Half-Life 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
A titok multiban a sima HL-es pályán lehet hentelni ?
Úgy vagyok a nőkkel mint a zsiráffal. Tetszik-tetszik, de otthonra azért nem kéne. :)
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...
nincsenek a pálya közötti átvezetõ videok (intro az van de eddig csak az volt vmi múvi)
gondolom a végén is lesz vmi....még 3 pálya és én is kivégzem csak beszart nekem aztán a 10.-tõl kezdhettem újra....
tehát az átvezetõ videok és kis múvik hiányoznak a gamebõl<#buck>#buck><#szomoru1>#szomoru1>
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
Én is a myron féle feltevésekkel értek egyet. Szerintem a végjátékból már az is kiderül, mi lesz a 3. rész új fegyvere. 😊 Kíváncsi vagyok, sikerül-e vegyíteniük a Matrixot+Sands of Time-ot.
Más: Kövezzetek meg, de nekem a G-man baromra szimpatikus lett. Engem teljesen az X-akták "mélyhangú" elsõ sorozatbeli informátorára emlékeztetett.
\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"
\" Szaljon le a bombarol,... maga barom! \"
en ugyan a feherpulcsis jelzot nem hasznaltam de, hogy kurva abban egyetertunk 😄
May the force serve you well!
Lenne egy problémám!Ott akadtam el amikor a buggy-val(kocsi) megyek a parton és jönnek a szörnyek.Utána felmászok egy darura aztán ledöntöm a hídat hogy majd át tudjak menni a másik oldalra és az épületekbe.utána a daruval felemelem az autot arra az oldalra és utána kocsival folytatom tovább.Mindenkit kinyirtam már és átugratok egy épületben a kocsival egy ablakon keresztül.Utána jön egy repülõ azt sehogy se tudom lelõni!Hajtok mint az örûlt a híd felé de az le van szakadva és a kocsi nem bír átugratni!Itt mi a teendõ?
Valaki help please....
Ha megértette hogy hol járok!
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
akkor nem is kell visszaolvasni 😛
beírod a konzolba hogy restart, elmész vele a liftig, NEM SZÁLLSZ BE, mellette maradsz amíg õ nem száll be, aztán mehetsz te is.
Mar az elso liftnel is ez volt de akkor visszatoltottem es masodire beszalt. Most viszont vagy 10x visszatoltottem es ugyan az 😞(( A gobot hiaba nyomogatom, tuti be kellene szalni a kurvanak de megalt, meg lelonni sem lehet.
Mit csinaljak????
GBC {TLD}Robi http://gbcclan.uw.hu/
Ha jól rémlik, el kellett indítani a Steam-et , csinálni egy accountot . Utána már nem kellett többé a Steam, ment a CS simán.
Én sem változtattam a Steam-en accountot, maradt a régi
Ezzel tettem fel a dobozos HL2-t
De most is épp online, nem tiltottak le.
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
De ekkor mindenképp mennie kell a Steam-re, hogy letöltsön 30
megát + unlock
Ezután kell regisztrálni - s itt kéri a Cd kulcsot
s hogyha elfogadja, csak utána fog mûködni az offline mód.
Ha nem fogadja el, akkor offline mód se lesz...
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Csak annyit szeretnék mondani hogy aki csak szingle playerben akar játszani akkor ajánlom a half life 2 proper-es verziót.
Tökéletes, nem fagy semmilyen crack nem kell hozzá,semmiféle online regisztráció nem szükséges, a magyarítás hiba nélkül fölmegyrá(csak next-->next-->browse gomb kell semmilyen furmányos dolog nem szükséges hozzá),és kissebb helyet is foglal.
Ez az élet nem a fán csüngés.:)
Sony VAIO notebook pcg-K33, Xbox+Samsung 43\" 1080i HDTV SP-43T8HL
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
"vessetek a mókusok közé" :)
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Pl. ma letiltjak az ip-m(dsl), holnap meg majd a szomszed nem tud belepni? LOL
gondolom. Viszont arra kíváncsi lennék, hogyan installálja újra
a játékot, ha valamiért arra van szükség
(Oprendszer-csere, stb)
Nem igazán fogja a Steam elfogadni a kitiltott kódot)
Ilyenkor jön a crack ?
:-)
Mellesleg ezzel két dolgot értek el:
1: lehet, hogy soha többet nem veszek eredeti cd-t
2: ha mégis, akkor is két accom lesz: warezos, meg legális...