Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Guest
#1747: "Ezek a Franciák szarok!" Kétségtelen, de momentán ezzel együtt világbajnokok, mi meg csak ezüstérmesek vagyunk...
[Jakuza]
Dania mar reg kijutott mint cimvedo.
De nekunk ugyis mindegy kivel jatszunk a dontoben, mert ugysem fognak sohasem nyerni, kiveve, ha 100 gollal vezetunk a vege elott 5 percel es van egy sanda gyanum, akkor is max 1 gollal nyernenk a vegen.
En meg olyat nem lattam , hogy 6 percel a vege elott valaki vezet 7 gollal, hogy kikapna.
Csak mi vagyunk erre kepesek.
Ahelyett , hogy lassitanak a jatekot, elkezdenek rohanni.
Amugy en ereztem 5 golnal, amikor a Palinger inditani akart, es nem sikerult.
Ha ott nem dobja el a labdat, hanem tamadunk okosan szvsz 2-3 gollal siman hozzuk rendes jatekidoben a meccset.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Guest
#1746: A próféta szóljon belõled! 😊
a.carkey
Semmi jó csapat sincs ugyanis az olimpián. Norvégia, Dánia nem jutott ki, a többi meg szar. Korea meg most sem volt meggyõzõ. Ellenünk jók voltak, de ennyi. Ennek ellenére Korea-Magyarország döntõ lesz, hacsak korábban nem taliznak. Ezek a Franciák szarok! Megint elvesztettünk egy világversenyt. baz. Gyõzni ezek szerint csak a németek tudnak? 😞

A medve nem játék.

a.carkey
Az olimpiát viszont megnyerik!

A medve nem játék.

a.carkey
Tiszta Sydney. 😞

A medve nem játék.

Guest
Pontosan...
a.carkey
Buta picsák ...

A medve nem játék.

a.carkey
Ez persze kézi, nem magyar "foci" ... 😞

A medve nem játék.

a.carkey
Ezek a csajok, esküszöm tipikusan magyar faszok! (Jelen esetben puncik ...)
Baz. Nem hiszem el. Egy sokkal szarabb francia csapat, 6 gólról feljön ...
KI FOGUNK KAPNI, MINT AZ OLIMPIÁN! 😞

Buta picsák, ha veszítenek ... Borzasztó! 😞

A medve nem játék.

GmorpH
Azt annyira nem követtem, de amit tudok róla innen-onnan az tényleg több mint érdekes. Pontlevonás, majd mégsem, majd mégis...már ha jól tudom...

"A kérdés, ami néha elbizonytalanít: én vagyok õrült, vagy mindenki más?" A.E.

zaki
mondjuk ami a Fradival történik május óta, az nekem eddig a csúcs

GmorpH
Igen és úgy néz ki ebben verhetetlenek vagyunk egyelõre.

Ez is egyfajta eredmény...

Petyus_

Ha már szóba hoztad.. =)

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

zaki
az a jó a magyar fociban, hogy mindig történik valami olyasmi, amirõl már azt hisszük, hogy ennél rosszabb már nem lehet, de mindig történik még annál is rosszabb, szal ez egy külön sport nálunk, egészen mást játszunk, mint pl az angolok

GmorpH
A néhány város a helyi példa kedvéért böktem oda, de tudom, hogy tulképpen mindenhol áll, vagy döcög a stadionok befejezése. (Ha már szétrombolták a régit :-\)

zaki
néhány városban? mindenhol. Fújpest stadionját felhúzták súlyos milliárdokért, és 1500 nézûk vannak a meccseken... vitsz az egész

a.carkey
Azért Michael Schumacher sem azért versenyez, mint amiért Lauda, miszerint majdnem csõdbemegy a Kerpeni MS Gookart Centrum ... 😄

A medve nem játék.

GmorpH
Így van...pontosan...emelt fõvel büszkén mert mi kûzdöttünk csak hát ahogy a #1727-ben is írtam volt pár zavaró tényezõ.

GmorpH
Van ez így még néhány városban BL selejtezõ nélkül is.

