Half-Life 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Agy Halott
ahogy gondolod. kepekrol nekem sztem konnyebb lesz, ha nem baj...
RelakS
Nah, megvan, vagy vágjam a képeket, és rakjam be?

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Agy Halott
Follow Freeman így van! koszi!
ugyanazt mint bármelyik másik hl2 fejezetben.

Humesz
A Lost Coast az mi egyészen pontosan? Mirõl szól és mit kell benne csinálni? Tudom már volt róla szó, de Steweee válasza minden csak nem válasz.
RelakS
háátõõ... Elõször is el kell oda jutnom 😄

Follow Freeman, igaz?

Agy Halott
óóó nagyon megkoszonném, mert nem vok balf@sz, de ez itt nonszensz szitu.
RelakS
Aham, az vicces 😄

Elvileg vannak valamiféle csövek, amiken fel tudsz mászni a gépek tetejére. A mozgásérzékelõs aknákat persze ki kell iktatni gravipuskával, és a gépek tetején el tudsz oda ugrászni...

Megnézzem, pontosan hogyan?

Agy Halott
LOL, meg kell találni a modjat??? erre rajottem én is, de már tobb óraja szenvedek...

Slig
húú vágom hol vagy, de csak annyit tudok mondani h. lényeg h. a mozgásérzékelõ lézerekhez ne érj hozzá, és meg kall találni a módját h. eljuss addig a gombig.

スラッグ

toysoldier
Ott a ládákon meg a csöveken kell ugrálni asszem

He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

RelakS
valami képállat, hogy pontosan hol vagy?

Agy Halott
huhh en is elakadtam, pedig vagy 3 vegigjatszast is elolvastam:

FOLLOW FREEMAN! pályan jarok bent a nagy hazban. az elso energia gombot kilõttem, de a masodikhoz nem jutok be, mert lezerrel vedik az utat, és amint hozzáerek beindul a plafonbol a mozgaserzékelõs gepfegyver, ha nagy nehezen sikerul likvidalnom oket, akkor pedig bezarva maradok a helysegben és nem torténik semmi, csak a csávok, akik velem vannak kivulrol kiabalnak, hogy GO GORDON, meg FOLLOW ME, de mindket vasajto ram van zarva és a piros gomb sem mukodik.

remélem tudtok segiteni. koszi
kössz!!!!!!
Noninnyó
Mármint úgy értettem, hogy ez a sima HL2 topikja, te pedig az Episode 1-rõl kérdeztél 😊. De nem baj, nem azért mondtam. A megoldást már leírták lejjebb. Jó gémelést.

Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |

Slig
gravipuskával magadhoz kell húznod egy olyan "golyót" aztán felmenni a liftel.

スラッグ

jah hogy ez így episodokra van osztva? azt nemtom de valami robbanó golyók vannak benne. meg ott egy lift le-föl megy.
Noninnyó
Nem az Episode 1-re gondolsz? Alyx amikor átalakítja a robbanó golyókat?

Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |

csá!elakadtam a második pályán mikor egy lift ott fel le megy és vmi kis golyók potyognak lefele. Ott mit kell csinálni?? Help Plz!
Noninnyó
Half Life játékok zenéi

Ez egy fasza kis oldal. Rengeteg sok játék zenéje megtalálható. Jókat lehet nosztalgiázni is 😊

szerezd be a játékot és szedd ki belõle
a gcfscape programra lesz szükséged.

légyszi valaki (ha tud) adjon már egy linket a játék zenéinek letöltéséhez!!!!!!<#guluszem1><#hamm>
Humesz
Ok, én értettem félre, bocsesz!
Slig
pontosan

&#12473;&#12521;&#12483;&#12464;

értsd: szedd le az internetrõl, és használd azt.

Humesz
Az elõbb még szedjem le, most meg tegyem fel??? Hogy is van ez? 😊
Slig
akkor sztem tedd fel azt, mert azzal mennie kell.

Humesz
Én leszedem, csak nekem nem az van fent most sem 😊
Slig
a megoldás: szedd le a retail vengeance verzsönt. a többinél elõfordulhat ez a hiba, egy másik verziónál már én is találkoztam vele.

Humesz
Hali!
Node Graph Out Of Date. Rebuilding... problémára senki nem tudja a megoldást, vagy csak nem lehet válaszolni, mert warez? A FAQ-ban leírtak nem jók.
internetkapcsolat nélkül kell telepíteni, vagy létezik hozzá egy olyan progi hogy nostream vagy vmi ilyesmi, amit telepítve úgy látja hogy a stream már fel van rakva és rányomja a progit

toysoldier
Ezer köszönet, mûködik <#worship><#worship><#worship>

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

SZilaJMaGGoT
Vengeance az jó, nekem is az volt az original elõtt... Kell lennie ott valamiféle cracknek is ami full kiiktatja a steamet és tudsz gamelni...

