Half-Life 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jaja<#nyes>

http://thenamelessphoto.com/

Skiper
nagyonfasza a multiplayere.

gyuri http://gyur6.uw.hu

Random_
Ennek örülök.
Kár lenne ha a sok érett gyerek átszokna a CS-rõl DM-re. 😄

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Ez a Half Life 2 deathmatch nem nagy szám. inkább marad a CS: source

Gigabyte X48T-DQ6, Intel Core Quad 9550, Kingmax 4gb DDR3 1333mhz, Gigabyte GTX 260, Soundblaster X-FI Xtreme Gamer fatality Pro, Zalman 9700 cooler, Cooler Master 1100 Cosmos ház, Logitech Z-5500

rezsofiz
Ott a pont

sazl : c

IMYke2.0.0.0
Az eredetiség szó nem egyenlõ a jelentés szóval!

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

LOL!!! Én csak a szó eredetiségébõl indultam ki. A spoiler azt jelenti hogy elkényeztetett vagy kényeztetõ

Gigabyte X48T-DQ6, Intel Core Quad 9550, Kingmax 4gb DDR3 1333mhz, Gigabyte GTX 260, Soundblaster X-FI Xtreme Gamer fatality Pro, Zalman 9700 cooler, Cooler Master 1100 Cosmos ház, Logitech Z-5500

rezsofiz
wtf? lol?
A spoiler azt jelenti, hogy ha kirakod, akkor tudatod a többiekkel hogy olyan rész jön amit nem biztos hogy akar mindenki tudni, mert még nem jár ott. Ezért szokás kirakni hogy Spoiler, mert akkor tudják hogy spoileres rész jön...

mindenki magából indul ki

rezsofiz
spoiler...

A gömböket kell belöni a nyitva lévõ kapuba (nagy kékség) mielött lelép. innen jöttek azok a repülö micsodák is. Kezd löni a fény nyalábot aztán majd csak felrobban

Sziasztok, lenne egy kérdésem a játékból, mégpedig a következõ: Az utolsó pályán vagyok szerintem amikor a szakállas csóka menekül és jön két repülõ azokat lelövöm de nemtom utánna mit kell csinálni mert mindig lelép az õszszakállas pali.Válaszokat elõre is köszönöm.

Hát az is lehet hogy beszart a videokártyája és aztán össze fossa a textúrákat. Most olyan kedvemben vagyok, hogy próbálok segíteni akinek csak tudok

Crokin
Ezt a ritka nagy hülyeséget nehogy komolyan vedd! <#banplz>

Repatarurgyán

Szia! Próbáld meg azzal a drivvel amit a kártyához kaptál (cd-s)
Vagy nézd meg a direct x setupban hogy nem kapcsolodott ki a direct 3d engedélyezése.
Ha nem jó igy se akkor windows hibára gondolok. Nem ártan ebben az esetben újra rakni a winfost. célszerû formatálni is

PLS help!

takraj
amúgy szerintem a víz szépsége nagyon sokat dob rajta...

de a hdpack-al az alapban jobban néznek ki sokkal a modellek...

remélem, mejd egy fan megcsinálja, hogy hd legyen, de nem sok esély van rá... 😞 ...kár...

AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W

A Far Cryban is a sziklák meg a fák rondák naon

Az a gondom hogy minden játékban egy 3-4 napja csúnyák lettek a textúrák (pl a falak HL2ben HL1 szinten vannak)NEm volt ez ilyen,ati radeon 9800 PROm van nem hiszem hogy ez a baja,müködött rendesen,Ati catalyst 4.11 van de ezt azután raktam fel,mikor már elromlottak textúrák minõségei,remélve hogy ez a gond.Nos plz help mert naon fontos!

RelakSfromhome
ráadásul a régi motor még kicsit kavart is a textúrákkal, ami miatt csökkent a csempézettség érzése a falakon, meg a padlón. Persze a földön pl nem volt ilyen, vagy a sziklafalakon

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

ranGer2
Ez igaz! 😉

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

ranGer2
ez van... 😞

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

Mindegy, lényeg, hogy nem éri megvenni, nem éri meg az árát (már aki megveszi) és nem mutat semmi újat.
Ellenben a második résszel.

ranGer2
persze hogy nem... végülis a modelleket tényleg megcsinálhatták volna... azok nagyon lowpolisok.. nahmeg a tex.. egy kis javitással tényleg szebbet lehetne belõle csinálni... nahde õk ezt szerintem szarják le 😊

RelakSfromhome
azért a high definiton pack szvsz alap lett volna bele 😞

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

RelakSfromhome
errõl nem volt szó, de valami gagyi nagyfelbontású textúra itt-ott elõkerült

