42676
  • Borg
    Kösz nem, én nem akadtam el ott, csak bolyongtam egy kicsit, mint ahogy a játék sok más pontján is, mire továbbjutottam :)
    (meg ugye 2 hete végignyomtam már)
  • Magic Boy
    Haljuk a kinyilatkoztatást!
  • Promi #34884
    Neked is elmagyarazzam?:D
  • Borg
    Mos mé, ott én is bolyongtam egy kicsit :DD
  • Promi #34881
    Csak 1 kora reggeli mosolyra fakasztot irnek le.
    Tegnap este 1 ik ismerosomnek vegre meglett az uj gepe, megkapta a hl2 -ot is.Szidta mint a bokrot a hl2 -ot, mert elakadt.
    Elkezdtem faggatni, hogy hol.
    Kiderult, hogy meg a leg elejen ahogy a vasutallomasrol kijon, es meglatja a nagy teret, szobrot , na mar itt elakadt.:)
    Mar uninstallalni akarta a jatekot szidta ossze vissza.:)lol
    Mondtam is neki, hogy kar is tovabb "szenvednie" vele, ha mar a leg elejen elakad.
    Azert elarultam neki a "megfejtest".:)))
  • :)
    a PROViSiON verzionál nekem megint ezt a hülyeséget irja ki ai disable. a faszoim kivan már hogy normális verzió nincs....
    másnak is van ilyen gondja ?
  • ka87
    hát omndom ohgy a szélkerék tetején:P
  • PiszkosFred
    Peldaul tanulni a hibakbol, elgondolkodni hogy mit csinaltal rosszul, stb. Nem beszelve arrol, hogy motivalo tenyezo lehet a kovetkezo menetekre ez a "bamba varakozas", hogy ne halj meg idejekoran ;]
  • Atisco
    A "bamba várakozás" helyet marad az Americas Army nem olyan mint HL2 de azért egész király, ha már neten akarsz játszan. Nem de?
  • Drizzthsz
    Hát, nekem az ilyesmihez nincsen türelmem...

Az alatt az idő alatt csomó hasznos dolgot is lehetne csinálni ahelyett, hogy bambán várok. :)
  • ChevyG #34875
    kb 1-2 hete tök normálisan ment a gém, de 2 napja nem tudok load-olni, mert kiugrik windows-ba és ezt a hibauzenetet irja: Source -Fatal error:
    "Could not acquire necessery game because the connection to stream servers was lost." mit tegyek?
  • [NST]Cifu
    Hihi... Úgy kell játszani, hogy ne halj meg. :)
    OFP-ben volt olyan, hogy fél óránál is többet vártam az új játékra, mert idejekorán meghaltam. Utána már laposkúszásban haladtam bokorról bokorra... :DDD
  • Drizzthsz
    Én sem őket ítélem el, hanem azt, hogy a játék úgy van megcsinálva, hogy esetenként akár 5 percet is várhat az ember, mielőtt sorra kerülne.
  • Seth
    Fennt a szélkeréken is van egy
  • RelakSfromhome
    hun:?
  • PLackó
    kössz mindenkinek
  • ka87
    jah, de van 5. is:D
  • RelakSfromhome
    1: Helyén
    2: Bent az ágyon
    3: Kint a kádban
    4: Az egyik roncsban
  • ka87
    jah még van az egyik roncs autóban, meg a szélkerék tetején is
  • ka87
    van hozzá jósok sztem mert én sokon jácottam már.
    A CS:S nekem sem jön be, de természetesen nem itélem el akinek teccik, mert izlések és pofonok... kül a hl2dm tényleg üt
  • Atisco
    bocsi
  • Atisco
    Hali. A kérdésedre a válasz: kint a kád alatt. További jó játékot.
  • tmate6
    Kiakasztottam, jeeeeee
  • RelakSfromhome
    Én összesen négyet találtam :D
  • PLackó
    sorry,közben ráakadtam.
  • PLackó
    most elakadtam.egy olyan pályarészen vagyok ahol 3 akkumlátort kell megkeresni,de csak kettőt találtam.hol van a 3-dik?
  • [NST]Cifu
    Szvsz mindenkinek saját joga van eldönteni, hogy neki mi tetszik. Ha a CS:S, akkor a CS:S, ha a HL2DM, akkor a HL2DM, ha meg mondjuk OFP, akkor OFP. Attól, hogy neked "húgy", még másnak tetszett, és a játékosszámot nézve elég sokaknak tetszik a CS:S...
  • Drizzthsz
    CS? á... Ne már... Cs egy húgy. A HL2 multi szerintem az eddigi legjobb multi, csak az a gond vele, hogy eddig két használható pálya van hozzá.
  • IMYke2.0.0.0
    ...jól elvagyok (ez kimaradt az első mondatból).