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

toysoldier
jah és még annyit h ez a Retail DVD Vengeance verzió ^^

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

toysoldier
megvenném de most nincs rá pénzem :/

szal lécci vki segítsen

SZilaJMaGGoT
Vedd meg... XD

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

toysoldier
Hello
Most töltöttem le a játékot, de vmit aktiválni kéne a Steamen vagy nemtudom, mer folyton az jön be ha el akarom indítani. Vki tudna segíteni, hogy tudjak vele játszani?

csak egy linket kérek!!!!!<#szomoru1>
hát ez ízlés dolga. sztem külsõ tereken nem szebb és nem jobb a hdr. én a dungeonokban láttam igazi minõségi különbséget, mintha tapinthatóak lettek volna a falak, reálishoz közeli fénybeszûrõdések, fényeffektek csillanása a falakon (oblivion)de ugye jelen esetben csak külsõ terekrõl beszélhetünk nagyrészt, így sztem felesleges. nálam legalábbis nem jött be

az hogy kinek mi a "szépen futott" az egyénre válogatja. nálam az alapjáték majdnem max beállítások mellett a legnagyobb harcok közepedte is legalább 20fps-el megy, ami elég a tökéletes és gyors célzáshoz. én azzal vagyok elégedett. ha már picit is szaggat, ismétlem picit, akkor lehet a lövés mellé megy, kedvencem a magnum ultimate. és az nem jó

ollie
Már hogyne lenne szebb. És nem kell hozzá erõmû, még egy 9800PRO-n is szépen futott nálam.

gondolhatjátok h nincs meg...
ennyire nem vok hülye
gondolhatjátok h nincs meg...
ennyire nem vok hülye
TSL16b
http://www.microsoft.com/windows98/default.asp
http://en.wikipedia.org/wiki/Win98

egy egygigás demopálya, nem érdemes vele foglalkozni. annyi hogy nem megy csak erõmûvön mert az egész hdr-es. amúgy sztem egyáltalán nem szebb mint a sima aa+af külsõ tereken, az oblivionban is kifogásoltam hogy olyan beállítás kellene, hogy hdr csak a dungeonokban, szabadban inkább ront

w77d
Sziasztok!
A Lost Coast egy kiegészítõ? ha ifen, akkor mit takar?

www.steampowered.com
www.hl2mods.co.uk

eddig milyen addonok jelentek meg hozzá?

az aftermath, episode one, elsõ rész source és deathmatch addonokról tudok

nos, végigjátszottam. annak idején kimaradt mert nem volt elég erõs a gépem hozzá, most teljes pompájában élvezhettem

vannak benne hatalmas ötletek, de sajnos nem akkora korszakalkotó játék mint amilyen az elsõ rész volt. bár abban is voltak hibák, a tûzharcok izgalmát a második rész nem tudta visszaadni, sajnos nagyon inkább storyline-os lett az egész

+ egy pár ami eszembe jut: a kutyarobot(dobálózás, segít a harcban)a gravity gun és upgradéje,néhol tényleg lenyûgözõ helyzsínek, a bogarak mikor már velünk vannak, a striderek (gondolom azidõtájt ment a moziban a világok harca is😊, elég jó ellenfél intelligencia a harcban.voltak jó helyszínek, a végefelé az épületharc kifejezetten tetszett, csak kár hgoy a csapattársakat nem lehetett lelõni hogy ne akadályozzanak

- ami nagyon nem tetszett: totál idétlenek a csapattársak és soxor akadályoznak a mozgásban, a homokugrálós rész irtó gagyi volt a végtelen bogárral, a buggyval meg egy helyen cask alig lehetett felmenni a továbbjutáshoz, és azt is vagy félóráig kerestem, ritka idegesítõ volt.a motorcsónakszerûség vezethetõsége még csakcsak, de a kocsijé katarsztórálisan szar volt, fõleg a turbónál nem is lehetett irányítani. a bogarak is soxor akadályoztak, le is lõttem õket ha útban voltak

összeségében egy nagyszerû játék, kár hogy a fegyverek eléggé pontatlanok, kivéve a magnumot ami ultimate fegyver, csak kevés hozzá a lõszer, gondolom direkt. azt még mindig nem bírom megemészteni hgoy a shotgunból hogyan lehet altfirével egyszerre két töltényt kilõni egy csõbõl, inkább lett volna max payne 2bõl a riot gun dobtárral

ollie
Ezt ugye csak viccbõl kérdezted?

mi az a win98?