Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mms://195.228.152.47:88/foci
U19 stream.

a sport tv szokta közvetíteni néha, de ma ott nem lesz

Tényleg? Melyiken?

szucsy89
nemisigaz mert a rádióban-.-
tv-ben?

Az U19-es meccsek lesznek valahol?

már megint? biztos doppingol.....

haggyad, nem ez az elsõ kacsa, csak gondolom örül neki, hogy valamit beugathat 😊

Matthew Prosac
nem vélted felfedezni az iróniát a kommentemben

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Matthew Prosac
kacsa..

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

banok
Torghelle gól.

banok
jó volna

<#worship>

kraawz

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

Gunnersboy
A hétvégén szerzett gólja új csapatot hozhat Torghelle Sándornak

Az Ostthüringicher Zeitung szerint a Kaiserslautern érdeklõdik Torghelle Sándor iránt, ugyanakkor a harmadosztályba kiesett FC Carl Zeiss Jena megtartaná a 26 éves magyar csatárt.

„Szeretnénk továbbra is együtt dolgozni vele” – mondta a magyar támadóról a Jena sportigazgatója, Cristian Linke. A jénaiak ragaszkodása érthetõ, hiszen Torghelle az idény során 26 bajnokin lépett pályára és 7 gólt szerzett, amivel a csapat házi góllövõlistáján a második – Jan Simákkal holtversenyben.

A jénaiak már megtették ajánlatukat Torghellének, de vetélytársuk is akad, hiszen a Bundesliga másodosztályában az utolsó forduló elõtt a kiesést jelentõ 15. helyen tanyázó kaiserslauterni „vörös ördögök” is tervezik a támadó leigazolását.

Torghelle Sándor a CZ Jenánál hosszú idõ után ismét magára talált, hiszen pályafutásának egy nagyon hosszú szakasza során nem sikerült bajnoki gólt szereznie. Torghelle a 2004. március 27-én lejátszott Békéscsaba-MTK (1-2), találkozó után legközelebb a 2007. január 21-én rendezett PAOK-Olympiakos (1-3) görög bajnokin volt eredményes – a 91. percben õ jegyezte a hazaiak egyetlen találatát.

A magyar csatár a Németországban a következõ hétvégén véget érõ idény elején igazolt a PAOK-tól a Jenához, és három szezon után volt egynél többször eredményes – legalábbis bajnokságban.

A magyar válogatottban 24 alkalommal szereplõ csatár legutóbb éppen a Kaiserslautern ellen talált be, az elmúlt hétvégén rendezett, 2-2-re végzõdött meccsen õ szerezte az elsõ gólt, és szinte biztos, hogy ez is szerepet játszott a ’Lautern ajánlatának megérkezésében.

Némi pikantériát adhat Torghelle esetleges Kaiserslauternbe szerzõdésének, hogy 2004-ben, a portugáliai rendezésû Európa-bajnokságra készülõ német válogatottat az akkor Lothar Matthäus által dirigált magyar nemzeti tizenegy éppen a 'Lautern otthonában, vagyis a Fritz Walter-stadionban gyõzte le 2-0-ra. Mindkét magyar gól Torghelle nevéhez fûzõdik, aki ennek a meccsnek köszönhetõen mai napig az ismertebb légiósok közé tartozik Németországban.

nso.hu

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Amúgy jó ez az új Nike videó (fociscsajok.uw.hu). Milyen király lenne, ha egy magyar focistára ugyanígy felfigyelne Wenger, s leigazolná az Arsenal-ba, persze a felnõttcsapatba 😊.
Igen, én is hallottam, a tegnapi NS-ben egy teljes oldal fogalkozik a témával.
zaki
Vadóczot állítólag le akarja igazolni a Feyenoord

Matthew Prosac
kacsa..

szökõév van?

zaki
Hmmm, jól járna így mindneki... Én drukkolok, hogy összejöjjön a bolt...

<#eljen><#eljen>

Gunnersboy
Fülöp Mártont szívesen leszerzõdtetné a Stoke City. A magyar válogatott elsõszámú hálóõre jelenleg a Sunderland csapatát erõsíti, de ebben az idényben már szerepelt kölcsönben a Stoke Citynél.

A magyar kapus csak a kispadról izgulhatta végig az Ipswich elleni 1–0-ás sikert, majd rögtön vissza is hívta a Sunderland vezetõsége. A jelek szerint azonban a Citynél szeretnék, ha a késõbbiekben már nem csak kölcsönben szerepelne az angol csapatban.

Tont Pulis, a Stoke menedzsere bízik benne, hogy másfélmillió fontért sikerül megegyezni a Sunderland vezetõivel, és jövõre a Premier League küzdelmeiben már Fülöp is a frissen feljutott gárda segítségére lehet.

A Stoke City második helyen végzett a Gera Zoltánt foglalkoztató West Bromwich Albion mögött a Championshipben, így egyenes ágon kvalifikálta magát a csapat az angol elsõosztály következõ idényére.

Fülöp Márton még 2004-ben szerzõdött Angliába, aTottenhamhez, ahol azonban tétmeccsen nem jutott szóhoz, hiszen az együttes elsõszámú kapusa az angol válogatott Paul Robinson volt.

A Sunderlandben mindössze a Premier League utolsó fordulójában léphetett pályára kezdõként, így nem csoda, hogy a magyar futballista boldogan csatlakozna a Stoke Cityhez.

nso.hu

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Kaplan
Apropó már 3-0ra vezetnek összesítésben, szóval lazán bent vannak az UEFA kupában 😊

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Kaplan
Már megint? 😄
Jó ez a Vadócz gyerek, simán jobbnak érzem Vassnál.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

banok
A NEC Nijmeegen rájátszást játszik az UEFA-kupáért a Groningen ellen és Vadócz gólt szerzett.

vmvr
Augsburg

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

REALista
És Szabics hol is játszik?😄

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

banok
Szabics is gólt szerzett de a csapata kikapott, a Torghelle féle Jena meg 2-2-õt játszott. És Fülöp Márton kezdõ a Sunderlandben!

banok
Torghelle gól.

Kaplan
Mondtam én 😛

banok

Kaplan
Értem, jó hát én asszem pepsifoci.hu-n olvasottak alapján mondtam amit 😊

elõszõr én is erre gondoltam, de elõrébb volt írva a gólja mint a kihagyott 11es

Kaplan
A 11est hagyja ki és a kipattanót rúgta be.

Werder - Hannover 6-1

a vendégek 1etlen gólját Huszti lõtte és elvileg utána kihagyott egy 11est

<#worship><#worship><#worship><#worship>

89'NAC Breda <1 - 4> FC Twente Enschede

52'<0 - 1>S. Huysegems
54'<1 - 1>C. Feher
56'<1 - 2>B.I. NKufo
66'<1 - 3>Y. Hersi
77'<1 - 4>S. Huysegems

Copyright © 1998-2008 LiveScore.com

nézzétek meg www.ipolyszogise.atw.hu

banok
igen. azóta rendszeresen játszik a Watfordban.

zaki
Prestonba kölcsönadták ja, csak nem tudtam, hogy már visszatért/visszahívták...

ForzaInter
ugy tom kölcsönbe volt ott.

Yo, Bitch!

zaki
Priskin visszatért a Watfordba? Livescore szerint igen, kapott egy sárgát ma.

Rendkívül bölcs vagy! <#idiota>

www.smart-bus.hu

Matthew Prosac
ha teliigazolják magukat magyarokkal , akkor csak arra lesz garancia hogy nem jutnak fel..

Kaplan
Csak reménykedhetünk benne, hogy ez a QPR jövõre feljut, garancia nincs rá.