Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lombardini
Hát innentõl kezdve az. De, hogy Várhidi is hagyja, hogy bazári majmot csináljanak belõle az azért már szánalmas.

FORZA INTER! FORZA ITALIA!

ez csak bohózat ....
Lombardini
Na emberek itt a vége. Ezzel azt hiszem egy jó idõre tönkre lett téve végérvényesen a magyar futball:

Triumvirátus felügyeli Várhidi Péter szövetségi kapitány munkáját

A Mészöly Kálmán, Dunai Antal, Bicskei Bertalan hármassal kell egyeztetni a kerethirdetés elõtt – döntött az elnökség.

„Nem lehet az eredménytelenséget a fiatalítással magyarázni” - fogalmazott Kisteleki István, az MLSZ elnöke az elnökség csütörtöki tanácskozásának szünetében újságíróknak.

„Azt várjuk Várhidi Péter szövetségi kapitánytól – folytatta szövetség elsõ embere –, hogy olyan csapatot küldjön pályára, amely minden meccsen a maximumot hozza ki magából.”

„Szakmai téren és eredményességben is elõre kell lépnünk” – hangsúlyozta, majd hozzátette: a Málta és Bosznia-Hercegovina elleni Európa-bajnoki selejtezõ-mérkõzésen gyõzelmet vár a válogatottól.

Azt is közölte: a címvédõ görögök elleni tétmeccsen és a világbajnok olaszok elleni barátságos találkozón úgy kell teljesíteniük a játékosoknak, hogy a szurkolók megtapsolják õket a lefújás után.

Az elnökség legérdekesebb döntése az, hogy Várhidi Péternek a Mészöly Kálmán, Dunai Antal és Bicskei Bertalan alkotta „szakmai tanácsadó” triumvirátussal kell egyeztetnie a kerethirdetés elõtt és a kezdõcsapat összeállításánál.

Az elnökségi ülés helyszínét korábban elhagyó Várhidi még úgy nyilatkozott: „Az elnökség továbbra is maximálisan bízik bennem”.

A „vének tanácsának” felállítása rendhagyó – mondhatni példa nélküli – határozat.

„A csapat összeállítása elõtt a szövetségi kapitánynak egyeztetnie kell a szakértõkkel, természetesen a döntés felelõssége továbbra is az övé” – fogalmazta meg a lényeget Kisteleki István.

Vélemények szerint világos, hogy válogatott szakmai munkájáért elvileg a világon mindenhol egyszemélyben felelõs szövetségi kapitány munkájába mostantól kezdve beleszólnak majd, tehát Várhidi jogköreit megnyirbálták.

nemzetisport.hu

Az igazán drasztikus részeket kiemeltem. Sajnos ha már nyilvánosan is belepofázhatnak Mészölyék a dolgokba akkor ott nagy baj van.

FORZA INTER! FORZA ITALIA!

Jó volt a Bakta!! Sok sikert jövõre is.

😄dddddddd yaya hallottam énis 😄

LSSAHPAUL
Szabolcs megyei 1. osztályban Újfehértó - Kemecse 1-2
Az újfehértó edzõje egy mondatban kommentálta a meccset a megyei napilapban : "Csapatunknál csak a játékvezetõ volt gyengébb"

😄

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

Nem tudom mi a vicces a hozzászóláson, és szerintem nem csak én nem értem ezért akár meg is oszthatnád bõvebben mit is jelent ez a nagyszerû gondolat: "😄"

Pff...

A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!

REALista
😄

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Elképesztõ hogy partiban volt a Fradival, nagy gratula nekik!! ( én is fradista vagyok, mindig az voltam és mindig is az leszek ezután is :p )

Lehet hogy a játékosaink nem érdemlik meg a nagykezdõbetût, de azért ne a Klubot "büntessük" :|

LSSAHPAUL
sokan nemtudják.. 30km-re van a lakhelyemtõl Baktalórántháza. Városi címet kapott de alapjában véve egy falu. lakosság/iskolák/gyerekek/vállalatok-szponzorok illetve önkormányzati pénz alapján max megye 2-ben lenne létjogosultsága játszani. Elképesztõ hogy partiban volt a fradival, nagy gratula nekik!! ( én is fradista vagyok, mindig az voltam és mindig is az leszek ezután is :p )

<#duma><#kuss>

http://www.powerplaymanager.com/r57633

REALista

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

.dAS😄

LSSAHPAUL
vigyázz mert jövõre a nyugati csoportban lesz!

nemis megyek arrafele. ugyanis nb2 keleticsoport.

