42676
-
De különben te tudod a megoldást cifu?? -
máskor mellőzzük az ilyen pósztereket'!:))thx!:) -
Milyen szerencsések vagyunk, hogy nem 2048x1536-as desktop felbontásban nyomod... -
phil-co #36167 a ferrariból is..:)))) 
-
phil-co #36166 ugyanez a verzióm van -
phil-co #36165 pont ez a problémám nekem is
én sem tudom elindítani... -
Vagy a half life sourcot valahova be kell másolni? -
-
nem -
A half-life source-hoz kell a régi hl 1?? Ja és tört verzió a hl1 source -
tudom, hogy nem rosszindulatból mondtad, nyugi [én is röhögtem
]de szintén nem rosszindulatból...khm...fogok még én is anyázni, ebben biztos vagyok, szal don't worry Eszter
-
nem genyóztam, ő mondta, csak érdekes, persze nekem is volt, hogy egyből nem találtam a megoldást... -
Nemrég újból kezdtem magyarúl a hl2-őt. Így legalább tudom miről szól. -
jóvan azé genyózni nem kell...néha előfordul, hogy a fától az erdőt....tudod -
hát én ilyen estekben quicksavelek, és minden lehetséges fegyver tudását kipróbálom a delikvensen, majd újra nekiállok megkeresni a megoldást :) -
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!:D:D:D -
de szerintem is, csak elképzeltem ahogy mindent szétver, megd**ja a nőt, de arra nem gondol, hogy be kellen ülni a verdába :) -
vagy nem ott tart, amit írtam? -
;) -
odamész közel és menyomod a use (default asszem "E") és beszállsz, majd tűz :) a nőci kinyitja a kaput -
Eszter #36147 Sziasztok. Segítséget szeretnék kérni. A mocsarasz résznél vagyok, és a kétéltűvel tudok tovább menni, amit a csatornában találtam. Le van zárva, és nem tudom felnyitni. Ami itt van nyitóka az nem működik. A feszítővassal ütőttem vertem és nem megy. Ha gyalog útnak indulok, meghalok. Már megpróbáltam, és nem bírta sokáig. Szóval már minden öttletem elfogyott, hogy a vizenjátót hogy szabadítsam ki. Áll a gép mellett egy nő, de az meg se moccan. Csak áll mint egy szobor. Ha tudtok nekem segíteni, akkor nagyon megköszönném. -
Elfelejtetted átrakni a buggy-t a daruval. Állj a daru közelébe vele, majd a daruval szépen felemeled, és lerakod a raktár elé, miután kinyitottad az oldalsó raktárajtót, a buggy-val tovább tudsz menni.
Ez kb. olyan, mint amikor káromkodott keményen egy haversrác, hogy milyen unalmas már, mert itt gyalogol fél órája a pályán. Mint kiderült, az mocsárjáróból ki kellett szálni a pályán (liftes/ugratós rész), ő meg ott hagyta, és gyalog ment tovább. :) -
Na ezaz?! -
De egyáltalán hol hagytad a buggyt? -
Biztos egy járműről beszéltek?
Csak mert a buggy nem szarhat be!
Véletlenül nem a tankszerű akármiről beszélsz? -
A gyorsítást ismerem, maga a buggy nem indul be.
Lent a tengerparton füstölt, vagy van valahol egy működő is? -
FLeK0 #36141 A sprinttel kell (default shift). -
FLeK0 #36140 /steam/steamapps/<user>/half-life 2/hl2/screenshots . -
nem indul be az "e" gombbal -
FLeK0 #36138 At kell roppenni a buggyval a volt hid folott, turbo segit. -
Kocsi a környéken nincs!
A homokos tengerpart és patak között van 1db / ami már ott füstöl/ amit irányítani sem enged a gép, csak lökdösni lehet. Daruval felemeltem, majd ellökdöstem a kirakatig de semmi.
esetleg más kocsit találok valahol, mert a konténerek zárva,
Esetleg neked tipp? -
Kocsi a környéken nincs!
