5868
Jedi Knight 3
-
#1365 Megjelent a crack!
http://spacetarget.com/games/pc_sw_jedi_academy.shtml -
Takigabi #1364 please egy savet -
#1363 Aki igazán jó hangulatú Star Wars játékot akar, annak nagyon tudom ajánlani a Jedi Knight első részét. Bár a grafikája mai szemmel már nem szép, és a kardozás sem a leglátványosabb, hangulatilag (szerintem) odavágja az Outcastot is és az Academy-t is. Sokat dob a hangulaton, hogy az introkban igazi színészek játszanak. -
gonosz #1362 pedig annak tunsz :) -
Takigabi #1360 nekem a t3_stamp pályáról kéne mentés -
Takigabi #1359 nekem nem,valami hibát ir ki -
Vialis #1358 Valamit ott lökdösni vagy elhúzni kell hogy kinyíljon az ajtó.. -
windly #1357 ok tuljutottam azon a pályán, csak vak voltam:((
másik problem: ott vagyok a kastélyban és Kyle éppen valamilyen leszakadt csövet lebegtet, mit kell itt csinálni én nem találom az utat:(( -
nienor #1355 A beta mentései JÓK ehhez is. Kezddj egy new gamet, aztán a meglévő gamedate/base/saves mappába másold bele a meglévő savjeidet. Nekem így mentek a mentések :))) -
windly #1354 Dynamic: a helyiség megvan(tudom melyik az) de a lift nem nyílik -
#1353 Hi All!
Kellene egy kis segítség...
Ebben az évben írom a szakdolgozatomat a következő témában:
Online multiplayerek, virtuális világok. (Kizárólag az interneten létező, saját hardverre letölthető multiplayer szerepjátékok története, helyzete, jövője. Milyen lehetőségeket rejthetnek az új virtuális technológiák)?
Aki tudna hozzászólni a témához, van véleménye, illetve ismeretei, azzal szivesen csinálnék online interjút emailben.
a címem [email protected] vagy [email protected]
előre is köszi a segítségeteket! -
#1352 elküldve egy zsák saves (csak az auto savek!) -
#1351 De jo hogy a Beta mentesi filok nem jok a finalhoz... most kezdthetem elorol... vagy nem ize... nincs meg valakinek veletlenul az a mentes amikor azon a bzison valami hutt elrabol par embert es egy ilyen nagy termekben kell rohangalni kiszabaditani oket es kozben az a szorny rohangal utanam aki Jabba pincejebe volt? Ha van ekuditek pls a [email protected] -ra? -
#1350 Ha nagyon nem megy szólj és nyomok be képet. -
#1349 helység=helyiség -
#1348 HA jól emléxem, menj vissza abba a helységbe, ami kb. középen van és 2 vagy 3 ajtó nyílik belőle egymásra merőlegesen.Valami üvegszerűség is van benne.Na itt van egy lift ami felfele visz. -
windly #1347 sziasztok!
a wedgés küldetésnél már csak a parancsnoki épületben kéne elhelyezni a bombát de nem tudom hogy kell oda bejutni( a tetejére be tudtam de az csak 1 secret area volt:((( -
#1346 Tudom hogy lehet :) -
#1345 Nem tudom ti, hogy vagytok vele, de én egy csomó buggal fedeztem fel a programban.Néhány:
1.A börtönös pályán ahol 16 rabot kell kiszabadítani a szörny simán átnyúlt a falon(!) és kiszedett a kapcsolóteremből.
2.Az egyik pályán amelyiken Kyle-lal együtt vagyunk bementem egy csőbe, mire Kyle elkezdett felfele ugrálni(a cső teteje folyosóba végződött), de nem tudott felugrani és a hülye úgy maradt ugrálva.Egy másik úton eljutottam a folyosóhoz(valahonnan előbukkant Kyle is) és ott ugrált továbbra is a "régi" is.Tehát egy ott volt velem az egyik, meg ott ugrált velem szemben a másik, azaz ketten voltak.
