32945
Magyar Foci
-
#10799 ez a gyerek nem komplett :) -
karajjj #10798 milyen nagy fradidrukker -
#10797 de mi a fasznak foglalkoztok vele? majd megunja és odébbáll, nem kell rá válaszolni -
Grenzjager #10796 persze ezzel nincs semmi baj, csak volt már ő hatalmas lila, majd lokista s most Vidis. De egy igazi szurkoló onnan ismerhető fel, hogy nem váltja h melyik a kedvenc csapata. Ettől még lehet jó ember, jó politikus ...de max egy divatszurker és kész. Kósa is maradt lokista, toller pmfc fan míg élt ..és így tovább. -
#10795 felőlem szurkoljon 6 csapatnak is ha akar,tegye bajnokká a Vidit,nem érdekel,csak a MUNKÁJÁT,a kötelességét végezze el. Felőlem nyerjen a Vidi bajnokságot,bánja faszom. -
Grenzjager #10794 a politikát hagyjuk...
amúgy barnuska lehet maga a miniszterelnökünk??? Egyszer ilyen drukker, egyszer olyan, s ki tudja hogy mi lesz? ...
tényleg, hogy lett vilna lila Orbán?, igazolt labdarúgója az Erdért SE-nek volt, többször lenyilatkozta előző kormánykodása (98-02) alatt hogy fanatikus lila drukker amúgy.
+ előző kormánykodása alatt véletlenül készült el elsőnek az állami segítséggel a Megyeri úti stadion, s a csőd közelben lévő Újpesthez véletlenül került az állami tulajdonú Magyar Fejlesztési és Hitelbank szponzornak, az állami tulajdonú Magyar Szerencsejáték Rt szponzornak, s még akkoriban a Paks hiányában az állami tulajdonú Atomerőmű szponzornak Újpestre, ja igen...s még jött az állami tulajdonú MOL és pluszban még az OTP is hogy segítse a lilákat. Elég szép támogatói sor. Szerintem még ma is legnagyobb szponzor hadnak számítana ez a lista.
De tény, hogy milyen drukker Orbán most, s mi volt ....érdekes
Egy jó pofa vélemény a svéd meccs után:
"Ha már szóba került a politika. Miniszterelnökünkön nem múlt semmi. Ő ott volt. Igaz, hogy Gyurcsánynak nézték, de ott volt. Ő mindenütt ott van. A fontosabb külföldi focieseményeken túl, Újpest-drukkerként felbukkan a Fradi másodosztályú idénynyitóján, Loki-sállal a nyakában BL-mérkőzésen, vagy akár a köztársasági elnök és az MLSZ-elnök társaságában tapsol állva a Videoton góljánál a Ferencváros ellen. Most éppen tehát a Vidi. " (Rebell, FourFourTwo.hu)
"NŐT, KOCSIT CSERÉLHETSZ, KLUBOT SOHA!"
(Ultra Red Boys, Honvéd) -
#10793 itt már nem lesz kormányváltás:) szavazás se lesz több, ugyh ne aggódjatok.
Bár hozzánk jönne vmi bal párti azt se bánnám, csak pénz legyen már! -
#10792 lolmár,Viktor volt ute drukker?? linket,képet plz :DDD -
#10791 #17034 volt az :)
bocsi hogy csak most válaszoltam erre, de kiment a fejemböl:) -
#10790 origon volt interjú valami mccabe egyik emberével, és mondta, hogyha nem lesz vevő, akkor is marad... -
#10789 azért ezzel még várjunk...
az hogy Tarlós mit nyilatkozik, egy dolog, továbbra is nagyon remélem hogy Kevin bácsi marad, és csak mellé érkezik magyar befektető, vagy ha az angol teljesen eladja akkor külföldi vegye meg. Magyar csak társtulajdonosnak jöjjön, mert nem hiányzik hogy kormányváltáskor elhuzzon az idetolt befektető....
amugy, mivel Urunk és Védelmezőnk volt már Újpest drukker is, ottvolt a jászapáti elleni első NB2-es meccsünkön, most meg épp Vidista, bármi lehet még itt....:D -
Solt #10788 No, erről beszéltem ugye pár napja... most akkor a Ferencváros innentől fideszváros, vagy orbánváros lesz? :D Örüljünk neki, hogy a kormány törődik a magyar focival... -
karajjj #10787 bocsmár, hogy telekúrom a topikot, de ugye hogy ugye :D megmondtam én, hogy Döménk még kinyitja az ügyben a száját -
karajjj #10786 a fradinál is viktor készül besegíteni -
karajjj #10785 lolmár -
karajjj #10784 én leírtam a véleményem, igaz, hogy nem a legjobb, de legalább akar és tesz is valamit... -
geo91 #10783 na igen, ez meg a másik véglet. egyikkel sem tudok egyetérteni. -
karajjj #10782 csak így kicsibe, hogy ne csesszem szét a topikot
-
karajjj #10781 várjál még, a héten még tuti kinyitja a száját :D -
#10780 dömének is kell egy állás...:D -
karajjj #10779 terjed a pletyka, hogy Supkát hoznák vissza -
#10778 gondolom most honvédhoz találnak valami magyar edzőt...vagy szánalmas szezont produkál és megy vagy nagy öröm és szerződés 2 évre...aztán azt is kirúgjk félév után és megin találnak valami olasz edzőt az amatőrök közt, aki majd felvirágoztatja a klubot... -
geo91 #10777 köszi -
karajjj #10776 holnap melóból feltolom, ha nem felejtem el -
geo91 #10775 szkenneld be kérlek, kíváncsi vagyok. -
karajjj #10774 nem tudom, hogy ns kezedbe került-e ma, de én megvettem még hazafelé az utolsót az újságosnál, hát hallod, durva cikk van benne... -
geo91 #10773 "akkor csókolom miért tetszett kinevezni?"
egy az egyben ez jutott eszembe miután elolvastam a hemi legutóbbi írását. -
karajjj #10772 örülök neki, meló után már nem megy ez olyan könnyen :D bár a nemzeti sportban meg észrevettem az elírást :D -
geo91 #10771 nem kritizálok, de inkább én szóljak :D -
geo91 #10770 Hammingway meg hemingway -
karajjj #10769 juj baszki :D nem vettem észre -
geo91 #10768 "háza tályát"
pontos j, könyörgöm javítsd, mielőtt kisül a szemem :D -
karajjj #10767 Hamingway contra Morales -
#10766 szomorú hogy más véleményét nem fogadják el kedves uraim -
#10765 nem áh -
#10764 áhhh -
#10763 félreértés volt.elnézést ha rosszul fogalmaztam -
#10762 haggyátok... -
#10761 ááá -
karajjj #10760 pedig a fradit még egy-két hete nagyon utáltad mert újpest drukker voltál