A homokos tengerpart és patak között van 1db amit irányítani sem enged a gép, csak lökdösni lehet. Daruval felemeltem, majd ellökdöstem a kirakatig de semmi.
esetleg más kocsit találok valahol, mert a konténerek zárva, -
mikor a magyaritást raktam be akkor is azt mondta "kezdj ujat"ujat kezdtem de nem fojtattam csak elkezdtem,te is kezd de csak kezdj ujat! -
Először azt hittem elírás, de már kétszer legalább így írtad le, ezért mielőtt valaki csúnyán szólna emiatt, javítsd ki a skreenshot-ot sCreenshot-ra, mint helyes írásmód. Sok ember van a fórumon, aki egyből lehülyéz vagy lelámáz emiatt, jobb ezt megelőzni... ;] -
MagyaR #36133 Látom nem érted.
Elmagyarázom figy.
Amíg másoltba volt meg nekem a game nekem is úgyvolt, hogy volt egy mappa és ott volt egy helyen a hl2.exe meg a screenshotok is ott voltak.
De mivel eredetibe van meg itt már nem egybe vannak a fájlok.
Ösze-vissza vannak! És az a mappa ahol a hl2.exe van nem tartalmaz semmi mást csak a cs:s és a hl2.ex-ét.
Ugyanis másolt verzióba a launch.exével kellett elindítani a gamét.
És nem kellett ahhoz steam.
De itt csak azzal lehet elindítani.
És az a mappa ahol van a hl2.exe és a cs:s azért csak, ezt a kettő fájlt fájlt tartalmazza, mert ezek csak parancsikonok.
Tehát nem kell belépned a steambe külön és onnét elindítanod a hé2-t hanem ez szinte csak egy rövidítés, hogy innen indítod el.
A Screenshotok egy teljesen más helyen vannak ahol nincs eggyáltalán exe.
De a 36130 hozzászólásomban leírtak alapján nemtom hova menti a screenshotjaimat a game!!!
Mert ha újat kezdenék akkor ott lennének a helyükön a screenshotok.
De nem fogok ezért új gamét kezdeni : DD.
-
benne vagy a half-life2 könyvtárba(ahol az exe meg stb van,na és ott van szószerint:hl2kt s ott van:skreenshot! -
MagyaR #36131 Ez jó is lenne csak annyi a gond, hogy nekem eredetibe van meg a game tehát ott nincs olyan, hogy Half-life 2 külön!!!
Ott a Steam mappán belül vannak a gamék.
És ott van egy olyan, hogy "Steam Apps" és azon belül vannak a fájlok kikódolva.
Ugyanis ugyebár eredeti gamenál a steam kikódolja a fájlokat, amit felinstalláltam a cd-kről! -
MagyaR #36130 A rohadt életbe!!!
Most veszem észre, ugye, hogyha magyarosítani akarom a jatekot, mint ahogy énis tettem újat kell kezdni és utána ahogy betöltötte az új gamét létrejön egy olyan fájl, hogy hl2_hungarian.
És a Screenshotokat elvileg ide akarja rakni.
Nade szntem csak akkor rakná oda ha az előről kezdeném a jatekot!!!
Mert nem kezdettől fogva volt magyarosítva!!!
Tehát akkor hova mentheti a mostani screenshotjaimat a game??? -
HALF-LIFE2/HL2/SKREENSHOTS-BA VANNAK A KÉPEK!a CS-be nem tom mert nemhasználom. -
MagyaR #36128 AMÚGY NEMTUDJÁTOK HOVA A FRANCBA RAKJA A GAME A SCREENSHOTJAIMAT????
A Cs:s-é meg a hl: deatmach-é a helyükön van.
Steamapps/Felhasználónevem/hl2: deatmach meg cs:s és itt van ezen belül, hogy screenshots. A hl: deathmachosok meg a cs:s-esek itt vannak, de a hl2ősök nincsnek itt?
HOL A FRANCBA LEHETNEK???