32945
Magyar Foci
-
isi #8038 csak megvan :) -
Rudee #8037 No ez igen nehéz szülés volt. Reszkess Észtország. -
#8036 leszarom, hogy 3-1re kikaptunk,ha mi megyünk tovább ^^ -
#8035 MEGVAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN -
#8034 MEGVAN!!!!!!!!!!!!! NAGYON NYÖGVENYELŐSEN DE MEGVAN! -
#8033 sebaj Tóbiás:DASDFSADFASADSFADSFASdfdasdsf -
Rudee #8032 És ha minden igaz, idegenben kezdhetne a Debrecen a következő körben. Nem lenne hátrány, főleg Máté nélkül. -
#8031 fújd már le pls -
#8030 jólvan gyerekek, ez kell. bedobások, és pofátlan időhúzás -
isi #8029 torghelle kéne oda előre.... -
#8028 4perc beszarok -
isi #8027 ez a rasmus elm ugy néz ki mint a Harry potterból a vörös fejű csávó a haryy barátja -
#8026 2 perc, meg még egy 3 perces hosszabbítás, mert pöcs a bíró -
#8025 -
isi #8024 mostmár illene kihúzni... -
#8023 ezaz, megy az idő, Dombi jól csinálja -
Rudee #8022 Ki kéne rúgni a labdát abba a tóba, hátha soká hozzák vissza. -
isi #8021 érdekes a SZITU :D -
#8020 ez be ne menjen.... -
#8019 Máté, amatőr fasz.. -
#8018 5 perc, ügye nem jön megint a "magyarbaj"?
piros.... -
#8017 meglesz ez, ha kurva neccesen is :D -
#8016 nagyon kellene ez a siker a magyar focinak. a Debrecennek anyagi okokból, és mert a Levadia ellen játszunk, akik nem verhetetlenek, kell nekem is, mert ha továbbjutunk és a Puskásba kellene áttenni a meccset, akkor tuti kimennék, ésatöbbi ésatöbbi -
isi #8015 ahogy érzed -
#8014 ezaz húzni kell az időt, ráülni, kotlani, rágyújtani egy cigire bedobás előtt, minden! -
#8013 nekem pl. ez a meccs fontosabb... -
isi #8012 annyira nem kell izgulni, nekem madjnem tökmind1 melyik csapat megy itt tovább. a holnap ute meccs miatt jobban izgulok mert ott ezeket a féreg romnánokat mindehol elkell verni... -
#8011 nem érte volna el, akart egy tizit -
#8010 ó gyerekek a szívem nagyon odavan már most, és még van 10 perc.. örökkévalóság :CCCCCCCCCCC
(teszem hozzá munkahelyen 3-1et jósoltam,) -
#8009 10perc áá lerágtam az összes körmöm már:D -
#8008 MIÉRT NEM PRÓBÁLTA ELLŐNI?????????? -
#8007 baszarok nemigaz... -
#8006 jólenne ha már egyszer rámcáfolnának
sajna ez várható volt. de mostmár maradjon ennyi és mindenki legyen boldog -
isi #8005 nagy feljönnek a debreceniek a támadáshoz és a középpályán túl sok területet adnak a svédeknek nem kellene ezt mostmár mehet a 8 emberrel való védekezés a picsbe. -
#8004 Én ehhez csak gratulálni tudok. -
#8003 azt nem értem hogy 3-0 volt a meccs elején összesítésben...namost 4et kellett volna rúgniuk, nyugodtan kellett volna játszani, ehelyett hagytuk hogy 0-1ről rúgjanak 3at, lélektanilag teljesen fölénk kerekedjenek és most így támadnak...ez még rengeteg idő nem lehet kihúzni ilyen gyenge játékkal.sztem. -
karajjj #8002 nagy tehetség van a srácokban ahhoz, hogy ezt is elkúrjuk... :S -
isi #8001 jó lenne ha tovább jutnánk, de ha már így elbaszták akkor nemtudom nem érdemlik meg, de azért szeretném mégis ha továbbjutnának bármennyire is nem a szívem csücske a debreceni csapat. -
#8000 3-1 bazdmeg mindig ez van...úgy tudtam...ha nem lövünk egy gólt vége mert ezek még rúgnak egyet -
#7999 dombi most már nem röhög az tuti