Half-Life 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hasznald a feromonzsakot.
Sony VAIO notebook pcg-K33, Xbox+Samsung 43\" 1080i HDTV SP-43T8HL
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.
Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.
-------------------------
"Jó munkásember" vagyok...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
*SPOILER
Ti nem gondolodtatok el a citadel-ben Gordonhoz intézett beszédre, hogy miért is harcol Gordon? Erre elsõre nem is lehet szerintem válaszolni.
\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
steam=elnyomás, kihasználás (dióhéjban ennyi)
>>Maybe it was just a glitch, maybe a conspiracy, maybe just a dream, but when I started HL2 the first time it was like this:
I start on a train and a guy says, "I didn't see you get on." I nudged the next guy on the train and he said, "No matter how many times I transfer, it never works and I have to start all over." When I get off the train there is a large screen monitor mounted high in all the rooms, and Gabe's face is on them all. He is spewing propaganda, "Welcome to City 7-Steam.....it's safer here..."
There are soldiers everywhere with Steam Logos on their uniforms. The first is pushing a man trying to get his luggage and zapping him with a cattle prod, saying "It's encrypted, just leave it alone, you can't use it, move along".
Then I get near the fence with a rotating gate and a woman on the other side says, "Have you seen my game? Was it on that train?"
All the people are wearing the same clothes that say "customer" on them like it's a brand name. I go through the gate and the woman says, "I'm waiting for my game...It's been 4 hours, but they're being nice and letting me wait!"
I continue on and as I walk I hear these steam-soldiers saying things under their masks. It's hard to understand most of it, but I heard, "Just get in line..." and "Put in your CD...". One pushed me and said, "You! Wait! Steam is busy right now, get back!"
One man was walking back and forth like a crazy person mumbling about, "It says connect to steam, but steam says can't connect...I can't connect so I can't play...It says it cant connect so I should go to the steam site. The steam site says page can not be dislplayed and so I should connect to steam. I connect to steam and steam says it's too busy, and the game is not available..."
Someone called me "Freeman", but I was not free, I was enslaved in the cattle coral with everyone else.
Continue.......<<
Csak az ejt gondolkodóba, hogy lehet, hogy meg kellene várnom a szinkront is, és úgy kiírni ... 😊
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Az biztos hogy a pecs ócccsóbb!!
A hanggal meg amúgy sem volt gondom.
Azoknak, akiknek az ellenálló csajszi nem száll be a liftbe:
Nekem simán belépett, amikor megindultam a lift felé, majd beléptem. Õ folytatta a monológját és leereszkedtünk Eli-hez.
Volt warez CS:Source-om, warez Half Life 2-m, de mikor par napja megjott az eredeti, csinaltam uj steam accot, uj contact mail-lel.
(meg az ip-m sem volt ugyanaz)
Sokan az öklüket rázzák, mások sztoikus nyugalommal veszik tudomásul, hogy a Half Life 2 fps mutatója néhol a padlót súrolja. Teszi ezt fõként a mancsaikat dörzsölgetõ headcrabektõl zsúfolt sarkoknál. A Valve mérnökei most egyezkednek a headcrab királlyal, aki elõszeretettel alkalmazza ezt a fajta módszert a mit sem sejtõ játékosok likvidálására. Elõzetes információk szerint holnapra megegyezik a két fél és búcsút inthetük a szaggatásnak.
(Hardwired)
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Ami nekik a haszon 0.000001 része volt, az nekem a fizum 10%-a...
Ketelkedem, hogy ez jogilag alatamaszthato lenne.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Simán megy.
I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |
A Valve aktívan figyeli a Steam felhasználók huncut lépéseit és teljes erõvel fejbekólintja a tilosban grasszálókat. A napokban közel 20 000 accountot zártak be. A felhasználók zöme fizetés nélküli örömökre pályázott, míg mások gépén megkrekkelt Valve játékok tobzódtak vagy hamis bankkártya számokkal próbáltak túljárni a cég központi headcrab nem is oly töppeteg eszén. Az érintettek accountját és az összes hozzá tartozó játék kulcsát végleg letiltják.
Egyes feltevések szerint a Valve egy jókora kolbász csalit vetett a hekkerek orra elé, s így tudta õket tõrbe csalni, de ezt a késõbbiekben cáfolták a cég tisztségviselõi.
Ez tok vicces, miutan mar tegnap is lattam ilyeneket, hogy nem megy a HL1-em sem, stb. Nemsemmi.
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
mi is szúrjunk be képet magunkról? <#eplus2>#eplus2>
már megcsinálták...
A Gore cimû játékban is volt és qrvára semmi értelme!