2411
Irjon mindenki egy szot ugy, hogy az elözöekkel összeolvasva ertelmes legyen! Irasjelek hasznalata kötelezö! Kiveve a pontot.
  • Eye-scream
    Az istállóban első alkalommal járván megpillantottam rögtön egy lovat, ami büdös és öreg lévén, képtelen volt normálisan állni, azonban ennél a gebénél már nem számított semmiféle szag, mivel a szerszámosláda mellett lévő szénakazalban régóta rohadt négy döglött lazacformájú patkány-tetem, amiket nemrég még kellemes málnás szagú kezekkel rózsaszín festékbe mártva
  • GregSB
    Az istállóban első alkalommal járván megpillantottam rögtön egy lovat, ami büdös és öreg lévén, képtelen volt normálisan állni, azonban ennél a gebénél már nem számított semmiféle szag, mivel a szerszámosláda mellett lévő szénakazalban régóta rohadt négy döglött lazacformájú patkány-tetem, amiket nemrég még kellemes málnás szagú kezekkel rózsaszín festékbe
  • Grétsy
    Az istállóban első alkalommal járván megpillantottam rögtön egy lovat, ami büdös és öreg lévén, képtelen volt normálisan állni, azonban ennél a gebénél már nem számított semmiféle szag, mivel a szerszámosláda mellett lévő szénakazalban régóta rohadt négy döglött lazacformájú patkány-tetem, amiket nemrég még kellemes málnás szagú kezekkel rózsaszín
  • Grétsy
    Az istállóban első alkalommal járván megpillantottam rögtön egy lovat, ami büdös és öreg lévén, képtelen volt normálisan állni, azonban ennél a gebénél már nem számított semmiféle szag, mivel a szerszámosláda mellett lévő szénakazalban régóta rohadt négy döglött lazacformájú patkány-tetem, amiket nemrég még kellemes málnás szagú rózsaszín
  • FREAK
    Az istállóban első alkalommal járván megpillantottam rögtön egy lovat, ami büdös és öreg lévén, képtelen volt normálisan állni, azonban ennél a gebénél már nem számított semmiféle szag, mivel a szerszámosláda mellett lévő szénakazalban régóta rohadt négy döglött lazacformájú patkány-tetem, amiket nemrég még kellemes málnás szagú kezekkel
  • Eye-scream
    Az istállóban első alkalommal járván megpillantottam rögtön egy lovat, ami büdös és öreg lévén, képtelen volt normálisan állni, azonban ennél a gebénél már nem számított semmiféle szag, mivel a szerszámosláda mellett lévő szénakazalban régóta rohadt négy döglött lazacformájú patkány-tetem, amiket nemrég még kellemes málnás szagú
  • Grétsy
    Jelen esetben igen.
  • GregSB
    igen
  • Eye-scream
    a névelő is szónak számít?
  • Grétsy
    Az istállóban első alkalommal járván megpillantottam rögtön egy lovat, ami büdös és öreg lévén, képtelen volt normálisan állni, azonban ennél a gebénél már nem számított semmiféle szag, mivel a szerszámosláda mellett lévő szénakazalban régóta rohadt négy döglött lazacformájú patkány-tetem, amiket nemrég még kellemes málnás
  • GregSB
    csak egy szót tehetsz hozzá a mondathoz.
  • Grétsy
    Így van, két szót is hozzátett!

• FREAK
    SZABÁLYTALAN!!!!!!!!
  • FREAK
    Az istállóban első alkalommal járván megpillantottam rögtön egy lovat, ami büdös és öreg lévén, képtelen volt normálisan állni, azonban ennél a gebénél már nem számított semmiféle szag, mivel a szerszámosláda mellett lévő szénakazalban régóta rohadt négy döglött lazacformájú patkány-tetem, amiket nemrég még kellemes
  • GregSB
    /Jól elvagyok, az egész egy mondat :DD Szóval az utolsó 1-2, vesszők által elválasztott mondatrészeket kell majd csak becopyzni ha elérjük a karakterlimitet/.
  • Eye-scream
    Az istállóban első alkalommal járván megpillantottam rögtön egy lovat, ami büdös és öreg lévén, képtelen volt normálisan állni, azonban ennél a gebénél már nem számított semmiféle szag, mivel a szerszámosláda mellett lévő szénakazalban régóta rohadt négy döglött lazacformájú patkány-tetem, amiket nemrég még egy macska
  • Grétsy
    (nekem így is megfelel) :)
  • Grétsy
    Az istállóban első alkalommal járván megpillantottam rögtön egy lovat, ami büdös és öreg lévén, képtelen volt normálisan állni, azonban ennél a gebénél már nem számított semmiféle szag, mivel a szerszámosláda mellett lévő szénakazalban régóta rohadt négy döglött lazacformájú patkány-tetem, amiket nemrég még
  • Grétsy
    hihi
  • FREAK
    háháhá megszoptátok :DD
  • Eye-scream
    ÁÁÁÁÁÁ LOL:)
  • Eye-scream
    Az istállóban első alkalommal járván megpillantottam rögtön egy lovat, ami büdös és öreg lévén, képtelen volt normálisan állni, azonban ennél a gebénél már nem számított semmiféle szag, mivel a szerszámosláda mellett lévő szénakazalban régóta rohadt négy döglött lazacformájú patkány-tetem, amiket egy macska
  • Grétsy
    Az istállóban első alkalommal járván megpillantottam rögtön egy lovat, ami büdös és öreg lévén, képtelen volt normálisan állni, azonban ennél a gebénél már nem számított semmiféle szag, mivel a szerszámosláda mellett lévő szénakazalban régóta rohadt négy döglött lazacformájú patkány-tetem, amiket még
  • FREAK
    Az istállóban első alkalommal járván megpillantottam rögtön egy lovat, ami büdös és öreg lévén, képtelen volt normálisan állni, azonban ennél a gebénél már nem számított semmiféle szag, mivel a szerszámosláda mellett lévő szénakazalban régóta rohadt négy döglött lazacformájú patkány-tetem, amiket nemrég
  • GregSB
    ma 17:19 | Válasz erre | #113

