Jedi Knight 3: Jedi Academy
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy a tauntaunok tényleg iszonyat gagyik így, pedig nagyon fasza lett volna a lovaglósdi 😞
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
Egyébként lovak = taun-taun =))
Amúgy szerintem mindenkinél sieltek a lovak,mert nállad is,nállam is...lentebb is olvastam hasonlót..😊
Ikon okés, csak nincs "eredménye".
EZ bug??
Ott nem nyílik a bejárat?
Mert ott van egy bunker(amit védtek egy lézerágyúval..)alatta be tudsz menni...
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
Bent vagyok az Echo base nél, kinyírtam mindenkit de a nagy bejárat ajtaja nem nyílik ki.
Mi a fenét csináljak???????
What I do, and what I listen.That defines me.
Ott akadztál el, ahol lézerek vannak fent? Mert a vörös lézerekre húzást kell nyomni, és akkor a tükör visszaveri saját magába és felrobban. Remélem érthetõ volt.
felmentem legfelülre, már a generátor tetejére is felküzdöttem magam, az egyik csõre...asse volt könnyü
felfedeztem, hogy ki lehet robbantani a plafont egy helyen, de nem lehet kimenni...
minek kellene történni, amikor felértem?
hát a filokat (gondolom darabolva van, ha nincs akkor darabold) kiírod 2 v 3 cd-re...
tx
nem akarlak zaklatni benneteket, ha tudtok egy végigjátszást, angolul is jó, az szuper nekem, léccci
segítsééééég ,)
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Amokor robbantani kell.Már az utolsónál vagyok,de tiszta texturabug egyetlen helyiség ahonnan a tetõre lehet jutni😞
Help!
Vagy mi a köv.pálya neve akkor ugrok egyet!