Jedi Knight 3: Jedi Academy

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sephi
Koszi ... 😊

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Hmuda
Sense (megérzés) nevû erõ. Kyle mondta: ha egy helyen elakadsz és nem egértelmû, hogy hogyan juthatsz ki, használd a megérzéseidet, magyarána sense arõt.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Sephi
Ehh...

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Hmuda
Verg szét az erõtér tápegységeit, de te semmit nem tanultál Kyletól? Használd a megérzéseidet.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Sephi
Ize jelenleg a vonaton vagyok ugyertem az otodik missio aszem es nekem fogalmam nincs ... szal az van hogy egy kek eroter van elottem es mogotte ket pupak es latom hogy ha at tudnek menni az eroterenakkor kimehetnek a teton mert ott van egy luk. Az eroteret nem tom dezaktivalni mert be van krepalva a kapcsoloja. Pls help hogy itt mit is kell csinalni!

Grave Digger
Szerencsére sikerült a dolog. Egy gondom volt vele csupán, hogy mivel az összes save-et letöröltem elõlrõl kellett kezdenem a játékot😄D De már túlvagyok rajta és megy minden gond nélkül, köszi😄

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

A Kyle-os hiba a vizes résznél nekem is elõjött. Játszd újra a pályát.

Dervis

Ron Ragm
rohadt mocskok, már rég készen vannak vele erre csak szeptember 17ikén adják ki 😊

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Hmuda
Valszeg egy bug. Próbáld meg az egész pályát újrakezdeni (ne a teljes missiont, csak a pályát) és akkor talán megjavul. Sok hibát orvosolt már nekem ez a módszer.

Hmuda
Ezek elvileg képeket adnak ki ha megfelelõ fontokkal ítják. Márcsak a régi DOS-os törésekböl kiindulva.

De amúgyis, meg kellett volna már tanulnotok, hogy unreges emberekkel hülyeség foglalkozni. 😄DD

hiba
Talan ha nem megy a multi az ennek az oka 😊

hiba
LucasArts is pleased to announce that Star Wars Jedi Knight: Jedi Academy has Gone Gold and will be in stores on September 17, 2003.

Ron Ragm
Tényleg lehet hülye kérdés de ezeket->"ßÜÜ ßUUUß ßßUUUUUUÜ ßßßßßßßßUÜUßßßßßßßßßßßUUß Üß UÜÜUß Ü ßßßßÜ" minek rakják bele?

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Grave Digger
Valaki próbáljon már meg segíteni a problémámon lécce😞((( Mi a rák lehet a baj? Néhány hozzászólással lejjeb már leírtam.

Persze,hogy nem.
Unatkozó hülyegyerek szórakozik
bon
Ez biztos nem valós. Az Nforce-on még nics fent iylen nfo fájl.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Kandurex
izé nem láttam volna, hogy kijött (full), ez nem a *pre-nuke* nfo.-ja?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Eye-scream
Na én eljutottam addig,hogy megszereztem egy lépegetõt, de hogy utána mit kell csinálni, hát passz...

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

Grave Digger
Sziasztok nekem olyan gondom van a játékkal, hogy annál a résznél, ahol a Kyle tartja az erõvel azt a nagy energiakábelt és le kell ereszteni a vizet, nekem ott kiakad a játék. Eccerûen nem megy végig a videó és ha skipping sinematicot nyomok, akkor is megáll, oszt úgy marad. Mi lehet a bibi, mert próbáltam már reinstallt új mentés betöltése, de semmi eredménye😞((

Slow
késöbb lehet csak választani, kb a 4. fõküldetés után

Slow
ezen a pályán én két buggal találkoztam:
elsõ rögtön az alajén: amikor kiugrom a cellából, kimegyek, lelövök mindenkit, átmegyek a kómásik ápületbe (fõnök-anim: bejelenti a lezárást) ott lelövök mindenkit, felszedem a kulcsot az egyik hullátol és utána semmi.
újra kezdtem (ez nem sok meló) és e kulccsal az egyik ajtó nyitható...
a másik, késöbb, amikor a lövész teremben, a gépágyuval a figurákra lehet lõni (akik mögött energiapajzs van, amit ki kell kapcsolni, hogy a mögötte lévõ falat kilõdd) a fal sértetlen marad... ez régebbi mentés újratöltésénél megoldódott...
nam tok mást segíteni, sajnos mentésem nincs, mert törölgettem közben a fagyás miatt...😞

Mr_no_NaMe
...ja és mégvalami:
Nem tom a netes servereket lekérni valaki segítsen plz!
Mr_no_NaMe
Sziasztok!
Megszereztem a gamét és az a véleményem hogy a lehetõ legkirályabb StarWars!
Na de a lényeg:
Megmondaná valaki hogy hogy kell duplapengéjû fény kardal lenni SP-be?Mert nem tom beállítani.
akkor valaki segítsen!!!!!!!!!
En is itt vagyok elakadva.