Az istállóban első alkalommal járván megpillantottam rögtön egy lovat, ami büdös és öreg lévén, képtelen volt normálisan állni, azonban ennél a gebénél már nem számított semmiféle szag, mivel a szerszámosláda mellett lévő szénakazalban régóta rohadt négy döglött lazacformájú patkány-tetem, amiket
  • GregSB
    nem tudok írni !!!

Mondatot
  • Grétsy
    Az istállóban első alkalommal járván megpillantottam rögtön egy lovat, ami büdös és öreg lévén, képtelen volt normálisan állni, azonban ennél a gebénél már nem számított semmiféle szag, mivel a szerszámosláda mellett lévő szénakazalban régóta rohadt négy döglött lazacformájú patkány-tetem
  • FREAK
    fakk :D
  • FREAK
    Az istállóban első alkalommal járván megpillantottam rögtön egy lovat, ami büdös és öreg lévén, képtelen volt normálisan állni, azonban ennél a gebénél már nem számított semmiféle szag, mivel a szerszámosláda mellett lévő szénakazalban régóta rohadt négy döglött lazacformájú tengerigiliszta
  • Eye-scream
    Az istállóban első alkalommal járván megpillantottam rögtön egy lovat, ami büdös és öreg lévén, képtelen volt normálisan állni, azonban ennél a gebénél már nem számított semmiféle szag, mivel a szerszámosláda mellett lévő szénakazalban régóta rohadt négy döglött lazacformájú patkány
  • GregSB
    /me megjegyzem, hogy ezzel így egy gond lesz: 2 hét se kell, hogy túllépjük az egy hozzászólásba beírható max karaktert.

Szerintem ha ezt elérjük csak az utolsó 2-3 mondatok kelljen majd becopyzni, három ponttal az elején.
  • Grétsy
    Az istállóban első alkalommal járván megpillantottam rögtön egy lovat, ami büdös és öreg lévén, képtelen volt normálisan állni, azonban ennél a gebénél már nem számított semmiféle szag, mivel a szerszámosláda mellett lévő szénakazalban régóta rohadt négy döglött lazacformájú
  • Eye-scream
    Az istállóban első alkalommal járván megpillantottam rögtön egy lovat, ami büdös és öreg lévén, képtelen volt normálisan állni, azonban ennél a gebénél már nem számított semmiféle szag, mivel a szerszámosláda mellett lévő szénakazalban régóta rohadt négy döglött
  • FREAK
    ma 17:16 | Válasz erre | #103

Az istállóban első alkalommal járván megpillantottam rögtön egy lovat, ami büdös és öreg lévén, képtelen volt normálisan állni, azonban ennél a gebénél már nem számított semmiféle szag, mivel a szerszámosláda mellett lévő szénakazalban régóta rohadt négy
  • Eye-scream
    hát ez kész:)
  • GregSB
    / LOL :D Telepátia megvan :)) /
  • GregSB
    Az istállóban első alkalommal járván megpillantottam rögtön egy lovat, ami büdös és öreg lévén, képtelen volt normálisan állni, azonban ennél a gebénél már nem számított semmiféle szag, mivel a szerszámosláda mellett lévő szénakazalban régóta rohadt
  • Eye-scream
    Az istállóban első alkalommal járván megpillantottam rögtön egy lovat, ami büdös és öreg lévén, képtelen volt normálisan állni, azonban ennél a gebénél már nem számított semmiféle szag, mivel a szerszámosláda mellett lévő szénakazalban régóta rohadt
  • Grétsy
    Az istállóban első alkalommal járván megpillantottam rögtön egy lovat, ami büdös és öreg lévén, képtelen volt normálisan állni, azonban ennél a gebénél már nem számított semmiféle szag, mivel a szerszámosláda mellett lévő szénakazalban régóta
  • FREAK
    már #98 :DDDDDDDDDD