522
Arnold Schwarzenegger Forever
-
#202 MEEEEGVAAAAN!!!! :DDDDDDDDDDD -
#201 most 200 -
#200 200 -
#199 200 -
#198 tőlem is. -
#197 Ahoj Poplaèek! -
#196 :DDD -
#195 Nem úgy van!! ÁSZTÁLÁ VISZTA /hatászünet/ ... BÉBI! PUFFFF -
#194 tőlem itt van egy karnyújtásnyira :) -
#193 hastalavista baby -
#192 ÁSZTÁLÁ VISZTA BÉBI! -
#191 most fog letörni a lába!! -
#190 aztabüdösmindenit ez az m16-al szájba 20centiről, és kamionfelborítás rész vmi eszméletle4en kurvajó volt
(büdös picsába átkell szerelni szobámba tvt, mert szar így rohangálni gép, és tv között:) -
#189 Nem értem, miért pucolnak innek, hisz a hidrogén lefagyaszt mindent. -
#188 Ennél még gyalog is gyorsabb vagyok!!! -
#187 Ez is milyen móka, mikor egy gránáttól semmi baja a kamiopnnak, de egy beton páncélozott ajtót, meg úgy átvisz mint a papírt! :D -
#186 Eredeti nyelv! Mellesleg mikor svarcit hátbatetoválják a pisztollyal, akkor belekeverték a fémes pattogásokat. De mikor Connor megbontja svarci fejét, hát azon befostam :DDDDDDDDD -
#185 BAZDMEG 23:17 van BAZDMEG :DDDD
picsa iylen késő van :( -
#184 Ez a jármű csúcssebessége! :D -
#183 ááá most volt: megsérült? aztán svarci néz csáveszre lobontott pofával :DDDDD -
#182 Mégiscsak itt van a "megsérült!" :D -
#181 sztem jobb is, mert én leszedtem szinkronosan (is), és szerintem kurva gyenge vót. maga a hang ok volt, de a fordítás nem nagyon tetszett -
#180 Akkor még tudtak filmet csinálni ebben a kategóriában is, nem úgy mint ma. :/ -
#179 de a helikopterről beszélek..
T1000es lő ki a helikopterből mindíg mint állat, ésnem táraz:)
egyébként ez is jó rész:)
aszthiszem önszántamból soha nem fogom megnézni a terminator3at -
#178 a stílusán belül az ik film, hanem a legjobb -
#177 Már nem emlékszem rá! :D -
#176 DU-DU-DU-DUDU :DD
a bounty reklám mekokra überzhololál:D -
#175 Kommandós kocsi! Biztos tele van lőszerrel! Ne kötekedjé már!! :DDDDD -
#174 Szerintem marhajó film! Én ezt a filmet láttam legtöbb nyelven!! Még Norvégul is végignéztem! Meg lengyelül is hangalámondásosan is! :D Tudjátok mikor egy csávó hang szinkronizál mindenkit fa hangon! :D -
#173 ja és aohgy kisétel, és szolidan lábon lövi a kommandósokat?:DD
hát ha már fagyiskocsi és helikopterüldözés....
akkor miért nem így ekzdte svarci,h ogy fék és helikopternka annyi?:)
és akkor T1000es kifogyhatalnalőszer helikopterből , sarah connor 5ször táraz:D -
#172 szerintetek milyen a 3 szinkronja? -
#171 +m -
#170 Szerinte jó a szinkronja! Látszi, hogy nem mai termés :/ -
#169 frankón +van az extreme változat? és ez mitől extreme? a hang fel van turbózva (újra), meg ilyenek? -
#168 teljesen rákattantunk :)
most legalább látom szinkronosan és kezdek megbarátkozni a hangokkal... -
#167 :DDD -
#166 Ez a Bounty reklám olyan gusztustalan!! Berakják a csávónak a nő szemeit!! OCSMÁNY!! -
#165 ja! :( Lefogadom, hogy a stáblistát is lecsalják, pedig bőven főműsoridőn kívül van! Pedig a végén ment a jó kis filmzene a DU-DU-DU-DUDU! :D -
#164 Megvan a film svcd-n. Tök sok kihagyott jelenet, amiket sztem benne kellett volna hagyni! -
#163 EZ KÉSZ CSODA, SEMMI BAJA?
ÁÁÁÁÁRÁHHH!