Terminátor 1,2,3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
frankón +van az extreme változat? és ez mitõl extreme? a hang fel van turbózva (újra), meg ilyenek?
ja! 😞 Lefogadom, hogy a stáblistát is lecsalják, pedig bõven fõmûsoridõn kívül van! Pedig a végén ment a jó kis filmzene a DU-DU-DU-DUDU! 😄
Megvan a film svcd-n. Tök sok kihagyott jelenet, amiket sztem benne kellett volna hagyni!
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Persze a fagyiskocsinak megy egy 200-zal közlekedõ helikopter és a fagyis kocsinak semmi baja! 😊
Azt sosem értettem, hogy a kommandósok miért ilyen fapados fagyis kocsival mennek, aminek a teljesítménye max 30 LE.
Emberi áldozat 0.0! 😄 Milyen lenne, ha mondjuk 0,3 lenne? 😊 Akkor Fatalis Error lenne Svarci wibndowsában, mert nem tudná értelmezni 😊
gondolni bele😄
nemtommibe ja igen
végképp eltörölniben svarci mitn terminátor😊
vagyis terminátor svarci rélgánnal😊 mekkora nagy hentes lenne már😊
nemtommibe ja igen
végképp eltörölniben svarci mitn terminátor😊
vagyis terminátor svarci rélgánnal😊 mekkora nagy hentes lenne már😊
๏̯͡๏﴿
meg milyen komoly a 2-ben, amikor mennek a verdával a vége felé felborulnak, és jön a kis pick up-pal a csávó, hogy: nem esett semmmi bajuk (vagy vmi ilyesmi), és ránéz a Schwarzi a csávóra, tisztára szétlõtt, meg lebontott fejjel