Half-Life 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RelakS
Nos, a gépet úgy kell leállítani, hogy elõtte a steam-en egy exit, majd amikor teljesen kilépett, akkor lehet megkezdeni a leállítást. Ha nem ezt csináltad, akkor valószinûleg gáz van. Ha a cancel-re megállt a letöltés, akkor jónak kéne lennie, ha nem az, akkor gcf-ek töröl, és lehet ekzdeni elõlrõl :/

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

azt hiszem volt
de lehet h csak ugy volt h Cancel -re mentem es ugy allitottam le a gepet ...

de lehet h start/leallitas
es akkor elmeletileg magatol bezarta ...

de ha nem, akkor toroljem ami hl2 es szedjem csak azt ujbol?
vagy mindent ami nem 100%?

CS:S - 99%
HL2DM - 61%

::: http://www.keksz.net | photo&videoportal

ja, szivok ezzel a hulyeseggel ...

[NST]Cifu
Ez valami jó kis debug kijelzés lehet (FPS, képernyõn látható poligonok száma, stb.), talán valamelyik konzolparancsal el ehet tüntetni, de ne kértdezd melyikkel...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Noninnyó
Hihó! Akinek megvan az eredeti Collectors Edition DVD, nem csinálna a korongról egy jó minõségû scannelést? Matricára kellene.

Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |

RelakS
pl valaki nem tud angolul. Még nekem is jól fog jönni a dumáknál, szvsz kipõróbálom

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

ChevyG
LOÁL! minek magyarositani?
Amiga
És mi a júzerném meg a pass? Kicsit bonyolult.

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

hmmm, hát körülnéztem és télleg megtaláltam 😊, ezer köszi
Istenkirály ez a game ! <#eljen>

4GB 800mhz ram,X3-->X4,9600gt 1Gb ddr3,3Tb winch,24\'TFT

moonster
Segítsetek már. A 3d Analyserrel beletúrtam a progiba és jól elb@sztam. Hiába állította vissza mindent a backupból, akkor is itt maradtak ezek a nagy csúnya sárga alapon fekete felíratok a képernyõ bal alsó sarkában.
Hogyan lehetene õket eltávolítani?
RelakSfromhome
nem, az közvetlenül a gcf-eket használja

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

PiszkosFred
...es tenyleg ;] En sem neztem meg, pedig gondolkodtam rajta hogy jo a zeneje.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Seth
gondolom...és az nem tömörít ki semmit se??Nem tudtam..

PSN ID.: Beegabor

RelakSfromhome
lehet, hogy eredetije van, nem?

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Seth
Ezt nem értem egészen, nekem bennevan a hl2/bin/sound/music mappában minden zene,minek kell azt kiszedni??
Emporio proper verza, más verziónál nem csomizza ki???

PSN ID.: Beegabor

PiszkosFred
Lehet meg fognak kovezni erte, de ha nem talalsz sehol sem ilyet, akkor a Sims2-hoz csinaltak fanok egy hl2 package-t, melyben a jatekban talalhato zeneket a hl2 zeneire csereli le, tobbek kozott. (meg a teveadasokat, skineket, ruhakat, stb, de ebbol teged a zene erdekel) Igy keress ra, talan azt hamarabb megtalalod mint a modszert. A mod egyebirant - de nem eskudnek meg ra - a GS decemberi valamelyik mellekleten is ott figyelt, de ez csak hallomas.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Sziasztok! Lenne egy kérdésem, múltkor valaki említett egy programot amivel ki lehet venni a game zenéit ... csak már nem találom ... (olyan sok komment volt azóta), nah és azt kérdezném hogy mi ennek a programnak a neve? help
janos666
Kösz a felvilágosítást. Akkor marad ez az emporio egyenlõre (lassan lehet hogy 2.-jájára is végigjátszom, kiírom és elrakom valahova, jó méjre...). Csak most megörültem hogy leszedhetek egy véglegest. Na talán majd a vengaces collectors edition (már ha lessz, de miér ne lenne...).
Ezekszerint havonta fognak kijönni más-más változatok, amiben mindig benne vannak a legújabb frissítések? 😊
Eddig azt írták, h nem lehet frissíteni, és hogy neten sem nagyon megy.
Már jóideje filózok rajta, h töltsem-e le vagy sem. Valaki írta, h 20 percig telepítõdik, és nem megy online.
A kérdés az, h lehet-e neten játszani vele, és hogy fog-e mûködni késõbbi (más -Vengeance) frissítésekkel?