-----------------------------------------
    .:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Első számú honlap
    .:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap
  • IMYke2.0.0.0
    A gépemmel, Windows-ommal - s immáron 7 éve - a netes paranómiámmal is.
    Nem is kell minden héten újraraknom a rendszerem, mert "összeszemetelődik"...
    Szerintem, ha mindenki egy bizonyos szintű óvatossággal és alapossággal kezelné a maga "puha és pici"-jét [ejnye, nem rosszra gondolni!], akkor nem lenne sok anyázás a topikokban a javítások, összeomlások miatt. Ja, akkor nem lenne miért szidni a fejlszetőket, hát ez van, istenem.

• IMYke2.0.0.0
    Szeretem az ilyen, a te utolsó mondatodhoz hasonló, ex-catedra kijelentéseket... Nőjetek már fel az óvodából, ott szoktak ilyen kiszólásokkal operálni...!

• janos666 #34854
    Ilyet mikor is mondtam? Biztos félreérthető volt. Mindegy hagyjuk, így (#34852) már értem. Viszont abban igazam volt hogy felraktad a kérdéses (windows installer 3.0) frissítést és hogy aki nem is nyúlt még a wupdatehoz annak egyszerűbb a SP2-t javasolni mint a "KBxxyyzz fgfgfgfg" nevű frissítést, nem?
    A helyedben mondjuk akkor én az egész windows helyett mást tennék fel ha nem bíznék az autoupdateben, de te tudod...
  • IMYke2.0.0.0
    Tévedsz, az updatek nagy részének köze sincs a Service Packokhoz! A Windows-hoz annál inkább.

• IMYke2.0.0.0
    Amikor SP2-t akar tenni - leállítom.
    Abban ugyanis nem bízom. Sőt, a Live Update-ben sem, tehát, amikor jelentkezik, hogy vannak új frissítések szépen csekkolom!
    Szerintem normális felhasználó így csinálja. Én normálisnak tartom magam.

• janos666 #34851
    Csak azt ez egyet nem értem ha "minden aktuális frissítés automatikusan felkúszik a rendszerre" akkor a SP2 a faszért nem? Hisz az uatoupdate azt is felrakja, sőtt, a SP2 a SP1 óta megjelent gyorsjavításokat, frissítéseket összefogó frissítésgyűjtemény ha úgy tetszik. Vagyis neked SP2-d van! De legalábbis majdnem, a biztossági központon és egyéb baromságon kívül minden SP2-es szar fentvan, ami sokakanak nem és ezért nem bírják telepíteni. Nekik (akik maguktól még addig se jutottak hogy ugyan bepipálom már hogy automatikusan updatelje magát windows, hátha kevesebb vírusom, stb. lessz...) nem egyszerűbb azt javasolni tegyék fel a SP2-t?
    [apro]Bocs, csak már zavart hogy többször is elmondtad a SP2-vel kapcsolatos véleményed...
  • [NST]Cifu
    Olvass Gyik-ot, ott van egy bővebb angol, és egy kurtított magyar verzió.
  • [NST]Cifu
    Nagyszerű kérdés. Kb. olyan, mint amikor valaki eltéved a nagy puszta kellős közepén, és majd felhívja a mobilján a szomszédot, hogy nem-e tudná megmondani pontosan merre jár, mert eltévedt.

Milyen géped van (nem olyan rossz... a C-64-esem a polcon pihen, de végülis az se olyan rossz gép...)? Milyen játék? Eredeti, tört?

Látatlanban azt lehet elmondani, hogy vedd lejjebb a textúra minőségét (ha High-on volt, akkor Med.-re, ha Med-en, akkor Low-ra), mivel kevés videómemória esetén ez elég sokat számíthat.
  • Pharaoh
    Feltettem minden ami a provisionoshoz kell. Elindítom a steam-et, de elkezdi magát online updatelni és le is tölt magának pl egy steam.dll fiet a meglévő off-oshoz. Majd egy hibaüzetennel leál:
    http://pharaoh.uw.hu/degub.jpg

Most jött ki megint valami update?
  • kefekefe
    probléma helye
    Helló Nem tudnátok seggíteni. Elakadtam és kellene egy kis seggítség. Ezen a címen meg tudjátok nézni a képet amit csináltma. A palitól nem tudok bemenni az ajtón, mert nem férek el melette. Ha viszont előtte bemegyek nem tudok továbbmeni és kijönni sem. Please ha vkinek volt ilyen gondja seggítsen.
  • IMYke2.0.0.0
    Ja, a dotnet 1.1 fenn van. De ez manapság már alap.