Half-Life 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dikki*yysw
Hááhááá nagyon jó a hl2dm 😊 ma külföldön játszottam, végre nem olyanokkal akik le sem tudnak lõni, hanem lehet szopni rendesen. hatalmas ötlet ez a gravity gun, szinte nincs olyan fegyver, ami jobb lenne közelharcra 😊)
azért szinte, mert a hatlövetû pisztoly az nagyon durva.
ezen a szerveren mindenki le tudott lõni mindenkit, kiegyenlített volt a játék, az elsõ és az utolsó között sem volt sok különbség..
hú ha itthon is lesznek majd azon a pár szerveren, akkor ezzel lehet majd játszani. csak nõjön fel hozzá az átlagskill 😛

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

rage
betallózni 😊

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

rage
Esetleg a FAQ-ba be lehetne tenni, hogy ezzel a programmal:

GCFScape124

lehet kiszedni a játékból a zenéket
Bettalózni a gcf file-t, ott a hl2 - music, kijelölni az
mp3 file-okat s extract.

A Net Framework (Keretrendszer) legyen installálva!

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

LSC
arra tud valaki esetleg megoldást hogy felraktam a CD változatot indítanám a crack-et de csak éppenhogy beugrik a dos ablak azt kész ne mcsinál semmit. Egyszer sikerült felraknom de most nem sikerül.

valaki help

eljutottam 1 bázisra a siklócsónakkal kinyírtam mindenkit de nem tudom hol kell továbbjutni!

A kapu + zárva van szal semmerre nem tudok menni help!

M@TriX
gondolkozz, vannak levegõvel telt hordók... ha a vízbe rakod... 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Adi
Senkinek semmi ötlete, hogy a CS-be mér áll meg az emberem ilyen 5-10mpre 20mp-ént????<#help><#help><512kb/s netem van axelero>
És mikor újra elindulhatok akkor egy pillanatra eldobja az összes fegyverét és csak azt láttom, ott oldalt, hogy felvette és a hullák leesnek újra!!<#help><#help><#help>
Másik: hogy az ASE-ból nem tudok csatizni a szerverre, mert rákattintok kétszer és nem indul a cs! Nektek nem csinál ilyet? Vagy ti nektek mit ír, hogy melyik exe-t indítja?
NEkem...: bla-bla-bla\Counter-Strike Source\HL2.EXE"<#help>

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

xj700t
A brutál gravitygunnak mi a kódja? (hogy konzolból elõ lehessen hozni😊 Nem tudja esetleg valaki ?

Úgy vagyok a nőkkel mint a zsiráffal. Tetszik-tetszik, de otthonra azért nem kéne. :)

SASboy
gondolom de eljutok egy olyan helyre ahol van egy ugrató de nem lehet felmenni rá. Mellette van egy csõ ahova betudk menni gyalog de mit csináljak?

nice legs. what time to open?

Adi
De mi a zene címe?

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

M@TriX
tovább kell menni, nézz szét

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

SASboy
Mi a szart kell csinálni ott ?

SASboy
Én is elakadtam ezen a qrva siklócsónakos részen. 😞

M@TriX
mert?

misi9
Van már a játékhoz magyar végigjátszás? Ha igen vki tudna adni 1 linket? elõre is thx

Kandurex
inkább 50

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Kandurex
60

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

A buggys részen vagyok, a második háznál, ahol az ürge egy távcsõvel sasol ki, én meg hátulról leverem pájszerrel.
Ez kb hány %-ánál van a játéknak?
ezekrõl mondjatok vmit pls botokkal lehet egyedül nyomulni ???
Half-Life_2_and_CS_Source_Protocol_v7_Update-VENGEANCE/
Half-Life_2_Deathmatch_Addon-VENGEANCE/
IMYke2.0.0.0
Ghost in the Shell 1 és 2 rulez 😊)))))))

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap
-----------------------------------------

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

JohnnySmith
Akkor is jó volt a zene 😊

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

Seth
nekem a zene is tetszik( fõleg amikor beindul a vége fele)<#eljen>

PSN ID.: Beegabor

precision
Volt már link, olvass vissza!

Bazinga!

Gunner
Erre én is kiváncsi lennék, de szerintem még nem jött ki :|

[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |

SuperCow
😊 igen igen a zene.. 😊
azért örülök hogy megnézted, és hogy tetszett.

<#eljen><#smile>

egyszer nagyon el fogok esni de addig is he he...

hl1: source-t valahonnan le lehet tölteni?
SASboy
Amikor csónakkal megyek mit kell csinálni? Egy piros házhoz elérekl ahol van bent 2 szörny de mit csináljak?

ja lol! nem vettem eszre a lyukat a control roomban ahol voltam ááááááá attakurva!<#falbav><#lama>
mindegy kosz midnenkinek!

anyahangyász? az korábban volt! hulladekkal eltorlaszolt folyosora nem emlekszem na aszsem csinalok screenshotot

janos666
Miután lehentelted az anyahangyászt a "fura fal" mellett lessz egy hulladékkal eltorlaszolt folyosó. Elõveszed a ZPG-t és takarítasz még átférsz, mászkálsz tovább a leomlott falak közt míg találkozol egy zombiféleséggel, mész tovább, be egy romos ház leomlott falán, leugrasz, töltés...
precision
Esetleg egy szkrínsátot mert már nem nagyon emlékszem.

