Terminátor 1,2,3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(úgy emlékeztem film elején van...most megyek át nézem tvt, gondolom magamban megírom sg-n az atomos rész mekkora már😄, és akkor hopp)
régen kiskoromban nem értettem mi ez, aztán nem értettem😊
๏̯͡๏﴿
meg van fia de mér
fél a svarcitól de mér😄
mekkroa nagykirálságmár amikor eémegyógyba bejön svarci, és megfogja az õrnéni buksiját, benyom egy haggyámá toló mozdulatot a csaj meg repül 4 métert😄
๏̯͡๏﴿
a higanysrácank mi a mûszaki neve??
T hánysáz/ezer?😊
mert a liftnél egyébként miért csak egy "fullánkot" küld le egyszerre 😊
csak a kezeot tudja így hasznossá tenni, hogy kardot meg midnent csinál belõle?
mert a rendõrautós részénl is lehetett voélna az, hogy meegy kaapszkodik a kocsiba, és akkor a fejébõl is izét cisnál azt átszúrja a jónépeket😄
vagy buzogánnyá alakul, és ráugrik az autóra, és akkor szétszúr mindent😄
๏̯͡๏﴿
jah várjál azt mondod, hogy az elõbb amikor itt a kis családi autó ablakát törte be a srác?
asztem hirtelen, hogy a rendõrautós jelenetrõl van szó😊
๏̯͡๏﴿
milyen nagymár ez amikor itt a elmegyógyászati izében jön a rosszgonsozhiganysrác, és akkor megbass*a a liftajtót is😊
ma meg kristanna loken, meg swarci bemegy a wcbe, hogy jól szétverje, és teljen a filmidõbõl 5perc😄
๏̯͡๏﴿
...
-De kombinálhatod is õket.
-Szétrugom a seggfejed.
๏̯͡๏﴿

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Pl: Bazmeg, ez kurvára viszket!!!(kés az arc vállában)
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
bill géc:
-szükségem van a ruhádra, a csizmádra és a számítógépedre
-nem mondtad azt, hogy kérem szépen...
-grrr...
kivágják az ablakon
A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth
A pofa milyen átéléssel nyomja a neveket 😄DDD
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