Half-Life 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mayday
Hello,

Milyen multiplayer mod-okat ajanlanatok szivesen HL2 ala? Stilus mindegy, lehet tolem haborus, zombis, barmi, amit jatszanak sokan, es jonak tartjatok!

(Eredeti game ala termeszetesen!)

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

RelakS
Attól függ...

Ha bemész a boltba, csengetsz, akkor utána a Steam-en nem kérnek pénzt.
Ha letöltöd a Steamet, és azon keresztül veszed meg, akkor meg természetesen elkérik a játék árát, utána meg lásd az elõzõ pontot 😄

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Sziasztok.
Ha megveszem a játékot eredetiben,akkor a steamnél már nem kell fizetem semmit hogy játszahssak?
Mert akkkor 4000Ft-ot simán megér<#vigyor4>

Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit

ollie
És Puma melegítõ <#idiota>

Guer
nahát miez, nagyothallókészülék? 😄D

öööö köpni nyelni nem tudtam
TreDoR
Ezért írtam, ha fizetõs lenne, vagyis a valve csinálná.

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

SZilaJMaGGoT
Hát a többi sem készült sokkal kevesebb ideig... Ráadásul szabadidelyükben csinálják, szal...

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

a black mesa source egy mod, semmi köze nincs a valve-hoz.

TreDoR
Kár <#szomoru1>! Jó lenne ha a fejlesztõk inkább a blm-re koncentrálnának és nem az episodeokra, még ha a blm fizetõs is lenne, akkor is inkább azt venném meg az aftermath helyett.

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

2.5 év viszont egy picit sok már.

SZilaJMaGGoT
Szerintem még a fejlesztõk sem... 😊 Nem 2 hónap egy modot összerakni, fõleg nem egy TC-t...

TreDoR
Hi! Tud valaki valamit a Black Mesa Source megjelenésének dátumáról? Már nagyon várom.

SZilaJMaGGoT
Akkor hogy várhatod el, hogy bárki is segítsen, ha nem tudod magad kifejezni, és a kommunikációs készséged=0-val??

az jó és akkor mért kellett ide írni?? nah mind1 <#lama><#lama><#lama><#lama><#lama><#lama><#lama>

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

Tudod én nem vagyok "okos" szóval nem értem meg fölfogni sem tudom<#crazya>

Nohab
elõhozod a consolt ott beírod ezt: sv_cheats 1 majd god . Ha azt írta ki god mod off akkor nyert ügyed van.
Sziasztok. HELP!!!

Éppen most játszom a HL2vel és játék közben lehet megnyomtam valmi kombinációt, mert bekapcsolhaott a sérthetetlenség. Kerestem de nem tudom hogyan kell kikapcsolni mert így semmi értelme a játéknak.

www.totalwarmagyaritasok.webtelek.hu

Qwerty4
itt mindenki rendes...csak jó lenne megtanulni egy kicsit kommunikálni...mondjuk azzal kezdhetted volna hogy ilyen meg ilyen helyen akadtam el + ott van egy ilyen meg olyan lény, stb., akkor tuti segítettünk volna, de az a chapter 2 túl tág fogalom...érted???<#ejnye1><#nezze>

Qwerty4

Köszi szépen segítségedet dinomano!!!Ennél a résznél amit mondasz elakadtam és az egyik barátom megcsinálta nekem (csak nem mondta el, hogy hogy) de így, ahogy leírtad most már én is át tudok menni azon a részen.Köszi szépen!!!!!!(Vannak még rendes emberek a világon)<#nevetes1>

Qwerty4
<#wilting><#mf1>

Qwerty4

dinomano
Ööö... Nem egy liftes résznél vagy? Ahol egy gurulo granatot kell kivenned egy csõbõl(kapcsolo megnyomasa utan kigurul kb.4-5 db) - megfognod egyet a gravipisztollyal, és elvinni Alyx-nek; aki megbuheralja, hogy egy energiaajton atmehessen a granat?

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

Értem.(bár ugye nem vok okos)és nem kell bocsánatot kérned.Amúgy meg az elsõ dolgom volt(mielõtt még beírtam erre a Fórumra)hogy megnézem a google-ba, de nem találtam, ezért írtam ide.Amúgy nem gondolom, hogy nem röhögtél volna ki(te meg a megértés...)Na csá!!!

figy. itt írtad h. akkor nagyon hosszú lenne de ha nem írod le pontosan h. hol akadsz el akkor nekünk meg még annál is sokkal hosszabb lenne leírni az egész chapter 2-t szal remélem érted h. mit akarok mondani. Igazából nem lealázni akartlaka és soxxor boccs ha megtettem mégis de akkor is ott a google amivel teljes végigjátszást tralálsz az ep1 hez ha kleresel egy kicsit. Amúgy nem röhögtelek volna ki........

Code92!Nos, hát azért nem írtam le hol akadtam el, mert az nagyon hosszú lett volna,mivel én nem nagyon értek hozzá (szakkifejezések Pl:Stalker)kb. így tudtam volna leírni(de akkor biztos még jobbban kiröhögsz):Van egy nagy fehér,ahova elvisz egy lift és ott kell a nem tom mibe belerakni azokat a roller izéket.Nos így még hülyébben érzem magam.Szóval...
Kösz a segítséget és a lealázást is!

nem tom milyen megfontolásból de én is rá szavaznék és tegyük hozzá h sokkal közkedveltebb freeman.