Bazinga!

szeva, nekem is elakadas gondom van 😛
nos eddig szepen haladtam a gameben de msot tenyleg nem vagom mitk ene tennem..szoval borton..NOVA PROSPEKT..remelem vki elmlekszik:szoval a konyha es a mosoda utan(nagy terem tele msoogeppel) ugye jon a loading kep es itt ki lehet tekinteni a helyet korulvevo eleg erdekes falhoz! eleg nehez leirni h pontosan ohl vagyo kde ez remelm segitett..namost itt hol kene tovabbmennem? vay visszafele kene haladnom?

Ez jó, épp errõl gagyarásztok, olvashattam volna elöbb, azt hittem, csak én vagyok ilyen lama 😊)
Segítsetek plz:!
A játék elején elkadtan, "beérkezetem egy kétajtós zsilipbe a vizimotorozás után, ahol egy csajszi, egy liftben teleportálni akar, de ott nem tok' semit csinálni, se gomb, se egyéb nem mûkszi.
A játékom kaka, vagy én vagyok béna ??
SiSkO
Ebben igazad van, nulla volt ennél azért többet vártam én is.

SiSkO
Ahonnan lõnek a katonák bal oldalról az ablak alatt van egy faltörés, 3 vas áll ki belöle.Arról kell jobbra fel átugrani.Persze a többi hasonló törésröl nem lehet sehova ugrani szóval ez szar megoldás a játékban.Én átugrottam,utána a levegöben kolbászoltak a katonák, vmiért hibás volt a játék itt de nem számit.

TSL16b
Ugyanitt én is elakadtam. Cheat nélkül hogy lehet innen továbbmenni? Gyanítom, hogy balra egy félig leomlott falon kellene felmászni a rakétásládához, de nekem sehogy sem sikerül.

Crokin
Mentés majd betöltés, és már be is szállt 😊

Repatarurgyán

Lord AnonymouS
Nekem is pls :-)

FTF&#178;@CS:S - users.atw.hu/ftf2 \"Life is like a fuse, short and burning fast\" P4 2,8GHz|1GB RAM|320GB|X800Pro|ViewSonicVX924|Audigy 2|Logitech Z-5500|PlextorDVDR|Logitech MX1000

RelakSfromhome
hmm... A HL2-Fixall P 1 .rar után a luvnya nem száll be a liftbe. Nélküle ugyan arra a mozdulatsorra beszáll...

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Valaki rakja már fel valahova a HL2DM et mert már ki akarom próbálni 😊 Ha nincs hova nem probléma, csak dobj egy privit és adok helyet.

vah.. most néztem meg csak a moviet, király lett... csak egy kicsit a zenével volt bajom😊
de azé <#eljen>

szar volt, egyértelmû

CSOCSO
miert szerinted ez a befejezes milyen volt??szerintem SEMMILYEN!...
RelakSfromhome
Megnéztem a hl1:source-ot. Vélemény:
+Víz nagyon baba, bár a gát-nál mikor kiömlik, a frissen keletkezett víz tükrözõdése és átlátszósága legalábbis érdekes
+égbolt: VÉGRE!!! ILYENRE VÁROK MÁR MIÓTA! Magában a HL2-ben is benne van, tudniillik hogy akárhova mész, mintha az ég is követne. Ezzel pl a sziklafalas rész NAGYON baba lett
+van valami érdekes textúra feszíttve a legtöbb régi cuccra, így kevésbé zavaró a pixelhegy
+HL2-es lámpa
-kinyírom a helikoptert, erre megjelenik a köv pályán. WTF?!
-nem a HDP modelleit használták, bár ezzel az erõvel egy rakás helyen használhatták volna a hl2 modelljeit, pl barney, arctámadó, tudósok, stb.
-OF és BS nincs benne (lelkes okos fan-ok hajrá 😊 )

Mindenesetre az érdekes volt, mikor egy kommandóst kinyírtam, erre átesett az alatta lévõ rácson 😄

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

dikki*yysw
Hogyhogy hogy? find servers, és kattintottam egyre. vagy konzolba connect ip.

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!&#8482; ::

megy msot valami dm multi? énis kiprobálnám 😊

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Adi
Emberek!
CS-vel szeretnék nyomulni de kattingatok itt a ASE-ba azt baszik kapcsolódni!
Miért szerintettek??
Eredeti hl2!

hát szvsz minden a multi csak nem unalmas.

http://thenamelessphoto.com/

rezsofiz
Ha a HL2DM-re gondolsz, akkor sztem sem rossz csak az a baj hogy nagyon unalmas...
Még jó hogy nem csináltak rendes hl2 multiplayert, mert látjátok ez lett volna a sorsa, egy nagy db kaka lett volna , olyan mp-je lett volna mint pl Doom3-é, unalmas...

sazl : c