Half-Life 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ibrik
Inkább "Cookie - Half-Life 2 Edition" lenne a helyes elnevezés <#vigyor>

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

janos666
Jaaajjj...<#falbav>
Vengace-ék mikor csinálnak már collectors editiont? Vagy csinálnak egyáltalán?
edios
Remélem ezt már mindenki látta! Nagyon lol!

Halflife 2 - Cookie's edition

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

takraj
eredeti? ha igen akkor vidd vissza, mert hibás a DVD!
nem? akkor töltsd le újra...

Mást énsem tok.... 😄D

AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W

tep
Lenne szíves válaszolni vki ERRE???

Mert a FAQ-ban nem volt benne!

\"SLICE of LIFE\"

takraj
amígy = amíg

AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W

takraj
Frissíteni? Háát körülményesen, de lehet...
Vegeance frissítések...fúúú, nekem már a 4-es update nem ment fel rá...
Utolsó kérdésedre a válasz: Igen, amígy nem frissül a steam...

bah
Jah és eredetim van nem tört collectors,hátha számít vmit.

bah
oks kössz szétnézek

Azoktól szeretnék kérdezni akik a HL2 Collector's Edition -Provision változattal rendelkeznek
Tehát:
- Lehet e frissíteni? /A neten mindenhol mást írnak.../
- Ha lehet, a Vengeance féle frissítések jók-e hozzá?
- Hibamentesen lehet-e online játszani?

Ezekrõl még azthiszem itt nem volt szó, csak tippelések voltak.
Elõre is kösz!

Itt néz szét:
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1093718136

bár azóta be lett zárva a topic😞 tehát kérdezni már nem tudsz - hátha találsz olyan hasznos infót a magyarítás telepítésével kapcsolatban ami nincs a FAQ-ban. Azok írták az infókat, akik készítették a magyarítást...

bah
Ja és nekem kizárólag a szövegek magyarosítására van szükségem,a menü nembaj ha angol,sõt jobb is.

ibrik
Nem hinném...
A játékban csak egyetlenegy hely van, ahol daruval tudod átrakni a kocsit.

bah
hi all
Lenne egy kérdésem,collectors editionom van és szeretném felrakni a magyarosítást.Nah most megvan az 1.0-ás verz.Felraktam mûködött csakhogy mikor ujraindítottam a gépet nem mûködtek a parancsikonok,se az uninstall még autorunbol sem indult el.Rájöttem hogy amiatt van hogy átírja a regeditet az a file amit futtatok.Volt a tömörített packban egy steam original file amit futtattam és visszaállította alap értékekre a dolgokat.Újraindítottam a gépet és jó lett minden.
A kérdés a következõ fel lehet-e rakni a magyarosítást anélkül hogy átírnánk a registry-t?Próbáltam mindenféleg rescource mappába másolni és franciára átírni a szöveget.De nem jött össze a dolog.Ha valaki tudja pontosan mit hogy kell please help.
---Thx---

[NST]Cifu
Az késõbb van (legalábbis ahogy õ leírta, hogy hol tart..).

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

ibrik
Zsé: Azon a részen van egy felnyitott híd is, amit a daruval finoman "megpöccentve" lecsukhatsz és máris átmehetsz te is rajta a kocsidhoz.

Igen, megvan eredetiben. Csak még alig játszottam vele. Mondjuk szerintem a pólót jobb anyagból is csinálhatták volna, de a többi mind OK.

hali tudja vki ilyenkor mi a megoldás ? feltelepitem a stamot aztán tenné fel a half 2-t de nem enged tovább hiába nyomom a nextre
itt 1 kép rólahalf2
Half-Life.2.Collectors.Edition.DVD verziom van.
Próbáld újra, biztos a böngészõ nem töltött be rendesen.
agyhalál
Nem állt szándékomban.
Többszöri próbálkozás és hosszas kivárások után is a jelenlegi oldalt kaptam vissza, csak hozzászólások nélkül, a hozzászólás kerete alatt levágott oldallal.
Eszem ágában sincs megvezetni bárkit is.

Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!

Andie
Egyébként ez befolyásolt a döntésedben? Tehát ha a fémtok, póló, leirás, bónusz, extra, kisegér, cigánygyerek, stb mellett a DVD papirtokban van egy ócska müanyag tok helyett, akkor már meg sem veszed? Csak kérdezem...

Don\'t be afraid of the Dark... Be afraid of what it hides!

Te megvetted eredetibe?
köszönöm szépen,hogy válaszoltál!
Egy DVD tokban van benne a DVD, plusz van hozzá a könyv és az egész egy fémdobozba van betéve.

PiszkosFred
Hát inkább ilyen kérdések mint a töménytelen warez ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Kandurex
Bahh! A "fehérpulcsis-szuka-várd-meg-míg-bemegy" effektus legalább 8X annyit szerepelt <#idiota>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

[NST]Cifu
Amikor a hidon akarsz átugratni nyomva tartod a SHIFT-et (ez a turbo ill. futás gombja alaphelyzetben). Voilá...

(számolja még valaki hanyadszorra merült fel ez a kérdés? <#vigyor3>)

A kocsival át tudsz ugratni a hidon,ha használod a nitro gombot,vagy milyen gomb az.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Szijasztok!
Elakadtam, kis segítséget szeretnék kérni!
Azon a pályán járok (source enginie6), ahol a folyó torkolatánál van egy daru, házak,... leszakadt híd.
A kocsimat még át is teszem a daruva, de utána nem tudom merre mennyek, mert a hídnál a repülõ robot mindíg lelõ, és a hídon sem tudok átugratni a kocsival.
Vagy rosszúl csinálok valamit?

