32945
Magyar Foci
-
#7958 Németből semmi nem lesz Liverpoolban. Még 1-2 évet elpunnyad ott, és Bundesliga 2 lesz belőle. 2 éve 1 darab hivatalos tétmeccsen játszott, ott is lerúgták azonnal :S
Gulácsi meg... Na mind1. Nem vagyok kárörvendő, de sajna ez a helyzet. -
#7957 lesz stream. A Sport1 nem átengedte hanem a Digisport fizetett többet. -
isi #7956 a holnapi meccsre lesz vajon STREAM? miért engedi át a digisportnak a sport1? istenem...... -
#7955 Gulácsi a kapuban! -
#7954 Krisztián újra kapott 1 félidőt, de gólt megint nem szerzett, pedig elég kutyaütő csapatokkal játszott eddig a pool. Még jön asszem két meccs. Egyre távolabb van az első csapat így..... -
isi #7953 ki érdekel szakítsák be mindegyik román fejét, azt szarunk a médiára -
geo91 #7952 nem mondtam h reális amit mondok, csak örülnék neki. :) -
Rudee #7951 Szerintem nem. Benítez inkább azért jáccatja, hogy könnyebben találjon nekik csapatot, akihez kölcsön tudja adni. Nem hiszem, hogy egyik hónapról a másikra csak úgy megváltozik a spanyol elképzelése és rögtön 4-5 fiatalt dob az első csapat keretéhez. -
geo91 #7950 remélem az idei pl szezonban már látjuk játszani. -
geo91 #7949 na már nézem is, köszi az infót! -
#7948 Németh kezdő az 5 perce folyó Thailand-L'pool barátságos-meccsen
((Babel góljával már vezetnek is)) -
#7947 www.atdhe.net
www.rojadirecta.org
és a kollega által linkelt MyP2P.
ha egyiken se találsz meg egy általad keresett meccset, akkor az nem is létezik vagy még nem kötötték le xDDD -
geo91 #7946 ott rengeteg stream link van, amit galmat linkelt.
biztos lesz működő. -
karajjj #7945 ma 17:15-től kezdődik a ligakupa, fradi meccset élőbe a sport1 -
#7944 köszi, nekem stream lesz :)
ha véletlenül ez nem jönne be és más is tud streamet, kérem linkelje. -
#7943 Ha esetleg vki nem tudná:
Kalmar-Debrecen, BL-selejtező ma 19:00-kor (Sport1)
Akinek nincs sport1, az ma 14:00-tól itt fog találni hozzá streamet:
MyP2P -
geo91 #7942 úgy váltogatják ezek a nevüket, mint más az alsógatyáját... :ASDASD:ASD:ASD -
karajjj #7941 megint van videoton fc -
#7940 újpestiek úgyis alkotnak majd, és így megint mi jövünk ki rosszul az egész szituációból, sajna... -
karajjj #7939 vannak értelmes románok is
-
Rudee #7938 Tőzsér pirosat kapott a PSV elleni felkészülési meccsen. -
geo91 #7937 helyes-helyes. mondjuk van egy olyan érzésem, hogy úgysem lesz eredménye... -
MitsuMishi #7936 Vizsgálat a Steaua ellen -
geo91 #7935 nem is egyszer. ute meccs + augusztus 12.-én magyar-román "barátságos" meccs. utóbbira megyek, már a jegyem is megvan. remélem a pályán és azon kívül is elverjük őket! -
MitsuMishi #7934 Gondolom ezután a visszavágón lesz egy kis verekedés majd -
#7933 köszi, köszi -
#7932 Óóh, hát ez bizony nagyszerű! Pff... -
#7931 Mondják ezt pont a román cigányok.... -
karajjj #7930 ehez csak gratulálni tudok... -
#7929 majd meg lesznek b@szva ha jönnek a visszavágóra, az tuti :D -
#7928 én nevettem rajta:) -
#7927 tulajdonképpen találó, de persze nem szép dolog ilyet kiírni sehol, senkinek, semmikor. de tagadhatatlanul találó -
#7926 jönnek ők még Budapestre -
#7925 is it funny ? -
#7924 :D -
#7923 inkább nem írok semmit mert bütni/ban lenne.... -
karajjj #7922 román barátaink üzenete az újpest meccsen
-
#7921 Jah elfelejtettem a linket -
#7920 Nézegettem a PSV TV oldalát, ahol a következő videót találtam, csak kár,hogy nem értek hollandul, már furcsán kezdődött, ismerős aláfestő zenével(a Himnusz volt az) :D. Erwin Koemannal van benne pl interjú. Azért tök jó,hogy Hollandiában is nepszerűsítik a válogatottunkat. :D -
#7919 Németh Krisztián kezdőként 1 félidőt kapott, a Bécsben 1-0-s vereséget szenvedő Liverpoolban. Jól játszott: a labdákat ügyesen tartotta meg, helyzetet is dolgozott ki,de gólt nem szerzett... Nem tudom Benitez most mit tesz, mivel jön az Ázsia túra a poolnak, jó lenne,ha vinné Krisztiánt is,de nehéz lesz így neki az elsőcsapathoz kerülni, ha nem szerez legalább felkészülési meccsen gólt...
A szünetben becserélték Gulácsit is, a egyszem mérkőzés gólját ő kapta. A pepsifoci szerint nem tehetett róla,szerintem meg igen, mivel kapus szabadrúgásból hosszúsarokra NEM KAPHAT gólt! Sorfal rövid oldal, kapus hosszú oldal, úgyh szerintem benne volt ő is, bár a védés bravúrszámba ment volna,mert tényleg nagyon kicentizte az ellenfél.