32945
Magyar Foci
-
Solt #11479 Laczkó - Sampdoria -
#11478 ez igaz, értem, hogy a klub így jár jobban, de simon minek írta alá? és ha nem kell nyáron senkinek, mert sokat kérnek érte? akkor itt fog pimpósóodni a magyar bajnokságban? :c -
geo91 #11477 hosszabb szerződéssel csak drágábban, áron felül tudják kivásárolni a szerződéséből. -
#11476 nagy dolog ez, hogy egyből a kezdőbe kerül...
csak ezt a szerződéshosszabbítást nem értem. -
Solt #11475 Bezony ám... :)) -
karajjj #11474 20:45
-
Grenzjager #11473 beza, kezdő lesz
Ajax – Feyenoord
Woensdag 19 januari om 20.45 uur in de Amsterdam Arena
Scheidsrechter: Vink
Vermoedelijke opstellingen:
Ajax: Stekelenburg; Van der Wiel, Alderweireld, Vertonghen, Emanuelson; De Zeeuw, Eriksen, Enoh; Sulejmani, S. de Jong en Ebecilio.
Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Mulder; Swerts, Vlaar, Bahia, De Cler; El Ahmadi, Bruins, Mokotjo; Simon, Castaignos en Wijnaldum. -
#11472 Igen, kezdő lesz. -
karajjj #11471 kezdeni fog Simon? -
Solt #11470 De nézd meg, hogy akikből lett valami, azok előbb mind itthon bizonyítottak... Pár kivétel van, de nem ez a jellemző...
A fokozatosság rengeteget számít... ha meg itthon játszik, az még mindig jobb, mint a milan utánpótlásban játszani a többi pelyhes állúval...
Figyeld meg, Simon ma este kurva jó lesz... talán még gólt is rúg... ezt kell erőltetni, úgy látszik ez lesz a jó út... itthon 1-2 kiemelkedő év aztán olyan klubba igazolni, ahol szintén kezdő, és nem túl nagy ugrás a színvonal... -
#11469 csak mondjuk ilyenkor nem mind1,hogy hol,meg kitől kapja 18 évesen első profi szerződését,egy Haladástól,ahol szerintem nem keresik agyon magukat a fiatalok,vagy egy Milántól,ahol nagyságrendekkel több pénz jut az utánpótlásnak is -
Solt #11468 Pár egyedi esettől eltekintve én is úgy gondolom, hogy előbb itthon kéne mutatniuk valamit... -
Grenzjager #11467 Koman is 16 évesen ment ki a Sampdoriához (a Milan is figyelte, érdekes a milánóiak vas megyei kötődése), igaz ő 14 évesen bemutatkozott csereként az NBIben már. -
#11466 nem sok jót látok benne, hogy ilyen fiatalon kimegy...és a milanba....ha igaz ha nem.... -
Grenzjager #11465 Tamás Krisztián (16y, Haladás) jövõ héten aláírhat az AC Milanhoz -
Grenzjager #11464 na majd a Vidi, Loki, Fradi, ZTE játékosai összefognak, mindenki az MTK-ra tesz 25e HUF-ot... s még a Bochumi ügyészséget is megveszik :) -
#11463 a paksra is kéne egyet...:D -
karajjj #11462 ha euróban tennék rá egy ezrest :D -
#11461 persze,aztán ha nyer az MTK,téged börtönbe visznek,az ellenfelek játékosait meg a Bochumi ügyészséghez :DDDD -
karajjj #11460 mtk-ra tolni kéne egy ezrest :D -
#11459 unibet,oddsok ki nyeri a magyar bajnokságot:
Vidi 1.57
Loki 2.50
.
.
PAKS 150.0
.
.
.
MTK BUDAPEST 800.0 !!!!!!!
ezt is megéltük -
#11458 ez a gól eléggé hasonlít Koman első góljára a Bari színeiben:
-
Solt #11457 Igen... pont akkor kaptak gólt, amikor ránéztem nso-n... :S -
#11456 de sajna kikaptak. :(
Koman végig játszotta a Lazio-Sampdoria (1-0) meccset. -
Solt #11455 -
#11454 -
#11453 jól láttam, 1-1 az eredmény, legurították és szépen bebelsőzte -
Oszi #11452 Rudolf egyenlített a juve ellen:) -
#11451 rudolf gól ha jól láttam -
#11450 videjó nincs??? -
karajjj #11449 ja egyébként Koman is kezdő a Lazio ellen -
karajjj #11448 Rudolf még egész jól is játszik -
#11447 Rudolf kezdő a Bariban a Juventus ellen. Vass Ádám a padon ül a Bresciában. -
karajjj #11446 neki meg személy szerint valszeg tökmindegy, hogy hova megy, mert úgyis valamelyik nagyobb klub fogja a legtöbbet kínálni -
Grenzjager #11445 "Kiprics" után olyan szeretettel fogadták Rotterdamban, amit Hoffenheimben nem kaphat meg, sőt ő góljaival és gólpasszaival már erőteljesen "nyomul" előre.
A Bundesliga abszolúte erősebb mint az Eredivisie, s ez fontos szempontból, valamint ott van még a VfB, a Hertha és a Werder a kérők között, ami azért nem semmi. (S ezek csak a publikus része !!!!, koránt sem biztos hogy csak német kérők jelentkeztek be érte pluszba)
Az Újpestnek elég komoly anyagi gondjai vannak, tehát újpesti szemszögből valószínű odamegy, aki többet fizet érte. S a Feyennoornak nincs sok pénze.
Én a helyében a Werder és a VfB között filóznék, de a végső szót a klub vezetések mondják ki, ki mit ajánl, és az Újpest pedig mit fogad el. -
karajjj #11444 azért a Bundesliga kicsit színvonalasabb már, mint a holland bajnokság, plusz a Hoffenheimnél új edző van és még nincs konkrét kezdőcsapata, szóval simán beférhet -
#11443 Simon ügy
én a helyében a Feye-t választanám,ott játszana is,persze ha azt nézzük,hogy az újpest magyar csapat,és mindent a pénzért,akkor irány a Hoff. -
Takezó #11442 istennek legyen hála^^ -
geo91 #11441 végre... -
#11440 Vadócz gól de csapata kikapott 4-2-re