Half-Life 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
milyen szerveren mûködött?
Hiszen azért volt a crack, hogy a Steam se kelljen hozzá...
Tehát azt nemigazán láthatták.
Ha meg mégis, IP cím alapján bármikor tilthatnak érte
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Szvsz nem jogos letiltani eredeti jatek accjat(foleg single-et nem), fizettel erte milyen jogon veszik el toled?
(bar a 40M USD-bol biztos 10M USD volt az ugyved, aki okosan irta meg a licenszszerzodest, h ezt is megtehessek a userrel)<#levele>#levele>
Sony VAIO notebook pcg-K33, Xbox+Samsung 43\" 1080i HDTV SP-43T8HL
remélem akad valami megoldás.
Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
a fórumba írt
IP-t mindig loggol a fórum is, a Steam is.
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Srác kérdi felháborodva a fórumban, hogy miért lett az accountja disabled .
Válasz :
"Hmm, let's see:
7 attempts to use stolen or fake cd-keys
11 attempts to use an invalid credit-card number to purchase CZ
All from the Steam account w/ the same name as the email address you used to sign up on the forums with. All from the computer you are using to post on the forums with.
Can you point out the mistake we made?
Taylor Sherman
Valve"
Szóval, a Nagy Testvér (Steam) szépen figyel
1. Go to: http://www.mp3players4free.com/default.aspx?r=32730
2. Sign Up
OK, At this step, everyone gets all scared and runs away. DONT WORRY! ITS FREE!
3. You just need to Complete only one of the available offers which unfortunatley requires a credit card. However, you can cancel the trial immediately after u initiate it. I recommend completing the AOL 9.0 with MusicNet offer, which I actually found quite useful! But remember to cancel before the end of the trial period, and u WONT be charged at all 😄
4. After completing the offer you will then be given the choice between a HL2 cd key or to have the bronze package delivered to your doorstep. Enjoy Halflife 2, the most anticipated game ever!
A másik meg az volt, hogy a faq-ban leírtak szerint akartam unlockolni, de bug, meg türelmetlenség, az eredmény meg a csokor levél, hogy ezt a kódot már használják. Utána megvettem, regeltem, örültem. A megküldött levelekben egyébként sem emlegetnek semmiféle törlést, ezért teljesen nyugodt voltam...
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Légyszi valaki segítsem!!!
Ha a HL1 utan Freeman egybol a vonatba teleportalodik,egy nagyon lassu teleporttal, hova tunik rola a HEV suit? Azert valoszinu hogy nem abban csaszkal az allomason. Ha az uj HEV suit a regi fejlesztett valtozata(a doki azt mondja megbabralta,hogy kombajn micsodakbol tudjak energiat kiszedni,tehat nem o epitette az egeszet), akkor hogy kerult hozza? Az 1 vegen Gman azt mondja megtarthatod, megerdemelted. Persze ettol meg epithette Kleiner is az ujat, de a regi akkor sincs rajtad, ugyhogy egybol nem teleportalhattal a vonatba az 1 utan.
Nem ertem milyen idegenekrol irsz akik megtamadtak Xent. Egy felteves lehet, hogy a HL1 alatt Xen volt Combine megszallas alatt, bar ott nem latunk sehol Combine technologiat. Viszont minden idegen karperecet(bilincseket) visel, es a légylovoldozos Xeneseket hasonloan "gyarakban" futoszalagon gyartjak ,mint a Citadelben a mindenfele (ember) hibrideket. Raadasul Nihilanthon is karperecek voltak tehat ot is iranyitotta valaki. (HL2ben a legelejen a vonatbol kiszallva lathatsz egy karpereces Vortigauntot soprogetni ,valoszinuleg o sem jokedvebol csinalja,tehat valahogy iranyitja ot a Combine, tovabbra is , a Foldon.)
Akikkel a HL1ben talalkozol szornyek azok inkabb a Xen vadvilaga,tehat ne vard egy headcrabtol hogy megkoszonje amiert megmentetted oket,ahogy egy kutyatol se.
Amit a Combinerol irsz, az nem igaz, ok 100% idegenek masik dimenziobol, akik ESETLEG magukba olvasztanak mas leigazott fajokat, most pl embereket.(Talan ezert combine a nevuk,vagy mert fajokat kombinalnak osszevissza,vagy gepet elolennyel, ami a legtobb "gépukon" meg is latszik)
Csak azt nem ertem, hogy ha a 7 oras haboru alatt szarra alaztak az emberiseget,minek kellett nekik egy majom aki az egyik torony tetejen ul es osztja az okossagait. Ha ugyis elvisznek mindent es mindenkit ,minek ez a macera.
Amugy en egy regi megmaradt scriptbol azt olvastam hogy az emberek maguk menekultek varosokba a Xenrol ideteleportalo vadvilag elol.Aztan a Combinenak mar csak a tornyokat kellett lerakni..
na egyelore ennyi
Az emporio propert szedtem le..
PSN ID.: Beegabor
Ha igen, akkor duplan sux. 😞
Hol olvastad az AMD <---> fullscreen problemat?
Biztos, h nem egyedi problema?