Half-Life 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez a hiba nálam is volt, visszatöltöttem 1 10perccel elöbbi mentést és utána ment tovább.
rage
Az a bizonyos nem legális CS cd key nélkül
milyen szerveren mûködött?

Hiszen azért volt a crack, hogy a Steam se kelljen hozzá...
Tehát azt nemigazán láthatták.

Ha meg mégis, IP cím alapján bármikor tilthatnak érte

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

gpm
Contactnak ne ugyanazt a mailcimet add meg.

Szvsz nem jogos letiltani eredeti jatek accjat(foleg single-et nem), fizettel erte milyen jogon veszik el toled?
(bar a 40M USD-bol biztos 10M USD volt az ugyved, aki okosan irta meg a licenszszerzodest, h ezt is megtehessek a userrel)<#levele>

Sony VAIO notebook pcg-K33, Xbox+Samsung 43\" 1080i HDTV SP-43T8HL

Ch_Slater
legalábbis téged nem vigasztal. szar lehet. ez olyan mint amikor egy piti bûnözõt (aki esetleg meg akar javulni) beraknak a nehézfiúk közé. esélyt sem adva... durva hasonlattal...
remélem akad valami megoldás.

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

RelakSfromhome
azt szvsz már nem, de ez nem vigasztal szvsz senkit...

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Ch_Slater
és ha veszek egy teljest és elõtte csinálok magamnak egy új acc-ot, akkor lehet valami gáz? ki tudják szúrni valahogy?

RelakSfromhome
az!

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Ch_Slater
Az összes kísérlet arról a steam accountról aminek ugyanaz az az email cime mint amivel a fórumra regisztráltál. Az összes kísérlet arról a géprõl amirõl a fórumba postolsz.

Krinyo
mármint átirni a file-ban

Krinyo
én mikor felraktam nem éppen legális csét, akkor csináltam egy külön accot, és még cd-keyt sem kellett beirni csak a fake acc nevet megadni

rage
Lényegében az, hogy nagyon jól látják, hogy ugyanarról a computerrõl történt az illegális kóddal való próbálkozás, mint amelyikrõl
a fórumba írt
IP-t mindig loggol a fórum is, a Steam is.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

gpm
Akkor olyan accodat toroltek ami legalis volt?(syr kicsit mar faradt vagyok)<#idiota>

rage
Ha valaki reklamálni szeretne disabled account ügyben, ide kell írni:

[email protected]

BEAST
én veled vagyok , ne sirj 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Breki33
Half LIfe HAlf Stream

abban van
RelakSfromhome
ehh, este van, mi a rák a hosszú mondat magyarul?

Adam5
rage
Na, ez aranyos, a Steam fórumon találtam.
Srác kérdi felháborodva a fórumban, hogy miért lett az accountja disabled .

Válasz :

"Hmm, let's see:

7 attempts to use stolen or fake cd-keys
11 attempts to use an invalid credit-card number to purchase CZ

All from the Steam account w/ the same name as the email address you used to sign up on the forums with. All from the computer you are using to post on the forums with.

Can you point out the mistake we made?
Taylor Sherman
Valve"

Szóval, a Nagy Testvér (Steam) szépen figyel

Seth
#29142...<#help>

PSN ID.: Beegabor

Breki33
IF YOU WANT Half Life 2 For FREE, With A Serial Number, THEN KEEP READING:

1. Go to: http://www.mp3players4free.com/default.aspx?r=32730
2. Sign Up
OK, At this step, everyone gets all scared and runs away. DONT WORRY! ITS FREE!
3. You just need to Complete only one of the available offers which unfortunatley requires a credit card. However, you can cancel the trial immediately after u initiate it. I recommend completing the AOL 9.0 with MusicNet offer, which I actually found quite useful! But remember to cancel before the end of the trial period, and u WONT be charged at all 😄

4. After completing the offer you will then be given the choice between a HL2 cd key or to have the bronze package delivered to your doorstep. Enjoy Halflife 2, the most anticipated game ever!
Krinyo

Persze jártam már fent, de semmit sem csinál, csak néz. Már körbejártam a terepet és gõzöm sincs hova tovább!!
RelakSfromhome
AMD- Fullscreen probléma nem egyedi, menj fel a steampowered fórumába, egy egész thread van neki szentelve.

A másik meg az volt, hogy a faq-ban leírtak szerint akartam unlockolni, de bug, meg türelmetlenség, az eredmény meg a csokor levél, hogy ezt a kódot már használják. Utána megvettem, regeltem, örültem. A megküldött levelekben egyébként sem emlegetnek semmiféle törlést, ezért teljesen nyugodt voltam...

Adam5
akkó meg marad a plasztik bomba 😄

Kami
Hali! Elakadtam, kb. a játék vége felé mikor már a citadellát támadjuk, és mondja a Calhoun faszi hogy mennyek a ló felé. (Ez a két lábra állt lószobor) Na én mennék is de merre??? Van ott 3-4 katona akik sosem fogynak el út meg nem vezet sehová. Mit kell itt csinálni? Elõre is köszi a választ.

BEAST
háát ez se tul jo és te? nehogymá' te tuléld 😄DDD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Adam5
én majd fejbelölek téged, úgy jó lesz? 😄

Krinyo
rmásszon rád a hedkreb 😄

Adam5
LOL, EZT MÁR MA LEÍRTA NEKED VKI DE MOST LEÍROM ÚJRA

A HL2 MEGJELENÉSÉVEL MÁR AZ IS KIJÖTT

BEAST
az uyg nem jo ... és velem milesz? 😄DDD

Krinyo
amúgy mia faszom volt az 1ben az a babaszerü fõg*ci?

