42676
-
Itt a tökéletes főszereplő a HL2 filmjéhez.
-
A Steam-en crackelt verziót nem tudsz aktíválni, egyébként meg vedd meg, már csak 2 rugóba kerül. -
Olyan verziót kell letölteni, ami alapból megkerülve teszi fel a játékot. Ha van egy steames játékod, akkor a saját érdekedben felejtsd el. -
STurmGewehr #41269 ott a google
-
szlav #41268 Csá srácok valaki tud segíteni?: másolt verzíóm van a HL2-ből és kéne 1 serial vagy 1 crack vagy valami, a steam-en kéne aktiválni de nem tudom hogy lehet ezt megkerülni... help pls!!!!!!!!!!!!444 -
Az összes hl2 mod, ahogy parancsolod :) -
van egy jó oldal ahol név szerint rákereshetnél de elfelejtetem de valaki biztos tudja -
STurmGewehr #41265 Nem tudtok a zombiemasteren kívúl más zombis multi modot?:D -
OMG CHEATR on the NET !
-
STurmGewehr #41263 csak azér mondtam hogy segitség nélkül mer fps-ből csak a cod sorozatot jáccottam végig csalás nélkül eddig
-
Hallod mindenképp probáld ki én a múltkor kivittem a teraszra és nagyon jó volt, bár a garázsba eddig még nem mertem. 
-
azta!! én még nem vittem ki, eddig mindig otthon volt :P de komolyan! -
a lakásból?
-
De ügyes vagy én már négyszer vittem ki. -
STurmGewehr #41258 nah kivittem a hl2-t bárminemű segitség nélkül:D -
Hello! Amikor mentek a játékban mindig ezzel a hibával dob ki:Microsoft Visual C++ Runtime error. Vki nem tudja, hogy erre mi a megoldás? Előre is köszi! -
szerintem nagyon jól megcsinálták, még nagyobb elégedettség a végén sikeresen túlélni miközbe üldöznek a zombik, ha tudod hogy nem könnyű :D Sőt még embertől is függ hogy mennyire nehéz (mindkét féltől (csapatmunka, stb.)) épp ez a játék lényege és ami ötletesé és izgalmassá teszi :)
Viszont pályától is függ mennyire jó a játék (mert ugye pl vannak rosszabb és jobb pályák is) -
STurmGewehr #41255 az lenne a jó ha még több fajta fegyvert raknának bele:DDDD
meg azzal is kéne valamit kezdeni hogy a zombikból ne lehessen tul sokat csinálni mer egy túlélőnek ez nagyon rossz:DDD -
hát nyilván a saját honlapján lehet mindent letölteni :)
ha érdekel itt találsz hl2 modokat és a honlapjukat, leírást róluk. ezek amik mellett pipa van jobboldalt már rendelkezésre állnak, fenn a "released"-re állítással megnézheted a eljövendő többi modot is :)
és itt van a honlapja :) itt az 1.1.2 full játékot és hozzá az 1.1.3 patchet kell feltenni és már kész is -
letöltötem valami patchetde lehet nem 1.1.3 volt...hol szedhetem le 1.1.3-at? -
ja egyébként vannak ugye tök jó pályák ami sötétes és néhol csak a lámpával lehet látni bármit de láttam olyan pályát is hogy ott végleg elszabadul a pokol mert az egész pálya egy kisebb négyzet alakú tér, a túlélők ketrecben vannak, ami kinyílik, és körülöttük már ott vannak lassú zombik, de ami a lényeg hogy azon a kicsi pályán marhasok csapdát meg dolgot lehet aktiválni, szabadjára lehet ereszteni egy járkáló robotot meg elengedni egy összevissza guruló labdát ami nyes mindent ami előtte van, szóval direkt mókából csinálták azt a pályát, és ált. gyorsan aprítja ott a zm a túlélőket :D -
én meg köszönöm STurmGewehr-nek :D -
le kell tölteni a patchet is! ami 1.1.2-ről 1.1.3-ra teszi -
áá nem tudok felépni a servere valami olyasmit ír hogy server used class table -
Ezt én is meglesem. Köszi -
wow köszi az infót ezt le KELL szednem -
most hogy megkérdezted már igen :) Nekem nagyon tetszett :D Az elején választasz hogy melyik csoportban szeretnél lenni :) Az első csoport a túlélők, itt az elején fel kellett szedni az ammot és a fegyvereket, és meg kell próbálni túlélni és végigmenni a pályán :) A másik csoport a Zombie Master, itt egy személy foglal helyet azok közül, akik A "szeretnék ZM lenni" csoportot jelölték meg és ők rotációs rendszerben váltják egymást. Tehát az egyik ember közülük ZM lesz, a többi meg túlélő amíg rájuk nem kerül a sor :)
A Zombie Master úgy látja a pályát, mint egy spectator, és vannak piros gömbök a pályán, velük lehet különböző zombifajtákat csinálni, meg vannak sárga gömbök is, ezek csapdák aktiválását jelentik (jaj most épp ráesett szegény emberekre egy felfüggesztett konténer, stb :D), és ahogy láttam pontokért lehet őket megvenni.
