42676
  • MagyaR
    Ahol a 3 katonát megölted legutóbb ott menj tovább (nemkell sokat továbbmenned, mert az utsó 3 katona akit lelőttél az annak a helységnek a bejárata előtt van amerre menned kell).
    Ott van egy nagy üveg (aminek persze van kerete is).
    Tehát csak az üveget tod kitörni, de a keretet már nehezebb.

De ne kezdj el ezzel szarakodni hanem fogd a kocsit és gázolj át ezen a nagy üvegizén.
  • bricsi01
    beszurom a kedvenc képeimet!
    a tesi:

nem alszunk melo közben!:

csücs:

• batman
    a winfost nem rég tettem újra...viszont van egy dolog, ami nagyon bassza a csőröm...a billentyű kiosztás listájánál a legalsó 4-5 bill helyett csak kriksz-kraksz van írva...ez mitől lehet? vagy szar a gyári cd???
  • jojo
    Elakadtam!
    Daruval a kikötőnél a hidat leborítom,átmegyek rajta, majd jobbra a hangárban a 4 katonának annyi, kishelységbe kar lenyom, mellyel kinyílik 1 oldal garázsajtó. kilépve emelkedő szembe 1 katona , majd még 3. kilőve, DE HOGYAN TOVÁBB.?
    Az épületet kikerülve út, de a hid felrobbantva.
    Az emelkedőnél tettem hordókat, hátha arra kell menni a falon "felmászva" de arra nem enged.
  • tigeroo
    Ja..én úgytom hogy ami cd nélkül megy stufa annak szüksége van szabad helyre szép számmal , hogy a vinyóról bootoljon...énis így voltam az UT2K4-el:)
  • MagyaR
    Lehet, hogy szoftver hiba.
    Lehet, hogy a rendszered strapa már (a windowsod)
  • MagyaR
    Azm a lol, hogy, azt nyilatkozta még a Gabel gyerek : D, hogy Ati kártyákon jobban fog menni a game.
    Pontosabban, azt, hogy radeon x800on 35-40%-al gyorsabb lesz, mint geforce fx 6800 videoókárdal. (Mivel ez a legjobb geforce és radeon kártya asszem még mindig).

De nemhinném, hogy csak erre a kettőre lenne ez igaz!!!
  • tigeroo
    Hát igen azt b.szhatja, ha mindez direct X 8.1-es "kaliberü" konfig..nekem 512RAM, 1997Mhz Athlon Xp 2400+, ATi R. 64mn-os 9000...800x600 minden medium és röcc-röcc néha
  • batman
    9600 és nem SE, sima...de a mem pl. csak 200MHz, vagy Hz, vagy mittomén. mindegy...már nem idegeskedem rajta, majd ha lesz lóvém upgrade-re,akkor végigtolom nagy felbontásban is...
  • IMYke2.0.0.0
    Ha az a 128MB Radeon egy 9200-es pl... akkor ne csodálkozz...

-----------------------------------------
    .:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Első számú honlap
    .:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Második számú honlap
    -----------------------------------------
  • tigeroo
    Jól fel vagy szerelve a kép láttán! Mit dolgozol te?:D Fogorvos, mi?:D
  • tigeroo
    Az 1nehezebb:) Kb fél órát játszottam vele, de 600x meghaltam:D
    Itt sztem jobban be van lőve a nehésség
  • batman
    de akkor adjál valami magyarázatot arra, hogy nekem 2500+ proci, 128 MB Radeon és 512 DDR mellett mi a facért csak 800x600 (majdnem low) beállítással műxik? Ráadásul időnként ki is lép...a gém eredeti. Lehet, hogy valamelyik hardware hibás lenne?
  • FLeK0
    sajnos amikor elkezdtek 3 vagy tobb reszesre tervezni tudtak, hogy itt nem fel ev lesz a valaszokat hozo 3. reszig, ellenben a matrixxal, de azert egy keves ebbol is kiderul, lasd azt a sztoris oldalt.
  • RelakSfromhome
    Talán azért, mert abban valahogy jobban el van találva a történet. Nem tudom pontosan elmagyarázni, de az egy, meg a kommandós kieg-je valahogy jobban megfogott.
    Itt sajnos sokáig olyan érzésem volt, hogy: "Mivaaan?!?! Kik ezek?! Miért lőnek rám?! Egyébként is, mit keresek itt? Mit keresnek itt a Xen-ről az idegenek?!"
    Ez elrontotta nagyon nekem.
  • MagyaR
    Amúgy mér mondják sokan, hogy jobb a hl1, mint a 2?
    Most megnéztem, azt a fórumot, hogy "hl2 és hl1: összehasonlítás" (nem pont ez volt a neve, de az most mind1)

És érdekes sokan, azt mondták, hogy az 1 jobban teccik nekik. Persze nem tartották gagyesznak a 2-őt csak ....

