Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az a nagyobb baj, hogy ezzel az edzõk is így vannak. Pedig ezt a szakmát is tanulni kéne. Régen tõlünk tanultak, most rajtunk lenne a sor, de ezek a hülyék azt hiszik, hogy még mindig õk a szakma csúcsa...

Ramore
a magyar "profi" focisták még arra sem veszik a fáradtságot, hogy egy bajnokok ligája csúcsmeccset megnézzenek a tévében, arról már nem is beszélek, hogy videora vennék Ronaldo, vagy Zidane cselezéseit, labdalevételeit, hiszen az ciki dolog lenne. Tudjátok, egy jobbtól tanulni az gáz!
nokedli
A focisták példát vehetnének ... nem is... példát kell,hogy vegyenek!! Térden csúszva!!

http://nokedli.fw.hu/ nézz be hozzám!

*kapus

Jaja, amikor Kulcsárnak a fejére lépett a kaous, akkor is fél perc múlva már ott ugrándozott a falban.

Ehhez képest a focisták közül, ha valakit megcsíp egy szúnyog, már könnyített munkát végez.

Buddy
Jó példa volt a mai Nõi-Kézimeccs ezeknek a focista szaroknak....mind küzdésben, akarásban, csapatban messze fölülmúlják a milliomos aranylábúakat....ráadásul a Kézilabda nincs megfizetve

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

Ramore
hát a debrecen nem fog továbbjutni az biztos
Buddy
ki fog jobban továbbjutni, a debrecen vagy a brugge? 😊

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

Ramore
ki örült jobban az ellenfelének, a debrecen, vagy a Brugge?
zaki

a.carkey
OFF

Jaja!

Az a baj a belgákkal, hogy basznak egymás nyelvét beszélni. a flamand nem beszélni vallon, a vallon nem röfögni flamand. Brugge ugye az flamand. Hollandul nyomnak majd mindent. Remélem a srácok nem francia jelekre fognak felkészülni.
Mellesleg csak Brüsszel az, ahol lazán nyomják mindkettõt, de azt meg utálom, mert koszos, büdös és uncsi. Pár szépséggel.

Máshol meg ...

Bouillon, egy állati szép városka az Ardennekben. Egy tök édi kiscsaj volt az infos a vár alatt. Angolul mentem oda hozzá, nem értett így. Németül sem. Akkor a rokonunk hollandul nyomta. Õ belga. De franciául már nem beszél jól, bár suliban kellett neki tanulnia. Az édi kiscsaj nem értette. Tisztára, mint az OMM volt anno '18-ig ... 😊 Szét is hullott! 😊

De Bastogneban nyomták flamandul és vallonul is 😊 Na meg angolul és németül. 😊

OFF OFF! Leállok, csak úgy eszembe jutott ...

A Bruggeben az a jó, hogy verhetõ. Nem rossz csapat, de nem is jó. Ha kint (nem gól nélküli) döntetlen, továbbjut a Debrecen. A többi esetben, mégha ezek kecsegtetõek is lesznek akkor, pl:
0-0, 2-0, 2-0, 2-1 stb., kiesnek!

TUTIRA!

Magyar mentalitás ... 😞

De hajrá nekik. Jó lenne magyar focit látni márciusban is egy EU kupában.

Ha a kézis csajszik is döntõsök lennének a hétvégén ...

Na jó. Bocs a sok offért. Megyek és megnézem a Sellõ a pecsétgyûrûn c. Bors-Láng Vince szintû magyar "háborús" filmet. 😊 Mindig megnevettetnek ... 😊

A medve nem játék.

Buddy
mindent szét lehet verni 😊)))

Petyus_
Hát ja.. végülis kontracsapat a Brugge, szóval egy kemény bekkeléssel meg lehet lepni õket. =)

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

Petyus_

Azért nem csúnya kis stadion ez.. =)

Buddy
hazai pályán nem szabad gólt kapni, nyerni kell egy góllal, kint iksz, azt kész

Buddy
há sok sikert hozzá, szurkolok a Debrének (alapból is), jó, kulturált város, megfelelõ háttérrel

igaz, hogy tudhattuk volna, hogy az ilyen sorsolásoknál mindig a leginkább nonamet kapjuk

