Half-Life 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
azért szinte, mert a hatlövetû pisztoly az nagyon durva.
ezen a szerveren mindenki le tudott lõni mindenkit, kiegyenlített volt a játék, az elsõ és az utolsó között sem volt sok különbség..
hú ha itthon is lesznek majd azon a pár szerveren, akkor ezzel lehet majd játszani. csak nõjön fel hozzá az átlagskill 😛
:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
GCFScape124
lehet kiszedni a játékból a zenéket
Bettalózni a gcf file-t, ott a hl2 - music, kijelölni az
mp3 file-okat s extract.
A Net Framework (Keretrendszer) legyen installálva!
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
eljutottam 1 bázisra a siklócsónakkal kinyírtam mindenkit de nem tudom hol kell továbbjutni!
A kapu + zárva van szal semmerre nem tudok menni help!
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
És mikor újra elindulhatok akkor egy pillanatra eldobja az összes fegyverét és csak azt láttom, ott oldalt, hogy felvette és a hullák leesnek újra!!<#help>#help><#help>#help><#help>#help>
Másik: hogy az ASE-ból nem tudok csatizni a szerverre, mert rákattintok kétszer és nem indul a cs! Nektek nem csinál ilyet? Vagy ti nektek mit ír, hogy melyik exe-t indítja?
NEkem...: bla-bla-bla\Counter-Strike Source\HL2.EXE"<#help>#help>
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Úgy vagyok a nőkkel mint a zsiráffal. Tetszik-tetszik, de otthonra azért nem kéne. :)
nice legs. what time to open?
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Ez kb hány %-ánál van a játéknak?
Half-Life_2_and_CS_Source_Protocol_v7_Update-VENGEANCE/
Half-Life_2_Deathmatch_Addon-VENGEANCE/
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap
-----------------------------------------
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |
azért örülök hogy megnézted, és hogy tetszett.
<#eljen>#eljen><#smile>#smile>
egyszer nagyon el fogok esni de addig is he he...
nice legs. what time to open?
mindegy kosz midnenkinek!
nos eddig szepen haladtam a gameben de msot tenyleg nem vagom mitk ene tennem..szoval borton..NOVA PROSPEKT..remelem vki elmlekszik:szoval a konyha es a mosoda utan(nagy terem tele msoogeppel) ugye jon a loading kep es itt ki lehet tekinteni a helyet korulvevo eleg erdekes falhoz! eleg nehez leirni h pontosan ohl vagyo kde ez remelm segitett..namost itt hol kene tovabbmennem? vay visszafele kene haladnom?
A játék elején elkadtan, "beérkezetem egy kétajtós zsilipbe a vizimotorozás után, ahol egy csajszi, egy liftben teleportálni akar, de ott nem tok' semit csinálni, se gomb, se egyéb nem mûkszi.
A játékom kaka, vagy én vagyok béna ??
FTF²@CS:S - users.atw.hu/ftf2 \"Life is like a fuse, short and burning fast\" P4 2,8GHz|1GB RAM|320GB|X800Pro|ViewSonicVX924|Audigy 2|Logitech Z-5500|PlextorDVDR|Logitech MX1000
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
de azé <#eljen>#eljen>
+Víz nagyon baba, bár a gát-nál mikor kiömlik, a frissen keletkezett víz tükrözõdése és átlátszósága legalábbis érdekes
+égbolt: VÉGRE!!! ILYENRE VÁROK MÁR MIÓTA! Magában a HL2-ben is benne van, tudniillik hogy akárhova mész, mintha az ég is követne. Ezzel pl a sziklafalas rész NAGYON baba lett
+van valami érdekes textúra feszíttve a legtöbb régi cuccra, így kevésbé zavaró a pixelhegy
+HL2-es lámpa
-kinyírom a helikoptert, erre megjelenik a köv pályán. WTF?!
-nem a HDP modelleit használták, bár ezzel az erõvel egy rakás helyen használhatták volna a hl2 modelljeit, pl barney, arctámadó, tudósok, stb.
-OF és BS nincs benne (lelkes okos fan-ok hajrá 😊 )
Mindenesetre az érdekes volt, mikor egy kommandóst kinyírtam, erre átesett az alatta lévõ rácson 😄
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
CS-vel szeretnék nyomulni de kattingatok itt a ASE-ba azt baszik kapcsolódni!
Miért szerintettek??
Eredeti hl2!
http://thenamelessphoto.com/