Half-Life 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gpm
SOILER!

Hasznald a feromonzsakot.

Sony VAIO notebook pcg-K33, Xbox+Samsung 43\" 1080i HDTV SP-43T8HL

The Hedgehog
csrácok hogy tudom aktiválni a feliratokat a játékban... menüben sehol sem találtam... melyik command-al?

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

sziasztok.ott jarok ahol van ket szelid rovar az utat pedig valami fatalkolmany zarja el.a lény meg valami hidat mond.mit koll csinalni?😊
Milyen hangkártyád van?
lamase
pont ezer dolgozok netcafeba 😄

Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.

Persze, mert az ide íróknak olyan jó munkahelyük van! Vagy csak lógatják a micsodájukat!

lamase
ennyit irni, 22 korul neztem ide legutoljara es azota 100+ post 😮

Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.

Amúgy jó neked😊
Nekem is a játék alapból felismeri az 5.1 hangkártyát, de nincs hang csak, ha sztereóba állítom.
IMYke2.0.0.0
Persze. Néhol majdnem szívgörcsöt kaptam a hanghatásoktól... 😊)))

-------------------------
"Jó munkásember" vagyok...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

insp
Szerintem nagyban kizökkentene a játékból egy átvezetõ. Nekem maximálisan tetszik az is, hogy Gordon "néma". Így sokkal jobban bele tudod élni magad a szerepébe.*

*SPOILER

Ti nem gondolodtatok el a citadel-ben Gordonhoz intézett beszédre, hogy miért is harcol Gordon? Erre elsõre nem is lehet szerintem válaszolni.

\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"

Kami
Köszi, megnézem.

RelakS
stimmel, de lehet, hogy más nem érti. Viszont lehet, hogy csak egyszerûen a szevönteen - szevön-sztím-bõl indult ki, nem?

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Neked megy 5.1-ben?
insp
Gerendán végigmész a házfal oldaláig, aztán leugrasz az utcára.

Hello! Légyszíves segítsetek már, miért nincs 5.1 hangbeállításnál hang a játékban, miért csak sztereóban szól!
insp
A srác a HL2 sztorijának kezdetébõl csinált egy nagy allegóriát:
steam=elnyomás, kihasználás (dióhéjban ennyi)

RelakS
Na yó, van még hülyeség ott, ahol ez volt 😄

RelakS
Nincs erõm lefordítani (már a megértéstõl is megfájt a búrám), sazl ha valaki lenne szives angolul nemtudók számára.

>>Maybe it was just a glitch, maybe a conspiracy, maybe just a dream, but when I started HL2 the first time it was like this:

I start on a train and a guy says, "I didn't see you get on." I nudged the next guy on the train and he said, "No matter how many times I transfer, it never works and I have to start all over." When I get off the train there is a large screen monitor mounted high in all the rooms, and Gabe's face is on them all. He is spewing propaganda, "Welcome to City 7-Steam.....it's safer here..."

There are soldiers everywhere with Steam Logos on their uniforms. The first is pushing a man trying to get his luggage and zapping him with a cattle prod, saying "It's encrypted, just leave it alone, you can't use it, move along".

Then I get near the fence with a rotating gate and a woman on the other side says, "Have you seen my game? Was it on that train?"

All the people are wearing the same clothes that say "customer" on them like it's a brand name. I go through the gate and the woman says, "I'm waiting for my game...It's been 4 hours, but they're being nice and letting me wait!"

I continue on and as I walk I hear these steam-soldiers saying things under their masks. It's hard to understand most of it, but I heard, "Just get in line..." and "Put in your CD...". One pushed me and said, "You! Wait! Steam is busy right now, get back!"

One man was walking back and forth like a crazy person mumbling about, "It says connect to steam, but steam says can't connect...I can't connect so I can't play...It says it cant connect so I should go to the steam site. The steam site says page can not be dislplayed and so I should connect to steam. I connect to steam and steam says it's too busy, and the game is not available..."

Someone called me "Freeman", but I was not free, I was enslaved in the cattle coral with everyone else.

Continue.......<<

Kami
Hali! Elakadtam, kb. a játék vége felé mikor már a citadellát támadjuk, és mondja a Calhoun faszi hogy mennyek a ló felé. (Ez a két lábra állt lószobor) Na én mennék is de merre??? Van ott 3-4 katona akik sosem fogynak el út meg nem vezet sehová. Mit kell itt csinálni? Elõre is köszi a választ.

lehet...

gpm
Nem sokkal, mert eredeti HL2 kell majd hozza...szerintem<#vigyor1>

IMYke2.0.0.0
Én a hétvégn összerakom a gépemen mûködõ változatot egy installálható verzióba és úgy írom ki DVD-re 😊
Csak az ejt gondolkodóba, hogy lehet, hogy meg kellene várnom a szinkront is, és úgy kiírni ... 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Az biztos hogy a pecs ócccsóbb!!

