Half-Life 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DanielT
Az elsõ kép az eredeti kiadás, mint mondtam nem ilyen. A második az ocsmány undorító Game of the year edition, nem ilyen. Egy harmadik, nagyon szép.

Ja és természetesen nem is a fémdobozos Collectors.
, ,
ezek közül az egyik, vagy vmi más?

DanielT
Nagyon szép csomagolású, de nem értem a kérdést. Nincsenek rajta gagyi plusz feliratok, talán még szebb is mint az elsõ kiadás!
olyan amilyet én vetterm 3 nappal ezelõtt<#idiota><#idiota>van benne hl2 és a hl2 deathmatch

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

milyen fajta hl2 4ezer?

DanielT
Aki még nem vette meg, itt az alkalom. Most voltam a Media Markt-ban és van vagy 3-4 féle HL2 kiszerelés nevetségesen jó áron. Pl HL2+HL2 Episode1+HL source 7499 Ft. HL2 3990 Ft.
hehe "játékmániás" nah legalább van egy kis hírnavem ez teccik <#idiota><#idiota><#idiota>

Qwerty4
<#wilting>nem semmi, nekem 1 hét kellett...akkor mégse én vagyok a legnagyobb játékmániás<#smile>

Qwerty4

én nem paráztam túl sokat rajta de azért voltak részek ahol télleg csak félve óvatosan mertem menni de sztem a ravenholm hangulatát a para hozza meg.nah amúgy KIVITTEM ma a 3.dik napon<#idiota>misztikus szám....de ez van....és sajáét kis haveri köórömben ezzel egy szép rekordot állítottam fel.nah most meg steamon már jön le a codename gordon arra is kiváncsi vagyok de mégjobban várom az episode 2-t.

Nohab
Nem azt mondom ,hogy rossz és szerintem is nagyon jó ,hogy berakták ,de vannak olyan emberek is akik szerint kár ,hogy benne van. (Nem vagyok köztük!)Szerintem akinek nem tetszik Ravelnholm az folyamatosan parázott alatta 😛
Qwerty4
Az lehet, hogy nem illik bele a teljes képbe(sztem bele illik), de ettõl függetlenül lehet egy zseniális pálya(az is).<#worship>

Qwerty4

deestroy
Ravenholm nem illik belee??? Az egyik legjobb pálya!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nohab
Egyesek szerint Ravelnholm nem illik a játékba ,de szerintem marha jó ,hogy beraktak ilyen para részeket. Bár az már tényleg sok lett volna a fúrógépes Ravelnholm befejezés a három bazi nagy szörnnyel. Meg a bogaras rész vége is egy kicsit kiüt a többi részéhez képest amikor úgy kell az embernek a törmelékbõl utata csinálnia 😛 De ez így szép nem egyhangú ,ezért is ilyen jó játék. Bár egy két társulásit elnéztem vólna Ralnholmban amint széttépi õket pár zombi 😄
tök rövid gamma ez már túl vagyok a "we don't go to ravenholm" on de ez a highway 17 ez egészen teccik így kocsival...😊 kár h. haveromnál már itt ius toltam de még így is egy csomkó törtébneti rész lett számomra világos....már a felénél vok pedig mélg csak ma kezdtem....😊

az jó én meg megvettem ma és már ravenholm elején vok amúgy ravenholmot már toltam 2 szer xboxon haveromnál és a demóban ameddig benne volt és most a teljes eredeti hl2 ben utoljára annyira nem jön be az a pálya de nem rossz ilyen is kellett a hl-be amúgy a liftes az nagyon szemét rész mikor 5 en lökdöstek a demóban 3 élertem maradt és még ott volt lent a mérgezõ pók dobálós zombi amináél gyorsban el is futottam nah nekem is volt akkor már 500 a pulzusom😄

Qwerty4
Az nem semmi volt, engem elsõre lelöktek, sok quickloaddal csináltam végig, mert arra az életemet is elpazaroltam, s kevés maradt mire odaértem a lifthez.<#worship>
Ravenholmban a kedvenc részem amikor ott még az elején az autókkal lapítani kell a zombikat, azt bírtam, jöttek nagy csapatokban, s a nyomik nagy részét odanyomta a kocsi...<#hehe><#nevetes1>

Qwerty4

Nohab
Fúúú amikor legutoljára kivittem a hl2 és Ravelnholmaban közvetlen elötte mielõtt mondja a pap ,hogy "a templomhoz kellett volna jönnöm!" résznél emlékeztem ,hogy jön két ugráló zombi jólva leszdem õket a levegõben. Maradok egyhelybe, nézelõdök. Majd még kettõ. Mondom "MI VAN?!" ilyedtemben leszdek egyett a másiki lelök a létrán. Felmászok a létrán lelövöm. Még mindíg nem mentem tovább <#idiota>.(itt már a pulzusom 10000 körül volt) megint jött kettõ az elsõt közvetelen elöttem lövöm le de még lelökött a létrán. Vissza a létrára közben hallom a zombi hülye morgását (itt teljesen leblokoltam nem tudtam ilyedtemben megfordulni ,végül csak sikerült) megöltem. Ezekután rohanás a paphoz mentés és gép kikapcs<#idiota> Persze hozzáteszem ezt a teljesen egyedül, egy sötét lépcsõ mellett este 10 órakkor vittem végbe a pókiszonyommal. Számomra a fejre ugró valamik pókok.
heh a low life az egyáltalán nem parás annál még a "we don't go the ravenholm" is parásabb pedig az az eggyik kedvencem a kõrpengével zombi levágás hogy annak mekkora fílingje van.......