3.Az egyik pályán, ahol zöld taknyokat lőnek valami lények, bementem az egyik terembe és a birodalmi katonákat nem lehetett megölni.Akárhogy vagdostam őket, halhatatlanok voltak.
Más.Szerintem a játék kissé könnyebb, mint az előző.A fojtás képesség 3-as fokozatban néha túl jól használható.Sziklás vagy más pályákon úgy lehet hajigálni a sötét jediket is a szakadékokba, mint a követ.Volt egy-két pálya ahol sötét jedit többet öltem meg hajigálással, mint harccal. -
#1343 Kösz, megyek és nyomom is tovább :)) -
Ogre #1342 A fény bot nagyon nagy móka! Mint a Baljós árnyakban tisztára olyan a feeling :)) -
#1341 A következő alkalommal választhatod a két fénykardot vagy a "fénybotot"(mitomén hogy hívjék) valamelyikét.
Vagy a fennmaradó egykezes strong vagy fast stílust(de gondolom nem ezt fogod:)) -
#1340 Na, végeztem a Hoth-on, és tudtam választani új style-t, de új fénykardot még nem, vagy csak nem vettem észre? Most jött 5 újabb mission, ha ezeket megcsinálom akkor lehet már végre két fénykardom? Vagy még sokára lesz? :( -
#1339 Köszi szépen!
Magyarítást honnan lehet majd leszedni? És még kb. mennyi idő amíg elkészül? -
Ogre #1338 Rosh-t csak úgy tudod megölni ha elöbb a segítőit iktatod ki...üsd addig Rosh-t amig le nem térdepel és a segítők mindjárt elkezdik újjá éleszteni Rosh erejét na akkor kell közbevágnod de ne Rosh-t üsd hanem az egyik segítőjét majd kezd újra amig mindkét segítőt likvidáltad csak akkor tudod Rosh-t "megölni" :) -
#1337 Az egyik AT AT oldalába kell bemászni. -
#1336 Én már azon túljutottam.. ott megint van egy nyílt terep, ahol végig követtem a fényeket, de ott hogy jutok be?
Egyszer találkoznék egy Ravenes pályatervezővel, tuti bemosnék egyet a képébe.. egyfolytában kiborítanak a játékaikkal. -
#1335 Hellosztok!
Gozerovel halad a magyarositas. Mar nincs sok hatra, csak a finomitasok, és kész.
Márk -
#1333 Segítség! Hoth-on vagyok és bejutottam a bázisra(megkerültem az AT-ST -t), de ott nem tudok tovább menni semerre se, a bázisról meg kimenni már nem tudok. Két lift van, ha felmegyek, ott van egy kapcsoló, amire megremeg a föld, de látható változás nincs, lefele meg csak egy blocked ajtó van. Hova tovább? -
warthog #1332 Igen kell hozzá ! -
#1330 Sziasztok.
A vader villában vagyok, a végén nem tudom legyőzni a lézerkardos fickót, és a másik két fickót sem.
Mit csináljak?? -
#1328 rossz a multi -
#1326 Hát elvileg ott :). Ki kell hogy nyíljon az ajtó, úgyhogy lehet hogy rossz ajtónál próbálkozol. -
gonosz #1325 az absorbot hasznald akkor nem sebeznek a villamaik, viszont pumpaljak beled az erot rendesen:) -
#1324 Miközben épp speeddel mész az ajtók fele, az utolsó pillanatban gurulj át alattuk. -
#1321 Kösz, ez alapján elindultam visszafele és meg is lett a bomba! És ha meg van az összes bomba akkor vissza kell menni a hajóhoz, vagyis a pálya elejére! -
Takigabi #1319 szerinted ? :) -
#1318 Eltévedtél? Ez minimum egy Hardver szoba. -
#1315 Azért nehéz őket legyőzni, mert nem engednek közel magukhoz. Ha sith vagy, sújtsd őket villámmal. De ha jedi vagy, akkor nehezebb. Bár ha felrúgod a lovagi szabályokat, le is lőheted őket. :D -
warthog #1314 Ki lehet.