Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Buddy
mondott olyat is, hogy ez is mutatja, hogy mit sikerült elérni ezen "edzõprogram"-mal.....ennyire elismert ez az edzõképzõ...bizony....gyuri bácsi érti a szakmát

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

Hagyjatok má!

Ramore
Az év vicce!

mezey-t felkérték az UEFA azon nyolcfõs csapatában, melynek feladata a 2004-es portugáliai Európa-bajnokság szakmai elemzése lesz!

mezey igy kommentálta a felkérést:

"A magyar futball, a honi edzõi kar sikerének, és személyes elismerésnek is tekintem, hogy az UEFA-bizottság tagja lehettem”

Hát nem õrület, a honi edzõkar sikerérõl beszélni!
PREMIERE1
Lothar

\"... népszavazás döntsön a nép szavazásból történő kihagyásáról ...\"

Ramore
Détári válasza a NS kérdésére:

– Nos, információnk szerint Matthäusnak A-licence már van, de abban igaza van, hogy a jelenkori hazai követelmény az éledzõséghez pro-licenc kell.
–És ezért fizessek be egymilliót?

Kiegésziteném azzal, hogy ezért fizessek be egymilliót mezey maffiájának?
Breki33
Breki33
Azt mondja 190 centis és 100 kilós a férje P
Buddy
vagy egy ragyogó helyrõl távcsövessel figyelemmel kísérni a játékukat 😊

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

Tikal
azt kéne ezekkel mint szadam csinálta: ha vesztenek két év borton, ha kihagyja a tizenegyest 5 év szigoritott 😊 (focistákra értem, kézilabdásokat szeressuk 😊)

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Ahhoz képest, hogy anno elég sokszor láttam - tesóm évfolyamtársa volt a gimiben - újabban mindig meglepõdök, hogy milyen jól néz ki mostanában.

Breki33
Buddy
változtassuk át a topicot: Kijutunk-e végre valahova? 😊

Buddy
van szurkolói oldal

Láma!
Nekem is!!ISTENNÕ!

Buddy
bördiberdi kárástyi hu há hõ

Ramore
Te, ezek a lányok nem valami szépek, ezt mondja Õ!
Buddy
20 évesen irányító és stabil kezdõ

Buddy
kedvencem a kis 13-as 😊

Buddy
ugye? szívbõl jött elismerem, nem észbõl 😊

Breki33
Martin576
Ez egy valóban kultúrált és intelligens hozzászólás volt!

Breki33
Harmadszor vesztett világverseny döntõjében a magyar válogatott Mocsai Lajos irányításával. A férfiakkal 1986-ban a jugoszlávokkal szemben maradt alul, a 2000-es sydneyi olimpián már a nõkkel hatgólos elõnyrõl veszített a dánok ellen, míg vasárnap Zágrábban ugyancsak hatgólos elõnyt elherdálva kapott ki válogatottja.

Üvöltés

Mocsai a dél-koreai gyõztes találkozó után úgy vélekedett, amikor a sydneyi döntõ szóba került, hogy a sors vette el tõlük azt a gyõzelmet, mert két húzóembere fáradt el a fontos pillanatokra. Talán egyetlen ember sem volt most Zágrábban, akiben ne merültek volna fel az akkori pillanatok. A könnyeivel küszködõ kapitány ezúttal a játékvezetésben látta a vereség elsõdleges okát.

"A félidõben a nemzetközi szövetség francia fõtitkára, Hahn úr üvöltözni kezdett a finálé izlandi ellenõrével, hogy mondja meg a játékvezetõknek: nyújtson több segítséget a csapatának. A két izlandi bíró pedig nem túl látványosan, de azért a döntõ pillanatokban meghatározó módon segítette a gallokat, mi pedig sajnos ezt nem tudtuk kivédeni" - magyarázta.

A lázas játékosok nem bírták az iramot

"A hajrában egyértelmû presszió alatt játszottunk a sok kiállítás miatt, ezt a nyomást pedig nem bírtuk el. Benne van a bírói gyakorlatban: ha egy csapat vezet, a másiknak könnyebben adják meg a kiállításokat, de általában akkor sem indokolatlanul. Velünk ez is megtörtént. Az pedig érthetetlen, hogy Görbicz gólját, miért érvénytelenítették lépéshibára hivatkozva, jóllehet még csak hármat sem lépett." - tette hozzá.