Petyus_
A kiváló Zimbru Chisinau-val szemben nem szégyen kiesni! =)

zaki
bazz az mekkora volt, hogy amikor összesorsolták a manutd-val a csapatot, akkor asszem volt 3 hét a meccsig, és akkor fel akarták újítani a stadiont a meccsig,hogy majd a visszavágóra már az új stadionban lesz a meccs, aztán még azóta is építik a stadiont 😛PPPPP

GmorpH
Feröerit talán, de a Moldávra már nem fogadnék.

GmorpH
Aztán a tavasszal majd megint elmegy a kedvük a játéktól és esnek pár helyet és oda a BL, de sebaj mert õk megtettek mindent, de sajnos kevés volt. Nameg pattogott az a fránya labda is, a fû is zöld volt, az ég kék, csicseregtek a madarak ami igen zavaró lehet egy üres stadionban azzal a 2-300 emberrel akik kint voltak és néha néha beszóltak valamit nekik (õk meg ugye szégyenlõsek, közönség elõtt nem megy a játék).

Volt már rá példa, hogy õsszel veretlen csapat év végén épphogy 3-ik, 4-ik lett.

zaki
nem baj, mert ha jól tudom, akkor jövõre a magyar bajnoknak már az 1. körben be kell kapcsolódnia a selejtezõbe, szal már az is nagy dolog lenne, ha a feröeri bajnokot legyõzzük, vagy a moldáv bajnokot...

zaki
bazz, azon jót mulattam. talált az egerszeg 1 gólt, amivel le tudták gyõzni a manutd-t, csóró koplárovicsot szétsztárolták, azóta talán rúgott 3 gólt összesen, egybõl mindenki: hát én úgy érzem, hogy most megmozdult vmi a magyar fociban... mi mozdult meg? max a szertáros cerkája, aztán kint 5-0 lett, na az a valóság... fradi is még meg sem nyerte a bajnokságot, de õk már azon törik a fejüket, hogy kit igazoljanak le, hogy helyt álljanak a blben.... lol

zaki

GmorpH
Kihagytad a sorból a Manchester verõ európai sztárcsapat a BL gyõzelemre is esélyes Zalaegerszeg csodacsatárát, a feltörekvõ új csillagot, a mi új Bélánkat, Mr. Koplárovics-ot.

zaki
bazz, nem akartam az albán szinttel hasonlítani, azoknál csak jobbak vagyunk...

Petyus_
"most kb egy román, bolgár, szlovén, max horvát szinten vagyunk"

Istenem de szeretnám ha ilyen szinten lennénk.. =))

zaki
de most komolyan: nem mind1 ki az edzõ? Ha még Sir Alex-et hívnák, vagy Wenger-t, vagy Trapattoni-t, vagy Capello-t, õk sem tudnának kezdeni ilyen játékosokkal... bazz lipcsei, juhár,dragóner,urbán,szekeres, nevetséges, hogy ilyen játékosok ma alapemberek a válogatottban. ez a legutóbbi vereség Tadzsikisztán, vagy ki a pöcsöm ellen 400 nézõ elõtt meg az évszázad legnagyobb szégyene volt... nevetséges az egész, úg leszarom a magyar focit, hogy az vmi hihetetlen...
most azokat sajnálom nagyon, akik idõsebbek, hogy nem is oly régen még a brazilokat vertük meg, meg nem tudom, most meg ilyen szart kell átélniük... nem tudom, hogy mennyi idõ kellene ahhoz, hogy kicsit felzárkózzunk a középmezõnybe, mondjuk egy orosz, ukrán, cseh, belga, osztrák szintre, mert most kb egy román, bolgár, szlovén, max horvát szinten vagyunk

Davidus
LoL bazd máteusz jövõ ilyenkor sírva fog hazamenni németországba

V9ykn8_TZL0

Buddy
Lótár Márciussal a VB-re 😊))

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

Buddy
ez igaz mondjuk

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

GmorpH
Ebben van igazság, de aki azt mondja, hogy egyátalán nem lehet jobb mint az itthoni "elit" edzõk az szerintem magának hazudik.
Aztán, hogy mire lesz képes nálunk az úgyis hamar kiderül, legkésõbb az elsõ meccsen.

zaki
hát nem azért mondom, de Matthäus is a pályafutása végén már csak azért nyomta a válogatottban, hogy elérje a 150. válogatottságot, pl a 2000-es EB-n sztem sok helye nem nagyon volt a válogatottban...