Én az alap Half Life 2-t kérdeztem.
Melyik verziójával indíthatók el a házi single map pályák.??

Qwerty4
aha, ezek szerint az Ep. One-rõl beszéltél

Qwerty4

Doom 4
ja de ide az van irva hogy ez az episode one FAQ-ja ezért azt hittem hogy az episode one és ott nem Ravenholm van hanem lowlife

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

az a demóban is volt sztem a leg kirább pálya fõleg h. körfûrészekkel lehet dobálózni de elég idegesítõek voltak azok az "akrobata" zombik

Doom 4
Half.Life.2.Episode.One-PROViSiON én ezzel tidtam elindítani

Doom 4
THX

A játék melyik verziójával (Emporio,Provision,Vengance..stb.) tudom elindítani a single player modokat vagy map-eket? A FAQ csak azt írja, hogy az Emporió-s nem jó.
Van valami third party games emuláló?

Köszönöm.

Qwerty4
ne hülyéskedj...a Ravenholmnál fosol???az a pálya???az a sötét városi, temetõs???<#hehe>
Nekem ez a kedvenc részem, ha errõl van szó<#eljen>,de én imádom a horrort<#nyes>

Qwerty4

www.dlh.net
itt nézz körül

nem kell félni csak ölj meg mindenkit

Doom 4
hi van valami kód vagy valami akármi ami kinyitja at összes pályát mert fosok a 3. pályán<#csodalk><#ijedt><#merges2>

tom csak gondoltam leirtam 😊

heh ez jó csak nem errõl témáztunk na mind1

THX FOR K ACE

Nah leírom hogyan kell megcsinálni a MOD-okat, hogyha csak HL2DM-ed van EREDETI
NE MENJEN A STEAM A FOLYAMAT ALATT!

Nos, kezdjük az elején:
1. Lépés: Letöltöd a modot, és feltelepíted, de nem a SourceMods mappába hanem simán SteamApps-ba pl.: SteamApps/Garrysmod igy néz ki.
2. Lépés: A steam listán nem fog megjelenni a mod ezt felejtsétek el! Most kimentek az asztalra, jobb egér gomb, parancsikon létrehozása. Exe-nek megadjátok a steam.exe-t és a parancsikonnak célszerû a mod nevét megadni. MOst jön az a lépés hogy jobb egér gomb az ikonra, tulajdonságok.
3. Lépés: Cél mezõben ez legyen (a saját paramétereiddel): "C:\Program Files\Steam\steam.exe" C:\Program Files\Steam\Steam.exe" -applaunch 320 -game "C:\Program Files\Steam\SteamApps\modneve"

4. Lépés: Indítás helye mezõbe (szintén saját paraméterek) : "C:\Program Files\Steam\SteamApps\
modneve"
5. Lépés: Elindítod a steamet. És a mod parancsikonjára kattintva elindul ^^

köszi próbálkozok.........próbálkozok bár egyszer már elvittem jó sokáig de úgy h. fejezetet kellett mindig elõrõl kezdeni úgy nem volt jó de most újra elnyerte a half life a teccésem az episode 1 miatt mert az v.mi überfasza lett

Besz
Próbáld meg a következõ paraméterrel indítani a játékot: -stream
Tehát ezzel egészítsd ki a parancsikon cél részét. Ez bizonyos verzió esetén teljesen megszünteti az ilyen jellegû összes hibát. Lehet, hogy nálad is mûködne.

"...jegyezze fel hajónaplójába...megtette a kötelességét. Szebb sírfeliratot tengerész nem kívánhat." - J. F. Cooper: A Vörös Kalóz

kössz magamtól is kitaláltam<#idiota>

Seth
majd korrigálom neked, így akarta: B.O.L.T release ^^

PSN ID.: Beegabor

tnuld meg a H.E.L.Y.E.S.Í.R.Á.S-t

DanielT
Szedd le a B.Ó.T release-t, azzal nincs ez a hiba.
DanielT
LOÁL 😄DD
Seth
írd be alul keresõbe kulcsszónak mondjuk hogy ai disabled, mesterséges intel,kikapcsol stb...meg majd azt hogy lift, meg garbós csaj 😄)

aki tud jöhetne a topicba segíteni<#bee1><#bee1>

Seth
<#hehe>

Nekem nem száll be a liftbe a csaj, mitke csináni?
Seth
aki akar jöhet a topic-ba nosztalgiázni <#idiota>

lenne egy fúrcsa problémám megvolt a hl2 de volt egy olyan gondom vele h. mentettem és kiléptem de mikor újra jáccani akartam és visszatöltöttem a mentést a mesterséges inteligenciának híre se hamva megyarán minden ember csak állt egyhelyben és semmi nem történt(az ellenfelek nem támadtak a velem lévõk csak bámultak elõre...)
és most újra jáccani szeretnék vele és nem tudtok v.mi olyan half life 2 verziót mondani aminél nincs ez a probléma????(nem volt rajta semmi mod, és nem cheat-oltam)

SZilaJMaGGoT
Nem tudja senki, vagy nem akar senki segíteni, ha valaki, tudná és le is akarná írni, már megtette volna... Lécci fejezd be a spammelést, attól, hogy többször beírod, még nem fog segíteni senki... Próbálkozz máshol..

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

lécci segitsen valaki hogyan birok tört hl2 -vel GaRRYMOD-AL játszani

takraj
HL2 képregény

AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W

Amiga
Az mi?

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.