Felvetésünkre, miszerint a gyengébbik csapat lett-e a világ legjobbja, Mocsai csak annyit válaszolt, hogy önerõbõl aligha érhették volna el ezt a sikert a franciák. "Ha visszanézik a szurkolók a meccset, nyilvánvaló lesz, mire gondolok. A kettõs emberhátránnyal kezdõdõ hosszabbításban már nem volt esélyünk, a napok óta lázzal küszködõ játékosaim, Pálinger, Pigniczki már nem bírták az iramot."

Nem tudom, nem értem, mi történt

Csapatáról szólva elárulta, becsületesen küzdöttek, önmaguktól voltak képesek kilábalni a hullámvölgyekbõl, például az elsõ félidõ végén is. "Kár, hogy a végjátékban túlzottan a biztonságra törekedve, ugyanakkor mégis siettetve a játékot játszottunk. Ez is benne volt a kudarcban" - összegzett.

A magyar játékosok közül az All Star csapatba választott Görbicz Anita - rajta kívül Radulovics került még be a legjobbak közé - kiállítása után percekig zokogott a sajtópáholyban, a csapat kispadjára ugyanis nem ülhetett le. A beállós, Kulcsár Anita fél órával az eredményhirdetés után is alig talált szavakat. "Ne haragudjatok, most nem tudok válaszolni a kérdésekre. Nem tudom, nem értem, mi történt." Kirsner Erika hozzá hasonlóan sírt még a záróünnepségkor is.

Athénban könnyebb lesz

A magyar válogatott ettõl függetlenül dicséretesen helytállt, tíz meccsen hétszer nyert - némelyik siker felért egy vb-döntõvel -, egyszer ért el döntetlent, kétszer kapott ki. Mindezt egy megfiatalított csapat érte el, amelyik többnyire nélkülözte a világ egyik legjobb átlövõjét, Farkas Ágnest. Az olimpia mindenféle szempontból könnyebb lesz, mert Athénban a nyolcadik meccs a döntõ és hiányozni fognak a norvégok és az oroszok is.

Breki33
Radulovics ugye kijelentette, hogy nem szívesen játszana a szerbek ellen.

És nekem õ nagyobb magyar.
Oké, ez tény, nevetni tényleg ne nevessen 😞

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Ramore
Mindenki által nagyrabecsült Puskás Öcsi is felvette a spanyol válogatott mezt, manapság az akkori döntését senki sem kérdõjelezte meg, pedig nem volt szép dolog, fõleg azután nem, hogy magyar hõsnek tartják számon.
Radulovicstól elvárod, hogy meghaljon a pályán a magyar csapatért?
Akkor a franciák is elvárhatják ugyazezt Szabó Melindától.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

GmorpH
Elég jellemzõ viselkedés, pláne ilyen külföldre szakadt hazánkfiaitól/lányaitól...

"A kérdés, ami néha elbizonytalanít: én vagyok õrült, vagy mindenki más?" A.E.

GmorpH
Ha valaki éppen "fent" van akkor magasról sz*rik arra honnan jött és hol tanult, csak az számít, hogy õ van fent a másik vesztett.

"A kérdés, ami néha elbizonytalanít: én vagyok õrült, vagy mindenki más?" A.E.

Breki33
mármint a mieinkel nem ezzel...
Breki33
én nem értem, hogy felejtheti el, hol született
kik tanították meg lõni, a játék alapjaira.

Lesz valamikor telesport adás ami ezzel foglalkozik?
Ramore
"szakma" az a mezey?
Buddy
hú...hát ezt nem lehet kibírni...mindjárt szétbaszok vmit !!!!!!!!!!!!!!

