Half-Life 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha a HL2DM kell, azt 2500Ft körül megveheted a steamen, nem vészes.
"valaki tudna segiteni hogy birjak törtjátékal garrymodot használni tudom hogy macerás de ha valaki irna hogy hogyan lehet megcsinálni "
AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+,2048 MB 533DDR2,Nvidia 7600GT,Sound Blaster Audigy
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
Azt szeretném kérdezni h szeretnék játszani a HL2-vel..
Honnan tudnám leszedni?
Másnap már suliba is alig akartam menni, azt mentem, de már alig vártam hazaérjek.<#eljen>#eljen><#crazya>#crazya><#smile>#smile><#nevetes1>#nevetes1>
Qwerty4
SX VINTAGE TELECASTER MARSHALL MG10 Guvnor Acustic
HL2 - Episode One -t elkezdtem jatszani, de rogton az elejen elekadtam😞
Amikor a Dog atdob minket az autoban, majd leesunk a melybe. Na onnet egyszeruen nem talalom merre lehet tovabb menni😞 Valaki tudna segiteni?
Van egy „kis” gondom a Half Life 2-vel kapcsolatban.
Ugyanis a játék 5-10perc elteltével a következõ hibaüzenettel kilép:
Microsoft Visual C++ Runtime Library
Runtime Error!
Program: …ram Files/Valve/Steam/SteamApps/User/Half-Life 2/hl2.exe
R6025
-pure virtual function call
Már nagyon unom, és teljesen tanácstalan vagyok, szinte már mindent kipróbáltam.
Ha valaki tud kérem, sõt könyörgöm segítsen!!!!!!
Üdv: W12
Van az a rész mikor elõször jönnek ki a földbõl a bogarak!
na és ez a rész utáni mikor az autó roncsok között kell elbújni hogy az a nagy repülõszerüség e löjjön le aminek a végén 1 propeller van ja és ez a rész elött van az is amikor 1 daruval kell a jármûvet átemelni!
Nekem a sima HL2 alapjátékhoz kéne mentés az a rész után mikor elõszr találkozok bogarakkal és kell menni a hegyen szerpentínes utakon és jön 1 repülõ is amit lekell lõni és autóroncsok között lehet elbújni!
Ha valaki tud írjon!
Kösz!
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
Intel Core 2 Duo E6750 2,66GHz , ATI HD 3870, 2Gb Samsung RAM, Vista Ultimate 32bit
Lenne egy kérdésem. Hogyan tudom behozni a sima Half-Life 2-ben a konzol-t? Me nálam a sima hl2.exe-nél azt írja ki, hogy Unable to load filesystem_stdio.dll.
Intel Core 2 Duo E6750 2,66GHz , ATI HD 3870, 2Gb Samsung RAM, Vista Ultimate 32bit
Én egy haveromnak hála meg tudtam csinálni hogy CSS-el meg HL2DM-el menjen a rendes garry's mod. Nem tudjátok miért error feliratot látok a tárgy helyén? És mellesleg, tárgyakat, meg ilyeneket honnan tudok letölteni?
Qwerty4
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
Qwerty4