Szerintem nem remake-et csináltak, hanem HL1 source-t.
Ha remake-nek készült volna, megérteném, h nem nyúlnak hozzá.
De ha ragaszkodunk az eredeti hHL-hez, akkor is meg lehetne csinálni.
Miért ne lehetne új textúra?Nagyobb felbontású?Jobban kidolgozott szörny?
Sztem nem vesztene a fellingjébõl.

ranGer2
nincs benne a source os fizika? nah az az érdekes! Figy csak nem érted minek? cserélték volna ki a modelleket meg a textúrákat?? ha azokat a teextúrákat használták volna fel meg azokat a modelleket akkor mindenki anyázna hogy mi ez a HL2 utánzat... ha meg ujakat kellett volna gyártani ami tényleg rök felesleges és sok munka annak se lenne sok értelme... igy érte meg nekik nahmeg alá van baszva a source moci azt sanyi...

YO! Figyu én meg adom neked a választ ha dobsz egy üzenetet, erre a címre: [email protected]
Hamár senki nem hajlandó válaszolni neked akkor majd én elárum neked. Csak emailben. hogy idézzelek: "majd én is igy fogok válaszolni a ti kérdéseitekre"

én sajna elbasztam amikor végigtoltam mert gyorsan mentem és henteltem mint a barom nem figyeltem mindenre...[<#lama>]

http://thenamelessphoto.com/

ranGer2
ki tudja? igy legalább tényleg lehet rá mondani hogy HL1

Érti, de akkor sincs semmi értelme.
Legalább lenne benne az állítólagos source-os, jó fizikára utaló nyom - de semmi.
Meg tudták volna amúgy csinálni faszán, új modellekkel, és textúrákkal, csak akarni kellett volna.

ranGer2
amugymeg ja ez is!

Azé nem cserélték le mert túl nagy munka lett volna szvsz.

Na mindegy, legalább ingyé' volt.

ranGer2
azért mert a textúrákhoz direkt nem nyultak.. ha a textúrákat is kicserélték volna nagyonszépre nahmeg a modelleket is akkor az nagyon HL2 õs lenne de igy továbbra is 1 csak más az engine! érti?

Én azt hittem, hogy minden modell, textúra új lesz.
Semmit nem változott!
Csak az a rohadt víz, ami tök lényegtelen...

IMYke2.0.0.0
Bocs, tényleg - kókadok...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

dr Kotász
Fanok.
IMYke2.0.0.0
Marketing - ez a bûvös szó.
Semmi köze a funok kiszolgálásához!

Nem tudom miért jó a Half-Life alá a source motor, ha ilyen ronda.
Csak a víz lett más. Van valami elõnye egyáltalán? Én még nem láttam.
Tárgyhasználat sincs.

Végigjátszottam... Hááát...
Ez isteni jó volt!!! 😊
Csak rövid, nagyon rövid. Bár annak azért örülök, hogy inkább tartalmas és szórakoztató volt, mint felhígitott, unalomba forduló hosszú. Ez a játék ismét egy mérföldkõ, lehet, hogy a grafikája nem a legjobb, lehet hogy a hangok nincsenek a legjobban eltalálva, bár én õszintén szólva nem éreztem ilyet, de a JÁTÉKÉLMÉNY, az valami hihetetlen.

Nekem nagyon bejött, aki még nem játszotta végig, az a hétvégén nyomja 1000-el, de NE SIESSEN!!! Nézzetek körül mindenhol, várjátok végig a beszédeket, kukkantsatok be mindenhová, szedjetek össze minden muníciót. Ja és mentsetek gyakran, hogy a legjobb részeket megcsinálhassátok még egyszer még jobban. Ravenholm az egyik legjobb rész, ott szuttyoghattok sokat, mert csomó féleképp meg lehet csinálni, a gravity gun+fehér festékes bödönök jó mókák 😊

Szóval lassan, élvezettel, mert ez a játék megérdemli.

VALVE: <#worship> <#taps>
Tatyla

Örülök hogy mindenki leszarja a kérdésemet!
majd én is igy fogok válaszolni a ti kérdéseitekre!
köszi a figyelmet!

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

dr Kotász
Nagyapám is ezt mondta apámnak...
sorry mar nem birtam szo nelkul..😞

azt nem tudom a sok iq mit csinalt volna kb 10 evvel ezelott amikro meg nem volt forum...kis elakadas van es akkro rogton abbahagytatok volna? egyszeruen szanalom a mai fiatal gamer tarsadalom 😞

VRSDM
most tartok a nagy hideas résznél (highway) soká találkozok még striderrel?? jah meg hogyan kell felvinni (ha gyáltalán fel kell) a kocsit felvinni a hidra mert a lejtõn mindig elakad (a semmibe ((kicsit ratyi)))

u dont have to listen anybody else but me

<#violent>

bricsi01
halóóóóóóóóóó
valaki mind mán valamit???