Half-Life 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

The Hedgehog
Elõször olvasd el a FAQ-ot!

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

sziasztok tudna segíteni valaki?Mert kicsomagoltama game-t aztán elinditom , és mikor elkezdi betõlteni az elsõ páylát akkor kilép magától.Mit csináljakkkk??????????
RelakS
ehh, steampowered-en megy a fröcsögés, hogy aki megpróbálta használni a letiltott kódot, az meg is érdemli, hogy minden serialját elveszik, stb. Kivácsi lennék, hogy amelyik arc a leginkább pofázik, annak mi minden eredeti? <#idiota>

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

The Hedgehog
ez mondjuk facás lenne tényleg, ilyet még egy FPS-ben sem láttam... pedig nagy ötlet!!! meg furcsa, hogy ha lenézek nem látom a testem... az még májerebb lenne! ezt nem tudom még miért nem valósították meg?!

The Hedgehog
szerintem nem illene a játékba egy beszélõ Gordon... legalábbis a HL1 is egyrészt ezért volt jó... mégis mindenki bírja Gordont, annak ellenére, hogy nem beszél!

Adam5
hmm

minden esetre bsp a hl1 és a hl2mapok kiterjesztése is, mingyá megnézem hogy megy-e.

ALPHA
Tényleg elég fura hogy egy árva kukkot sem mond 😊)

----- Half-Life 2 FoReVeR! :)

ALPHA
Tényleg elég fura hogy egy árva kukkot sem mond 😊)

----- Half-Life 2 FoReVeR! :)

Adam5
igen, ez engem is érdekelne, ha sinálok egy mapot sima hl-hez akkor az tudom alakítani hogy menjen hl2-ben?

BEAST
lol , grat teccik a logod <#eljen><#hehe>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

xj700t
Üdv!

A titok multiban a sima HL-es pályán lehet hentelni ?

Úgy vagyok a nőkkel mint a zsiráffal. Tetszik-tetszik, de otthonra azért nem kéne. :)

Adam5
"hogy lehet hogy lehet"

sry reggel van

BEAST
lol ... akkor a néma "extudosantivilágmegrontogonosz" azért van hogy jobban beleéljem magam? 😄DDD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Adam5
amúgy hogy lehet hogy lehet hogy sajátmagunknak nincs árnyékunk?

The Hedgehog
ez sem véletlen, ez is hatásvadász dolog! ez nem Duke Nukem... 😊

Ikarus
<#eljen>

Te hülye, a Judeai Népfront mi vagyunk!

Ikarus
Szerinted! 😊

Te hülye, a Judeai Népfront mi vagyunk!

BEAST
ami nekem hiányzik az az hogy gordon vmit magyarázhatna is ... vagy legalább válaszolhatna ha már neki pofáznak <#hehe>

The Hedgehog
szerintem meg egyáltalán nem hiányoznak... pont ez az egész lényege, hogy nincsenek "külsõ nézetes" átvezetõk... ettõl különleges és ettõl éled bele jobban magad a HL2 világába!

nekem aztán nem hiányoznak!...

Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...

fitutufi
egy nagy hibája van a HL2-nek !!!
nincsenek a pálya közötti átvezetõ videok (intro az van de eddig csak az volt vmi múvi)
gondolom a végén is lesz vmi....még 3 pálya és én is kivégzem csak beszart nekem aztán a 10.-tõl kezdhettem újra....
tehát az átvezetõ videok és kis múvik hiányoznak a gamebõl<#buck><#szomoru1>

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

Miért beszéltek már half 3-ról ? még lesznek kiegészitõ cd-k tuti...
Amúgy én úgy oldottam meg a kurvát hogy bemenjen a liftbe hogy csináltam 1 mentést úgy hogy a liftbe vok.. betöltöttem újra, és a kuirvája becammogott.. de azé má dúrva hogy az új warez verzióval is szar.. ami mégdurvább hogy a 9 megás javitópeccs sem segitett.. remélem lesz még 1 új peccs ami ezt is orvosolja..
insp
SPOILER

Én is a myron féle feltevésekkel értek egyet. Szerintem a végjátékból már az is kiderül, mi lesz a 3. rész új fegyvere. 😊 Kíváncsi vagyok, sikerül-e vegyíteniük a Matrixot+Sands of Time-ot.
Más: Kövezzetek meg, de nekem a G-man baromra szimpatikus lett. Engem teljesen az X-akták "mélyhangú" elsõ sorozatbeli informátorára emlékeztetett.

\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"

Turboval se megy? *SHIFT*

\" Szaljon le a bombarol,... maga barom! \"

hehe 😛
en ugyan a feherpulcsis jelzot nem hasznaltam de, hogy kurva abban egyetertunk 😄

May the force serve you well!

Gabesz amd64
hali!
Lenne egy problémám!Ott akadtam el amikor a buggy-val(kocsi) megyek a parton és jönnek a szörnyek.Utána felmászok egy darura aztán ledöntöm a hídat hogy majd át tudjak menni a másik oldalra és az épületekbe.utána a daruval felemelem az autot arra az oldalra és utána kocsival folytatom tovább.Mindenkit kinyirtam már és átugratok egy épületben a kocsival egy ablakon keresztül.Utána jön egy repülõ azt sehogy se tudom lelõni!Hajtok mint az örûlt a híd felé de az le van szakadva és a kocsi nem bír átugratni!Itt mi a teendõ?
Valaki help please....
Ha megértette hogy hol járok!

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

koszi 😄
akkor nem is kell visszaolvasni 😛

Faki
Alul ott a keresõ, beírod szépen azt a szót hogy lift, vagy visszaolvasol 1-2 oldalt, mert kb 10 percenként ez a rinya megy. Egy tippet adok azért:
beírod a konzolba hogy restart, elmész vele a liftig, NEM SZÁLLSZ BE, mellette maradsz amíg õ nem száll be, aztán mehetsz te is.

