42676
  • FLeK0
    szerezd be a játékot és szedd ki belőle
    a gcfscape programra lesz szükséged.
  • szmeagoll
    légyszi valaki (ha tud) adjon már egy linket a játék zenéinek letöltéséhez!!!!!!
  • Humesz
    Ok, én értettem félre, bocsesz!
  • Slig
    pontosan
  • FLeK0
    értsd: szedd le az internetről, és használd azt.
  • Humesz
    Az előbb még szedjem le, most meg tegyem fel??? Hogy is van ez? :)
  • Slig
    akkor sztem tedd fel azt, mert azzal mennie kell.
  • Humesz
    Én leszedem, csak nekem nem az van fent most sem :)
  • Slig
    a megoldás: szedd le a retail vengeance verzsönt. a többinél előfordulhat ez a hiba, egy másik verziónál már én is találkoztam vele.
  • Humesz
    Hali!
    Node Graph Out Of Date. Rebuilding... problémára senki nem tudja a megoldást, vagy csak nem lehet válaszolni, mert warez? A FAQ-ban leírtak nem jók.
  • steweee
    internetkapcsolat nélkül kell telepíteni, vagy létezik hozzá egy olyan progi hogy nostream vagy vmi ilyesmi, amit telepítve úgy látja hogy a stream már fel van rakva és rányomja a progit
  • toysoldier
    Ezer köszönet, működik
  • SZilaJMaGGoT
    Vengeance az jó, nekem is az volt az original előtt... Kell lennie ott valamiféle cracknek is ami full kiiktatja a steamet és tudsz gamelni...
  • toysoldier
    jah és még annyit h ez a Retail DVD Vengeance verzió ^^
  • toysoldier
    megvenném de most nincs rá pénzem :/

szal lécci vki segítsen
  • SZilaJMaGGoT
    Vedd meg... XD
  • toysoldier
    Hello
    Most töltöttem le a játékot, de vmit aktiválni kéne a Steamen vagy nemtudom, mer folyton az jön be ha el akarom indítani. Vki tudna segíteni, hogy tudjak vele játszani?
  • szmeagoll
    csak egy linket kérek!!!!!
  • steweee
    hát ez ízlés dolga. sztem külső tereken nem szebb és nem jobb a hdr. én a dungeonokban láttam igazi minőségi különbséget, mintha tapinthatóak lettek volna a falak, reálishoz közeli fénybeszűrődések, fényeffektek csillanása a falakon (oblivion)de ugye jelen esetben csak külső terekről beszélhetünk nagyrészt, így sztem felesleges. nálam legalábbis nem jött be

az hogy kinek mi a "szépen futott" az egyénre válogatja. nálam az alapjáték majdnem max beállítások mellett a legnagyobb harcok közepedte is legalább 20fps-el megy, ami elég a tökéletes és gyors célzáshoz. én azzal vagyok elégedett. ha már picit is szaggat, ismétlem picit, akkor lehet a lövés mellé megy, kedvencem a magnum ultimate. és az nem jó
  • ollie
    Már hogyne lenne szebb. És nem kell hozzá erőmű, még egy 9800PRO-n is szépen futott nálam.
  • szmeagoll
    gondolhatjátok h nincs meg...
    ennyire nem vok hülye
  • szmeagoll
    gondolhatjátok h nincs meg...
    ennyire nem vok hülye
  • TSL16b
    http://www.microsoft.com/windows98/default.asp
    http://en.wikipedia.org/wiki/Win98
  • steweee
    egy egygigás demopálya, nem érdemes vele foglalkozni. annyi hogy nem megy csak erőművön mert az egész hdr-es. amúgy sztem egyáltalán nem szebb mint a sima aa+af külső tereken, az oblivionban is kifogásoltam hogy olyan beállítás kellene, hogy hdr csak a dungeonokban, szabadban inkább ront
  • w77d
    Sziasztok!
    A Lost Coast egy kiegészítő? ha ifen, akkor mit takar?
  • FLeK0
    www.steampowered.com
    www.hl2mods.co.uk
  • steweee
    eddig milyen addonok jelentek meg hozzá?