Petyus_
Így van! =)

Petyus_
Inkább lett volna a belterjes magyar edzõbrancs egyik már rengetegszer leszerepelt tagja? Hogy UGYANÚGY milliókat keressen, ahogy Lothar fog?

Õ legalább egy fiatal edzõ, bizonyítani akar.. a magyar játékosaok annyira nem szarok, mint amennyit mutatnak. Sajnos meglehetõsen alulmotiváltak, nem hajtanak, féltik magukat válogatott meccseken.. mivel sok német légiós van közöttük, BIZTOS hogy bizonyítani akarnak majd egy német sportlegendának.

Matthaus mindent tud a futballról, fantasztikus pályafutás van mögötte.. olyan edzõkkel dolgozott együtt, mint Rehagel, Trapattoni, Beckenbauer, Vogts, Hitzfeld..

Szal éljen LOTHAR, hátha felzavarja az állóvizet, egy ilyen kaliberû egyéniség képes lehet rá.

Nekem a Partizan BL-ben mutatott játéka nagyon tetzsett egyébként.

GmorpH
Abból a szempontból mindenképp jó (remélem nem vagyok túl naív ), hogy nem érdekek alapján fog majd válogatni és dolgozni.

Bár nem tudom igazán mibõl tud majd "válogatni".

BADE
Nem tudom,hogy jön ide Béla!Õ legalább tett valamit a magyar válogatottért,nem egy fontos gólt szerzett!
A fradi csürhének nincs semmi keresnivalója a válogatottban.Lipcseit csak azért rakta be Gellei,mert meg akarta vele döntetni (Döme vagy Kiprich) válogatottbeli csúcsát!
Egyébként Lotharnak én is örülök,jó edzõ.

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Ez mondjuk tényleg jó pont.
a.carkey
Juhár tuti nem lesz már válogatott és Béla sem ... 😊

A medve nem játék.

zaki
na, majd meglátjuk

a.carkey
JA! Így van!

De végre bármennyire reklámozták is, nem a majom Egér vagy más magyar "szakember lett az edzõ". Lotharral legalább lóvé jön, a németek tuti közvetítik az összes válogatott meccset és, ha jól tudom jön vele az Opel szponzornak.

De végre egy fiatal! Más felfogás, más taktika stb stb ...

A medve nem játék.

nemtom
de most kiderül majd az igazság 😄
zaki
mit akarsz? bajnok lett a Belgráddal. meg lehet, hogy ausztriában kupagyõztes, de lehet, hogy hülyeséget beszélek

Matthäus 😄

amúgy a Bayernben mint játékos, nagyon nagy volt, de edzõként nem valami fényes.
zaki
hallottátok? Mätthaus (asszem így írják helyesen) lett a szövetségi kapitány...

na akkor szerintem:

1. felesleges volt külföldi edzõt hívni
2. inkább az utánpótlásra fordítanák azt a jópár milliót, amiért elvállalta a posztot (egy magyar edzõ gondolom töredékéért elvállalta volna)
3. szarból nem lehet várat építeni

a.carkey
Sallói lett az elsõ Minarik Ede-díjas 😊

A medve nem játék.

Ramore
bizony azt hiszik, rengetek müsorban tényként emlitik, hogy a magyar edzõk igenis képzettek, mitöbb felveszik a versenyt szaktudásban sikeresebb kollégáikkal. hát röhögnöm kell, ugyanmár kik miatt ilyen a szinvonala a jelenlegi generácionak? nem az "komoly" edzések eredménye ez a helyzet?