Half-Life 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ja és természetesen nem is a fémdobozos Collectors.
,
,
ezek közül az egyik, vagy vmi más?
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
Qwerty4
Qwerty4
Ravenholmban a kedvenc részem amikor ott még az elején az autókkal lapítani kell a zombikat, azt bírtam, jöttek nagy csapatokban, s a nyomik nagy részét odanyomta a kocsi...<#hehe>#hehe><#nevetes1>#nevetes1>
Qwerty4
Én az alap Half Life 2-t kérdeztem.
Melyik verziójával indíthatók el a házi single map pályák.??
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
A játék melyik verziójával (Emporio,Provision,Vengance..stb.) tudom elindítani a single player modokat vagy map-eket? A FAQ csak azt írja, hogy az Emporió-s nem jó.
Van valami third party games emuláló?
Köszönöm.
Nekem ez a kedvenc részem, ha errõl van szó<#eljen>#eljen>,de én imádom a horrort<#nyes>#nyes>
Qwerty4
itt nézz körül
NE MENJEN A STEAM A FOLYAMAT ALATT!
Nos, kezdjük az elején:
1. Lépés: Letöltöd a modot, és feltelepíted, de nem a SourceMods mappába hanem simán SteamApps-ba pl.: SteamApps/Garrysmod igy néz ki.
2. Lépés: A steam listán nem fog megjelenni a mod ezt felejtsétek el! Most kimentek az asztalra, jobb egér gomb, parancsikon létrehozása. Exe-nek megadjátok a steam.exe-t és a parancsikonnak célszerû a mod nevét megadni. MOst jön az a lépés hogy jobb egér gomb az ikonra, tulajdonságok.
3. Lépés: Cél mezõben ez legyen (a saját paramétereiddel): "C:\Program Files\Steam\steam.exe" C:\Program Files\Steam\Steam.exe" -applaunch 320 -game "C:\Program Files\Steam\SteamApps\modneve"
4. Lépés: Indítás helye mezõbe (szintén saját paraméterek) : "C:\Program Files\Steam\SteamApps\
modneve"
5. Lépés: Elindítod a steamet. És a mod parancsikonjára kattintva elindul ^^
Tehát ezzel egészítsd ki a parancsikon cél részét. Ez bizonyos verzió esetén teljesen megszünteti az ilyen jellegû összes hibát. Lehet, hogy nálad is mûködne.
"...jegyezze fel hajónaplójába...megtette a kötelességét. Szebb sírfeliratot tengerész nem kívánhat." - J. F. Cooper: A Vörös Kalóz
PSN ID.: Beegabor
és most újra jáccani szeretnék vele és nem tudtok v.mi olyan half life 2 verziót mondani aminél nincs ez a probléma????(nem volt rajta semmi mod, és nem cheat-oltam)
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W