42676
  • Evogordon
    De különben te tudod a megoldást cifu??
  • DJ Skyline
    máskor mellőzzük az ilyen pósztereket'!:))thx!:)
  • [NST]Cifu
    Milyen szerencsések vagyunk, hogy nem 2048x1536-as desktop felbontásban nyomod...
  • phil-co
    a ferrariból is..:))))
  • phil-co
    ugyanez a verzióm van
  • phil-co
    pont ez a problémám nekem is
    én sem tudom elindítani...
  • Evogordon
    Vagy a half life sourcot valahova be kell másolni?
  • Evogordon
  • M@TriX
    nem
  • Evogordon
    A half-life source-hoz kell a régi hl 1?? Ja és tört verzió a hl1 source
  • batman
    tudom, hogy nem rosszindulatból mondtad, nyugi [én is röhögtem ]de szintén nem rosszindulatból...khm...fogok még én is anyázni, ebben biztos vagyok, szal don't worry Eszter
  • M@TriX
    nem genyóztam, ő mondta, csak érdekes, persze nekem is volt, hogy egyből nem találtam a megoldást...
  • Evogordon
    Nemrég újból kezdtem magyarúl a hl2-őt. Így legalább tudom miről szól.
  • batman
    jóvan azé genyózni nem kell...néha előfordul, hogy a fától az erdőt....tudod
  • batman
    hát én ilyen estekben quicksavelek, és minden lehetséges fegyver tudását kipróbálom a delikvensen, majd újra nekiállok megkeresni a megoldást :)
  • RelakS
    ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!:D:D:D
  • M@TriX
    de szerintem is, csak elképzeltem ahogy mindent szétver, megd**ja a nőt, de arra nem gondol, hogy be kellen ülni a verdába :)
  • batman
    vagy nem ott tart, amit írtam?
  • M@TriX
    ;)
  • batman
    odamész közel és menyomod a use (default asszem "E") és beszállsz, majd tűz :) a nőci kinyitja a kaput
  • Eszter
    Sziasztok. Segítséget szeretnék kérni. A mocsarasz résznél vagyok, és a kétéltűvel tudok tovább menni, amit a csatornában találtam. Le van zárva, és nem tudom felnyitni. Ami itt van nyitóka az nem működik. A feszítővassal ütőttem vertem és nem megy. Ha gyalog útnak indulok, meghalok. Már megpróbáltam, és nem bírta sokáig. Szóval már minden öttletem elfogyott, hogy a vizenjátót hogy szabadítsam ki. Áll a gép mellett egy nő, de az meg se moccan. Csak áll mint egy szobor. Ha tudtok nekem segíteni, akkor nagyon megköszönném.
  • [NST]Cifu
    Elfelejtetted átrakni a buggy-t a daruval. Állj a daru közelébe vele, majd a daruval szépen felemeled, és lerakod a raktár elé, miután kinyitottad az oldalsó raktárajtót, a buggy-val tovább tudsz menni.

Ez kb. olyan, mint amikor káromkodott keményen egy haversrác, hogy milyen unalmas már, mert itt gyalogol fél órája a pályán. Mint kiderült, az mocsárjáróból ki kellett szálni a pályán (liftes/ugratós rész), ő meg ott hagyta, és gyalog ment tovább. :)
  • Dachande
    Na ezaz?!
  • andriska
    De egyáltalán hol hagytad a buggyt?
  • Dachande
    Biztos egy járműről beszéltek?
    Csak mert a buggy nem szarhat be!
    Véletlenül nem a tankszerű akármiről beszélsz?
  • jojo
    A gyorsítást ismerem, maga a buggy nem indul be.
    Lent a tengerparton füstölt, vagy van valahol egy működő is?
  • FLeK0
    A sprinttel kell (default shift).
  • FLeK0
    /steam/steamapps/<user>/half-life 2/hl2/screenshots .
  • jojo
    nem indul be az "e" gombbal
  • FLeK0
    At kell roppenni a buggyval a volt hid folott, turbo segit.
  • jojo
    Kocsi a környéken nincs!
    A homokos tengerpart és patak között van 1db / ami már ott füstöl/ amit irányítani sem enged a gép, csak lökdösni lehet. Daruval felemeltem, majd ellökdöstem a kirakatig de semmi.
    esetleg más kocsit találok valahol, mert a konténerek zárva,
    Esetleg neked tipp?
  • jojo
    Kocsi a környéken nincs!
    A homokos tengerpart és patak között van 1db amit irányítani sem enged a gép, csak lökdösni lehet. Daruval felemeltem, majd ellökdöstem a kirakatig de semmi.
    esetleg más kocsit találok valahol, mert a konténerek zárva,
  • bricsi01
    mikor a magyaritást raktam be akkor is azt mondta "kezdj ujat"ujat kezdtem de nem fojtattam csak elkezdtem,te is kezd de csak kezdj ujat!
  • PiszkosFred
    Először azt hittem elírás, de már kétszer legalább így írtad le, ezért mielőtt valaki csúnyán szólna emiatt, javítsd ki a skreenshot-ot sCreenshot-ra, mint helyes írásmód. Sok ember van a fórumon, aki egyből lehülyéz vagy lelámáz emiatt, jobb ezt megelőzni... ;]
  • MagyaR
    Látom nem érted.
    Elmagyarázom figy.
    Amíg másoltba volt meg nekem a game nekem is úgyvolt, hogy volt egy mappa és ott volt egy helyen a hl2.exe meg a screenshotok is ott voltak.