Buddy
és most nem vagyok ideges (már), de legközelebb ki kéne tenni egy-két transzparenst, hogy tudják már mennyire senkik......ezt kéne ráírni: "3 NAP..."....na ott eldõlt, hogy ennyit tudnak maguktól

Buddy
hogy a büdös macskazabáló kurva anyjukat ezeknek a szar senki franciáknak....mindig is utáltam õket, de most ha szembejön egy az utcán legközelebb, én kinyírom.....nulla, azaz NULLA játékkal lettek világbajnokok....végigalibizték az egészet....mint az eb-n fociban a döntõben az olaszok ellen......sok beimportált nigger állat.....nem csoda, hogy mindenki utálja ezeket a tetveket

remélem levadásztak meccs után egy párat kint az utcán

Ha a végén a franciák vezetnek 6-tal, és a bírók nekünk kezdenek fújni, akkor szvsz mi is fel tudtunk volna jönni. Volt is rá példa korábban az osztrákok ellen.

Azt kell szem elõtt tartani, hogy ilyen helyzetben az elõnyben lévõ csapat mindig többet hibázik, és ezt rengeteg példa igazolja. Fõleg a nõknél. Ergo nem azért történik ez mindig velünk, mert bénák vagyunk, hanem épp azért, mert mindig mi vagyunk elõnyben, tehát mi vagyunk a jobbak.

Az más kérdés, hogy így is meg lehetett volna nyerni.

OK, kicsit túloztam, de a lényeget levetted.

Breki33
most mitis kérdezel?

Ha te azt mondod erre a francia csapatra, hogy nem jó szvsz
nem értesz a kézilabdához.

Mi a tegnapi napon a végjátékig egyértelmûen jobbak voltunk irányítottuk a meccset.

A franciáktól meg kell tanulnunk ezt a vert helyzetben is megmumatjuk, és nem adjuk fel szemléletet.
Ezzel nyertek elsõsorban és nem a játéktudással.

Breki33
kivételesen egyetértek

szóról szóra
pont így gondolom
talán a 10-12 gól kivételével ........
zaki
világbajnokok leszünk 😄DDDDDddd

zaki
lol, origo-n szavazás van:

Német a kapitány

Gellei után Matthäus a magyar kispadon.

Mire megy majd focistáinkkal?

Világbajnokok leszünk 161 11.8 %
Kijutunk a vébére 275 20.1 %
Hamar eszmél és odébb is áll 930 68.1 %

a.carkey
Okés, lehet, hogy kint vannak a Dánok ...

Brekkencs!

Szerintem te sem hiszed, hogy ezt a meccset a franciák nyerték meg?!
😊
Korea meg már közelsem olyan jó, mint 95ben volt. Ez a magyar csapat világbajnok kellett volna, hogy legyen, mert õk voltak ezen a VBn a legjobbak.
Nem azért nem nyertek, mert szarok voltak, hanem mert tipikusan magyarul játszottak ...

A medve nem játék.

Szerintem nem kéne szídni a csajokat. 55 perc után nem csak õk fáradtak el, hanem a játékvezetõk is. Görbicz szabályos gólját nem adták meg egy perccel a vége elõtt, nem fújtak passzívot a franciáknak, egyoldalúan ítélték meg a támadót, a heteseket, stb. Az utolsó 5 percben teljesen elvezették a meccset. (vissza lehet nézni, én megtettem higgadtan, ezért tudom ilyen biztosan állítani)

Ráadásul ha 13 emberbõl 7 lázas, akkor nem csoda, hogy elfogy a levegõ a végére.

Mellesleg ha Siti és/vagy Farkas Ági jó formában érkezett volna a VB-re, akkor az összes meccsünket 10-12 góllal nyerjük. Eszti elképesztõen rosszul játszott, az eladott labdáit és a támadóit nem bírta el a végén a csapat.

Ez a válogatott sokkal jobb, mint bármelyik másik, hiába mondta a szakma a VB elõtt, hogy nem mi vagyunk az esélyesek. És abban is biztos vagyok, hogy Athénban elsõsorban tõlünk félnek majd az ellenfelek, és nem a franciáktól.

Breki33
Jaja a Dánok cimvédõként kint vannak.
Kiestek pl az Oroszok, Norvégok.

DE ilyen hülyeséget, hogy Korea és Franciaország nem jó.
Nagyon is jók, ezért fáj annyira mert mi még jobbak voltunk.

ÉN KÖSZÖNÖM A CSAJOKNAK AZ EGÉSZ VB-N MUTATOTT CSUPASZIV JÁTÉKOT
ATHÉNBAN MUTASSÁTOK MEG CSAKAZÉRTIS KI A JOBB
[Jakuza]
Baratom te el vagy tevedve.
Dania bizony kint van az olimpian.
Tajekozodj egy kicsit.
A cimvedo automatikusan kijut.

