Jedi Knight 3: Jedi Academy
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bár az igazi az lenne hogy fénykard + shotgun😊))))))))
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
Ja és tegnap marhaságot irtam, a lyuk alapból ott van a hothi pályán a lépegetõben, csak éppen olyan kicsi, hogy simán át lehet futni rajta, nem
könnyû beleesni.
Dervis
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
695-õs hozzászólásod alatti kép:
Azon a pályán mi a bánatot kell csinálni.
Ott nincs fénykardod.
Minden ajton bementem mindenkit kinyírtam azt semerre...Ez volt a legnagyobb bugja a JK JO-nak is a kijáratkeresõ puzle😞
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Azt kinyírta Han Solo a Jedi visszatérben.
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
Amúgy van má full?
2 A grafika nem minden (elég szomórú lenne ha grafika miatt lenne vmi hónap játéka...)
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
Müxik az a rohadt netes multi😊
Hiba: Még ígyis szebb a játék a nemrég megjelent Start Trek fps-nél..😊

Tegnap nyomtam végig a gamét. Szerintem egész jó lett. Könnyebb mint a Jedi Outcast, a pályák kisebbek, de nagyon hangulatosak. Külön király a kétféle befejezés, bár míg a Sith verzió nagyon ütõs lett, a Jedi befejezésnél megint nem tudtak szabadulni a kliséktõl...
Én az alábbi bugokat találtam:
1) A legsúlyosabb bug a QuickSave/QuickLoad-dal kapcsolatos. Úgy tünik, ha egy erõteret megsemmisítesz, akkor ha utána quicksave-elsz majd kesöbb quickload-olsz, akkor bár az erõtér nem létezik, programhibából kifolyólag nem tudsz keresztülmenni a nem létezõ erõteren. Szerencsére csak pár olyan erõtér van a játékban ami felett nem lehet átugrani és gyakorlatilag azokon is csak egyszer kell áthaladni. Biztos ami biztos, érdemes az erõtér megszüntetése elött normális mentést csinálni.
2) A Ragnor sirjába vezetõ ajtót úgy lehetne kinyitni, hogy a Force Sense-el a padlón látható ábráknak megfelelõköveket kéne Force Push-val betolni. A probléma hogy nem láthatóak a köveken az ábrák. De ha az ajtótól balra állsz meg pár méternyire, akkor jól láthatóak.
3) Ugyanezen a pályán néha Force Sense-vel nem láthatóak az ellenfelek, pedig lehet, hogy ott állnak elötted.
4) A sugárpisztoly másodlagos lövése nem él, sima lövést ad csak le, nem lehet energiát gyüjteni egy erõsebb lövéshez.
5) A jedik egymást ütik. Sajnos fénykardvívás közben a saját társaidat is sebzed, illetve õk is sebzik a többieket. Marha idegesítõ, hogy ha többen támadnak egy sötét jedit, akkor nagy valószínüséggel egymást is levágják.
6) Repülõ ellenfeleket nem lehet Force Grip-vel fojtogatni. Pedig Boba Fett torkát szivesen megszorongatnám.
7) Második újrakezdésnél az utolsónak kiválasztott fénykard harcmodorral kezdesz. Csak a config fájlt kell az eredetire cserélni és máris orvosolva van a hiba.
8) Igazán nem tudom, de most vagy két rankor van a fogolymenekítéses pályán vagy újratermelõdik a rankor. Ha utóbbi, akkor elég nagy disznóság, mert marha nehéz lenyomni.
9) Az egyik pályán Kyle egy lezuhanni készülõ elektromos csövet tartott a levegõben az Erõvel, míg nekem módját kellett találnom, hogy elvezessem a szobából a vizet. Mikor sikerült, a mozinál kiakadt a játék, mert Kyle valami okból nem ugrott fel a mennyezeten található lyukba. Újrakezdtem a pályát, másodszorra nem volt gond.
Apró hibák, idegesítõ apróságok:
- Egy alkalommal sikerült átmennem egy erõteren, de csak az egyik irányból. A másik irányból meg lekapcsolható volt.
