2411
Irjon mindenki egy szot ugy, hogy az elözöekkel összeolvasva ertelmes legyen! Irasjelek hasznalata kötelezö! Kiveve a pontot.
-
NEEEEEEEEEE NENENENEENENENE -
Az istállóban első alkalommal járván megpillantottam rögtön egy lovat, ami büdös és öreg lévén, képtelen volt normálisan állni, azonban ennél a gebénél -
Az istállóban első alkalommal járván megpillantottam rögtön egy lovat, ami büdös és öreg lévén, képtelen volt normálisan állni, azonban ennél jobban már VÉGE.
:)
-
Magus te ezen ennyit gondolkodtál? :DDD -
ezt töröljük -
Az istállóban első alkalommal járván megpillantottam rögtön egy lovat, ami büdös és öreg lévén, képtelen volt normálisan állni, azonban ennél a
ez volt az utolsó jó, utána lemaradt az "a" -

-
áááááá ez kész -
Az istállóban első alkalommal járván megpillantottam rögtön egy lovat, ami büdös és öreg lévén, képtelen volt normálisan állni, azonban ennél jobban már -
Xboxman #48 ezt elbesztam mind1 -
ÁLLJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Xboxman #46 Az istállóban első alkalommal járván megpillantottam rögtön egy lovat, ami büdös és öreg lévén, képtelen volt normálisan állni, azonban ennél az -
Kötelező mostantól megjelölni hogy melyikre válaszolsz! -
Az istállóban első alkalommal járván megpillantottam rögtön egy lovat, ami büdös és öreg lévén, képtelen volt normálisan állni, azonban ennél jobban -
Úgy, hogy egyszerre küldtük halival :) -
Az istállóban első alkalommal járván megpillantottam rögtön egy lovat, ami büdös és öreg lévén, képtelen volt enni -
(megszegted a szabályt, hali üzenetére kellett volna írnod, de mostmár tökmind1:)
Az istállóban első alkalommal járván megpillantottam rögtön egy lovat, ami büdös és öreg lévén, képtelen volt normálisan állni, azonban ennél már láttam -
ejjj:D -
Az istállóban első alkalommal járván megpillantottam rögtön egy lovat, ami büdös és öreg lévén, képtelen volt normálisan állni, azonban ennél a -
hogy lett a járniból állni? :DD -
Az istállóban első alkalommal járván megpillantottam rögtön egy lovat, ami büdös és öreg lévén, képtelen volt normálisan állni, azonban ennél -
Az istállóban első alkalommal járván megpillantottam rögtön egy lovat, ami büdös és öreg lévén, képtelen volt normálisan állni, azonban -
Az istállóban első alkalommal járván megpillantottam rögtön egy lovat, ami büdös és öreg lévén, képtelen volt normálisan járni -
Az istállóban első alkalommal járván megpillantottam rögtön egy lovat, ami büdös és öreg lévén, képtelen volt normálisan -
Az istállóban első alkalommal járván megpillantottam rögtön egy lovat, ami büdös és öreg lévén, képtelen volt -
bazz ezt töröljük -
Az istállóban első alkalommal járván megpillantottam rögtön egy lovat, ami büdös és öreg lévén, épphogy -
Az istállóban első alkalommal járván megpillantottam rögtön egy lovat, ami büdös és öreg lévén, képtelen -
helyes! így csináljuk -
Úgy kéne csinálni, hogy a már meglévő szöveget mindig beírjuk a hozzászólásba. Tehát copyzzuk az előző hozzászólását + kiegészítjuk 1-2 szóval. Ha egy hozzászólásra több válasz is érkezik akkor mindig a legelsőre kelljen reagálni. -
Az istállóban első alkalommal járván megpillantottam rögtön egy lovat, ami büdös és öreg lévén
NA INNEN TOVÁBB -
Az, hogy az előttem lévő megelőzött:D -
(há mer a sok fatoku nem tud fogalmazni :D) -
( káosz máris ) -
nem fog ez összjönni! -
fejberugtam -
Ez egyre kaotikusabb... :))) -
#17-től: csak -
de -
volt,