42676
-
FLeK0 #41031 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!"citadel.gman_exit01" "Idő van, Dr. Freeman?"
"[english]citadel.gman_exit01" "Time, Dr. Freeman? "
"citadel.gman_exit02" "Hát már megint itt az idő?"
"[english]citadel.gman_exit02" "Is it really that time again? "
"citadel.gman_exit03" "Pedig mintha csak most érkezett volna."
"[english]citadel.gman_exit03" "It seems as if you only just arrived. "
"citadel.gman_exit04" "Mily sokat tett, ilyen rövid idő alatt."
"[english]citadel.gman_exit04" "You've done a great deal in a small timespan. "
"citadel.gman_exit05" "Igazából olyan jó munkát végzett, hogy kaptam néhány érdekes ajánlatot a szolgálataira. Normál körülmények között fontolóra sem venném őket. De most rendkívüli időket élünk."
"[english]citadel.gman_exit05" "You've done so well, in fact, that I've received some interesting offers for your services. Ordinarily, I wouldn't contemplate them. But these are extraordinary times. "
"citadel.gman_exit06" "Ahelyett, hogy felajánlanám önnek a szabad döntés illúzióját, bátorkodom dönteni ön helyett... Ha és amikor újra eljön a maga ideje."
"[english]citadel.gman_exit06" "Rather than offer you the illusion of free choice, I will take the liberty of choosing for you...if and when your time comes round again. "
"citadel.gman_exit07" "Bocsánatot kérek, hogy az ön számára ez önkényeskedésnek tűnhet, Dr. Freeman. Bízom benne, hogy minden értelmet nyer majd, miközben... Nos..."
"[english]citadel.gman_exit07" "I do apologize for what must seem to you an arbitrary imposition, Dr. Freeman. I trust it will all make sense to you in the course of...well... "
"citadel.gman_exit08" "Erről tényleg nem beszélhetek."
"[english]citadel.gman_exit08" "I'm really not at liberty to say. "
"citadel.gman_exit09" "Addig is..."
"[english]citadel.gman_exit09" "In the meantime... "
"citadel.gman_exit10" "Én itt kiszállok."
"[english]citadel.gman_exit10" "This is where I get off. " -
UtH3r #41030 ennél kicsit többre számítottam :D
konkrétan: jövendől előre akármit, vagy magyaráz dolgokat a történettel kapcsolatban(pl: ez v az mért történt v hogy történt)? -
FLeK0 #41029 hogy majd hív ha kellesz még -
UtH3r #41028 Kösz h szólsz, de nekem nem kell magyarosítás egyszerűen csak megszeretném tudni h gman dióhéjban mit mondott a HL2 végén! -
kecskusz #41027 Már elnézést,de sennki nem találkozott még a "Nem win32 alkalmazás"problémával?
Legaláb egy oldalt mondhatnátok ahol tudhatják a választ! -
bcrics #41026 de van magyarítás a hl2 és az episode1 is!! -
UtH3r #41025 és g- man?
ő mit mondott a végén? -
Az episode one egészen pontosan az égő citadellában folytatódik :) -
Az Ep. One igen, kiegészítő, és valóban a HL2 folytatása. -
UtH3r #41022 Szevasztok!
Most toltam végre végig a HL2 -t(megvan eredetiben 2004 óta :D) - tudom elég ciki de az évek során mindig elkezdtem csak valahogy sosem jutottam a végére; mindig mással kezdtem el jáccani és akkor pedig már feledésbe is merült- . Hihetetlenül klassz volt, sztem ez minden idők legjobb akció játéka!!!
DE végül is azt szeretném kérdezni, h mivel az angolom még nem az igazi keveset értettem a játék végén G- man beszédéből; esetleg vki el tudná mondani h pontosan mit is közölt?! A másik: az episode one az 1 kieg v mi, mert nekem elég ködös és ha igen akkor a történet ott folytatódik ahol a HL2 abbamaradt?
előre is köszi a segítséget!
