Half-Life 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TSL16b
Ez év közepétõl a Steam nem fog futni Win98 és WinME alatt, valamint bizonyos játékok (gondolom, amelyek most még mennek) nem futnak majd SSE nélküli procikon. Ha ez valakit érint, gondolkodhat újabb Windows (vagy processzor) beszerzésén, mert ha a Steam nem indul el, akkor nehéz alóla játékot indítani is. <#vigyor3>

légyszi vki a parancsikon tulajdonságokban a végzõdése kellene a kötõjel után, mert átírtam -console -ra, és úgy nem mûködik, de már nem tudom mi volt eredetileg. a végén akartam csítelni mert nagyon nehéz lelõni azt a két szar repkedõ helikopterszerûséget úgy hogy még a rovarjaim is mindig útban vannak

Nohab
Ha megvan a játék, csak bele kell mászni és ott mindet megtalálod nem tudom milyen formátumban, de média playerrel le lehet játszani õket.
hell!<#wave>
valaki tudna egy linket ajánlani ahol letölthetek hl os zenéket??
nagyon kéne<#szomoru1>
köszi!!!<#worship>
HALI
VKI NEM TUDNA EGY 100%-OS MENTÉST KÖZZÉTENNI?VAGY EGY LINK IS MEGTESZI

TDU:Kamarov:HUN

TSL16b
Semmit, csak futtasd a Steam-Original.reg fájlt, vagy mentsd ki az alábbi szöveget (a vonalak nem kellenek) Steam-English.reg néven, és futtasd. Ezzel a Steam és az alatta futó Source motoros játékok visszaállnak angolra.

-----------------------
REGEDIT4

"Language"="english"
-----------------------

Guer
én meg az eredetire....

RelakS
Szerintem arra gondolt, hogy a gátnál ki kell nyitni az egyik kaput, de nem találja a kapcsolót 😊

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Humesz
Rosszul írtam: Node Out of Date ... stb... de gondolom érthetõ a probléma
Humesz
A "liftes bug" a 4. fejezet végén vagy a 13. fejezet végén jelentkezik???
És mi a teendõ amikor azt írja ki minden "játékbeli" betöltés után, hogy: Node Build Graph ... Rebuilding
Gondolom más is látott már ilyet 😊
kisss19
Szia!

Vannak hordók körülötte amiket a víz alá cipelve alúlról felnyomják az ugratót.

Lesz majd mégegy ott egy liftet kell telepakolni holmikkal majd majd meghúzni egy kart a lift a súlytól lefele az ugrató felfelé emelkedik

Prypiat
Igen,nagyon szépen 1024x768-ban. 😊 Csak most elakadtam valami gátnál amit gondolom fel kéne nyitni,hogy át tudjak menni azzal a kis léghajtásos csónakkal vagy mivel. Aminek ha felkapcsolom a világítását mûködik de a zseblámpám az továbbra sem... 😞

Üdv: Pripyat

mobility radeon 7500-on fut???? akkor felrakom a régi gépemre is abban radeon 7500pro van😄

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

Prypiat
A magyarítást leszedni miböl áll pontosan? Miket kell törölni hozzá?

Slig
hát figy. próbáld ki magyarítás nélkül, vagy szedd le a már lentebb írt verziót. azzal megy a magyarítás is meg minden.

&#12473;&#12521;&#12483;&#12464;

Slig
én is erre szavazok.

Prypiat
Sziasztok!

Én is tegnap szedtem le egy változatot torrentrõl,unpack-elni kellett megy szépen a probléma csak az,hogy nincs a zseblámpának fénye... Ez lehet esetleg attól,hogy a magyarítást feltettem? (Valahol olvastam,hogy gáz lehet miatta) Mobility radeon 7500-as kártyám van.

Noninnyó
Az Emporio-s kiadás a legelsõ volt. Azokkal sok probléma volt, a játék is elakadt néha, pl nem megy tovább a csaj, ilyesmi. Szerintem minél elõbb szerezd be a Retail DVD Vengeance verziót, az tökéletes, semmi baja. A többi release felejtõs szerintem.

Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |

w77d
ááá basszus sehogy sem sikerül megoldani a problémát <#shakehead><#nemtudom>

w77d
köszi 😊

Slig
noshát... mondom a vengeance féle verzsön a totál hibamentes. a te verzsönödet nem naon vágom, mindenesetre steam tuti nem kell hozzá, de futtass mindenféle fixet, és olvasgasd el az nfo fájlok tartalmát (ajánlom a damn nfo viewer-t)... ha ezekután se találsz akkor majd nézek neked vmi krekket 😊

w77d
Sziasztok!
Letöltöttem a half-life2 emporiot, el is indul meg minden. már vagy 2 órája játszottam vele, amikor kilépett, hogy nem tud csatlakozni a steam szerverhez. Ha mentést akarok betölteni ugyanezt írja ki.
Nos mivel a games gépemen nincs net, nem is pakoltam fel a steamet, hisz úgy sem engedi, vagyis nem engedi elindítani. Lefuttattam az emporio fixet is és az offline activationt is. az offline activationnal csak az a baj, hogy nem tudom, hogy sikerült e, mert kiírt valami francia üzenetet, leokézom és nem történik semmi! Számomra az a furcsa, hogy miért engedett idáig játszani? Kérlek segítsetek!!!!!