Csak ideznek neked a nemzeti sportbol.

"Dánia a vb-k történetében csak háromszor (1978, 1982, 1986) maradt távol a küzdelmektõl, és 1962-ben, 1993-ban és 1997-ben döntõt játszott. A hat évvel ezelõtti finálét meg is nyerte. Az eddigi öt Európa-bajnokságon négyszer döntõt játszott, és aranyérmet szerzett 1994-ben, 1996-ban és 2002-ben (ezzel kvalifikálta magát az athéni játékokra)."

http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=37814

A masik fele.
Ilyen nincs , hogy mi jobbak voltunk igy meg ugy.
Lofaszt mi voltunk a szarabbak, azert lettunk csak ezust ermesek.
Ez kb olyan volt, mint ha egy maratoni futo 10 percel vezet a 40. kilometernel, aztan eljon a holtpont es leul a foldre, aztan jon az uldozo es megelozi.
Nincs ilyen , hogy 55 percig milyen jol jatszottunk.
A merkozes 60 percig tart nem 55-ig.
Es ezert vagyunk mi szarabbak, mert nem birtak megint a pszichikai nyomast elviselni.
Vicc.
10 mp lol, egy rosz tragikomedia.
Inkabb dobta volna a Palingernek haza a labdat maximum elveszik passzivert, de mig visszakerul hozzajuk a labda letelik az ido.
De meg ennyi eszuk sem volt.
Vagy ne hagyja elvegezni a szabaddobast az ellenfel 6osanal, es akkor ugy allitjak ki nem 7 meterest elkovetni, es meg az ido ment volna vele, de nem.
Egy nagy rakas szarok vagyunk idegileg es ennyi.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Guest
Én ezt úgy fogalmaznám meg: többek között a vízilabda és a kézilabda is "pontozásos" sportág, nagyon sok múlik a bírókon. És amíg sportdiplomáciában nem vagyunk erõsek, addig a bírók sem fognak "szeretni" minket...
a.carkey
OKI!

A medve nem játék.

a.carkey
Mi csak akkor nyerünk majd nagy világversenyt - a vizilabda olimpia is véletlenül, sok elbaszott találkozó után jött ugye össze -, ha magyar arc van az adott csapatsport szövetség élén. Ennek ellenére egyetlen "menõnek hitt" csapatsportágunk lenne kivétel, ha Mezey nyerné a FIFA vagy az UEFA elnöki posztját ... Az nekünk akkor is mindegy lenne.
Esküszöm Baseballban indulhatnánk, ha az USA és Kuba háborúba kezdene egymással. Ott talán lenne sanszunk.
Mivel a Curling téli olimpiás sportág és csapat, így még talán az, ahol volna esélyünk! 😊

A medve nem játék.

Guest
#1751: Öööö, te valamit félreértettél, ezt pontosan én is így gondolom... Éppen ezért kerülget most a gutaütés...
a.carkey
Mellesleg jellemzõ a királyi tévére, hogy nem õ adta ...
Nem tudom nekik mi az üzlet?
IRL? Mert idén az volt az egyetlen valamire való verseny, ami nem magyar foci volt ...

Ez is borzasztó! 😞

A medve nem játék.

a.carkey
Nem jutott ki!

Már nem így megy ...

GUEST:
A franciák szerinted 55 percig jók voltak? ha egy magyar csapat eljut a döntõig, az azért jut el, mert jó. ha viszont elbukja, azt is akkor bukja el, amikor jó és az ellenfél semmivel sem jobb, sõt ált jóval gyengébb!

Ezt nem õk nyerték meg! Ezt a szokásos és tipikus magyar szokás -- irhatnék "hurrá ez már megvan" mentalitást - miatt vesztettük el. Írhatnám a Magyar-Török meccset, a Magyar-Svájcot, az atlantai olimpián a Magyar-Japán meccset, Sydneyben a Magyar-Dán meccset, az 54-es VB döntõt, a Bécsi VB-t 95-ben, stb, stb. TRAGÉDIA! 😞

A medve nem játék.