Petyus_
Azért lehet elmegyek Bruges-be, hátha megszivatjuk õketm mint anno Fradi az Anderlechtet. =)

Buddy
pont így van

I.C.ram
Jaja! Én is jártam ott 😊 Ott van az a kis utca, amirõl New Yorkban elnevezték a Wallstreet-et a holland telepesek.
Petyus_
Lehet önzõség, de én nagyon csalódott vagyok. =(

Úgy elutaztam volna a San Siroba vagy az Anfield Road-ra, esetleg a Nou Camp-ba szurkolni a fiúknak.. ehelyett kaptunk egy középszerû noname belga csapatot.. akik sajnos így is jó eséllyel kivernek minket..

na mindegy, CSAK A LOKI!! =)

OFF
Egész Belgium úgy jó ahogy van. Kár, hogy nem beszélnek valmai emberi nyelvet... Meg lehetne egy picit melegebb.
ON

Verjük ki a belgákat, és akkor már csak belefutunk egy Inter-be.

a.carkey
Nem csúnya! 😊
Szóval ezért is írtam, hogy akármi is lesz, legalább jól érzik majd magukat kint. 😊
Ja, és nem mellékes, hogy egy nagyonis verhetõ csapatot kaptak!!! 😊

Mellesleg, ha igazán szép és hangulatos városra vágysz (városka), akkor ajánlom Rothenburgot Würzburg környéken! 😊
Középkori hangulata hatalmas. De nekem pl. Antwerp(en) jobban bejött anno. 😊

A medve nem játék.

Jaja, Bruges valóban gyönyörû! Európában talán a legszebb város, ahol valaha jártam.

Szvsz a Bruges ellen is csak akkor van sanszuk a fiúknak, ha 1. a Bruges lebecsüli õket, plusz
2. irdatlan mázlijuk van.

Így viszont bárki verhetõ lenne, erre jó példa a Groclin.

Ramore
legalább nem jön sztárcsapat Magyarországra, ezáltal nem tudják megkopasztani a népet.
zaki
a fenébe, elfelejtettem megnézni a sorsolást

GmorpH
Na igen. Eurosport-on is azt mondta a kommentátor (nem tudom ki volt éppen), hogy ennél könnyebb csapatot nem kaphattak volna, ami végülis igaz is látva a többieket.

"A kérdés, ami néha elbizonytalanít: én vagyok õrült, vagy mindenki más?" A.E.

GmorpH
Most sorsolták:

Brugge vs. Debrecen

"A kérdés, ami néha elbizonytalanít: én vagyok õrült, vagy mindenki más?" A.E.

Ramore
legyen a Bordeaux, hogy ne keressenek túl sok pénzt
Mallorca (hagy örüljenek a fiúk...) 😊

a.carkey
Brugge

A medve nem játék.

Buddy
én Panathinaikosra voksolok, ez a tippem

FtranX
Elég fura lesz, ha mondjuk az Inter Milan vagy a Barcelona jön Debrecenbe jáccni. 😊)
HAJRÁ LOKI!

Ilyen névsorra nehéz értelmeset mondani... Azért hajrá Loki!

Buddy
nem rossz csapat....vlaszák, juhár, szélesi, juhász, illés, miriuta, kovács kivételével......mi a faszt akar mezey ilyen százéves szaroktól, mint illés, miriuta, juhár, kovács?

Buddy
itt vannak, kiket kaphat a Debrecen:

Celtic, Inter, PSV, Galatasaray, Panathinaikos, OM, Besiktas, Bruges, Barcelona, Liverpool, Roma, Parma, Mallorca, Bordeaux, Newcastle, Valencia.

hát hurrá 😊

Ramore
egyértelmû sajnos, hogy az a balfék Egerváry lesz a kapitány, hiszen õ is tagja a maffiának és az edzõi szinvonala megegyezik öreg mesterével, mezeyvel.

majd maguk közé hivnak egy idegent, aki leleplezheti a pitiáner csalásaikat, hozzá nemértésüket a szakmához? ugyanmár!
Breki33
idéznék a focilistáról:

"Ha ezt a majmot hozzák ide, még Málta is megver minket !
Játékosként neve volt, edzõként egy nagy nulla.
Egyáltalán nem ismeri a magyar játékosokat sem, a viszonyokat sem. Még
jó, hogy tudja, hol van Magyarország, és nem a balkáni államok között
keresi ... bár a focijának még ott sincs helye."
Buddy
rögtön itt egy kontra :
Matthäus lehet, hogy a CSKA Moszkva edzõje lesz, 3 éves szerzõdés, 6 mil. euro......most írt alá 2005-ig a Partizánhoz.....nem megy sehova szerintem

Buddy
na az index aztán egy megbízható forrás 😊
nem jön ide Matthäus, ez tuti

szeretik kavarni a szalámit a srácok...

