Half-Life 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
Vengace-ék mikor csinálnak már collectors editiont? Vagy csinálnak egyáltalán?
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
nem? akkor töltsd le újra...
Mást énsem tok.... 😄D
AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W
AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W
Vegeance frissítések...fúúú, nekem már a 4-es update nem ment fel rá...
Utolsó kérdésedre a válasz: Igen, amígy nem frissül a steam...
Tehát:
- Lehet e frissíteni? /A neten mindenhol mást írnak.../
- Ha lehet, a Vengeance féle frissítések jók-e hozzá?
- Hibamentesen lehet-e online játszani?
Ezekrõl még azthiszem itt nem volt szó, csak tippelések voltak.
Elõre is kösz!
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1093718136
bár azóta be lett zárva a topic😞 tehát kérdezni már nem tudsz - hátha találsz olyan hasznos infót a magyarítás telepítésével kapcsolatban ami nincs a FAQ-ban. Azok írták az infókat, akik készítették a magyarítást...
A játékban csak egyetlenegy hely van, ahol daruval tudod átrakni a kocsit.
Lenne egy kérdésem,collectors editionom van és szeretném felrakni a magyarosítást.Nah most megvan az 1.0-ás verz.Felraktam mûködött csakhogy mikor ujraindítottam a gépet nem mûködtek a parancsikonok,se az uninstall még autorunbol sem indult el.Rájöttem hogy amiatt van hogy átírja a regeditet az a file amit futtatok.Volt a tömörített packban egy steam original file amit futtattam és visszaállította alap értékekre a dolgokat.Újraindítottam a gépet és jó lett minden.
A kérdés a következõ fel lehet-e rakni a magyarosítást anélkül hogy átírnánk a registry-t?Próbáltam mindenféleg rescource mappába másolni és franciára átírni a szöveget.De nem jött össze a dolog.Ha valaki tudja pontosan mit hogy kell please help.
---Thx---
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
itt 1 kép rólahalf2
Half-Life.2.Collectors.Edition.DVD verziom van.
Többszöri próbálkozás és hosszas kivárások után is a jelenlegi oldalt kaptam vissza, csak hozzászólások nélkül, a hozzászólás kerete alatt levágott oldallal.
Eszem ágában sincs megvezetni bárkit is.
Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!
Don\'t be afraid of the Dark... Be afraid of what it hides!
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
(számolja még valaki hanyadszorra merült fel ez a kérdés? <#vigyor3>#vigyor3>)
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Elakadtam, kis segítséget szeretnék kérni!
Azon a pályán járok (source enginie6), ahol a folyó torkolatánál van egy daru, házak,... leszakadt híd.
A kocsimat még át is teszem a daruva, de utána nem tudom merre mennyek, mert a hídnál a repülõ robot mindíg lelõ, és a hídon sem tudok átugratni a kocsival.
Vagy rosszúl csinálok valamit?
\"The old man then prepares to die regretfully, that old man here is me.\"
1. I will use Google before asking dumb questions.
2. Használod a FAQ-ot, és a fórumkeresõt, ami utóbbival ugye ebben az esetben megtalálhattad volna a választ az EREDETI kérdésedre.
3. Mivel tisztában vagy (kellene lenned) a fórum, és a topik szabályaival, egy szót sem szólhatsz NYILVÁNOSAN a büntetõpontodra. Ha ezt megteszed kapsz még egyet. A reklamáció helye privátban van, de ott is csak akkor ha jogos.
4. Legközelebb a stílusod is megválogathatnád. (az én válaszomban semmi arogáns nem volt, csak rámutattam, hogy hol hibáztál)
Részemrõl ennyi. Vagy tanulsz belõle, vagy...
Érdekes, nekem több mint 2000 hozzászólást dobott ki kapásból, ebböl kb 100 foglalkozik a ShowFPS paranccsal. Legalább ne próbálj megvezetni minket... <#ejnye1>#ejnye1>
Don\'t be afraid of the Dark... Be afraid of what it hides!
Más (nvidia) videokártya esetében meg nincs értelme a butításnak.
Na mind1, itt van mit kell csinálni egyszerûbben, de elõre szólok, hogy csak a saját felelõségedre csináld, ha bármi gondod lesz belõle, ne itt siránkozzál:
(ez csak az, amit írtak, nincs 3Danalyzerem, tehát vakon próbálok segíteni)
1. Válaszd ki a HL2.exe-t
2. Válaszd ki bármely file-t a ...half-life 2\bin könyvtárba
3. Válaszd ki a Steam.exe-t
Majd válaszd ki a következõ opciót:
-A Pixel and Vertex Shader alatt: FORCE LOW PRECISION PIXEL SHADER
-A Remove stuttering alatt: PERFORMANCE MODE
-Baloldalt alul: FORCE HOOK.DLL
Ez annyit csinál, hogy FP16 lesz ráerõszakolva a szabvány FP24-el szemben, vagyis valamivel rosszabb a minõsége.
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
http://www.hardwired.hu/forum/forum.phtml?area=comment&id=13091
Elvileg itt leirjak hogy lehet sokkal tobb fpst kihozni nvidia kartyakbol HL2 es CSS alatt.
Vlki le tudna irni pontosan MAGYARUL hogy mit is kellene csinalni (elvileg ezzel a 3DAnalyzer proggival).
(Mondjuk ha az angol szoveget jol ertelmezem akkor a 3. pontnal elakadok mivel nincs steam.exe az EMPORiO-s verziomban 😊
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)