- A Taun-taun animációja nincs megcsinálva, ezért nagyon idegesítõ ha lovagolni próbálsz.
- A légirobogón ülve nem lehet erõt használni, és csak fénykard lehet a kezedben. Ha elteszed a kardot akkor a fedélzeti ágyút használhatod, de erre nem könnyû rájönni. Jobb gomb a turbó meghajtás.
- Amikor Wedge-el együtt nyomulsz egy küldetésben, a felrobbantott hangárban a egyes roncsokon át lehetett menni, máshol láthatatlan falba ütköztem. Ráadásul fenn láthatatlan pallókon rohamosztagosok álltak, de nem tudtunk egymásra lõni.
- Fedezék mögött álló ellenfelet nem mindig lehet lelõni, bár kilátszik egy-egy testrésze. Egyszerüen a fedezék nagyobb, mint amekkorának látszik.
- Az AI-k ugyanolyan hülyék mint a Jedi Outcast-ban. Ha nem látnak téged és te meglövöd õket akkor nem reagálnak, nyugodtan lelõhetõek.
- Az Echo Base pályán amikor a félig eltemetett AT-AT roncsban kéne lejutni a bázisra semmi sem utal arra, hogy a robbantással lyuk nyilik a bázisra. Ráadásul kijutni sem lehet, ezért az ember könnyen bugra gyanakodik.
- A Jedi Tomb-nál egy leszakadt hidon átugorva vártam az engem követõ rebornokat, hogy majd jól a szakadékba taszítom öket, mikor ugranak. Cselesen belerohantak a szakadékba, elfelejtettek ugrani. 😄DD
- Egy alkalommal két rohamosztagos lõtt rám, csakhogy az egyik a másik mögött állt és állandóan hátbalõtte. Persze az elöl álló nem reagált rá.
- Néhány dolog még nincs megrajzolva, pl. a dreadnought-ból és a végén a csillagrombolóból kinézve nem látszik az ûr, az egyik pályán a parkoló lépegetõkön nem volt textúra.
- A rebornok olyanok azzal a hülye maszkkal a fejükön, mintha a mortál kombatból léptek volna elõ. 😄DD
- Vicces, hogy a buckalakók rázzák a fegyverüket, te meg ez idõ alatt fejbelövöd õket. Kétszer.
Dervis
Asszem ahogy belépsz a terembe, az ajto mellett van a falon(ban) két kõkocka, ezeket kell kihúzni, a sense egyébként ilyen narancssárga színû ábrákkal jelzi, de asszem anélkül is látható.Fel kell jutnod arra a kõhídra, ami feletted van. Ha megnézed, látni fogod kb. hol tudsz feljutni. A kék csiga nincs sajnos mindig, nekem ujrajátszásnál nem volt sehol sem.
A hátsódat meg biztos azért nézik, mert formás. 😊 Örülj neki...ilyenek mindig lesznek, amíg a játékprogramozók férfiak...
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
Saint of Underworld N/Me
Haverommal próbáltuk,csináltam server,de õ nem talál IP alapú csatlakozás nincs...INTERNET beállítás mellett GET NEW LIST-re fél óra után sem talál semmit....
HELP!!!
HELP!
Lehet hogy béna állat vagyok, de nem tudok átjutni a bemelegítõ pályán... "Use Your Jedi sense to find a way out..." vagy valami hasonló. Találtam valami életerõ pakkot, meg az egyik falnál morajlást lehet hallani, mintha patak lenne mögötte, de amúgy képtelen vagyok bárhogy is kijutni. Most mi van???
Haverommal próbáltuk,csináltam server,de õ nem talál IP alapú csatlakozás nincs...INTERNET beállítás mellett GET NEW LIST-re fél óra után sem talál semmit....
HELP!!!
A gyógyítást tudom, meg a Senset (látás vagy mi).
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
Szerintem a mentés helye, vagy valami nem tetszett neki.Más gond eddig nem volt vele nálam sem.
És Köszi mindenkinek!