Magyar Foci
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://nokedli.fw.hu/ nézz be hozzám!
Ehhez képest a focisták közül, ha valakit megcsíp egy szúnyog, már könnyített munkát végez.
- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni
- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni
Jaja!
Az a baj a belgákkal, hogy basznak egymás nyelvét beszélni. a flamand nem beszélni vallon, a vallon nem röfögni flamand. Brugge ugye az flamand. Hollandul nyomnak majd mindent. Remélem a srácok nem francia jelekre fognak felkészülni.
Mellesleg csak Brüsszel az, ahol lazán nyomják mindkettõt, de azt meg utálom, mert koszos, büdös és uncsi. Pár szépséggel.
Máshol meg ...
Bouillon, egy állati szép városka az Ardennekben. Egy tök édi kiscsaj volt az infos a vár alatt. Angolul mentem oda hozzá, nem értett így. Németül sem. Akkor a rokonunk hollandul nyomta. Õ belga. De franciául már nem beszél jól, bár suliban kellett neki tanulnia. Az édi kiscsaj nem értette. Tisztára, mint az OMM volt anno '18-ig ... 😊 Szét is hullott! 😊
De Bastogneban nyomták flamandul és vallonul is 😊 Na meg angolul és németül. 😊
OFF OFF! Leállok, csak úgy eszembe jutott ...
A Bruggeben az a jó, hogy verhetõ. Nem rossz csapat, de nem is jó. Ha kint (nem gól nélküli) döntetlen, továbbjut a Debrecen. A többi esetben, mégha ezek kecsegtetõek is lesznek akkor, pl:
0-0, 2-0, 2-0, 2-1 stb., kiesnek!
TUTIRA!
Magyar mentalitás ... 😞
De hajrá nekik. Jó lenne magyar focit látni márciusban is egy EU kupában.
Ha a kézis csajszik is döntõsök lennének a hétvégén ...
Na jó. Bocs a sok offért. Megyek és megnézem a Sellõ a pecsétgyûrûn c. Bors-Láng Vince szintû magyar "háborús" filmet. 😊 Mindig megnevettetnek ... 😊
A medve nem játék.
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
Azért nem csúnya kis stadion ez.. =)
igaz, hogy tudhattuk volna, hogy az ilyen sorsolásoknál mindig a leginkább nonamet kapjuk
Úgy elutaztam volna a San Siroba vagy az Anfield Road-ra, esetleg a Nou Camp-ba szurkolni a fiúknak.. ehelyett kaptunk egy középszerû noname belga csapatot.. akik sajnos így is jó eséllyel kivernek minket..
na mindegy, CSAK A LOKI!! =)
Egész Belgium úgy jó ahogy van. Kár, hogy nem beszélnek valmai emberi nyelvet... Meg lehetne egy picit melegebb.
ON
Verjük ki a belgákat, és akkor már csak belefutunk egy Inter-be.
Szóval ezért is írtam, hogy akármi is lesz, legalább jól érzik majd magukat kint. 😊
Ja, és nem mellékes, hogy egy nagyonis verhetõ csapatot kaptak!!! 😊
Mellesleg, ha igazán szép és hangulatos városra vágysz (városka), akkor ajánlom Rothenburgot Würzburg környéken! 😊
Középkori hangulata hatalmas. De nekem pl. Antwerp(en) jobban bejött anno. 😊
A medve nem játék.
Szvsz a Bruges ellen is csak akkor van sanszuk a fiúknak, ha 1. a Bruges lebecsüli õket, plusz
2. irdatlan mázlijuk van.
Így viszont bárki verhetõ lenne, erre jó példa a Groclin.
"A kérdés, ami néha elbizonytalanít: én vagyok õrült, vagy mindenki más?" A.E.
Brugge vs. Debrecen
"A kérdés, ami néha elbizonytalanít: én vagyok õrült, vagy mindenki más?" A.E.
HAJRÁ LOKI!
Celtic, Inter, PSV, Galatasaray, Panathinaikos, OM, Besiktas, Bruges, Barcelona, Liverpool, Roma, Parma, Mallorca, Bordeaux, Newcastle, Valencia.
hát hurrá 😊
majd maguk közé hivnak egy idegent, aki leleplezheti a pitiáner csalásaikat, hozzá nemértésüket a szakmához? ugyanmár!
"Ha ezt a majmot hozzák ide, még Málta is megver minket !
Játékosként neve volt, edzõként egy nagy nulla.
Egyáltalán nem ismeri a magyar játékosokat sem, a viszonyokat sem. Még
jó, hogy tudja, hol van Magyarország, és nem a balkáni államok között
keresi ... bár a focijának még ott sincs helye."
Matthäus lehet, hogy a CSKA Moszkva edzõje lesz, 3 éves szerzõdés, 6 mil. euro......most írt alá 2005-ig a Partizánhoz.....nem megy sehova szerintem
nem jön ide Matthäus, ez tuti
szeretik kavarni a szalámit a srácok...
Matthausnak van magyar nõje nem? Ez is szempont ... 😊
A medve nem játék.
imádtam játékosként fénykorában
de a játékosévei végén a Bayern-ben is csak xart kevert.
Kb Détári németben
Mondjuk Egervarinál nem roszabb.
Bölöni kéne ebbõl a névsorból.
De azért Egerváry-nál valszeg jobb lenne, mert az érdekektõl függetlenül válogatna, kicsit jobban ránk irányítaná a figyelmet, és ez kedvezhet a fiatal tehetségek külföldre igazolásainak.
Meglátjuk.
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
Ön szerint mi az oka a válogatott újabb kudarcáért? Kit javasol a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányának, és miért?
Jól indult a csapatépítés, az eredmények is jöttek, és hogy tulajdonképpen az utolsó pillanatig versenyben voltunk a továbbjutásért, nagyon nagy dolog. Ám azt kell, hogy mondjam: nem lett volna reális, ha kijutunk az Eb-re, hiszen az életképes futball minden mutatójában az utolsó helyen kullogunk Európában. Az elõrelépéshez a sportág alapköveit kellene kiépíteni, a tömegbázis precíz versenyeztetését kellene megoldani már a gyermekkortól kezdve. Ezen kívül szükség van a megyei szakmai központok, centrumok létrehozására, valamint arra, hogy egy vonzó, nem csak nevében profi világ alakuljon ki a magyar futballban. Szövetségi kapitánynak Egervári Sándor vagy Nyilasi Tibor a jelöltem...
Állítsa össze a bajnokság válogatottját!
Vlaszák - Szélesi, Juhár Juhász R. Füzi - Simek, Illés, Miriuta, Böõr - Kovács Z. Gera.
nem hazudtolta meg magát egyik téren sem 😊))