja szenvedek...
-
húú vágom hol vagy, de csak annyit tudok mondani h. lényeg h. a mozgásérzékelő lézerekhez ne érj hozzá, és meg kall találni a módját h. eljuss addig a gombig. -
Ott a ládákon meg a csöveken kell ugrálni asszem -
valami képállat, hogy pontosan hol vagy? -
huhh en is elakadtam, pedig vagy 3 vegigjatszast is elolvastam:
FOLLOW FREEMAN! pályan jarok bent a nagy hazban. az elso energia gombot kilőttem, de a masodikhoz nem jutok be, mert lezerrel vedik az utat, és amint hozzáerek beindul a plafonbol a mozgaserzékelős gepfegyver, ha nagy nehezen sikerul likvidalnom oket, akkor pedig bezarva maradok a helysegben és nem torténik semmi, csak a csávok, akik velem vannak kivulrol kiabalnak, hogy GO GORDON, meg FOLLOW ME, de mindket vasajto ram van zarva és a piros gomb sem mukodik.
remélem tudtok segiteni. koszi -
gyikka #40958 kössz!!!!!! -
Mármint úgy értettem, hogy ez a sima HL2 topikja, te pedig az Episode 1-ről kérdeztél :). De nem baj, nem azért mondtam. A megoldást már leírták lejjebb. Jó gémelést. -
gravipuskával magadhoz kell húznod egy olyan "golyót" aztán felmenni a liftel. -
gyikka #40955 jah hogy ez így episodokra van osztva? azt nemtom de valami robbanó golyók vannak benne. meg ott egy lift le-föl megy. -
Nem az Episode 1-re gondolsz? Alyx amikor átalakítja a robbanó golyókat? -
gyikka #40953 csá!elakadtam a második pályán mikor egy lift ott fel le megy és vmi kis golyók potyognak lefele. Ott mit kell csinálni?? Help Plz! -
Half Life játékok zenéi
Ez egy fasza kis oldal. Rengeteg sok játék zenéje megtalálható. Jókat lehet nosztalgiázni is :)