Half-Life 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Milyen multiplayer mod-okat ajanlanatok szivesen HL2 ala? Stilus mindegy, lehet tolem haborus, zombis, barmi, amit jatszanak sokan, es jonak tartjatok!
(Eredeti game ala termeszetesen!)
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Ha bemész a boltba, csengetsz, akkor utána a Steam-en nem kérnek pénzt.
Ha letöltöd a Steamet, és azon keresztül veszed meg, akkor meg természetesen elkérik a játék árát, utána meg lásd az elõzõ pontot 😄
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Ha megveszem a játékot eredetiben,akkor a steamnél már nem kell fizetem semmit hogy játszahssak?
Mert akkkor 4000Ft-ot simán megér<#vigyor4>#vigyor4>
Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit
öööö köpni nyelni nem tudtam
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
Éppen most játszom a HL2vel és játék közben lehet megnyomtam valmi kombinációt, mert bekapcsolhaott a sérthetetlenség. Kerestem de nem tudom hogyan kell kikapcsolni mert így semmi értelme a játéknak.
www.totalwarmagyaritasok.webtelek.hu
Qwerty4
\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"
Kösz a segítséget és a lealázást is!
Qwerty4
\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"
Gigabyte GA-EP45T-DS3R | Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q9550 @ 2.83GHz |2GB OCZ DDR3-1600 Platinum | MSI Radeon R4870-OC 512MB |
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
Gordon Freeman:-jobb csja van (Alyx)
-elõkelõbb állása volt fizikusként amég el nem cseszték azt a kísérletet
-kalandos élete van és még lesz is egy darabig még az episode 3 véget nem ér
-szabadidejében megmenti a világot és megpróbál rájönni hogy miért történt vele az ami történt.
-gépstuki golyókat és rakétákat oszt ki a rá támadóknak
-szótlan
-az ovodában feszítõvas majd késõbb lambda utána pedig lambda aköbön volt a jele
Vágó István:-nem ismerjük a csaját
-idegesítõ tudományos mûsorokat vezet egy kereskedelmi cxsatornán
-kalandosnak nem mondható de sokat utazós élete van
-szabadidejében filozósusi dolgokat végez(gondolkodik)
-5000ft-tõl 40.millióig pénzt oszt ki annak aki jáccik vele
-idesítõen nagy dumás
-az ovosában kecskeszakáll lehetett a jele bár egyes feltételezések szrint misztikus jelek sem kizártak...
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
PSN ID.: Beegabor

Csak most jutott eszembe hogy megvegyem az Episode One-t. 😊
Elmentem hát és megvettem, telepítettem, de betöltéskor állandóan kifagy. Elõször azt hittem talán a lemez hibás, uninstaláltam majd letöltöttem a steamen keresztül úgy sem mûködik. 😊
Amikor lelkesen rákattintok a 'new game' opcióra, betöltés közben (kb a 3/4nél) leáll és kész, illetve volt hogy szétesett a kép is. semmire nem reagál, csak a resetre
A gépem eléggé izmos, a HL2vel és a CSvel semmi gond, nem értem mi lehet a probléma, mit tudnátok ajánlani megoldásként?