Terminátor 1,2,3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha van kedvetek filmkritikákat írni, látogassatok el erre az oldalra:
Chris Filmes Honlapja
Írjatok minél többen!!!!!!!
U.i.: EZ NEM WAREZ OLDAL, ÚGYHOGY LETÖLTÉST NE KERESSETEK!
Chris Filmes Honlapja
Írjatok minél többen!!!!!!!
U.i.: EZ NEM WAREZ OLDAL, ÚGYHOGY LETÖLTÉST NE KERESSETEK!
nice. Jöhetne már újabban egy normális film sincs a mozikban. (1-2 kivétellel)
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Ki van csukva. Sarah a jövõben halt meg! Valamikor 201X táján egy konvoj kisérés közben.
jajdemájernaknézünkki.. Amúgy, én is nagyon várom az új T3s filmet, rem. nagyon jó lesz.
T3-at ki se bírom várni, Arnie! 😄
T2-t nagyon nagy filmnek tartom a maga kategóriájában. A T1 is ütõs volt, pisis koromban láttam elõször, még zsír volt a 85-ben vett SABA videónk. 😄
T2-t nagyon nagy filmnek tartom a maga kategóriájában. A T1 is ütõs volt, pisis koromban láttam elõször, még zsír volt a 85-ben vett SABA videónk. 😄
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
Na nekem pont azok nem jöttek be.
Már nem azok az igazi ütõs full kamu akciófilmek, mint a Predator, vagy a Commando😊
Már nem azok az igazi ütõs full kamu akciófilmek, mint a Predator, vagy a Commando😊
nekem a legutolsó filmje, az igazság nevében nem nagyon jött be. viszont a 6. napon, és az ítelétnap szerintem nagyon jó
Arnie alap arc😄
Bár az új filmjei elék bebuósra sikerültek, de a régiekben az ember nem csalódhat.
Azt kapod, amire számítassz, nem árul zsákbamacskát az öreg harcos😄
Végtelenített lõszer, golyóálló test, vállról indítható rakéták, oriási robbanások, tömegpusztítás.
Semmi kecmec, full gyilok😄
Bár az új filmjei elék bebuósra sikerültek, de a régiekben az ember nem csalódhat.
Azt kapod, amire számítassz, nem árul zsákbamacskát az öreg harcos😄
Végtelenített lõszer, golyóálló test, vállról indítható rakéták, oriási robbanások, tömegpusztítás.
Semmi kecmec, full gyilok😄
Grétsy egy nick, aki próbál valamit tenni a magyar helyesírásért.
A helyesírás a lélek tükre, a lélek pedig a helyesírás tükre, míg a tükör a lélek helyesírása.
A Terminátor 2 nem jelent meg Mao-n dvd-n, úgyhogy sehol nem fogsz találni!
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
attó' még hogy az a neve nem jelent semmit (itt legalább is 😄D)
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
Nem jol beszélsz.
Majd szolok egy moderátornak: kérem kapcsojja ki
Majd szolok egy moderátornak: kérem kapcsojja ki

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''