Duddits
Aha. Köszi. Na nekem levan töltve a legelsõ verziójú tört játék. Majd valamikor rászánom magam hogy megkeressem a cuccokat amik kellennek hozzá. Ugye kell? Mert valahol olvastam.

hol találok SteamApp.exe-t?
[NST]Cifu
Ez egyre zûrösebb... <#fejvakaras>

Most te a legális játékról beszélsz? Ott ugyanis ugyanaz a helyzet, mint sima játéknál: csinálsz egy Steam Account-ot, ahhoz beregisztrálod a CD-kulcsot, és ezentúl azzal az Account-al tudsz játszani bármikor.
Kiírni sok értelme nincs, mert a CD-kulcs már be van regisztrálva egy accounthoz, tehát másik alá nem lehet megadni (ie.: egy CD-kulcs csak egy Steam accounthoz tartozhat, és ugye egy account-al csak egy ember lehet online).

Ha illegális játékról beszélsz. Akkor a helyzet gondolom azonos a többi tört esetével, vagyis a megfelelõ tört update-ek után tudsz játszani. A probléma neked itt akkor van, ha a Steam-en kijön egy új, hivatalos update, mert addig nem tudsz játszani, amíg nem jön ki a tört változat...

Duddits
Jó. Nem is így akartam kérdezni :-) Bocsi. Na szóval. Mûködik rendesen? Kiírva is?

RelakSfromhome
Turbógomb, és láss csodát, csak olyankor gyakorlatilag irányíthatatlanná válik a verda

Kenoby
A parton amikor megkapom a kis buggie-t hogy lehet átmenni a hidon amelyik le van szakadva mert nem tudok akkora lendületet venni hogy átugorjon.

a collectors edition miben más/jobb mint az utolsó, már egészen jól mûködõ 2.6 gigás verziója ?

[NST]Cifu
Megbocsáss, de ez egy elég ostoba kérdés volt. Miért ne lehetne?

[NST]Cifu
Jobb gomb a játékon a "Play Games" ablakban (pl. Half-Life 2-õn), a menüben "Propeties", és itt állísd be, hogy "Always keep updated" vagy valami hasonló, ha nem azon van.

RelakSfromhome
Ha megvetted, mindet lehet neten nyomni szerintem

Duddits
Na ezt remélem még nem válaszolták meg! Mivel külömbözik a Collektor' Edtiton azon kívûl hogy több médiaanyag, és több "játék" van benne? Lehet neten nyomni?

RelakSfromhome
?

Ha jál nézem, akkor csak egy az maradt ki, de olyan, hogy bünttõpont, olyan nincs benne 😛

janos666
Fenn a bannerben a pirosbetûs szöveg (amibõl 2: egy kék és ez) váltakozik.
Ezzel ki is érdemelted az elsõ büntetõpontod!<#idiota><#idiota>
janos666
Ebben: Half-Life 2 Collector's Edition (c) Valve *DVD* PROVISION bennevan minden eddigi crackelt update stb. (úgy látszik elérkezett az ideje lecserélni a legelsõ emporiot)
RelakSfromhome
Hol látsz ilyent???

janos666
"...az automatikusan bünttõpontot kap!"<#idiota>
DA amúgy FASZA lett.<#eljen>
LOLLLLAAA
Gratula a fenti képhez!! nagyon teccik! 😛

Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...

Hehe, Keksz, te itt?

RelakSfromhome
Kérdés: Letöltés alatt nem volt olyan, hogy fogtad, és leállítottad a windows-t, mikor töltötte a gémet? Csak mert a steam sajnos nem egy getright, és egy-két ilyen után lehet elõlrõl kezdeni a letöltést

AMD Norbee
sziasztok !!!

Eredeti verzio van meg! Leszedtem a hl2mp-t kicsomagoltam és van benne egy HL2 Multiplayer.lnk! Na és ezzel nem tudom mit csináljak!!