A Borg sosem ismert kegyelmet<#hehe>

\"The old man then prepares to die regretfully, that old man here is me.\"

Figy.
1. I will use Google before asking dumb questions.
2. Használod a FAQ-ot, és a fórumkeresõt, ami utóbbival ugye ebben az esetben megtalálhattad volna a választ az EREDETI kérdésedre.
3. Mivel tisztában vagy (kellene lenned) a fórum, és a topik szabályaival, egy szót sem szólhatsz NYILVÁNOSAN a büntetõpontodra. Ha ezt megteszed kapsz még egyet. A reklamáció helye privátban van, de ott is csak akkor ha jogos.
4. Legközelebb a stílusod is megválogathatnád. (az én válaszomban semmi arogáns nem volt, csak rámutattam, hogy hol hibáztál)

Részemrõl ennyi. Vagy tanulsz belõle, vagy...
#34301 elolvastam,de sajnos nem derül ki belõle 😞_az elõbb is elolvastam!_én szépen kérdeztem...de egy arogáns választ kaptam.

[NST]Cifu
<#vigyor>

Légy büszke magadra!_a díszdobozban van 1db dvd.A kérdésem papirtokban vagy dvd tokban?
#34301 ugye...
Akinek megvan a CE eredetiben az mondja már el,hogy mi van a dobozban?DVD-tok van külön benne?a teljes könyv? stb. Thx!
Andie
Próbáltam használni a keresõt allul, de nem talált semmit az fps kifejezésre.

Érdekes, nekem több mint 2000 hozzászólást dobott ki kapásból, ebböl kb 100 foglalkozik a ShowFPS paranccsal. Legalább ne próbálj megvezetni minket... <#ejnye1>

Don\'t be afraid of the Dark... Be afraid of what it hides!

Szerintem ha GeForce FX-rõl van szó, akkor simán DX8.1 módban kell futtatni. Kevésbé rizikós mint a 3danalyzer, és hl2 parancsikonból megoldható.
Más (nvidia) videokártya esetében meg nincs értelme a butításnak.
[NST]Cifu
Mondjuk ha az angol nyelvel ennyire nem bírsz, akkor nem biztos, hogy jó ötlet ezzel szórakozni, lent már egy illetõnek voltak problémái a 3DAnalyzerrel...

Na mind1, itt van mit kell csinálni egyszerûbben, de elõre szólok, hogy csak a saját felelõségedre csináld, ha bármi gondod lesz belõle, ne itt siránkozzál:

(ez csak az, amit írtak, nincs 3Danalyzerem, tehát vakon próbálok segíteni)

1. Válaszd ki a HL2.exe-t
2. Válaszd ki bármely file-t a ...half-life 2\bin könyvtárba
3. Válaszd ki a Steam.exe-t
Majd válaszd ki a következõ opciót:
-A Pixel and Vertex Shader alatt: FORCE LOW PRECISION PIXEL SHADER
-A Remove stuttering alatt: PERFORMANCE MODE
-Baloldalt alul: FORCE HOOK.DLL

Ez annyit csinál, hogy FP16 lesz ráerõszakolva a szabvány FP24-el szemben, vagyis valamivel rosszabb a minõsége.

Így megy ez a warezzal is, csak ugye venni kéne a fáradságot, és elolvasni a FAQ-ot <#rolleyes>
artschiatwork
Habár én a legális verzióval játszom, és azzal így megy...

artschiatwork
Ha van parancsikonod, akkor azon jobb klikk Tulajdonságok/Cél és a parancssor után írd ezt: -console. Elméletileg mennie kell így.

eyecandy
Segítene valaki, a proper-emporio verzióban hogyan lehet megnyitni a konzolt? A ~ -ra nem reagál

Kosz antijedi, hogy megprobaltad minden szellemi erodet osszeszedve segitni rajtam, de nem vlmi makogast akarok megerteni vlmelyik univerziumban vlmi robottol, hanem csak par kapcsolo opciot, attol, aki tudna ertelmezni a szovegeket es a 3d-s programot egyutt.

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

http://www.hardforum.com/showthread.php?t=838630&page=1&pp=20
http://www.hardwired.hu/forum/forum.phtml?area=comment&id=13091

Elvileg itt leirjak hogy lehet sokkal tobb fpst kihozni nvidia kartyakbol HL2 es CSS alatt.

Vlki le tudna irni pontosan MAGYARUL hogy mit is kellene csinalni (elvileg ezzel a 3DAnalyzer proggival).

(Mondjuk ha az angol szoveget jol ertelmezem akkor a 3. pontnal elakadok mivel nincs steam.exe az EMPORiO-s verziomban 😊
RelakSfromhome
eredeti?

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

takraj
Microsoft .NET Framework 1.1

Nem indul a kitömöritõ progi. Kell hozzá service pack 2?

Érdekes dologra figyeltem fel! Nekem az új CE DVD-s verzio van. Tegnapig minden OK volt multiban mind a CS és mind a Deathmatchban. De ma délutántól a Steam vmi frissitést csinált és most egyik game sem indul Steammel. Anélkul persze megy. Ha ctrl+alt+del-t nyomok a hl2.exe fut, de a game-t vhogy nem látom 😊 Hna erre mondjatok vmit....