2411
Irjon mindenki egy szot ugy, hogy az elözöekkel összeolvasva ertelmes legyen! Irasjelek hasznalata kötelezö! Kiveve a pontot.
-
#57 NEEEEEEEEEE NENENENEENENENE -
#56 Az istállóban első alkalommal járván megpillantottam rögtön egy lovat, ami büdös és öreg lévén, képtelen volt normálisan állni, azonban ennél a gebénél -
#55 Az istállóban első alkalommal járván megpillantottam rögtön egy lovat, ami büdös és öreg lévén, képtelen volt normálisan állni, azonban ennél jobban már VÉGE.
:)
-
#54 Magus te ezen ennyit gondolkodtál? :DDD -
#53 ezt töröljük -
#52 Az istállóban első alkalommal járván megpillantottam rögtön egy lovat, ami büdös és öreg lévén, képtelen volt normálisan állni, azonban ennél a
ez volt az utolsó jó, utána lemaradt az "a" -
#51 -
#50 áááááá ez kész -
#49 Az istállóban első alkalommal járván megpillantottam rögtön egy lovat, ami büdös és öreg lévén, képtelen volt normálisan állni, azonban ennél jobban már -
Xboxman #48 ezt elbesztam mind1 -
#47 ÁLLJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Xboxman #46 Az istállóban első alkalommal járván megpillantottam rögtön egy lovat, ami büdös és öreg lévén, képtelen volt normálisan állni, azonban ennél az -
#45 Kötelező mostantól megjelölni hogy melyikre válaszolsz! -
#44 Az istállóban első alkalommal járván megpillantottam rögtön egy lovat, ami büdös és öreg lévén, képtelen volt normálisan állni, azonban ennél jobban -
#43 Úgy, hogy egyszerre küldtük halival :) -
#42 Az istállóban első alkalommal járván megpillantottam rögtön egy lovat, ami büdös és öreg lévén, képtelen volt enni -
#41 (megszegted a szabályt, hali üzenetére kellett volna írnod, de mostmár tökmind1:)
Az istállóban első alkalommal járván megpillantottam rögtön egy lovat, ami büdös és öreg lévén, képtelen volt normálisan állni, azonban ennél már láttam -
#40 ejjj:D -
#39 Az istállóban első alkalommal járván megpillantottam rögtön egy lovat, ami büdös és öreg lévén, képtelen volt normálisan állni, azonban ennél a -
#38 hogy lett a járniból állni? :DD -
#37 Az istállóban első alkalommal járván megpillantottam rögtön egy lovat, ami büdös és öreg lévén, képtelen volt normálisan állni, azonban ennél -
#36 Az istállóban első alkalommal járván megpillantottam rögtön egy lovat, ami büdös és öreg lévén, képtelen volt normálisan állni, azonban -
#35 Az istállóban első alkalommal járván megpillantottam rögtön egy lovat, ami büdös és öreg lévén, képtelen volt normálisan járni -
#34 Az istállóban első alkalommal járván megpillantottam rögtön egy lovat, ami büdös és öreg lévén, képtelen volt normálisan -
#33 Az istállóban első alkalommal járván megpillantottam rögtön egy lovat, ami büdös és öreg lévén, képtelen volt -
#32 bazz ezt töröljük -
#31 Az istállóban első alkalommal járván megpillantottam rögtön egy lovat, ami büdös és öreg lévén, épphogy -
#30 Az istállóban első alkalommal járván megpillantottam rögtön egy lovat, ami büdös és öreg lévén, képtelen -
#29 helyes! így csináljuk -
#28 Úgy kéne csinálni, hogy a már meglévő szöveget mindig beírjuk a hozzászólásba. Tehát copyzzuk az előző hozzászólását + kiegészítjuk 1-2 szóval. Ha egy hozzászólásra több válasz is érkezik akkor mindig a legelsőre kelljen reagálni. -
#27 Az istállóban első alkalommal járván megpillantottam rögtön egy lovat, ami büdös és öreg lévén
NA INNEN TOVÁBB -
#26 Az, hogy az előttem lévő megelőzött:D -
#25 (há mer a sok fatoku nem tud fogalmazni :D) -
#24 ( káosz máris ) -
#23 nem fog ez összjönni! -
#22 fejberugtam -
#21 Ez egyre kaotikusabb... :))) -
#20 #17-től: csak -
#19 de -
#18 volt,