PLS segítsetek!!

Asus P5E x38, Core 2 Duo E8400@3600mhz, Geil Ultra 4*1GB/1066mhz, Sapphire HD 4870 OC , Chieftec 550W, Cooler Master Hyper TX2, Samsung 500GB

hello
a kovetkezo a gondom:
HL2, ATi kupon, munkahely, steam
beregisztraltam a kodot, elkezdte leszedni, majd 66% -nal leallt es azota ha Play Games alatt ramegyek h half life2, akkor nem huzza tovabb h 100% legyen es atrakjam Offline modeba es elvigyem haza, hanem elindul a jatek, megjon a Valve logo, es kiirja jobb also sarokba h Loading ....
es otthon ilyenkor elkezd mozogni a tort verzional a hater es be tudom tolteni v ujat kezdeni a jatekot, de itt (ma kb 10 percet neztem) semmi nem tortenik es a gep total meghal, azaz ctrl+alt+del sem nagyon megy es olyan 2-5 perc mulva ki/at is tudok lepni a windowshoz ...

HL2DM megy, azt ki is probaltam, de vmi ures serveren ...
CS:S -t meg nem probaltam
de az utolso infoim szerint azok sem voltak 100%-on

Mi a teendo?!
(hasznaltam lent a keresot, de a #33406on kivul semmi "etelmeset" nem talaltam, es abban is csak annyi van h mindenkeppen kell a 100% neki)

HL2 Not Ready

thanx
Keksz

KM
Ja-ja! Egész pofás az a konzervdoboz.<#vigyor2>

[NST]Cifu
Ha gondoljátok felrakom a FAQ mellé a linkel együtt, kényelmesen elfér még párszáz kbyteaz UW-n...

TSL16b
Lesz egy kis update a magyarításhoz valamikor, valahol. (A CheatLanden nem.)

Nem láttam hogy írták volna, így hátha valakit érdekel:
Megjött a Collector's edition, nyoma sincs a gagyi kiszerelésnek mint a sima verziónál. Dombornyomásos fémdoboz, egy L-es póló (fekete, fehér HL2 logóval az elején), egy DVD-n a cucc, meg egy elsõ ránézésre pofás angol hintbook, 21ezer csomagszállítással. Sajna mennem kell dolgozni úgyhogy csak holnap lesz telepítve.😞

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

gpm
Ezert nem lennek en hazigazda😊
#34296 del please.

Sony VAIO notebook pcg-K33, Xbox+Samsung 43\" 1080i HDTV SP-43T8HL

[NST]Cifu
Javítva.

(ezért áll már a hátamon fel a szõr a tört HL2-vel kapcsolatban... hetente kétszer-háromszor lehet frissiteni csak emiatt a FAQ-ot. 😊)

gpm
A figyelmetlenseg megint 😞
Cifu #34296 del please.

Ezek utan javaslatom a FAQ-ra:
Kérdés: HL2DM-et lehet tört változattal játszani?
Válasz: A következõkre van szükséged:

Alternativa I.:
1 Half-Life 2 (c) Valve *RETAIL* *DVD* VENGEANCE (1DVD)
VAGY
Half-Life 2 (c) Valve *RETAIL* VENGEANCE (5CD)+Half-Life 2 (c) Valve *CD Version Upgrade* VENGEANCE.

2.Half-Life 2 & Counter-Strike Source Protocol v7 Update (c) Valve VENGEANCE

3.Half-Life 2 (c) Valve *Deathmatch Addon* VENGEANCE

4.Half-Life 2 (c) Valve/Sierra Update 3 *CRACKED* VENGEANCE

5.Half-Life 2 (c) Valve/Sierra Update 4 *CRACKED* VENGEANCE

Alternativa II.:
1.Half-Life 2 Collector's Edition (c) Valve *DVD* PROVISION

2. Amit Takraj linkelt.(ha igy tenyleg mukodik)

gpm
Szvsz,amit linkeltel, vmi ujabb hommade javitas. Ha ugyanaz az NFO fajl, akkor h futtassam a patch.exe-t, hl2dminsatll.exe-t etc, mikor csak egy GCF-bol all?<#csodalk><#eplus2>