36836
-
#3831 Már mint beszéltem vkivel és az mondta, hogy szépen mindent egymás után kapcsoljak be és várjak közötük kicsit!:) :) -
#3830 Ja, ja! -
nienor #3829 Attól függ, hogy kismegszakító van, vagy olvadós, mert az előbbit nem lehet csak úgy cserélni, tudtommal. Egyébként az is segíthet, ha nem egyszerre kapcsolod be a monitort és gépet, meg a többit, mert akkor nem lesz olyan nagy a bekapcsolási terhelés. Menetközben már nem olyan vészes. -
#3828 Passz, nekem ugyanez volt a problémám, de volt otthon egy erősebb tartalék biztosíték, és csak ki kellett cserélni, azóta nem kapcsol már le, még akkor sem, ha megy a 2 gépem és mellette porszívózok akkor sem. -
#3827 LOL!
És mennyibe kerül egy biztosíték? -
#3826 De nem lehet, hogy túlfeszültség keletkezik és lekapcsol a biztosíték? -
#3825 Nem, a túlfeszvédő nem jó erre a problémára, az akkor lenne hasznos, ha hirtelen nagy áramlöketet tol a szolgáltató, és eldurranna a géped, akkor az megóvja. Cseréld ki a biztosítékot erősebbre, vagy dugd be a s hosszabbítót egy másik fázisra! -
#3824 Ha olyan túl.fesz.védőt kéne vennem akkor abból is milyet? -
#3823 Lenne egy kis problémám:
Nekem van elosztom és az ilyen fel-le(ki-be) kapcsolható. Be az áram ki az áram című dolog.
Szóval néha amint felkapcsolom az elosztot és bekapcsolódik a monitor meg a hangfal és a gép(persze az csak akkor ha benyomom a gombot) abban a pillanatba kiveri a biztosítékot!!
Mér lehet? Esetleg kéne vennem olyan túl feszültség védöd vagy mit amit árulnak? -
#3822 Hi ollie!
Végre valaki írt ebbe a topikba!
Minden nap valami tuning-gal kapcsolatos hozzászólást megpróbálok beírni ide, hogy el ne tűnjön ez a téma a sűllyesztőbe...
Az X600 sztem sem lesz nagy szám, de azért ezt a VGA-t rakják bele, hogy a paraszt később vegyen egy X800-at, vagy hasonló drága karit! -
#3821 Hát nem tudom. Az X600 nem lesz egy hatalmas teljesítmányű kártya, felesleges hozzá egy ekkora processzor. -
#3820 Sony VAIO R - Csodabogár
dátum: 2004.05.17 13:07 - forrás: ehomeupgrade
Nagyteljesítményű PC-ket megszégyenítő tulajdonságokkal ruházták fel a Sony VAIO R szériát, melyből két típus létezik: RA710G/ RA810G. Bár borsos ~2400 USA Dolláros árával csak a felsőbb körök ajándékozhatják meg magukat, a technika csodálata azonban ingyen van.
Szolíd, letisztult, egyszerű. Itt is érvényes az a sántító mondás, hogy a belső a lényeg.
forrás: ehomeupgrade
De tulajdonképpen mit is rejt a doboz, miért számít nagyteljesítményűnek? Hát ezért (RA810G adatai):
3.6Ghz Intel P4 (1MB L2 cache) cpu
1GB 400Mhz DDR ram
Ati X600 vga
250GB SATA hdd
Csak a leglényegesebbeket említve, amelyeken felül természetesen megtalálhatóak a következő eszközök:
10/100/1000 Mbit/s hálózati csatoló
USB 2.0, modem
szinte minden DVD formátum
TV tuner, MPEG encoder/decoder
Ha ez sem lenne elég, még mindig bővíthetjük a számítógépet, az adattárolással például 1.6 TerraByte-ig is elmehetünk. A terméket mellesleg elsősorban multimédia felhasználásra ajánlják, mint például DVD, TV nézés.
-
#3819 Ebből:
Ilyet csinált valami német csávóka...
Ez nem semmi!
többi kép -
#3818 Hi all! -
#3817 kössz! a tervek még csak most készülnek, mert nem akarok egy ilyet szétfűrészelni hiába. ;) -
#3816 tiszta jó ötlet! ehez csak gratulálni tudok! -
#3815 hmm, van egy jobb 5letem, beljebb tolom a rackem 5 cm-rel és elé rakok egy ilyet:
megcsinálom kihajthatósra és így a rack is használható... -
#3814 ja azt én is. :) -
#3813 nem.én azt mondtam neki, hogy minek vesz 11ért mobile rack-et!én tudod olcsóbbat, de az sima műanyag és semmi lcd! :D -
#3812 mert lentebb azt írtad Coolstufnak, hogy ne vegyen 11ért
LCDs RACKet, mert te tudsz olcsóbbat...
De most ahogy leírom, gondolom arra gondoltál, hogy az 5"25-ös helyre más LCDs dolgokat is lehet rakni. Igaz? -
#3811 akkor miért kérdezed tőlem? -
#3810 itt van láthatod alább. ;) -
#3809 kicseréled a ledeket és máris kéken világít :D
amúgy nem tudok olyan rack-et amin van lcd. -
#3808 Ez a HT101 jó vásár, mert 10 alatt van és jókat mondanak róla, ha többért vehetsz mint 10, akkor meg 12-13ért ott a Zalman CU az verhetetlen... -
#3807 Amúgy itt egy kis leírás -
#3806 mert ez nem rossz, de kék ledesnek jobban örültem volna...
-
#3805 de ez nem rack nem?
Nekem is egy olyan RACK kellene mint CoolStuf-nak.
Kivehető rack, nem kell, hogy az LCD a hordozható részen legyen.
5let? -
#3804 Amire én válaszoltam, ott intel prociról volt szó, szóval elég sokat számít ott a dual. -
#3803 Bemész a boltba és megkérded oszt hali, rengeteg venti van azon az oldalon én nem ismerek csak párat. Minél nagyobb legyen a borda és minél gyorsabb a venti. Ha igazán jót akarsz akkor a réz jobb, csak az drágább. -
#3802 http://shop.bluefish.hu/ Innét te melyiket ajálod? -
#3801 Hol lehet kapni és mennyi? -
#3800 Aerocool HT101
-
#3799 Jah, jól van...
2ezer vmennyit pörög ez a ..... ventilátor..
mondjatok egy fasza ventilátort ami pörög leaglább 4500 minimum és AMD procimat lehűti!! -
#3798 Nem szedted le a fóliát?:D -
#3797 Az 50C az sok, biztos jól van a procin? -
#3796 Nem tom miről van szó, de vidd vissza! -
#3795 Vegyél nagyobbat jóval, vagy lökd le a ház oldalát. -
#3794 Na mit mondtok? Vissza vigyem a hűtőm és kérjek egy jobbat és ráfizetek? 3 nap még nem járt le! -
#3793 -
#3792 RTL suxx!:DD