HMUDA:
Na .szoval a börtönbolygón vagyok.
A cellából kijöttem,amásik épületben mindenkit kinyírtam😊)
DE NEM TUDOM hogyan kell tvábbjutni!
Nincs egy ajtó,sehol egy kijárat.
Egyedül vagyok az egész bolygón!
Asszem fenn a monitorba ha belenézek ott vannak egy termben lépegetõk,azt hiszem oda kéne menni de nem tudom hol,hogyan!!!
Bug?
Akkor inkább mond meg a következõ szint nevét,mert ez elég gázos pálya lightsaber nélkül és nem akarom ujra végigcsinálni!
thx
Hmuda
Szerintem kevés benne a bug, de mostmár érdemesebb kibírni a fullt. Már túl közel van. 😊

fett: be kell csalogatni a dögöt a futószalagra, és mikro bent van, leereszteni a ládát, felmenni a vezérlõpultokhoz és mikor a láda elõtt kolbászol, átkapcsolod a kapcsolót és a Rancor beszorul az erõtér és a láda közé.

Sziasztok egy kérdés a második rankornál vagyok átmentem már az utolsó hangárba szerintem ez már az bekapcsolok egy kapcsolot jön egy intro,hogy valami ládákat engedtek le valahol már négyszer körbementem de nem találom és tovább jutni sem tudok ezt a rankor megfogalmam sincs,hogy kell kinyirni ha valaki tovább jutott ossza már meg velem mit csináljak elöre is köszi Jango
Bandew
nagyon bugos ez a beta? csak mert akkor nem töltöm le.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Slow

na vegre lett belole aranylemez, most mar csak egy iso kellene belolle 😛

May the force serve you well!

Hmuda
Nem szabad leállni vele, nem lehet legyõzni (mivel a SW történelem szerves része). Csak gyorsan rakd le a bombákat és uzsgyi.

hiba
Dark force: lightning ugy le szedi mint raid a legyet - amugy nem kell vele torodni, lehet lokdosni ha utba van (push, pull) 😊

Én egyszerûen nem boldogulok ezzel a röpködõ komával (Bobba Fett?), hiába harcolom le állandóan elrepül aztán teljes energiával jön vissza.

Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro

Slow
utána ezek =))

Slow
ha az elején akadtál el, miután a fõnök visszavonul, akkor: a másik épület, ahova be tudsz menni és már kiirtottál mindenkit, ott van jobbra egy kisterem 2 mukival, egyiknél van egy kulcs, ami az egyik ajtót nyitja (asszem a bal elsõt) a folyósón
a falon van a deaktiváló hely...

Hmuda
Kiugras a cellábol. Be a fõépületbe. Fel az emeletre, ott zárakat ki. Le, be a lõterembe. Pajzs kikapcs, falakat kilõni. Lépegetõt likvidálni, ládákat felrobbantani, hangárba bemenni, zárakat kinyitni, fent ajtón be, innen meg már kuszának lenni agyamnak, úgyhogy te csinálni magad. 😊

Hárt ott.Ahol nincs fénykardom,az elején egy cellában vagyok.
Mindenki exitált,én vagyok csak egyedül,de sehol egy kapu,ajtó kijárat,továbbjutás stb...
Slow
gondolom a www.jedi3.hu-ról 😉))

kisficege
Jedi 3-at honnét lehet letölteni majd?

Gyérek vagytok mint Auschwitzban a reggeli!!!

Slow
ma lett arany a gém, szeptember 17-tõl kapható (gondolom ez nem olyan fontos....)

szal sztem pár nap és warezen meglesz a full
remélem mentéseket tudja majd fogadni...

Bandew
Az a játékodból derül ki. Tõled függ.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

hiba
= abba se hagytam

Slow
abbahsógytam=abbahagytam....
hogy lehet ezt így elírni?....=)

Slow
nekem a dual bejött, lehet dobálni, az fontos néha, plusz a grip, az bika (egyetértek=))

csak most abbahsógytam, mert 60hz-en küldi monitort és folyik a szemem, várás van a fullra
nem tudjátok mikor lesz?

Hmuda
Ne foglakozz Kyle és Luke beszólásaival, hogy milyen erõt használasz. Csak szinesítés.

Hmuda
De pl a repülõ rohamosztagosok. 😊

Arról, amelyiken vadásznak rád 😊. Egyébként be kell menni az épületbe és ott az erõteren át balra van egfy ajtó amit biztonsági kulccsal lehet nyitni, amit szemben, az ajtón túl találsz. persze télleg pontosíthatnál hogy hol akadtál el.

egyébként nekem legjobban a Dual saber twirl jött be, beszrítod a sarokba oszt kened neki, ha ráérzel a ritmusra, akkor meg se sebeznek 😊

az unokatesóm meg a GRip+SaberThrowra esküszik, mondjuk az nagyon brutális, csak egy idõ után unalmas 😊 mindig meghalnak 😊)
Slow
fõnök, egy kicsit több leírást, hátha rájövünk melyik pályáról beszélsz=)

hiba
Nagyon hatasos meg a lightning (amit az uralkodo nyomatott) midnenki elhasal tole, bar dark force, es vmit gyulal meg rola kyle katarn, hogy jobban tennem ha melloznem a darkot 😊