Magyar Foci
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De nekunk ugyis mindegy kivel jatszunk a dontoben, mert ugysem fognak sohasem nyerni, kiveve, ha 100 gollal vezetunk a vege elott 5 percel es van egy sanda gyanum, akkor is max 1 gollal nyernenk a vegen.
En meg olyat nem lattam , hogy 6 percel a vege elott valaki vezet 7 gollal, hogy kikapna.
Csak mi vagyunk erre kepesek.
Ahelyett , hogy lassitanak a jatekot, elkezdenek rohanni.
Amugy en ereztem 5 golnal, amikor a Palinger inditani akart, es nem sikerult.
Ha ott nem dobja el a labdat, hanem tamadunk okosan szvsz 2-3 gollal siman hozzuk rendes jatekidoben a meccset.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
A medve nem játék.
Baz. Nem hiszem el. Egy sokkal szarabb francia csapat, 6 gólról feljön ...
KI FOGUNK KAPNI, MINT AZ OLIMPIÁN! 😞
Buta picsák, ha veszítenek ... Borzasztó! 😞
A medve nem játék.

"A kérdés, ami néha elbizonytalanít: én vagyok õrült, vagy mindenki más?" A.E.
Ez is egyfajta eredmény...

A medve nem játék.

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

Volt már rá példa, hogy õsszel veretlen csapat év végén épphogy 3-ik, 4-ik lett.

Istenem de szeretnám ha ilyen szinten lennénk.. =))
most azokat sajnálom nagyon, akik idõsebbek, hogy nem is oly régen még a brazilokat vertük meg, meg nem tudom, most meg ilyen szart kell átélniük... nem tudom, hogy mennyi idõ kellene ahhoz, hogy kicsit felzárkózzunk a középmezõnybe, mondjuk egy orosz, ukrán, cseh, belga, osztrák szintre, mert most kb egy román, bolgár, szlovén, max horvát szinten vagyunk
- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni
- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni
Aztán, hogy mire lesz képes nálunk az úgyis hamar kiderül, legkésõbb az elsõ meccsen.
Õ legalább egy fiatal edzõ, bizonyítani akar.. a magyar játékosaok annyira nem szarok, mint amennyit mutatnak. Sajnos meglehetõsen alulmotiváltak, nem hajtanak, féltik magukat válogatott meccseken.. mivel sok német légiós van közöttük, BIZTOS hogy bizonyítani akarnak majd egy német sportlegendának.
Matthaus mindent tud a futballról, fantasztikus pályafutás van mögötte.. olyan edzõkkel dolgozott együtt, mint Rehagel, Trapattoni, Beckenbauer, Vogts, Hitzfeld..
Szal éljen LOTHAR, hátha felzavarja az állóvizet, egy ilyen kaliberû egyéniség képes lehet rá.
Nekem a Partizan BL-ben mutatott játéka nagyon tetzsett egyébként.
), hogy nem érdekek alapján fog majd válogatni és dolgozni.
Bár nem tudom igazán mibõl tud majd "válogatni".

A fradi csürhének nincs semmi keresnivalója a válogatottban.Lipcseit csak azért rakta be Gellei,mert meg akarta vele döntetni (Döme vagy Kiprich) válogatottbeli csúcsát!
Egyébként Lotharnak én is örülök,jó edzõ.
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
De végre bármennyire reklámozták is, nem a majom Egér vagy más magyar "szakember lett az edzõ". Lotharral legalább lóvé jön, a németek tuti közvetítik az összes válogatott meccset és, ha jól tudom jön vele az Opel szponzornak.
De végre egy fiatal! Más felfogás, más taktika stb stb ...
A medve nem játék.
de most kiderül majd az igazság 😄
amúgy a Bayernben mint játékos, nagyon nagy volt, de edzõként nem valami fényes.
na akkor szerintem:
1. felesleges volt külföldi edzõt hívni
2. inkább az utánpótlásra fordítanák azt a jópár milliót, amiért elvállalta a posztot (egy magyar edzõ gondolom töredékéért elvállalta volna)
3. szarból nem lehet várat építeni