Én az 1el fél órát nem bírtam jáccani : D.
  • MagyaR
    Amúgy nem értem. Vki írta pár beszólással lejjebb, hogy 256 mb-os videókártyájával csak 1280*1024be megy neki és ott is néha akad.

Nekem 128 megás videókárdommal, ami már több, mint 2 éves (igaz, hogy amikor vettük szinte az volt a legjobb). Geforce 4 Ti 4200.
    Na tehát ezzel a kardal megy nekem 1600*1200-ba a game úgyhogy minden amit highra lehet állítani highon van és eggyáltalán nem akad!!!

Persze az ilyen nagyon nagyon részletes izék pl. anistrotopic vagy mia franc (majd megnézem) nincsenek a legjobbra állítva, de azok már csak ilyen nagyon részletes dolgok.
    És kipróbáltam úgyis, hogy ezeket a legnagyobbra vettem.
    Ígymár akadott egy kicsit. De nem ilyen nagyon-nagyon, hanem egyfolytába akadott, de csak kissebb mértékben.

Na a lényeg, hogy ígysem volt jobb grafikája, mint amit előbb leírtam, hogy olyanon játszok.

De ezeknél a gaméknél még azis számít, hog ypl. az árnyékot jó kidolgozottságúra rakod vagy csak normálra (ami aztán tényleg nagyon fontos :D).

Pl. a SW Battlefrontba is amikor ilyen jóra állítottam az árnyékot akadott, de ha normálra teljesen simán ment. Pedig minden azon kívül majdhogynem maxon volt.

Na mind1. Mostmár igaz, hogy 1 giga ramom van, de amikor csak 512es volt ugyanezen a konfigon (a hl2) nem akadott.

Na 8.
  • MagyaR
    Lol! Lehet, hogy valamennyire vicces volt, de akkor is parásabb egy rész és ekkora játékstílusbeli ugrásra szntem senki sem számított :D.

GONDOLJ BELE! Szép nyugodt motorcsónakozgatás (vagy nemtom, hogy a fenébe hívják, azt a szerkezetet), Szép tájképek hangulatos lövöldözés : D.
    Aztán hirtelen meg eg yilyen félelmetes zimbes zombis rész!!!!
    Ilyen is csak a hlben van : D.
    De hát még a legjobb gamékban is vannak rosszabb részek.

Szntem nektek is voltak olyan részek a game alatt, amit valamennyire kevésbé élveztetek, mint más részeket.
    Nekem pl. ez a zombis volt : D. Amint mondtam szerencsére, azt nem én csináltam meg : D.

Szntem lehetne a half-lifenak ennek a részéből egy horror játékot készíteni : D. Vicces lenne. Persze az végig ilyen zimbes zombis lenne, ilyen borzadáj helyekkel : DD.
  • batman
    írok pribátban, ne offoljuk szét a topicot
  • jojo
    Nekem azért csinálta a gebaszt, mert előtte Nvidia kártyám volt.
    Hiába töröltem a drivert és tettem fel az Ati-ét akkor is szaggatott.
    Újratettem a rendszerem partició váltással és azóta bármely
    játékot használom tökéletesen megy mind XP+Sp2 alatt.
    A biost amíg tudod tedd defaultba, az általános beállítás.
    Egyszer én is belenyultam, és kb 20 perc múlva indult ujra a gépem,
    maga volt a pokol.
    Az alaplapok általában kiszolgálják kellő képpen a procit , az se lehet gond. Inkább szoftver kavarhat be!
  • batman
    hát nem vágom, hogy miért érdekes mikor vettem a karit, nem is emléxem pontosan, szerintem valamikor tavaly tavasszal, viszont nekem 128 megás. Viszont arra gondoltam, hogy lehet, hogy az alaplapom nagyon szar, bár lehet, hogy ennek meg semmi köze hozzá, de az is lehet, hogy csak nem tudom normálisan beállítani a gépemet...obi. Meg mint ahogy azt írtam is, tegnap az ütő megállt bennem, mikor a biosban átírtam a CPU/DRAM ratiot, és csak sötét kép fogadott indításkor, szal inkább nem is turkálok benne, mert hülye azért nem vagyok :) De ha neked ezzel megy 1280x1024-ben, akkor gyanús, hogy valamit én b*szok el következetesen. Nem értek hozzá sajnos.
  • jojo
    BATMAN!!!!
    Régóta ez a kártyád, vagy mostanában cseréltél jobbra?
    Ugyanazzal a konfiggal nekem mostmár megy 1280/1024, néha-néha szaggat, ha sok a mozgás./ Sappsire 9600pro 256M./
    512mb/400mhz ram.