Köszönöm! <#worship> Megfontolom, hogy leszedjem vagy sem. <#smile>

Slig
rengeteg hibás tört verzió van. az egyetlen ép és mûködõképes az a vengeance-féle retail. szedd le azt és menni fog.

SZilaJMaGGoT
Hát ahogy érzed... 😊

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

Nézd, számomra nem jön be a játék. Viszont, ha már elkezdtem, akkor szeretném befejezni. Ellenben, ha nem tudok itt továbbmenni, akkor teszek rá magasról és hagyom a fenébe. <#smile>

SZilaJMaGGoT
Akkor ne játsz vele... XD Sztem ez pont az a játék amit nem kell warezolni.. Bár én is csak a multi miatt vettem emg..

Annyit ez a játék nekem nem ér. <#vigyor>

Így kerestem én is, de nincs megfelelõ találat. <#rolleyes> Csak az ai_disabled meg cheat mód aktiválás szerepel mindig.

ollie
Vedd meg eredetiben a játékot!

artschiatwork
nagyon bonyolult... alul a keresõbe beírod, hogy "consol" (idézõjelek nélkül) és kidob egy pár hsz-t, ott megtalálod a kérdésedre a választ.

Van 1 kis gondom. Elakadtam, de nem azért, mert nem tudom, hogy mit kell csinálni, hanem mert a program bugos vagy nem tom mi van?! Itt tartok és

"Átellenõriztek minket, és bejutunk a laborba, lekisérnek a lenti részre, ahol ismerõs arcokba boltunk..."

nem ez történik, hanem csak áll bambán a csaj meg a pasi is és semmit nem tudok csinálni! Az ajtó ugye kódos és nem nyilik, gondolom Õk nyitnák ki. Annyit megtudtam, hogy ez tipikus nem eredeti játék probléma és orvosolni lehet 1 konzolparanccsal! Le tudná írni valaki, hogy mi az? Mert olvasgattam vissza, de a sokadik oldal után se találtam! 😞 Keresni meg nem tudom, hogyan keressek rá! <#shakehead>

Elõre is köszönöm! <#worship>

SZilaJMaGGoT
Töltsd le steamen..

Helo

Volna egy kis gondom!

Ha be rakom a dvd-t és el akarom indÍtani az instalációt akkor azt Írja ki hogy "Nem Win32 alkalmazás"!

Tudnavalaki segÍteni?

Elõre is köszönöm!

Doom 4
ez nem ide tartozik szerintem amúgy rakéta vetõ

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

Sziasztok!
Tudna nekem valaki abban segíteni,hogy az álomáson hogyan lehet kinyirni a szörnyet miután egy ajton beengettem a lányt.
Válaszokat elõre is köszönöm .
SZilaJMaGGoT
😊 Nekem mindig az ilyen óriás szobás dm pályák teccettek, mint pl a fürdõszoba, meg a gyerekszoba... 😄

OGC-hl2-(HUN)Melonfield a magyar szervernek valami ilyesmi neve bvan általános esetben felnézek ide de ha játszok akkor inkább klánnal szoktunk warozgatni valami eszméletlen jó a magyar hl deathmatch tárasásg nem szólnak le stb.......

Slig
én tudom mi a hiba, vannak egyes tört verziók amibõl 1-2 textúra kimarad... ha kell 1 retail tört verzióhoz link, írj privit

SZilaJMaGGoT
$ZiL@JM@66oT vagy valami ilyesmi... Már rég nem játszottam.. 😄 Milyen szerevereken szoktad tolni??

nekem a szingli miatt is megérte de a multit nyomom mostmár fõleg mi a neved a deathmatch-ben??

SZilaJMaGGoT
Akkor nyilván ott lehet valami probléma... Ebben az esetben sajna nemtudok segíteni... Viszont ha nagyon szereted a játékot, akkor sztem megér 4-5000 forintot... Nem vagyok anti-warezos, de nekem a multi miatt megérte... 😊

Doom 4
semmi tök alap az egész régen nem vólt ilyen (amúgy nem eredeti)

SZilaJMaGGoT
Ha ez valami mod, akkor vagy az alapjátékból hiányzik neked valami, vagy az sdk nincs telepítve, vagy a mod egy korábbi verziója kell hozzá, vagy valami egyéb modot is használ, mint az smod tacticalnak, is volt olyan változata, ami nem tartalmazta az smod-ot ha valakinek esetleg már megvolt..

Doom 4
Mert ilyen az elõtt nem volt ?

Doom 4
Ez a lila-fekete kocka miért van ? http://www.sg.hu/galeria.php?guid=1146838373&status=galeria&galeria=HF2

Sajnos ezek nem segítenek 😞
http://support.steampowered.com/cgi-bin/steampowered.cfg/php/enduser/std_adp.php?p_faqid=397
http://support.steampowered.com/cgi-bin/steampowered.cfg/php/enduser/std_adp.php?p_faqid=242

Hali A problémám az lenne h konkrétan nem tudom elindítani a játékot. Eredeti verzióm van nem is ez a lényeg régebben elindult végig is játszottam gondoltam most újra elõveszem, de miután elindítom bejön ugyan a kis ablak h "preparing to launch hl2" de semmi nem történik. Remélem tud vki segíteni! Elõre is köszönöm
dystopia, hidden, hl2ctf