2411
Irjon mindenki egy szot ugy, hogy az elözöekkel összeolvasva ertelmes legyen! Irasjelek hasznalata kötelezö! Kiveve a pontot.
  • The Garrett
    NEEEEEEEEEE NENENENEENENENE
  • The Garrett
    Az istállóban első alkalommal járván megpillantottam rögtön egy lovat, ami büdös és öreg lévén, képtelen volt normálisan állni, azonban ennél a gebénél
  • hali
    Az istállóban első alkalommal járván megpillantottam rögtön egy lovat, ami büdös és öreg lévén, képtelen volt normálisan állni, azonban ennél jobban már VÉGE.
    :)
  • GregSB
    Magus te ezen ennyit gondolkodtál? :DDD
  • The Garrett
    ezt töröljük
  • FREAK
    Az istállóban első alkalommal járván megpillantottam rögtön egy lovat, ami büdös és öreg lévén, képtelen volt normálisan állni, azonban ennél a

ez volt az utolsó jó, utána lemaradt az "a"
  • hali
  • The Garrett
    áááááá ez kész
  • The Garrett
    Az istállóban első alkalommal járván megpillantottam rögtön egy lovat, ami büdös és öreg lévén, képtelen volt normálisan állni, azonban ennél jobban már
  • Xboxman
    ezt elbesztam mind1
  • FREAK
    ÁLLJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Xboxman
    Az istállóban első alkalommal járván megpillantottam rögtön egy lovat, ami büdös és öreg lévén, képtelen volt normálisan állni, azonban ennél az
  • GregSB
    Kötelező mostantól megjelölni hogy melyikre válaszolsz!
  • shaba23 #44
    Az istállóban első alkalommal járván megpillantottam rögtön egy lovat, ami büdös és öreg lévén, képtelen volt normálisan állni, azonban ennél jobban
  • GregSB
    Úgy, hogy egyszerre küldtük halival :)
  • magus
    Az istállóban első alkalommal járván megpillantottam rögtön egy lovat, ami büdös és öreg lévén, képtelen volt enni
  • GregSB
    (megszegted a szabályt, hali üzenetére kellett volna írnod, de mostmár tökmind1:)

Az istállóban első alkalommal járván megpillantottam rögtön egy lovat, ami büdös és öreg lévén, képtelen volt normálisan állni, azonban ennél már láttam
  • hali
    ejjj:D
  • FREAK
    Az istállóban első alkalommal járván megpillantottam rögtön egy lovat, ami büdös és öreg lévén, képtelen volt normálisan állni, azonban ennél a
  • FREAK
    hogy lett a járniból állni? :DD
  • Gery1980
    Az istállóban első alkalommal járván megpillantottam rögtön egy lovat, ami büdös és öreg lévén, képtelen volt normálisan állni, azonban ennél
  • GregSB
    Az istállóban első alkalommal járván megpillantottam rögtön egy lovat, ami büdös és öreg lévén, képtelen volt normálisan állni, azonban
  • hali
    Az istállóban első alkalommal járván megpillantottam rögtön egy lovat, ami büdös és öreg lévén, képtelen volt normálisan járni
  • FREAK
    Az istállóban első alkalommal járván megpillantottam rögtön egy lovat, ami büdös és öreg lévén, képtelen volt normálisan
  • The Garrett
    Az istállóban első alkalommal járván megpillantottam rögtön egy lovat, ami büdös és öreg lévén, képtelen volt
  • The Garrett
    bazz ezt töröljük
  • The Garrett
    Az istállóban első alkalommal járván megpillantottam rögtön egy lovat, ami büdös és öreg lévén, épphogy
  • Gery1980
    Az istállóban első alkalommal járván megpillantottam rögtön egy lovat, ami büdös és öreg lévén, képtelen
  • FREAK
    helyes! így csináljuk
  • GregSB
    Úgy kéne csinálni, hogy a már meglévő szöveget mindig beírjuk a hozzászólásba. Tehát copyzzuk az előző hozzászólását + kiegészítjuk 1-2 szóval. Ha egy hozzászólásra több válasz is érkezik akkor mindig a legelsőre kelljen reagálni.
  • FREAK
    Az istállóban első alkalommal járván megpillantottam rögtön egy lovat, ami büdös és öreg lévén

NA INNEN TOVÁBB
  • Gery1980
    Az, hogy az előttem lévő megelőzött:D
  • hali
    (há mer a sok fatoku nem tud fogalmazni :D)
  • Galy
    ( káosz máris )
  • Astaroth
    nem fog ez összjönni!
  • hali
    fejberugtam
  • Guest
    Ez egyre kaotikusabb... :)))
  • Guest
    #17-től: csak
  • Astaroth
    de