De mivel eredetibe van meg itt már nem egybe vannak a fájlok.
    Ösze-vissza vannak! És az a mappa ahol a hl2.exe van nem tartalmaz semmi mást csak a cs:s és a hl2.ex-ét.

Ugyanis másolt verzióba a launch.exével kellett elindítani a gamét.
    És nem kellett ahhoz steam.
    De itt csak azzal lehet elindítani.
    És az a mappa ahol van a hl2.exe és a cs:s azért csak, ezt a kettő fájlt fájlt tartalmazza, mert ezek csak parancsikonok.

Tehát nem kell belépned a steambe külön és onnét elindítanod a hé2-t hanem ez szinte csak egy rövidítés, hogy innen indítod el.

A Screenshotok egy teljesen más helyen vannak ahol nincs eggyáltalán exe.

De a 36130 hozzászólásomban leírtak alapján nemtom hova menti a screenshotjaimat a game!!!
    Mert ha újat kezdenék akkor ott lennének a helyükön a screenshotok.
    De nem fogok ezért új gamét kezdeni : DD.
  • bricsi01
    benne vagy a half-life2 könyvtárba(ahol az exe meg stb van,na és ott van szószerint:hl2kt s ott van:skreenshot!
  • MagyaR
    Ez jó is lenne csak annyi a gond, hogy nekem eredetibe van meg a game tehát ott nincs olyan, hogy Half-life 2 külön!!!
    Ott a Steam mappán belül vannak a gamék.
    És ott van egy olyan, hogy "Steam Apps" és azon belül vannak a fájlok kikódolva.

Ugyanis ugyebár eredeti gamenál a steam kikódolja a fájlokat, amit felinstalláltam a cd-kről!
  • MagyaR
    A rohadt életbe!!!
    Most veszem észre, ugye, hogyha magyarosítani akarom a jatekot, mint ahogy énis tettem újat kell kezdni és utána ahogy betöltötte az új gamét létrejön egy olyan fájl, hogy hl2_hungarian.

És a Screenshotokat elvileg ide akarja rakni.
    Nade szntem csak akkor rakná oda ha az előről kezdeném a jatekot!!!
    Mert nem kezdettől fogva volt magyarosítva!!!

Tehát akkor hova mentheti a mostani screenshotjaimat a game???
  • bricsi01
    HALF-LIFE2/HL2/SKREENSHOTS-BA VANNAK A KÉPEK!a CS-be nem tom mert nemhasználom.
  • MagyaR
    AMÚGY NEMTUDJÁTOK HOVA A FRANCBA RAKJA A GAME A SCREENSHOTJAIMAT????
    A Cs:s-é meg a hl: deatmach-é a helyükön van.
    Steamapps/Felhasználónevem/hl2: deatmach meg cs:s és itt van ezen belül, hogy screenshots. A hl: deathmachosok meg a cs:s-esek itt vannak, de a hl2ősök nincsnek itt?
    HOL A FRANCBA LEHETNEK???