Half-Life 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mooo
Akkor tölts egyet <#nyes>
ollie
Vége a Concerned-nek... <#rinya>

Képzeld nincs benne nfo fájl

jah de megtudom oldani hogy a modok menjenek hl2dm-el szal 😄

Sok online modhoz kell a single player HL2 is, mivel abból építkeznek, de a valve-tól csak a hl2dm, igen.

jah hogy HL2DM van csak neten? mert az benne van a source packomban, jóvan 😄

sztem nincs sok ilyen 😊
ha a HL2DM kell, azt 2500Ft körül megveheted a steamen, nem vészes.

nekme van CS Source-m. csak hl2 kéne! Olyanra gondoltam aki steampowered-en vette meg és külön hl2je van

www.game-monitor.com

cdkeyeket nem lehet cserélni, mivel ha beregisztrálod többé nem jó semmire. accountot lehet cserélni, de sztem senki se fog egy dod-ért hl2t meg css-t adni, nem egy szint 😊.

télleg: és a HL2-ben hány server van?

szevasztok! Valaki nem cserélne velem cd keyt? Egy HL2 CD key kéne, és cserébe tudnék adni egy DoD: Source-t!

nfo-t szoktál-e olvasni?

Igen de azt nem lehet kicsomagolni mert ahogy belépek az utolsó fájlába nem 1 db RAR vagy ISO van benne hanem egybõl Bin és eposodic van benne azon belül meg minden féle és ha a Daemonal megnézem semmit nem lehet bemountolni..

Qwerty4
akkor nem tud senki válaszolni vagy nem akar...

Qwerty4

Qwerty4
DAEMON Tools!!!progi

Qwerty4

azert valaki mégéscsak segithetne

"valaki tudna segiteni hogy birjak törtjátékal garrymodot használni tudom hogy macerás de ha valaki irna hogy hogyan lehet megcsinálni "

A Half-Life 2 Episode 1-PROVISION hogy kell felrakni mert azt nem lehet bemountolni?

DanielT
Na vajon mi miatt.. Mi lehet a gond... Egyszerûen ötletem sincs... <#falbav>
Igazából meg van csak valami miatt nem indul el..

Vedd meg a boltoban bogaram xD

AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+,2048 MB 533DDR2,Nvidia 7600GT,Sound Blaster Audigy

SZilaJMaGGoT
Azt csak te tudhatod, hogy szeretnél e játszani a HL2-vel.... 😊 Miért tõlünk kérdezed?? 😄

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

DanielT
A pócró' a bót'ba'.

Vagy www.steampowered.com
Szasztok!
Azt szeretném kérdezni h szeretnék játszani a HL2-vel..
Honnan tudnám leszedni?

Qwerty4
Pont most egy éve fogtam neki a HL2-nek kb. ebben az órában.<#szeret>
Másnap már suliba is alig akartam menni, azt mentem, de már alig vártam hazaérjek.<#eljen><#crazya><#smile><#nevetes1>

Qwerty4

Leestetek most még a kocsiban vagytok akkor tõled balra menny!

SX VINTAGE TELECASTER MARSHALL MG10 Guvnor Acustic

Valaki segitsen pliiz! 😊
HL2 - Episode One -t elkezdtem jatszani, de rogton az elejen elekadtam😞
Amikor a Dog atdob minket az autoban, majd leesunk a melybe. Na onnet egyszeruen nem talalom merre lehet tovabb menni😞 Valaki tudna segiteni?

Qwerty4
játék reinstall majd a fejezetet kezd elõlrõl!!!
a citadella elõtt vagy?

Qwerty4

Valaki tud nekem segíteni Half Life 2 vel jáccok, betõltöttem a mentésem és nem mozdulnak az elenfelek meg sneki se és így nem tudok tovább jutni mert nincs aki kinyissa nekem az ajtótt. help"" most szedem a Seamel a kiegészítõtt hátha jó lesz ade azért mondjátok meg mitõl lehet....😞
Valaki küldene pü hogy lehet garrymodal játszani törtjátékal please

Hello mindenkinek!

Van egy „kis” gondom a Half Life 2-vel kapcsolatban.
Ugyanis a játék 5-10perc elteltével a következõ hibaüzenettel kilép:

Microsoft Visual C++ Runtime Library
Runtime Error!