Bye -
kecskusz #41021 Vagy is HL2-t!Bocsika!XD -
kecskusz #41020 Hy all!!!
Nemtom beinstalálni a HF2-t!
A setup-ra klikkelve azt Írja "Nem win32 alkalmazás".
PLEASE,v.ki segÍtsen! -
pirosBoci #41019 melyik serveren van olyan Rad mod az nagyon tetszik?köszi -
Már megvan, hogy mit csesztem el... Nagyon vad ez a mód :D Tele van ellenségekkel és jobbnál jobb fegyverekkel :) -
szmeagoll #41017 Kösz a linket! Megkezdtem a zenék letöltését... 
Respect!
-
megfogadtam a tanácsot,meg sem próbáltam :)
ma meg is rendeltem eredetibe az EP1-el együtt :) -
Nem tudjátok,hogyan kell felrakni az smodot? Kicsomagolom a SourceMods mappába újraindítom a steamet, és semmi. A readme fájlból semmit sem tudtam kihámozni, mivel ismeretlen betütípussal írták, és csak érthetetlen szinbólumokat látok... -
NYugi vágom... :) Nekem is eredeti, eszembe nem jutna warezolni mellette... -
akkor felmásolom a gépre a dvdről,steam kikapcs és menni fog
köszi a segítséget :)
-
FLeK0 #41012 kapcsold ki a steamet amíg játszol vele, akkor biztos nem. -
*megvan -
hellosztok!
nekem is az lenne a probémám mint Matt07-nek, hogy a Source mgevna eredetibe,a HL2 meg nincs (és sajna nincs rá pénzem se:( ).De egy haver ideadta úgy,hogy nem képfájlokban,hanem feltelepített! állapotban kiírta dvd-re (tehát akár a dvd-ről is elindíthatom), és ha azt rámásolom a gépre akkor is letiltják az acc-omat? -
Én se lőttem ki az eredeti hl2-es kulcsos accounttal bejelentkezett steamet mikor az EP1-et végigtoltam. (mert azutomatikusan elindul a steam és egyszer elfelejtettem kilépni a steamből mikor indítottam az Ep1-et és utánna meg már mindegy volt elindítom-e még 10x). -
nem muszáj elhinni -
Le fogja tíltani az accountodat a steam. -
és még piskóta és méz is... -
Össze nem fognak akadni, legfeljebb zárolják az accountodat a szerződés megszegése miatt... -
hiak^^
nekem megvan eredeti a cs:source,és ha felrakom a tört hl2-t akkor a steamben nem fognak "összeakadni"? -
FLeK0 #41003 viszlát 3-4 év múlva:) -
én majd akkor fogom megvenni ha kijön az E3. és akkor egy nagy collector's editionben -
Vegas #41001 offline jobb -
srácok egy kérdés, megéri most 3500ért megvenni online deatchmatchre?
-
Code92 #40999 :D egy singli player mod van benne banán bomba meg a psp-nek az umd lemezét ki lehet éőni és azzal lehet gyilkolászni akkor van benne ak47 de inkább menj fel www.youtube.com-ra és írd be h. half-life 2 smod nagyon állat:) -
FLeK0 #40998 mi az az smod? -
Code92 #40997 hy alap smodot honnan lehet megszerezni?? nagyon kéne mert eléggé FUN:D -
ajjaj... pedig már kezdtem örülni, hogy vmi normális mod... :( -
Borg #40995 Áh, sajnos a rock24-et meg se közelíti, semmilyen szempontból.
Elég feelig mentes, menj oszt lőjj kategória. Mondjuk nem könnyű. De főleg azért, mert bután van scriptelve.
Meg persze az RPG robbanásoktól egyszercsak ez is kifagy, mint minden ilyesmi eddig. -
Code92 #40994 vagy ha v.kinek megvan akkor pls szóljon, adok msn címet és küldje át... -
Code92 #40993 hy alap smodot ingyenesen honnan tudnám leszedni??? -
htx :)