[NST]Cifu
    Jó hagyjuk!
  • seAke
    thx
  • seAke
    vágom
  • DJ Skyline
    igen az az...leszedtem és az a gameoveres hl2-es bemutató!:)
  • [NST]Cifu
    Még mindig nem értem mi a problémád. Volt egy AI Disable gondod. Feltetted kérdésbe, holott szerepel a FAQ-ban, és már 1000x ki lett tárgyalva a topicban (kereső használata). Ezek után mégis milyen reakciókra számítottál? A topiclakók már meglehetősen unják azt, hogy ugyanaz a kérdés elhangzik sokadszorra, ezért lett megcsinálva a FAQ, és ezért van a bannerban kiírva, hogy használd azt, valamint a keresőt.
  • DJ Skyline
    2004. 11. 19. ez lesz az mivel a archívumban-->nov 2004...pénteki adás half life 2...na és az 18-i hír---és nov 19 az péntek volt...tehát akkor 2004. 11. 19....ha nem akkor meg nem tudom!:)
  • seAke
    ugyan már fiksz.tévé
  • DJ Skyline
    nem tudom...van ott vagy 5...a játék asszem nov16-án jelent meg....szal utánna valamelyik...csak jó lenne oda írni hogy melyik adás mit tartalmaz!:))))
  • jojo
    Akkor jobban leírom.
    Megnéztem a hl2.exe-t ami nállam 04.11.16.
    ezután a topicon belül rákerestem a dátum utáni hozzászólásokra, melyből átolvastam vagy 10 lapot,de annyira nem róla /problémámról /szólt, hogy ezek után az első oldalon mertem ezt megkérdezni.
    Egyébként pedig egyáltalán nem ide járok, csak gondoltam ez a topic arról szól, nem arról ki füllent, vagy sem.
    BATMAN!!!!
    Régóta ez a kártyád, vagy mostanában cseréltél jobbra?
  • seAke
    Ez melyik adás is?
  • RelakS
    nm
  • [NST]Cifu
    Akkor ott Driver v. DirectX probléma lehet szerintem, próbálj meg új drivert felrakni, ill. a DirectX 9c-t felpakolni.
  • [NST]Cifu
    Sajnos a gépben való piszkálás ilyen következményekkel járhat, mivel nem ismerem a SiS deszkákat én sem tudok biztosabb megoldást. :)
    A BIOS-ban a PCI/AGP beállítás azt jelenti, hogy melyik videókártyát próbálja elöbb használni. Ha nincs PCI videókártya a gépben, akkor teljesen mindegy.
  • batman
    nem, nekem is ennyi van, ráadásul a többi eszköz gyengébb sokkal, és fut (úgy ahogy). Bár nekem eredeti a gém, de ez a hardware igényt nem befolyásolja.

Köszi RelakS
  • Yurij
    Hát nem tudom de én elolvastam a gyik-ot de én nem lettem okosabb.Tegnap kaptam meg a collection változatot de nekem nem müködik.Feltelepülni feltelepül de utána teljesen tanácstalan vagyok.A Crack könyvtárba lévö dolgokat bemásoltam de igy se müködik.Folyamatosan ezt a hiba jelzest kapom:Unable to init Shader System
    Elöre is kösszönöm mindenkinek aki tud valami bölcset mondani nekem.
    Gépem:
    p4 3ghz
    radeon 9600xt
    512 ddr ram
    Lehet hogy kevés a ram?
  • RelakS
    én át szoktam agp-re rakni
  • batman
    márminthogymicsoda? csak egy van, az agp slotban (vagy hogy hívják). ez esetben hagyhatom ahogy van pci-on?
  • RelakS
    attól függ, milyen az elsődleges vidkareszod. Ha csak egy van, akkor nem kell babrálni, de én mindig agp-re állítom
  • DJ Skyline
    láttam...lelehet szedni az oldalukról asszem azt az adást... gameover.fix.tv