Jövõre ne akarj velem összefutni az Üllõi úton, mert egy életre megtanulod tisztelni a Ferencvárost.

Rolka
<#vigyor><#vigyor><#vigyor>

Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League

köf. szvsz mlsz ugyis vissza sorolja az ftc-t.

ForzaInter
majdnem

grat a Nyíregyházá-nak a feljutáshoz!

Yo, Bitch!

ftc madjnem kikapott :>

Shep
Nem kell siránkozni lehet ez még rosszabb is és attól tartok lesz is.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

LSSAHPAUL
A fogadó irodák csinálhatnának a ma esti norvég meccsre egy olyat hogy :
0-1 támadást vezet a magyar válogatott H: 1.15 odds
3-6 támadást ......................... D: 9.00 odds
7- vagy több támadást................. V:16.00 odds

sry 4 2 msgs

szarból nem lehet várat építeni..

szarból nem lehet várat építeni..

LSSAHPAUL
Tudtam hogy kikapunk de az hogy nem lesz egy normális támadásunk se az meglepett, pedig már azt hittem nagyábból jól soroltam be a magyar válogatottat. Biztos vagyok benne hogy Málta tudott volna kidolgozni egy akciot, sõt bármelyik csapat a világon. ergo jelenleg nemhogy europában a legszarabb válogatott a miénk de a világon is.
A szöv kapitány is csak max a magyar labdarugásban vállalhat munkát annyira hülye, sõt ha egy fejlõdõ országba menne kapiránykodni egy ilyen játék után agyon is vernék. Támadni nem támadtunk az nyilvánvaló, a védekezés annyira szánalmas hogy már mindegy lenne ha 10 csatárral támadnánk, legalább lenne akciónk :p

Zenszkij
Ebbõl is látszik, hogy Gera nem egy nagy focista.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Kaplartom
De Gera azt hogy hagyhatta ki????? Ha már egyszer hibázik az ellenfél azt ki kellene használnunk, mert több helyzetünk nem sok lesz..... És ha asztmondják, Gera legközelebb bisztosan berúgta volna, akor arra várhatunk, mert a magyar válogatottnak, 10 mecs alatt nem lesz 3 helyzete sem...!!<#gunyos1> Elkúrtuk, nem kicsit, nagyon!<#vigyor3>

Amióta a kócos a kapitány, én még egyszer nem láttam szervezettséget a csapatnál, holott egyénileg ennél sokkal többet tudnak! A Gera is ezt 10-bõl 9-szer bevágja...pszichológus kéne ezek mellé...

www.smart-bus.hu

Kaplartom
Nem sok jót várok... de Hajrá Magyarok!

thx már megvan a steam 😄
itt nézz körûl, ha lesz stream akkor szvsz itt kiírják...

Kaplan
Én kocsmában nézem 😊 6-8ig focizok aztán rohanás oda 😊
Ma este HAJRÁ MAGYARORSZÁG! HAJRÁ MAGYAROK!

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

stream nincs hozzá?
ahhh nincs sport 2-õm :/
http://s3.bitefight.hu/c.php?uid=33840

Kíváncsi leszek mit alkot a várhidi féle válogatott.
Mindenesetre Hajrá Magyarok!

sport2

melyik csatorna adja a meccset ???
banok
Király -> Burnley

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Max vmelyik újoncnál fog kikötni a Gera

vmvr
na végre, ez kell, megint van remény😊

ilyen korban kell külföldre igazolni, nem 30évesen😊 remélem minél elõbb felkerülnek a tarcsiból.
Gera meg takarodjon a PL-be😊

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

zaki
<#eljen><#eljen><#eljen>

<#worship>

banok
Koman Vladimir csereként pályára lépett a most futó Samp meccsen.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

ez jó hír csak így tovább
Nem tudom, mindenesetre jelent valamit hogy nem kellett próbajátékon résztvenniük (!).

Sok sikert nekik!

zaki
Biztos én vagyok ritka tudatlan, de ki az a Simon András? 😄

5w0rdf15h
úgylegyen

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

lett már olyanból sztár, akit egy szerelésnyi mezért vásároltak meg😉