Jedi Knight 3: Jedi Academy

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

I.C.ram
Ez a játék grafikailag ugyanaz mint az elözõ rész... Árnyékok LOL! egy folt... Textúrák talán néhol elég élesek, de néhol meg mosott szarok. Egyedül az tetszik benne, hogy openended és lehet karit csinálni. Nem kell bilihajú Abraham Lincolnal nyomni a játékot, mint a kettõben kellett annó.
köszi,mûxik

Hmuda
A jedi erõvel át kell állítani a jelzõlámpát, amikor még a kocsiban vagy, és akkor továb fog menni és nem megy be a szûk helyre. Onnan bejutsz a rejtekhelyre.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

hi!ott vagyok elakadva, amikor megkapjuk a jedi erõket, lüke swalker égisze alatt, és elsõ feladatunk hogy megtaláljunk egy rosszfiút. a bár szétverése után felhõkarcolók párkányain kell egyre feljebb jutni, jedi erõvel magunk felé húzni egy daruszerû vmit, aztán beugrani egy szemeteskonténerbe, ami továbbindul és kiesik belõle a muki. ott állok egy párkányon, az ajtó zárva. mit kell csinálni? van felettem egy jelzõlámpa, a célkereszt kékre vált, de se tolás se húzásra nem reagál.légyszi segítsen vki

Hát ezek a képek nem valami újak de kösz hogy feltettétek én nem tudom hogy kell 😞
egyébként itt még lehet párat találni: www.fpscentral.hu
http://www.lucasarts.com/products/jediacademy/
Kandurex
Had linkeljen.,..ugyse csorog semmi info mostanába.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Shaman
Hmmm ezek a képek Királyak.

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Jólvanbaszdmeg legközelebb címet írok
Bandew
Jol van baszdmeg azért nem kell telelinkelni!
Írd ki a címet, hogy hol vannak a képek és kész!

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Kandurex
mééég, mééééég elkapott a "krémesvész"

az a lenti kép arról az ûrhajóról egésszen faxa...meg ezek a light saber harcok...ÜBER....

Azt írják idén õsszel kiadják.
Kandurex
Szúrjad!%!

bár egy release dátumot is mondhatnál...

KEll még szóljatok. Bár ahogy így visszaolvasok teljesen feleslegesen raktam ki ezeket a képeket.
Nem igaz?
nekem müködnek 😄

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Próba cseresznye:

Mûködnek nektek is a képek? Mert tegnap egy másik topicban valamit elszúrtam, igaz, azt másik oldalról szereztem.
Ki tudja, hogy mikor jelenik meg?
Bandew
Attól függõen hogy viselkedsz a sztoriban, lehetsz sötét vagy jó jedi.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

True Neutral Jedi-rõl nem szól a fáma 😄

Freelancer Jedi 😄

"Mi az a király húzás?"

Az elsõ részben gyûltek a sötét és a jó oldal pontjaid és egy idõ után eldõlt hogy sötét jedi leszel-e vagy jó jedi. Ha pl. nagy számban aprítottad az ártatlan nézelõdõket akkor nõtt a sötét oldal erejem. Ha jól rémlik (nem esküszöm meg rá) volt olyan rész is, ahol futni hagyhattál volna egy adott ellenséges karaktert, de ha Te mégis lekaszaboltad akkor megint csak a sötét oldal erõsödött. Szóval tök jó volt, mert a befejezés is aszerint zajlott hogy melyik oldalra sodródtál.

A pontok asszem mégis elsõsorban aszerint gyûltek, hogy milyen sûrûn használtad a Jedi erõket. Ha pl. villámokat szórtál (izé, energianyalábokat közvetítettél) akkor a rossz oldal erõsödött, ha inkább az ugrást, futást használtad akkor meg a jó.

Ilyen formán voltak jó és rossz Jedi által használható tulajdonságok.

HI,

nekem csak az Outcast van meg! Mi az a király húzás?
Bandew
Nekem a Jedi Knight 1 jobban tetszett, mint az Outcast, mert sokkal jobb "sztárvársz" hangulata volt. Ez persze nem jelenti azt hogy az Outcast ne tetszett volna. Engem a kardozás fogott meg a legjobban. Olyan rohadt jól kivitelezték az egész párbajt, és erõ használatot, hogy tényleg jedinek éreztem magam . Épp ezért örültem meg az Academy-nek, mert ott létre hozhatsz saját karaktert, spécin fejlesztheted, jobb kardpárbajok, és végre visszatér az 1-bõl az a király húzás, hogy akár sithek is lehetünk a végén. Én már nagyon várom, és állítólag már nem soká ki is jön.

[HUN]PAStheLoD
honnan szedted le ? 😄D

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

Na...kösz a véleményeket,a demo lehet hogy bele van írva az interjúba de még sehol nem hallottam róla.Képek találhatók itt: http://www.fpscentral.hu
zippofcy
En mar vegig is nyomtam! Lehetne hosszabb, tobbfajta laser sabreval es meg lassabb lezerlovedekekkel. Mar keszul a kovetkezo resz is, az is Q3 enginevel

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

zaki

FLÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉMMMM!!!!!

És mi történik? Leszakad az ég? Nem azért vannak az operátorok hogy megoldják? Te akarod helyettük megoldani? Ha meg op vagy (esetleg) akkor mi tart vissza attól hogy összevond a topicot vagy megszüntesd vagy mittomén? ROAAARRR...

Aquli
Az interjubol:
"de a demo során láttuk"
MAR MEGJELENT A DEMO?!?!?!

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

Aquli
HATALMAS JATEK LESZ!!! a jedi knight 2 az egyik legjobb fps.

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

Tikal
kérem kapcsolja ki

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

zaki
antijedi-nek igaza van

zaki
engem az idegesít, hogy nem nézi meg, hogy van e olyan topic amit nyitni akar.

szerintem addig ne nyugodjunk amig az elsõ 300 helyen csak jk3 topic-ok lesznek 😄D

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Kandurex
Nyissunk még vagy 3-at? KÉRLEK...BÁRMIKOR..mi a bajod?