32945
Magyar Foci
-
Grenzjager #11439 Priskinnek nagyon nagyon jót tett az edzőváltás, mert szinte szárnyal -
#11438 remélem helyrejön -
#11437 Priskin gól -
#11436 Gera padon, Bogdán (Bolton) padon, Priskin kezdő, Fülöp kezdő, Gyepes padon, -
#11435 Szalai padon ül a Stuttgart-Mainz meccsen. -
#11434 igaz,az a maribor keretileg nagyon jó volt -
karajjj #11433 abból a nevenincs csapatból hányan lettek alapemberek az olasz bajnokságban? vagy te ilyeneket már nem követsz figyelemmel, csak hogy de szar a vidi? -
#11432 Én fradi drukker vagyok, 3x voltam debrecenben de az a stadion tényleg kula, a nyíregyházi hozzá képest wembli, nemcsoda hogy nem rendezhettek ott nemzetközi meccset. Mivel évek óta nagyon megy a csapatnak, egymás után 2 évben is bejutott a csoportkörbe, de 300km-ert kellett utazzanak a szurkolói "hazai" pályára, ráadásul ez a csapatnak se kedvezett, gyakorlatilag semleges pályán játszott hazai helyett.. kapott állami támogatást stadion építésre, aztmondom megérdemelte! A szaros videoton miért esik ki már az első meccsén valami nevesincs csapattól?, és miért nincs ott is 5-8000 ember a sima bajnokikon mint Debrecenben? A pesti csapatokról (fradin kívül persze) meg ne is beszéljünk, csak szégyent hoznak ránk. -
#11431 ezen mondjuk jót kacagtam:
ˆ barnuska665
tegnap 19:52 | privát | válasz erre | #11384
elnézést kérek mindenkitől,ha nem egyeztek a meglátásaink.
hajrá fradi
ˆ barnuska665
tegnap 22:55 | privát | válasz erre | #11405
hát az nb2-ből biztos hogy csodálkoztatok felfele éveken át.igen éveken át NEM BÍRTATOK FELJUTNI.MICSODA SZÉGYEN
???ASD:ASFAS -
geo91 #11430 -fav lesz lassan, ha nem húzza el a csíkot ez az idióta alreg... -
#11429 zajlik az élet itt keményen. -
#11428 Jah, de visszajön... -
Grenzjager #11427 elment aludni az agyfosó? -
Grenzjager #11426 egyre faszább a topik........... -
#11425 Akkor csodálkozhattok a Fradira, libamájasok(ha akkora kondás-fan vagy, tudod miről beszélek, kis bundagyőztesek):DDDDDDdd -
Solt #11424 De miért kell ezt eltűrni? Eleinte még elment, de ez már sok... ki kell rakni innen is a francba aztán kész... -
#11423 Először is nem vagyunk olyan viszonyban, hogy privát üzeneteket küldözgess nekem. Másodsorban pedig fejezd be a teljes közösség provokálását, lehet eszmét cserélni értelmes, emberi módon. Tényleg iszonyatosan sajnálom, hogy kimaradt az életedből az ilyesfajta nevelés, bár nem tudom mennyi idős vagy. De, jobb később elkezdeni asszimilálódni mint soha. Szóval kicsit maradj csöndben, vonulj el. Tanulmányozd a fórumtársaid véleménycseréjét. No és akkor gyere vissza és ha normális leszel mindenki cyber tárt karokkal vár ;) -
#11422 te vagy itt a sheriff? -
#11421 azt inkább nem kommentálom -
#11420 Gyerekek ne csináljuk már. Nyilvánvaló miért csinálja ezt.. Kicsit szociopata, ti meg ugrotok a véres csontra ezerrel. Kaptatok egyetlen valamire való értelmes emberi választ a kérdéseitekre? NEM! Csak és kizárólag provokatív visszapofázást. Írtam nem rég egy kommentet ide, kérlek titeket legalább olvassátok el... :) -
karajjj #11419 miért? milyen gondolkodású vagyok? -
#11418 nem pont rád értettem,csak a hasonló gondolkodásúakra -
karajjj #11417 na ezt vezesd le, hogy miért -
#11416 te egy nb2 csapatot -
karajjj #11415 nekem mi közöm a fővárosi vezetéshez? mit érdemlek én? mibajod van? -
#11414 gondolom mutatni is kellett valamit ezért.tudod amit a fradi nem tudott -
Gabe18 #11413 Ennek mi köze a stadionhoz?
De akkor ilyen alapon követelem hogy Szolnokra 12 milliárdért építsenek stadiont, mert az rosszabb mint a Debreceni. -
#11412 évtizedekig a fővárosi vezetés nem engedte a vidéket dobogó közelébe,csak szemfényvesztés gyanánt egy két csapatot mutatóba.nade megszűnt a gondoskodás,és most azt kapjátok amit érdemeltek -
Gabe18 #11411 Milyen elmaradás? Nem volt, vagy nincs Debrecenben stadion? -
#11410 lehetőség mindenki előtt megvolt.csodálkozni csak felfelé lehet -
Gabe18 #11409 Hát ja, milyen jól is jött nektek hogy az egyik, ha nem a legnagyobb riválist nevetséges indokokkal kizárták. Azóta tiétek a világ.
Persze anno ti megoldottátok az NB2 elkerülést, csak meg kellett venni az indulási jogot. Gyanítom ha a 2000-es évek elején kiestek ahogy kellett volna, akkor ma nem a stadion építés a legnagyobb gondotok... -
karajjj #11408 mintha a loki nem lett volna soha nb2-es... -
#11407 az elmaradás pótlása barátom -
Gabe18 #11406 És kit érdekel mi volt annak idején? Akkor "annak idején" a Debreceni stadion is abból épült amiből a többi. Viszont azóta "elvileg" az állam kiszállt az ilyen szintű támogatásokból. Igy elvárható lenne hogy ha mégis ad, akkor adjon egyformán. -
#11405 hát az nb2-ből biztos hogy csodálkoztatok felfele éveken át.igen éveken át NEM BÍRTATOK FELJUTNI.MICSODA SZÉGYEN -
#11404 az a Győr baja barátom -
Gabe18 #11403 "felfelé csak csodálkozunk,nem kritizálunk."
Ezt a bölcsességedet annyira nevetségesen könnyű lenne ellened fordítani FTC-Debrecen viszonylatban hogy inkább nem is teszem.
Amúgy milyen lehetőség volt minden város előtt? Addig nyűglődött vezető-szurkoló-játékos közösen hogy nektek mekkora csapás a Puskásban kupameccset játszani hogy valami nagyokos agyában megszületett ez a zseniális stadionépítés (gondolom a saját zsebébe rakandó részt is jól eltervezte). Amúgy a Győr miért nem állami pénzből épített/újított gyönyörű stadiont magának? Érdekes ők megoldották másképp. -
#11402 azért válasazoljál arra amit kérdeztem -
karajjj #11401 kedves barnabás, nem privátban kell legyökerezni a másikat, hanem értelmes hozzászólást kell írni ide, de olyat, ami kapcsolódik a témához -
#11400 arra válaszolj,amit kérdeztem,okos