Half-Life 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Follow Freeman, igaz?
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Elvileg vannak valamiféle csövek, amiken fel tudsz mászni a gépek tetejére. A mozgásérzékelõs aknákat persze ki kell iktatni gravipuskával, és a gépek tetején el tudsz oda ugrászni...
Megnézzem, pontosan hogyan?
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
スラッグ
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
FOLLOW FREEMAN! pályan jarok bent a nagy hazban. az elso energia gombot kilõttem, de a masodikhoz nem jutok be, mert lezerrel vedik az utat, és amint hozzáerek beindul a plafonbol a mozgaserzékelõs gepfegyver, ha nagy nehezen sikerul likvidalnom oket, akkor pedig bezarva maradok a helysegben és nem torténik semmi, csak a csávok, akik velem vannak kivulrol kiabalnak, hogy GO GORDON, meg FOLLOW ME, de mindket vasajto ram van zarva és a piros gomb sem mukodik.
remélem tudtok segiteni. koszi
Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |
スラッグ
Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |
Ez egy fasza kis oldal. Rengeteg sok játék zenéje megtalálható. Jókat lehet nosztalgiázni is 😊
a gcfscape programra lesz szükséged.
スラッグ
Node Graph Out Of Date. Rebuilding... problémára senki nem tudja a megoldást, vagy csak nem lehet válaszolni, mert warez? A FAQ-ban leírtak nem jók.
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
szal lécci vki segítsen
Most töltöttem le a játékot, de vmit aktiválni kéne a Steamen vagy nemtudom, mer folyton az jön be ha el akarom indítani. Vki tudna segíteni, hogy tudjak vele játszani?
az hogy kinek mi a "szépen futott" az egyénre válogatja. nálam az alapjáték majdnem max beállítások mellett a legnagyobb harcok közepedte is legalább 20fps-el megy, ami elég a tökéletes és gyors célzáshoz. én azzal vagyok elégedett. ha már picit is szaggat, ismétlem picit, akkor lehet a lövés mellé megy, kedvencem a magnum ultimate. és az nem jó
ennyire nem vok hülye
ennyire nem vok hülye
www.hl2mods.co.uk
az aftermath, episode one, elsõ rész source és deathmatch addonokról tudok
vannak benne hatalmas ötletek, de sajnos nem akkora korszakalkotó játék mint amilyen az elsõ rész volt. bár abban is voltak hibák, a tûzharcok izgalmát a második rész nem tudta visszaadni, sajnos nagyon inkább storyline-os lett az egész
+ egy pár ami eszembe jut: a kutyarobot(dobálózás, segít a harcban)a gravity gun és upgradéje,néhol tényleg lenyûgözõ helyzsínek, a bogarak mikor már velünk vannak, a striderek (gondolom azidõtájt ment a moziban a világok harca is😊, elég jó ellenfél intelligencia a harcban.voltak jó helyszínek, a végefelé az épületharc kifejezetten tetszett, csak kár hgoy a csapattársakat nem lehetett lelõni hogy ne akadályozzanak
- ami nagyon nem tetszett: totál idétlenek a csapattársak és soxor akadályoznak a mozgásban, a homokugrálós rész irtó gagyi volt a végtelen bogárral, a buggyval meg egy helyen cask alig lehetett felmenni a továbbjutáshoz, és azt is vagy félóráig kerestem, ritka idegesítõ volt.a motorcsónakszerûség vezethetõsége még csakcsak, de a kocsijé katarsztórálisan szar volt, fõleg a turbónál nem is lehetett irányítani. a bogarak is soxor akadályoztak, le is lõttem õket ha útban voltak
összeségében egy nagyszerû játék, kár hogy a fegyverek eléggé pontatlanok, kivéve a magnumot ami ultimate fegyver, csak kevés hozzá a lõszer, gondolom direkt. azt még mindig nem bírom megemészteni hgoy a shotgunból hogyan lehet altfirével egyszerre két töltényt kilõni egy csõbõl, inkább lett volna max payne 2bõl a riot gun dobtárral