IMYke2.0.0.0
Nekem is 512 DDR RAM-om van, de nekem 2200 MB-nyi tiszta swap (lapozófájl) a programnak!!! És így (na meg a rettenetesen jól összerakott Radeon 9500 Pro-nak köszönhetõen) nekem nem remeg a kép, amikor jancsikanyarokat veszek, ugra-bugrálok stb...
A hanggal meg amúgy sem volt gondom.

Azoknak, akiknek az ellenálló csajszi nem száll be a liftbe:
Nekem simán belépett, amikor megindultam a lift felé, majd beléptem. Õ folytatta a monológját és leereszkedtünk Eli-hez.

The Hedgehog
kérdés akinek tört HL2-je van az megszívja és nem lesz elérhetõ számára a patch?

gpm
Szvsz patchtol nem fog nagyot javulni, de varjuk ki a veget.

gpm
2*512(ddr400)Twinmos Twister --> ezert 😊 , bar outdoor-ban hirtelen fordulasnal reccent mar meg nalam. 😄

Húú, az jó lenne, mert nem akartam elhinni, hogy egyszer szaggat egyszer meg nem. (512 Memórai van a gépembe és állandóan dolgozik a vinyó. Gondoltam még kellene bele, de ha ez megoldódik.......Nem hiszem el. Tényleg?
Nálam az fps 65-120!!!! között! És nem látok se hallok szaggatást!

gpm
Szvsz hang szaggatas, meg FPS leesesre(512 MB Ramon is swappel) gondolnak.

Milyen szaggatásnak?
gpm
Sejtettem ,h ilyen szemetek lesznek...
Volt warez CS:Source-om, warez Half Life 2-m, de mikor par napja megjott az eredeti, csinaltam uj steam accot, uj contact mail-lel.
(meg az ip-m sem volt ugyanaz)

Mayday
De ez pl nem peccs volt?

Sokan az öklüket rázzák, mások sztoikus nyugalommal veszik tudomásul, hogy a Half Life 2 fps mutatója néhol a padlót súrolja. Teszi ezt fõként a mancsaikat dörzsölgetõ headcrabektõl zsúfolt sarkoknál. A Valve mérnökei most egyezkednek a headcrab királlyal, aki elõszeretettel alkalmazza ezt a fajta módszert a mit sem sejtõ játékosok likvidálására. Elõzetes információk szerint holnapra megegyezik a két fél és búcsút inthetük a szaggatásnak.
(Hardwired)

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

IMYke2.0.0.0
HAMAROSAN JÖN AZ ELSÕ HALFLIFE 2 PATCH

RelakS
Ja, megcsíped õket, erre levágják a kezeidet...
Ami nekik a haszon 0.000001 része volt, az nekem a fizum 10%-a...

gpm

IMYke2.0.0.0
Lásd: Blizzard.

"Az érintettek accountját és az összes hozzá tartozó játék kulcsát végleg letiltják."

Ketelkedem, hogy ez jogilag alatamaszthato lenne.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Wanted
Igen.
Simán megy.

I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |

Mayday
Visszaolvasva lattam, hogy mar volt tema, de meg igy a cikket nem lattam bekopzva, tehat cikk a Hardwiredrol:

A Valve aktívan figyeli a Steam felhasználók huncut lépéseit és teljes erõvel fejbekólintja a tilosban grasszálókat. A napokban közel 20 000 accountot zártak be. A felhasználók zöme fizetés nélküli örömökre pályázott, míg mások gépén megkrekkelt Valve játékok tobzódtak vagy hamis bankkártya számokkal próbáltak túljárni a cég központi headcrab nem is oly töppeteg eszén. Az érintettek accountját és az összes hozzá tartozó játék kulcsát végleg letiltják.
Egyes feltevések szerint a Valve egy jókora kolbász csalit vetett a hekkerek orra elé, s így tudta õket tõrbe csalni, de ezt a késõbbiekben cáfolták a cég tisztségviselõi.

Ez tok vicces, miutan mar tegnap is lattam ilyeneket, hogy nem megy a HL1-em sem, stb. Nemsemmi.

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Vki próbálta már a !PROPER! változattal a magyarosítást?

Random_
Ha szórabírnák lehet, hogy sok ember kiábrándulna belõle. 😊

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

fugitive1
Csak szeretném megköszönni a fordítást és a faq-t minden résztvevõnek! ThanX all! <#eljen><#eljen><#eljen><#taps><#taps><#taps>

The Hedgehog
Játék technikai szempontból tényleg baromság... látvány terén lehetne csak "forradalmian" új megoldás! de nem hiszem, hogy mondjuk egy multi mókában szeretnék látni a gamerek ezt a megoldást. Ebben igazad van!

ez jó 5let!
mi is szúrjunk be képet magunkról? <#eplus2>

Krinyo
miárt lenne jó?
semmi értelme!

The Hedgehog
mmm nem láttam... de miért? ha jól meg van oldva akkor szerintem marha pöpec lenne! Látnám a narancs-szürke gúnyámat 😛

Krinyo
"hogy ha lenézek nem látom a testem"
már megcsinálták...
A Gore cimû játékban is volt és qrvára semmi értelme!

Krinyo
OFF

Ahhh 😄

on