Program: …ram Files/Valve/Steam/SteamApps/User/Half-Life 2/hl2.exe
R6025
-pure virtual function call

Már nagyon unom, és teljesen tanácstalan vagyok, szinte már mindent kipróbáltam.
Ha valaki tud kérem, sõt könyörgöm segítsen!!!!!!

Üdv: W12
Qwerty4
LOL

Qwerty4

Nohab
Szóval a második "szitakötõnél"😊
na akkor!
Van az a rész mikor elõször jönnek ki a földbõl a bogarak!
na és ez a rész utáni mikor az autó roncsok között kell elbújni hogy az a nagy repülõszerüség e löjjön le aminek a végén 1 propeller van ja és ez a rész elött van az is amikor 1 daruval kell a jármûvet átemelni!

pontosbban mert igy éppen nem ugrik be

Császtok!
Nekem a sima HL2 alapjátékhoz kéne mentés az a rész után mikor elõszr találkozok bogarakkal és kell menni a hegyen szerpentínes utakon és jön 1 repülõ is amit lekell lõni és autóroncsok között lehet elbújni!
Ha valaki tud írjon!
Kösz!

valaki tudna segiteni hogy birjak törtjátékal garrymodot használni tudom hogy macerás de ha valaki irna hogy hogyan lehet megcsinálni . <#help>

SZilaJMaGGoT
Steamen keresztül megtudod vásárolni aztán letölteni és telepíteni...

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

Gebe7636
És még azt hogy ti honnan szerzitek a CS:S-t meg a HL2 deathmatch-et?

Intel Core 2 Duo E6750 2,66GHz , ATI HD 3870, 2Gb Samsung RAM, Vista Ultimate 32bit

Gebe7636
Szevasztok!
Lenne egy kérdésem. Hogyan tudom behozni a sima Half-Life 2-ben a konzol-t? Me nálam a sima hl2.exe-nél azt írja ki, hogy Unable to load filesystem_stdio.dll.

Intel Core 2 Duo E6750 2,66GHz , ATI HD 3870, 2Gb Samsung RAM, Vista Ultimate 32bit

azért látsz error feliratokat, mert a hl2 single playerébõl is használ dolgokat, ami neked nincs meg.

meg lehet oldani csak kúva nehéz legalábbis nekem

Szevasztok! Lenne egy kérdésem. Nah most nekem fent van a rendes garry's mod... felmentem egy serverre és volt olyan tárgy ami egy ERROR felirat volt. Pedig mások rendes tárgyat láttak. Vki tudja miért?

Én egy haveromnak hála meg tudtam csinálni hogy CSS-el meg HL2DM-el menjen a rendes garry's mod. Nem tudjátok miért error feliratot látok a tárgy helyén? És mellesleg, tárgyakat, meg ilyeneket honnan tudok letölteni?

Qwerty4
azt hittem az Episodes topicba vagyok<#vigyor5>

Qwerty4

Qwerty4
hmmm...ilyesfajta probléma jelentkezett az egyik haveromnál, de nem az Episode One-ba, hanem az alap HL2-be, akkor amikor ott volt a téren a citadella mellett a lovas szobornál és a kutya fel kellett volna feszítsen ott egy részt, hogy át lehessen menni a következõ fejezetre, de nem történt meg.Csak úgy tudott tovább menni ha újrainstalálta a játékot, sztem te is tedd ezt, valószínû használni fog.Ja és pont annak a fejezetnek az elejérõl kezdjed!!!

Qwerty4

hahóó valaki help mee plíz!

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

hy lenne a játékkal egy olyan problémám h. mikor mentek és kilépek és betöltöm a mentést akkor a mesterséges intelligencia megszûnik aka all at ember (nem a Gordon) és nem csinál semmit mikor az elején egy csávó ki kéne nyissa nekem az ajtót akkor a muki csak áll ott és az egész chaptert elõrõl kell kezdeni h. normálisan mûködjön tudna v.ki v.mi megoldást erre a problémára?

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

kösz a segítséget, ez a kereso eszembe se jutott <#violent><#action>

Qwerty4
ha olvastad keress rá itt, csak létezik még az a lap!!!

Qwerty4