2411
Irjon mindenki egy szot ugy, hogy az elözöekkel összeolvasva ertelmes legyen! Irasjelek hasznalata kötelezö! Kiveve a pontot.
  • FREAK
    már #95 :D
  • Taranov
    Az istállóban első alkalommal járván megpillantottam rögtön egy lovat, ami büdös és öreg lévén, képtelen volt normálisan állni, azonban ennél a gebénél már nem számított semmiféle szag, mivel a szerszámosláda mellett lévő szénakazalban
  • FREAK
    #90-től folytatjuk pls
  • Eye-scream
    jabocs
  • GregSB
    Az istállóban első alkalommal járván megpillantottam rögtön egy lovat, ami büdös és öreg lévén, képtelen volt normálisan állni, azonban ennél a gebénél már nem számított semmiféle szag, mivel a szerszámosláda mellett lévő
  • Taranov
    bocs, nem firssítettem a lapot :P
  • Eye-scream
    volt
  • GregSB
    Az istállóban első alkalommal járván megpillantottam rögtön egy lovat, ami büdös és öreg lévén, képtelen volt normálisan állni, azonban ennél a gebénél már nem számított semmiféle szag, mivel a szerszámosláda melletti
  • Taranov
    Az istállóban első alkalommal járván megpillantottam rögtön egy lovat, ami büdös és öreg lévén, képtelen volt normálisan állni, azonban ennél a gebénél már nem számított semmiféle szag, hiszen
  • Guest
    Az istállóban első alkalommal járván megpillantottam rögtön egy lovat, ami büdös és öreg lévén, képtelen volt normálisan állni, azonban ennél a gebénél már nem számított semmiféle szag, mivel a szerszámosláda mellett
  • FREAK
    Az istállóban első alkalommal járván megpillantottam rögtön egy lovat, ami büdös és öreg lévén, képtelen volt normálisan állni, azonban ennél a gebénél már nem számított semmiféle szag, mivel a szerszámosláda
  • GregSB
    Az istállóban első alkalommal járván megpillantottam rögtön egy lovat, ami büdös és öreg lévén, képtelen volt normálisan állni, azonban ennél a gebénél már nem számított semmiféle szag, mivel a(z)
  • FREAK
    Az istállóban első alkalommal járván megpillantottam rögtön egy lovat, ami büdös és öreg lévén, képtelen volt normálisan állni, azonban ennél a gebénél már nem számított semmiféle szag, mivel
  • GregSB
    Az istállóban első alkalommal járván megpillantottam rögtön egy lovat, ami büdös és öreg lévén, képtelen volt normálisan állni, azonban ennél a gebénél már nem számított semmiféle szag
  • FREAK
    na ezt folyt.
  • GregSB
    /me már nem mer írni :)
  • FREAK
    Az istállóban első alkalommal járván megpillantottam rögtön egy lovat, ami büdös és öreg lévén, képtelen volt normálisan állni, azonban ennél a gebénél már nem számított semmiféle
  • FREAK
    anélkül nem fog menni, szóval marad a #72
  • GregSB
    jo, f@szom, mennyen tovább a lehetett, sz@rok a szabályokra :D
  • FREAK
    a #72 és a #76 megy tovább
  • The Garrett
    najó holnap benézek addig oldjátok meg :)
  • hali
  • [HUN]PAStheLoD
    /mega lol/

Az istállóban első alkalommal járván megpillantottam rögtön egy lovat, ami büdös és öreg lévén, képtelen volt normálisan állni, azonban ennél a gebénél már akkor
  • The Garrett
    Az istállóban első alkalommal járván megpillantottam rögtön egy lovat, ami büdös és öreg lévén, képtelen volt normálisan állni, azonban ennél a gebénél már nem számított
  • FREAK
    ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ :DDDDDDDDDDDDD
  • FREAK
    Az istállóban első alkalommal járván megpillantottam rögtön egy lovat, ami büdös és öreg lévén, képtelen volt normálisan állni, azonban ennél a gebénél már nem lehetett
  • GregSB
    Az istállóban első alkalommal járván megpillantottam rögtön egy lovat, ami büdös és öreg lévén, képtelen volt normálisan állni, azonban ennél a gebénél már nem számított
  • hali
  • Guest
    Az istállóban első alkalommal járván megpillantottam rögtön egy lovat, ami büdös és öreg lévén, képtelen volt normálisan állni, azonban ennél a gebénél már nem
  • GregSB
    ezt az egy szós dolgot meg full elfelejtettem :D
  • GregSB
    Ja bocs, akkor csak félreértettem a problémát, menjen tovább akkor tettől:

Az istállóban első alkalommal járván megpillantottam rögtön egy lovat, ami büdös és öreg lévén, képtelen volt normálisan állni, azonban ennél a gebénél már

• FREAK
    de bazz a 61-ben 2 szót tettél hozzá :D
  • GregSB
    Az istállóban első alkalommal járván megpillantottam rögtön egy lovat, ami büdös és öreg lévén, képtelen volt normálisan állni, azonban ennél a gebénél már számtalanszor előfordult

pl.
  • hali
    ("Irjon mindenki egy szot..")
  • GregSB
    Hogy elkerüljük ami a #35-#36 nál történt. Először te válaszoltál, a szabály szerint arra kellett volna a többieknek is, viszont ők az enyémet folytatták.
  • FREAK
    bazzeg nem tudsz egyig számolni?
  • GregSB
    Az istállóban első alkalommal járván megpillantottam rögtön egy lovat, ami büdös és öreg lévén, képtelen volt normálisan állni, azonban ennél a gebénél már számtalanszor
  • hali
    es annak mi ertelme?
  • FREAK
    #56-tól folytatjuk, hajrá
  • GregSB
    Mindekninek: Mindig nyomj rá a "Válasz erre" gombra amikor írsz egy folytatást, hogy lehessen látni ha több verzió érkezik egyre!