Van egy kis menü is a ZM számára ami az egyik billentyűvel hívható elő (ilyenkor látszik a kurzor is) és tüntethető el, itt lehet megadni hogy a zombik védjenek egy területet vagy támadjanak meg akit látnak, csapatokat kijelölni, stb. és ilyenkor jobb gombbal lehet egy adott helyre terelni a zombikat.
Szóval így elsőre igen érdekes meg mókás volt nézni hogy tántorognak a megfelelő helyre, másrészről meg gyakni őket :D -
STurmGewehr #41245 vki játszott már a zombie master nevű hl2 moddal?:) -
Code92 #41244 kösui nem, de pláne nem a hlaf-life 2 topikban, sztem egy jó nagy bannt érdemelne! -
steweee #41243 sztem az ilyenért nyugodtan járhatna kizárás is ! ez nem az apró ! -
ahogy bemész balra lessz -
jah. a kis járat a víz legalján van a falnál :) -
Ry0K3N #41239 Ott kell továbbmenned ahol van a forgó vas, lebuksz a víz alá beállsz két lapát közé és figyeled mikor jutsz/fordít a kis járathoz és arra kell továbbmenni. De ha gyors vagy akkor a forgással szembeni részen beiszkolsz a járatba. -
owen20 #41238 Sziasztok!
Segitségért folyamodnék mert elakattam a játékba!
Még az elején járok volt egy rácsos ketrec azon át bejutottam egy olyan helyiségbe ahol volt lefelé egy létra ott el lehetett jutni egy vizhez aminek a közepén volt egy forgó vas valami és ott nem tudok tovább menni minden felé le van zárva az út!
Valaki tudja mit kell itt csinálni?Ez amúgy a ROUTE KANAL vége felé van de a végigjáttszás se irja mit kell csinálni pontosan!
Várom ötleteket kérlek segitsetek!
Hello! -
aha az igaz. Van a régebbi részeknél többször is hogy Doc. Kleiner megy a tévébe és nagyon magyarázza hogy mit kell tenni jó sok ideig, ott jó ha tudsz angolul:D Annál tökjó volt hogy ismétlődik a felvétel és utána mondta is az egyik ember hogy "Deja vu", jól megcsinálták azt a részt :)) -
Ry0K3N #41236 Kivéve ha az ember nem tud angolul, sokan vannak így elakadva a legtöbb játéknál hogy nem érti mi a fenét kéne csinálni. gondolom stewee-vel is ez a helyzet. Ennél a résznél jobb fekészülni mert 3-4x kell fordulni és állandóan jönni fognak és HP és páncéltöltőből nincs sok arrafelé. -
mondja is az ajtónál álló emberke hogy "nem kéne ám arra menni, menny vissza" Szóval menny is vissza és hozd el a többi embert is a helyre ahová eddig elvitted őket, több kört kell megtenned. Szóval egy leírás mellett figyeld azt is hogy mit mondanak vagy hogy mi történik :) -
steweee #41234 az episode one ban ott akadtam el, amikor a csajszival megyünk és felszedünk magunk mellé egy nagy csapatot az exit 17 résznél. a nagy terem ahonnét jöttünk a csaj visszamegy egy gépágyúhoz és letáborozik, a csapat többi tagja kicsit messzebb egy másik szobában várakozik, miközben kint dúl a harc. namármost nem tudok semmit csinálni, nem tudok kijutni a térre ahol a harc folyik, pedig a leírás szerint a feladat az lenne hgoy a vasútállomásra juttassunk el minél több embert
help plíz ! -
Ry0K3N #41233 asszem minden fegyver és lőszer -
arra gondoltam csak hülyén fogalmazok és beírtam noclipet és ígyis legyőztek a combine-k....gáz impulse101-re mi történik?