32945
Magyar Foci
-
#10759 igazából én nem útálok egy csapatot sem csak azért amiért nem nekik szurkolok.idióta szokás hogy verjük meg és útáljuk a másikat csak azért mert van rajta sapka -
karajjj #10758 és az újpest? -
#10757 elmegy -
karajjj #10756 és a győr? -
#10755 de
de -
karajjj #10754 nem mondod :O -
#10753 a Zete is közel áll hozzám -
#10752 ha a zete nyer az se baj,évek óta zete szimpatizáns vagy :) de a Paksot, is kedveled,tudom :) -
#10751 most meg mi a bajotok?miért beszéltek ilyen ordenáré hangon?
felháborítóóóó -
geo91 #10750 alig várom már hogy egyszer egy életre eltűnj erről a fórumról -
#10749 alig várom, hogy befogd a pofád...:D -
#10748 alig várom már hogy az aranyérmet a Loki ,Vidi vagy a Fradi átvegye -
karajjj #10747 valakinek nincs meg a mai ns? mert nembánnám beszkennelve az emlegetett cikkeket, hazafelé nem biztos, hogy fogok még kapni :S -
geo91 #10746 a sponzortémához meg annyit, hogy mióta itt van azt szajkózza, hogy ilyen meg olyan komoly szponzorokkal vagyunk tárgyalásban... -
geo91 #10745 beszarok... hát nem tudom mi igaz ebből... -
#10744 ez is csak magyaráz...:D gondolom nagyon is tudta milyen edző mikor idehozta úgyhogy számíthatott ilyenre...de a következő edző is csak a szezon végéig marad szerintem...:D -
karajjj #10743 lehet, hogy csak más kategóriába tették -
karajjj #10742 obaszki :D mindjárt becopyzom valahova, még nekem meg van nyitva -
#10741 nem található -
karajjj #10740 ebből lesz a mai termés :D
nem semmi ez az nb1 -
karajjj #10739 na akkor Döme -
Grenzjager #10738 mondjuk nyilvánvalóan az is komoly szerepet játszik Détári mellőzésében, hogy konkrétan alkoholista -
#10737 alkesz hülye.... :D -
karajjj #10736 na majd leírom én is a véleményemet meló után a blogra, mert ezt már nem bírom magamban tartani :D -
#10735 ha képes lesz valaha megmaradni egy klubnál 1 évnél tovább és ne adj még nyer is valamit.....de még akkor se mondhat ilyeneket....
attól mer valaki jó focista volt még nem lesz zseni edző.... -
"a vezetők félnek, hogy nehéz lenne adott esetben meneszteni, annyira jó eredményeket szállítana"
ez tuti fogyatékos:D -
karajjj #10733 Détári hupákol -
Solt #10732 Melyik volt az a hsz? Nem emlékszem... :)
De kifejezetten az ő véleményére lennék kíváncsi, mert én egyáltalán nem látom ilyen súlyosnak a dolgot, hogy mindenki ezen lovagoljon... -
#10731 Én ezt a Fradi topikban már kifejtettem neked:) -
Solt #10730 Fel tudnád sorolni mik azok a konkrét tények, amik azt igazolják, hogy a Videotont OV durván tolja a háttérből?
Te magad hozod a Milant... az miért is más?
-
karajjj #10729 csak hogy a mai meccs mellett ne menjek el szó nélkül -
#10728 nem akarom megbántani az arsenalosokat csak véletlenül folyton szarzenálozok..... -
#10727 hát te aztán biztosan tudod ezeket a dolgokat.majd pont a te orrodra fogják kötni .nem néztél te mostanában túl sok fantasztikus filmet?vagy netalán akkora befolyásos személy lennél hogy az érintettek ezt veled fogják megbeszélni?
ugyan már... -
karajjj #10726 miért lenne Berlu más? -
#10725 nekem a csapattal semmi bajom,sőt,tetszik a futballjuk(már lentebb írtam),de nekem az ANNYIRA nem fér bele,hogy egy ország miniszterelnöke ennyire toljon a háttérből egy klubot. Tudom,Berlusconi meg a Milan tulajdonosa is egyben,de az egész más...Nem akartam megbántani ezzel egy fehérvárit se,csak na...:DD Kósa azért annyira nem nyúl bele a Lokiba -
paly90 #10724 +1:)
magyarok közül a Vidinek szurkolok már régóta és ez az egész Fideszoton csupán az irigység sztem -
#10723 +1 -
karajjj #10722 ezt én sem értem egyébként -
#10721 ez a fidi jelző engem nagyon idegesít....amúgy erre a topikra nem vonatkozik, hogy tiszteld a másik csapatot??? úgy tesztek mintha csak a videoton mögött lenne politika és most fordult volna elő először.....szánalmas.... -
paly90 #10720 pontos:)