Ez tetszett, ott a pont. 😊

Ramore
bárki csak ne magyar, és ne mezey tanitvány, hiszen 20 éve ennek a bandának a teljesitménye egy nagy nulla!
Breki33
német edzõ az ok
de ne õ
a.carkey
Én Sebes Guszti bácsinak és aranylábú balfaszaink helyett (tisztelet a kevés kivételnek) az Aranycsapatnak és a cseréinek ... 😊

Matthausnak van magyar nõje nem? Ez is szempont ... 😊

A medve nem játék.

Breki33
én Zahovicsnak :-)
Én Katanec-nek jobban örültem volna.

Breki33
Matthaust neeeeeeeeee

imádtam játékosként fénykorában
de a játékosévei végén a Bayern-ben is csak xart kevert.

Kb Détári németben

Mondjuk Egervarinál nem roszabb.

Bölöni kéne ebbõl a névsorból.
Az index szerint Matthaus lehet az új kapitány. Igazából nem tudom mit gondoljak, mert edzõként nem tudom, hogy van-e elég jó, sokat eddig még nem produkált. Ha megbukik, tuti azt fogják mondani, hogy volt külföldi kapitány, ez is belebukott, kidobtuk a pénzt az ablakon. Talán szerencsésebb lett volna egy olyan edzõ, akinek hosszabb az eredménylistája edzõként, és nem a nevére kapna magas fizetést.

De azért Egerváry-nál valszeg jobb lenne, mert az érdekektõl függetlenül válogatna, kicsit jobban ránk irányítaná a figyelmet, és ez kedvezhet a fiatal tehetségek külföldre igazolásainak.

Meglátjuk.

BADE
Szerintem nem rossz csapat(Juhár és Szélesi kivételével) és legalább nem kellene õket külföldrõl hazahívogatni!

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Ramore
az elképzelésében nincsen hiba, csak azt elfelejtette megemliteni, hogy idestova 20 éve pontosan az õ feladata lett volna mindezen feladatok megszervezése, végrehajtása. ez a nyilatkozat olyan, mintha ma került volna ebbe a pozicioba. 20 év nem volt elég erre? nincs önkritikája ennek az alaknak, dehát miért is lenne, amikor annyi pénzt tudott kilopni a magyar labdarúgásból.
Buddy
láttuk egerváry nemzetközi eredményeit, nem kérünk többet belõle...apropó mezey, figyeld ezt :

Ön szerint mi az oka a válogatott újabb kudarcáért? Kit javasol a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányának, és miért?

Jól indult a csapatépítés, az eredmények is jöttek, és hogy tulajdonképpen az utolsó pillanatig versenyben voltunk a továbbjutásért, nagyon nagy dolog. Ám azt kell, hogy mondjam: nem lett volna reális, ha kijutunk az Eb-re, hiszen az életképes futball minden mutatójában az utolsó helyen kullogunk Európában. Az elõrelépéshez a sportág alapköveit kellene kiépíteni, a tömegbázis precíz versenyeztetését kellene megoldani már a gyermekkortól kezdve. Ezen kívül szükség van a megyei szakmai központok, centrumok létrehozására, valamint arra, hogy egy vonzó, nem csak nevében profi világ alakuljon ki a magyar futballban. Szövetségi kapitánynak Egervári Sándor vagy Nyilasi Tibor a jelöltem...

Állítsa össze a bajnokság válogatottját!

Vlaszák - Szélesi, Juhár Juhász R. Füzi - Simek, Illés, Miriuta, Böõr - Kovács Z. Gera.

nem hazudtolta meg magát egyik téren sem 😊))