2411
Irjon mindenki egy szot ugy, hogy az elözöekkel összeolvasva ertelmes legyen! Irasjelek hasznalata kötelezö! Kiveve a pontot.
-
#99 már #95 :D -
#98 Az istállóban első alkalommal járván megpillantottam rögtön egy lovat, ami büdös és öreg lévén, képtelen volt normálisan állni, azonban ennél a gebénél már nem számított semmiféle szag, mivel a szerszámosláda mellett lévő szénakazalban -
#97 #90-től folytatjuk pls -
#96 jabocs -
#95 Az istállóban első alkalommal járván megpillantottam rögtön egy lovat, ami büdös és öreg lévén, képtelen volt normálisan állni, azonban ennél a gebénél már nem számított semmiféle szag, mivel a szerszámosláda mellett lévő -
#94 bocs, nem firssítettem a lapot :P -
#93 volt -
#92 Az istállóban első alkalommal járván megpillantottam rögtön egy lovat, ami büdös és öreg lévén, képtelen volt normálisan állni, azonban ennél a gebénél már nem számított semmiféle szag, mivel a szerszámosláda melletti -
#91 Az istállóban első alkalommal járván megpillantottam rögtön egy lovat, ami büdös és öreg lévén, képtelen volt normálisan állni, azonban ennél a gebénél már nem számított semmiféle szag, hiszen -
#90 Az istállóban első alkalommal járván megpillantottam rögtön egy lovat, ami büdös és öreg lévén, képtelen volt normálisan állni, azonban ennél a gebénél már nem számított semmiféle szag, mivel a szerszámosláda mellett -
#89 Az istállóban első alkalommal járván megpillantottam rögtön egy lovat, ami büdös és öreg lévén, képtelen volt normálisan állni, azonban ennél a gebénél már nem számított semmiféle szag, mivel a szerszámosláda -
#88 Az istállóban első alkalommal járván megpillantottam rögtön egy lovat, ami büdös és öreg lévén, képtelen volt normálisan állni, azonban ennél a gebénél már nem számított semmiféle szag, mivel a(z) -
#87 Az istállóban első alkalommal járván megpillantottam rögtön egy lovat, ami büdös és öreg lévén, képtelen volt normálisan állni, azonban ennél a gebénél már nem számított semmiféle szag, mivel -
#86 Az istállóban első alkalommal járván megpillantottam rögtön egy lovat, ami büdös és öreg lévén, képtelen volt normálisan állni, azonban ennél a gebénél már nem számított semmiféle szag -
#85 na ezt folyt. -
#84 /me már nem mer írni :) -
#83 Az istállóban első alkalommal járván megpillantottam rögtön egy lovat, ami büdös és öreg lévén, képtelen volt normálisan állni, azonban ennél a gebénél már nem számított semmiféle -
#82 anélkül nem fog menni, szóval marad a #72 -
#81 jo, f@szom, mennyen tovább a lehetett, sz@rok a szabályokra :D -
#80 a #72 és a #76 megy tovább -
#79 najó holnap benézek addig oldjátok meg :) -
#78 -
#77 /mega lol/
Az istállóban első alkalommal járván megpillantottam rögtön egy lovat, ami büdös és öreg lévén, képtelen volt normálisan állni, azonban ennél a gebénél már akkor -
#76 Az istállóban első alkalommal járván megpillantottam rögtön egy lovat, ami büdös és öreg lévén, képtelen volt normálisan állni, azonban ennél a gebénél már nem számított -
#75 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ :DDDDDDDDDDDDD -
#73 Az istállóban első alkalommal járván megpillantottam rögtön egy lovat, ami büdös és öreg lévén, képtelen volt normálisan állni, azonban ennél a gebénél már nem lehetett -
#72 Az istállóban első alkalommal járván megpillantottam rögtön egy lovat, ami büdös és öreg lévén, képtelen volt normálisan állni, azonban ennél a gebénél már nem számított -
#71 -
#70 Az istállóban első alkalommal járván megpillantottam rögtön egy lovat, ami büdös és öreg lévén, képtelen volt normálisan állni, azonban ennél a gebénél már nem -
#68 ezt az egy szós dolgot meg full elfelejtettem :D -
#67 Ja bocs, akkor csak félreértettem a problémát, menjen tovább akkor tettől:
Az istállóban első alkalommal járván megpillantottam rögtön egy lovat, ami büdös és öreg lévén, képtelen volt normálisan állni, azonban ennél a gebénél már
-
#66 de bazz a 61-ben 2 szót tettél hozzá :D -
#65 Az istállóban első alkalommal járván megpillantottam rögtön egy lovat, ami büdös és öreg lévén, képtelen volt normálisan állni, azonban ennél a gebénél már számtalanszor előfordult
pl. -
#64 ("Irjon mindenki egy szot..") -
#63 Hogy elkerüljük ami a #35-#36 nál történt. Először te válaszoltál, a szabály szerint arra kellett volna a többieknek is, viszont ők az enyémet folytatták. -
#62 bazzeg nem tudsz egyig számolni? -
#61 Az istállóban első alkalommal járván megpillantottam rögtön egy lovat, ami büdös és öreg lévén, képtelen volt normálisan állni, azonban ennél a gebénél már számtalanszor -
#60 es annak mi ertelme? -
#59 #56-tól folytatjuk, hajrá -
#58 Mindekninek: Mindig nyomj rá a "Válasz erre" gombra amikor írsz egy folytatást, hogy lehessen látni ha több verzió érkezik egyre!