Dns5000 na pont ott tartok én is!😊
bakker letöltöttem az új warez half 2-t, feltettem a 9 megás hjavitó pecst,és mégis gáz a liftnél.. az a fehérpulcsis kurva nemakar bejönni velem a liftbe😞((csak ott áll a lift elõtt.. milyen megoldások voltak erre ?
black mesa eastban vagyok, amikor eppel leszaltam a legcsavaros hajorol, a csaj beenged, hivja a liftet, a lift megjon aztan nem akar beszallni az a kurva 😞((((((((((((
Mar az elso liftnel is ez volt de akkor visszatoltottem es masodire beszalt. Most viszont vagy 10x visszatoltottem es ugyan az 😞(( A gobot hiaba nyomogatom, tuti be kellene szalni a kurvanak de megalt, meg lelonni sem lehet.
Mit csinaljak????

TLD Robi
Engem csak egy valami zavar a Half Life 2-ben!Az,hogy loadolásnál nem mozognak az ellenfelek és nem is támadnak,de ezen kivül nekem nagyon bejön a game!<#eljen>

<#taps>KIRÁLY a Half Life 2-õ<#taps>

GBC {TLD}Robi http://gbcclan.uw.hu/

rage
Amúgy a CS-t én is kipróbáltam
Ha jól rémlik, el kellett indítani a Steam-et , csinálni egy accountot . Utána már nem kellett többé a Steam, ment a CS simán.

Én sem változtattam a Steam-en accountot, maradt a régi
Ezzel tettem fel a dobozos HL2-t
De most is épp online, nem tiltottak le.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

"vessetek a mókusok közé" :)

Kami
Hali! Elakadtam, kb. a játék vége felé mikor már a citadellát támadjuk, és mondja a Calhoun faszi hogy mennyek a ló felé. (Ez a két lábra állt lószobor) Na én mennék is de merre??? Van ott 3-4 katona akik sosem fogynak el út meg nem vezet sehová. Mit kell itt csinálni? Elõre is köszi a választ.

rage
Én nem preloadoltam, csak megvettem, installáltam
De ekkor mindenképp mennie kell a Steam-re, hogy letöltsön 30
megát + unlock

Ezután kell regisztrálni - s itt kéri a Cd kulcsot
s hogyha elfogadja, csak utána fog mûködni az offline mód.
Ha nem fogadja el, akkor offline mód se lesz...

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Sziasztok!

Csak annyit szeretnék mondani hogy aki csak szingle playerben akar játszani akkor ajánlom a half life 2 proper-es verziót.
Tökéletes, nem fagy semmilyen crack nem kell hozzá,semmiféle online regisztráció nem szükséges, a magyarítás hiba nélkül fölmegyrá(csak next-->next-->browse gomb kell semmilyen furmányos dolog nem szükséges hozzá),és kissebb helyet is foglal.

Ez az élet nem a fán csüngés.:)

gpm
milyen GS-en es milyen kod?

Sony VAIO notebook pcg-K33, Xbox+Samsung 43\" 1080i HDTV SP-43T8HL

gpm
Akarmivel... ugyis visszaadjak, annyit nem er meg nekik😄DD

Alexease
Nekem is az volt az elso, hogy megneztem a dobozban a szamot😊)) De szerencsere, teljesen mas😉
RelakSfromhome
Mindenesetre lehet, hogy valamit meg fogok kérdezni. Warezolni akart valaki, ok. De ha UTÁNA már egy LEGÁLIS kulcsot is regel, akkor mit kell szaraxani?

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Az a gáz hogy annak is rettegnie kell a büntitõl akinek hivatalosan van meg.Nem ezt hívják terrornak? Ez azért durva. Megláttam a GS-en a kód elsõ négy számjegyét és majd beszartam , mert egyezik az enyémmel. Hálisten az 5. már más de a félsz bennem maradt.Qrva egy világot élünk...<#csodalk>

"vessetek a mókusok közé" :)

RelakSfromhome
ugyan mivel? 😄

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

RelakSfromhome
namost egy install után lehetett használni a hl2-t preload alapján is. Mivel szarakszott ugyi a fullscreen-em, megint preloadoltam, úgyhogy már csak a steam-en keresztül tudtam elindítani a gamét...

gpm
Ha szep szora nem adjak vissza fenyitsd be...szerintem

RelakSfromhome
Mellesleg nem tartom lehetetlennek, ha nem is az accok legalizálására, de legalább a single végigviteléig a steam feltörésére lesz 5lete okos embereknek (persze dugó kihúz falbõl, netelõfizetés lemond, stb, amíg haszálod 😄)

gpm
IP alapjan nem lehet letiltani senkit(vmilyen szinten dinamikus).
Pl. ma letiltjak az ip-m(dsl), holnap meg majd a szomszed nem tud belepni? LOL

rage
Egyébként akit letiltanak, még offline módban tud HL2-vel játszani,
gondolom. Viszont arra kíváncsi lennék, hogyan installálja újra
a játékot, ha valamiért arra van szükség
(Oprendszer-csere, stb)

Nem igazán fogja a Steam elfogadni a kitiltott kódot)

Ilyenkor jön a crack ?
:-)

RelakSfromhome
Ja. Tiltsanak ki az összes szerverrõl, vegyék el a warezolt kulcsokat, szaromle, de amit megvettem, azt hagy használhassam már a fenébe is...

Mellesleg ezzel két dolgot értek el:
1: lehet, hogy soha többet nem veszek eredeti cd-t
2: ha mégis, akkor is két accom lesz: warezos, meg legális...