Half-Life 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
valaki tudna egy linket ajánlani ahol letölthetek hl os zenéket??
nagyon kéne<#szomoru1>#szomoru1>
köszi!!!<#worship>#worship>
VKI NEM TUDNA EGY 100%-OS MENTÉST KÖZZÉTENNI?VAGY EGY LINK IS MEGTESZI
TDU:Kamarov:HUN
-----------------------
REGEDIT4
"Language"="english"
-----------------------
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
És mi a teendõ amikor azt írja ki minden "játékbeli" betöltés után, hogy: Node Build Graph ... Rebuilding
Gondolom más is látott már ilyet 😊
Vannak hordók körülötte amiket a víz alá cipelve alúlról felnyomják az ugratót.
Lesz majd mégegy ott egy liftet kell telepakolni holmikkal majd majd meghúzni egy kart a lift a súlytól lefele az ugrató felfelé emelkedik
Üdv: Pripyat
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
スラッグ
Én is tegnap szedtem le egy változatot torrentrõl,unpack-elni kellett megy szépen a probléma csak az,hogy nincs a zseblámpának fénye... Ez lehet esetleg attól,hogy a magyarítást feltettem? (Valahol olvastam,hogy gáz lehet miatta) Mobility radeon 7500-as kártyám van.
Üdv: Pripyat
Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |
スラッグ
Letöltöttem a half-life2 emporiot, el is indul meg minden. már vagy 2 órája játszottam vele, amikor kilépett, hogy nem tud csatlakozni a steam szerverhez. Ha mentést akarok betölteni ugyanezt írja ki.
Nos mivel a games gépemen nincs net, nem is pakoltam fel a steamet, hisz úgy sem engedi, vagyis nem engedi elindítani. Lefuttattam az emporio fixet is és az offline activationt is. az offline activationnal csak az a baj, hogy nem tudom, hogy sikerült e, mert kiírt valami francia üzenetet, leokézom és nem történik semmi! Számomra az a furcsa, hogy miért engedett idáig játszani? Kérlek segítsetek!!!!!
スラッグ
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
"Átellenõriztek minket, és bejutunk a laborba, lekisérnek a lenti részre, ahol ismerõs arcokba boltunk..."
nem ez történik, hanem csak áll bambán a csaj meg a pasi is és semmit nem tudok csinálni! Az ajtó ugye kódos és nem nyilik, gondolom Õk nyitnák ki. Annyit megtudtam, hogy ez tipikus nem eredeti játék probléma és orvosolni lehet 1 konzolparanccsal! Le tudná írni valaki, hogy mi az? Mert olvasgattam vissza, de a sokadik oldal után se találtam! 😞 Keresni meg nem tudom, hogyan keressek rá! <#shakehead>#shakehead>
Elõre is köszönöm! <#worship>#worship>
Volna egy kis gondom!
Ha be rakom a dvd-t és el akarom indÍtani az instalációt akkor azt Írja ki hogy "Nem Win32 alkalmazás"!
Tudnavalaki segÍteni?
Elõre is köszönöm!
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
Tudna nekem valaki abban segíteni,hogy az álomáson hogyan lehet kinyirni a szörnyet miután egy ajton beengettem a lányt.
Válaszokat elõre is köszönöm .
スラッグ
http://support.steampowered.com/cgi-bin/steampowered.cfg/php/enduser/std_adp.php?p_faqid=242