Jedi Knight 3: Jedi Academy
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
egyébként itt még lehet párat találni: www.fpscentral.hu
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Írd ki a címet, hogy hol vannak a képek és kész!
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

az a lenti kép arról az ûrhajóról egésszen faxa...meg ezek a light saber harcok...ÜBER....

bár egy release dátumot is mondhatnál...
Nem igaz?

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Freelancer Jedi 😄
Az elsõ részben gyûltek a sötét és a jó oldal pontjaid és egy idõ után eldõlt hogy sötét jedi leszel-e vagy jó jedi. Ha pl. nagy számban aprítottad az ártatlan nézelõdõket akkor nõtt a sötét oldal erejem. Ha jól rémlik (nem esküszöm meg rá) volt olyan rész is, ahol futni hagyhattál volna egy adott ellenséges karaktert, de ha Te mégis lekaszaboltad akkor megint csak a sötét oldal erõsödött. Szóval tök jó volt, mert a befejezés is aszerint zajlott hogy melyik oldalra sodródtál.
A pontok asszem mégis elsõsorban aszerint gyûltek, hogy milyen sûrûn használtad a Jedi erõket. Ha pl. villámokat szórtál (izé, energianyalábokat közvetítettél) akkor a rossz oldal erõsödött, ha inkább az ugrást, futást használtad akkor meg a jó.
Ilyen formán voltak jó és rossz Jedi által használható tulajdonságok.
nekem csak az Outcast van meg! Mi az a király húzás?
. Épp ezért örültem meg az Academy-nek, mert ott létre hozhatsz saját karaktert, spécin fejlesztheted, jobb kardpárbajok, és végre visszatér az 1-bõl az a király húzás, hogy akár sithek is lehetünk a végén. Én már nagyon várom, és állítólag már nem soká ki is jön. One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
És mi történik? Leszakad az ég? Nem azért vannak az operátorok hogy megoldják? Te akarod helyettük megoldani? Ha meg op vagy (esetleg) akkor mi tart vissza attól hogy összevond a topicot vagy megszüntesd vagy mittomén? ROAAARRR...
"de a demo során láttuk"
MAR MEGJELENT A DEMO?!?!?!
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)