az aftermath, episode one, első rész source és deathmatch addonokról tudok
  • steweee
    nos, végigjátszottam. annak idején kimaradt mert nem volt elég erős a gépem hozzá, most teljes pompájában élvezhettem

vannak benne hatalmas ötletek, de sajnos nem akkora korszakalkotó játék mint amilyen az első rész volt. bár abban is voltak hibák, a tűzharcok izgalmát a második rész nem tudta visszaadni, sajnos nagyon inkább storyline-os lett az egész

+ egy pár ami eszembe jut: a kutyarobot(dobálózás, segít a harcban)a gravity gun és upgradéje,néhol tényleg lenyűgöző helyzsínek, a bogarak mikor már velünk vannak, a striderek (gondolom azidőtájt ment a moziban a világok harca is:), elég jó ellenfél intelligencia a harcban.voltak jó helyszínek, a végefelé az épületharc kifejezetten tetszett, csak kár hgoy a csapattársakat nem lehetett lelőni hogy ne akadályozzanak

- ami nagyon nem tetszett: totál idétlenek a csapattársak és soxor akadályoznak a mozgásban, a homokugrálós rész irtó gagyi volt a végtelen bogárral, a buggyval meg egy helyen cask alig lehetett felmenni a továbbjutáshoz, és azt is vagy félóráig kerestem, ritka idegesítő volt.a motorcsónakszerűség vezethetősége még csakcsak, de a kocsijé katarsztórálisan szar volt, főleg a turbónál nem is lehetett irányítani. a bogarak is soxor akadályoztak, le is lőttem őket ha útban voltak

összeségében egy nagyszerű játék, kár hogy a fegyverek eléggé pontatlanok, kivéve a magnumot ami ultimate fegyver, csak kevés hozzá a lőszer, gondolom direkt. azt még mindig nem bírom megemészteni hgoy a shotgunból hogyan lehet altfirével egyszerre két töltényt kilőni egy csőből, inkább lett volna max payne 2ből a riot gun dobtárral
  • ollie
    Ezt ugye csak viccből kérdezted?
  • FLeK0
    mi az a win98?
  • TSL16b
    Ez év közepétől a Steam nem fog futni Win98 és WinME alatt, valamint bizonyos játékok (gondolom, amelyek most még mennek) nem futnak majd SSE nélküli procikon. Ha ez valakit érint, gondolkodhat újabb Windows (vagy processzor) beszerzésén, mert ha a Steam nem indul el, akkor nehéz alóla játékot indítani is.
  • steweee
    légyszi vki a parancsikon tulajdonságokban a végződése kellene a kötőjel után, mert átírtam -console -ra, és úgy nem működik, de már nem tudom mi volt eredetileg. a végén akartam csítelni mert nagyon nehéz lelőni azt a két szar repkedő helikopterszerűséget úgy hogy még a rovarjaim is mindig útban vannak
  • Nohab
    Ha megvan a játék, csak bele kell mászni és ott mindet megtalálod nem tudom milyen formátumban, de média playerrel le lehet játszani őket.
  • szmeagoll
    hell!
    valaki tudna egy linket ajánlani ahol letölthetek hl os zenéket??
    nagyon kéne
    köszi!!!
  • matti12
    HALI
    VKI NEM TUDNA EGY 100%-OS MENTÉST KÖZZÉTENNI?VAGY EGY LINK IS MEGTESZI
  • TSL16b
    Semmit, csak futtasd a Steam-Original.reg fájlt, vagy mentsd ki az alábbi szöveget (a vonalak nem kellenek) Steam-English.reg néven, és futtasd. Ezzel a Steam és az alatta futó Source motoros játékok visszaállnak angolra.

-----------------------
    REGEDIT4

[HKEY_CURRENT_USER\Software\Valve\Steam]
    "Language"="english"
    -----------------------
  • Guer
    én meg az eredetire....
  • RelakS
    Szerintem arra gondolt, hogy a gátnál ki kell nyitni az egyik kaput, de nem találja a kapcsolót :)
  • Humesz
    Rosszul írtam: Node Out of Date ... stb... de gondolom érthető a probléma
  • Humesz
    A "liftes bug" a 4. fejezet végén vagy a 13. fejezet végén jelentkezik???
    És mi a teendő amikor azt írja ki minden "játékbeli" betöltés után, hogy: Node Build Graph ... Rebuilding
    Gondolom más is látott már ilyet :)