TUDJA VALAKI, HOGY MIKOR JON A HALF-LIFE 1 UJ MOTORRAL???????
Krinyo
engem lõjj le b+...nem bírom 😄

Krinyo
lol

BEAST
nincs isten 😞(((( mind1 asszem fejbelövöm magam .... vagy krinyot lövöm fejbe ... majd még meglátom 😄

Na én is ott szopok.Mintha "kiakadna"az MI
Adam5
úgy tudom hogy nem egyböl a vonatra teleportálodik hanem kiesett az emlékezetéböl hogy mi volt a fö szörny megölése után.

Krinyo
a történetíró biztos vágja a témát és biztos van átmenet a 2 történet között...vagy gondolod hogy csak úgy irtak egy különbözö sztorit?

Glpetyus
<#vomit>

Adam5
mentél már fel oda hozzá?

Helló! Lenne egy kérdésem! Ott tartok a game-ben hogy megkaptam a Gravity Gun-t.A csaj mond egy két dolgot aztán felugrik egy szinttel fejlebb levõ tetõre és késsz! Ezek után mi a fenét kell csinálni?? Mentem már mindenfelé, de csaj még mindig ott áll!
Légyszi valaki segítsem!!!
Spoiler!

Ha a HL1 utan Freeman egybol a vonatba teleportalodik,egy nagyon lassu teleporttal, hova tunik rola a HEV suit? Azert valoszinu hogy nem abban csaszkal az allomason. Ha az uj HEV suit a regi fejlesztett valtozata(a doki azt mondja megbabralta,hogy kombajn micsodakbol tudjak energiat kiszedni,tehat nem o epitette az egeszet), akkor hogy kerult hozza? Az 1 vegen Gman azt mondja megtarthatod, megerdemelted. Persze ettol meg epithette Kleiner is az ujat, de a regi akkor sincs rajtad, ugyhogy egybol nem teleportalhattal a vonatba az 1 utan.
Nem ertem milyen idegenekrol irsz akik megtamadtak Xent. Egy felteves lehet, hogy a HL1 alatt Xen volt Combine megszallas alatt, bar ott nem latunk sehol Combine technologiat. Viszont minden idegen karperecet(bilincseket) visel, es a légylovoldozos Xeneseket hasonloan "gyarakban" futoszalagon gyartjak ,mint a Citadelben a mindenfele (ember) hibrideket. Raadasul Nihilanthon is karperecek voltak tehat ot is iranyitotta valaki. (HL2ben a legelejen a vonatbol kiszallva lathatsz egy karpereces Vortigauntot soprogetni ,valoszinuleg o sem jokedvebol csinalja,tehat valahogy iranyitja ot a Combine, tovabbra is , a Foldon.)
Akikkel a HL1ben talalkozol szornyek azok inkabb a Xen vadvilaga,tehat ne vard egy headcrabtol hogy megkoszonje amiert megmentetted oket,ahogy egy kutyatol se.
Amit a Combinerol irsz, az nem igaz, ok 100% idegenek masik dimenziobol, akik ESETLEG magukba olvasztanak mas leigazott fajokat, most pl embereket.(Talan ezert combine a nevuk,vagy mert fajokat kombinalnak osszevissza,vagy gepet elolennyel, ami a legtobb "gépukon" meg is latszik)
Csak azt nem ertem, hogy ha a 7 oras haboru alatt szarra alaztak az emberiseget,minek kellett nekik egy majom aki az egyik torony tetejen ul es osztja az okossagait. Ha ugyis elvisznek mindent es mindenkit ,minek ez a macera.
Amugy en egy regi megmaradt scriptbol azt olvastam hogy az emberek maguk menekultek varosokba a Xenrol ideteleportalo vadvilag elol.Aztan a Combinenak mar csak a tornyokat kellett lerakni..

na egyelore ennyi
Seth
Na már örültem hogy nyomhatom...de nincs a kicsomagolt fájlok közt egy árva szem hl2.exe vagy launcher.exe...ilyenkor mi is a helyzet???
Az emporio propert szedtem le..

PSN ID.: Beegabor

Krinyo
wááááwáwáwáwáwá <#zavart2><#zavart2><#zavart2><#wow3><#guluszem1><#guluszem1>

köszi
Pilu OBI
Fordítsd vissza a Grvity gunnal.

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu

gpm
Eloszor a Steames-t fajlokat eredeti kulcssal probaltad unlockolni, csak nem ment es megvetted a dobozosat?
Ha igen, akkor duplan sux. 😞

Hol olvastad az AMD <---> fullscreen problemat?
Biztos, h nem egyedi problema?

Glpetyus
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ....áááááááá.

Szesz! Amikor leraknak a kocsival, és fejtetõre esek, mi a f*aszt kell csinalnom??? help!!!
Sziasztok. Volna egy olyan problémám, mint másoknak a liftnél,(mikor a csaj csak áll és nem csinál semmit) azzal az eltéréssel, hogy nekem a liftnél tovább megy és mikor kinyítja a titkos ajtót a plakát mögött, átsétál a folyosó túloldalára és ott megáll... ennyi. Bemegyek a folyosóra, mögöttem bezáródik az ajtó és nem tudok tovább menni. A csaj áll velem szemben és nem csinál semmit. Valami megoldás kellene, mert negyon tetszik a játék! Próbáltam az F6, majd F9-es trükköt is de itt nem válik be.HELP!