Qwerty4
háháhá én Freeman-re szavazok<#eljen>

Qwerty4

Qwerty4
várj, mingyárt leírom a 2. chaptert, csak egy perc<#nyes><#lookaround>

Qwerty4

www.google.co.hu végigjátszást itt keress de ha talán lennél olyan okos és leírtad volna h. pontosan hol akadtál el akkor segíztettem volna de így most a google re kell támaszkodnod (nehogy leírja neki v.ki a 2.dik chaptert!! legyen annyi sikerélménye h. megtalálja a google-n)😄

Sziasztok!!!!Nem rég kaptam meg a HL2 episod 1t és a chapter 2nél elakadtam.Segítene valaki?Vagy esetleg valami végigjátszások oldalt tudnátok ajánlani?<#szomoru1>please:közönet elõre!

dinomano
Eh... Vágó...Birom, de Õ (+ a mûsort szerkesztõk) sem tevedhetetlen(ek)... Multkor, a "Legyen Maga is Miskásban" elöadta; hogy Mucsi Zoltán nem szerepelt a Magyra Vándorban..Oszt faxt nem... A hapi meg elbukta a jó válaszát! ha jol emlekszem; a M. Vándorra tippelt... :-|

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

FTF2mg
Köszönöm a segítséget!
Legyen szép napotok! 😊

gman906
Ja és 6 éves korában egy teniszlabda kilõvõ fegyvert készített. (Ezt a Valve mondja)

Gigabyte GA-EP45T-DS3R | Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q9550 @ 2.83GHz |2GB OCZ DDR3-1600 Platinum | MSI Radeon R4870-OC 512MB |

GamerAdams007
😄D lol

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

kinézetre hasonlít de szedjük össze a külömbségeket

Gordon Freeman:-jobb csja van (Alyx)
-elõkelõbb állása volt fizikusként amég el nem cseszték azt a kísérletet
-kalandos élete van és még lesz is egy darabig még az episode 3 véget nem ér
-szabadidejében megmenti a világot és megpróbál rájönni hogy miért történt vele az ami történt.
-gépstuki golyókat és rakétákat oszt ki a rá támadóknak
-szótlan
-az ovodában feszítõvas majd késõbb lambda utána pedig lambda aköbön volt a jele

Vágó István:-nem ismerjük a csaját
-idegesítõ tudományos mûsorokat vezet egy kereskedelmi cxsatornán
-kalandosnak nem mondható de sokat utazós élete van
-szabadidejében filozósusi dolgokat végez(gondolkodik)
-5000ft-tõl 40.millióig pénzt oszt ki annak aki jáccik vele
-idesítõen nagy dumás
-az ovosában kecskeszakáll lehetett a jele bár egyes feltételezések szrint misztikus jelek sem kizártak...

GamerAdams007
Nekem is õ jutott róla eszembe, nagyon hasonlít! 😄

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

RelakS
Tiszta Vágó a pofa 😄

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Hello. Van 1 problémám HL2-vel. Amikor rámegyek a New Game-re nem csinál semmit csak vár. Az a fekete bigyó se jön elõ ahol van az a sok írás... Kössz. Valaki segítsen.
Seth
ez még a megjelenés elõtti idõkbõl való,amikor nem lehetett tudni mikor is jön ki a game 😄

PSN ID.: Beegabor

lol
ok én meg sok siker kívánok a kereséshez<#mf2><#idiota>

Nohab
Jól van, csak egy újraindítás kellett neki.
Végigjátszást keresek.(HUN).

Nohab
Hát ez szivacs megvettem egy csomagot, majd ma (szó szerint) egyik pillanatból a másikba nem engedi elindítani egyik játékot se. Azt írja ki Pre-load complete és ahol a launch volt ott most a purchase.
FTF2mg
Sziasztok! Buék!
Csak most jutott eszembe hogy megvegyem az Episode One-t. 😊
Elmentem hát és megvettem, telepítettem, de betöltéskor állandóan kifagy. Elõször azt hittem talán a lemez hibás, uninstaláltam majd letöltöttem a steamen keresztül úgy sem mûködik. 😊
Amikor lelkesen rákattintok a 'new game' opcióra, betöltés közben (kb a 3/4nél) leáll és kész, illetve volt hogy szétesett a kép is. semmire nem reagál, csak a resetre
A gépem eléggé izmos, a HL2vel és a CSvel semmi gond, nem értem mi lehet a probléma, mit tudnátok ajánlani megoldásként?

ollie
Nyugodtan crackeld, majd szépen letíltja a Steam az accountodat az eredeti CS-eddel együtt.

Nohab
Ha minden igaz már a cs sincsen meg neked...
Hello!
Letöltöttem az opposing force-t!
És valami hibátír ki...
Tudtok segíteni?
Köszi!

SX VINTAGE TELECASTER MARSHALL MG10 Guvnor Acustic