Half-Life 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bár megvolt Warezben de az nem ugyanaz mint eredetibe ráadásul a G-mod se megy
Ugyhogy Várom a válasz
Bocs ha már volt.
Nem tud valaki olyan oldalt ahonnan Star Wars modokat lehet letölteni a HL2-tõhöz?
Elõre is köszönöm!
PS3 ID: SDani456
Qwerty4
aztán a kartondobozt is amin aludnál az árkádok alatt
!
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Bár rohadjak meg, ha megmondom, hogy kikapcsoltam-e anno a steam-et...
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Ha kikapcsolom a Steamet és úgy játszok tört játékkal akkor is észreveszi ,hogy törtet indítottam el?
on.
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W
- CS:C
- HL2
- HL2DM
- HL2EP1
- HL2DM: SOURCE
- HL:SOURCE
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Amint kilépsz a kabinból jön 1 heli, ami lõdõzni kezd. Nos BÁRMIT bénázol, ez nem fog kinyírni téged. Simán lelõdözöd rakétákkal. Ilyen rakétásdoboz ugye kettõ van a hajón, egy az elején egy meg hátul.
Utána viszont jön még 1, amivel BÁRMIT csinálsz, NEM tudod lelõni. Na ott kb 10x haltam meg, mire rájöttem mi a lényeg.
Amint megérkezik ugye a heli, felrobbantja a kabint a hajón. Tfh túléled. Ezután felrobbantja a lõszeres dobozokat a hajón. Tfh ezt is túléled. Na ekkor megreked a game, hiába bújkálsz a hajón, néha egy-egy rakétát ráeresztve (legjobb esetben még 3-ad van, plusz kettõt találsz a taton), semmire nem mész. Aztán kinyír téged szép lassan, és game over. Ha a vízbe mész, szintén game over.
A script szerint ugyanis akkor folytatódik a story, ha odamész az egyik rakétás ládához ujratölteni pont akkor, amikor õ szétlövi õket. Magyarul vagy a kajüt, vagy a ládák robbanásában KELL meghalnod, és akkor folytatódik azzal a story, hogy a börtönben ébredsz. Tehát a második helivel nem is érdemes sokat görcsölni.
Innentõl viszont jó a story menete szerintem. Elég sok ilyen logikai feladvány van, hogy csak úgy tudsz továbbjutni, ha ezt átkapcsolod, utána odamászol, ezt odébbrakod, azt szétlövöd stb... szal mint a HL2-ben. A sötétebb helyeken jönnek headcrabek, meg zombik is, de azon kívül csak combine katonák. Néhány helyen bizony elidõztem egy darabig, mire rájöttem hogy jussak tovább, vagy hogy nyírjak ki minden ellenséget. (normalon)
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
HL2+HL2 Episode1+HL source 7499 Ft.
Ebben nincs Cs:S?
Gondolom nincs, mert az már túl szép lenne, de azért megkérdezem 😄
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |
Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |
Valaki pls írja már le,mégis hogyan lehet elõhozni a CONZOL-t a játékban??
Olvastam a FAQ-t,átírtam a config.cfg.-t is,mármint ami a konzolra vonatkozott,és még így sem jó 😞
Glory, Glory Man. United!
Csak ajánlani tudom mindenkinek. Még szinvonalasabb, mint a Minerva, és annál hosszabb is 😊 Plusz ötletesebb. Jókis story-ja van.
Egy pár kép amit közben lõttem:

Aztán steam restart, és ott lesz a gamek között.
Ezt nézzétek!
Rock 24 SP mod released
video
1 éve fejlesztik már, most készült el. Asszem érdemes kipróbálni 😊