Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kaplan
Na srácok, ez gyönyörû volt! Csak tapsolni tudok! Szép volt fiúk, látjátok tudtok ti focizni! 😄

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

EZAZ!!!

Golyo69
Nyertünk 😄: Kinn vagyunk az EB-n 😄😄

GGMU

fsgh
valaki nem tud egy u19-es keretet mondani??

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

sztem faszság, amit a Puhl mondott, hogy nem lehetett ebbõl a szögbõl megállapítani... egyértelmûen nem volt les
Gunnersboy
sztem nemis volt les... mindegy, kár ezen bánkódni
egyenlõ ellenfelei (sõt..) vagyunk a portugáloknak, megérdemelnénk a gyõzelmet, hajrá fiúk!

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Eddig mintha másik cspatunk lenne pályán a portugálok ellen, mint az elõzõ két meccsen. Kár, hogy les miatt nem adták meg a gólt. Nagyon határeset volt.
Reméljük a második félidõben szerzünk vitathatatlanul érvényes gólokat is!

be kéne vezetni, hoyg félidõben valmelyik csapat edzõje kérhesse a játékvezetõ cseréjét félidõben

Kaplan
Magyar válogatott topikba leírtam a véleményem.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Ilyen egy fasz játékvezetõt. Ez kínos volt. 😞 Sajna portugáloktól akár egy nagy zakó is kinéz így. :S
De azért remélem nyerünk. 😉 Hajrá!

maradt a 2-1

katasztrófa volt ez a 2 meccs :S

Eddig minden gólunk Gulácsié volt...

pfff Gulácsi :S

A második gól nem volt semmi. :-O

2-0, mostmár jobban odateszik magukat (Németh 11-esbõl, és Németh akcióból)

1-0 félidõben, de nagyon gyérek

Ok. Köszi

#6069 sztem ez lesz majd megint

Valaki tud dobni egy linket ahol meg lehet nézni a magyar u19-esek mérkõzését a ciprusiak ellen? Köszi

igen, látszik, hogy valami elkezdõdött ott

talán még a foci is feljövõágban van a régebbihez képest, mert mostanában nyerik a meccseket, öröm lehet játszani ilyen feltételek mellett 😊

<#eljen><#eljen><#eljen>

Matthew Prosac
Végre kezdenek vhogy kinézni a stadionjaink:

(Már csak minõségi focisták kellenének, hogy meg is teljenek ezek..)

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Kaplan
Igen de a bajnokság színvonala sajnos jóval PL alatt van.

A Celtic állandó bajnokesélyes csapat BL indulással. Ráadásul a játékoskerete sincs megtûzdelve akkora sztárokkal akiket ne tudna kiszorítani alkalmattán. Remek esély volna arra, hogy trófeákat szerezzen Zoli, és nemzetközi hírnevet. Ráadásul a Celticben akár 40 éves koráig is játszhat 😛 mert ott nem számít a kor

banok
BL

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Kaplan
Szarok rá mi lesz, csak döntsék már el.. Igazán idegelõ ez a sok kacsa, hír, cáfolat.

REALista
Ne már akkor inkább maradjon...

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

sztem akkor hülye ha odamegy 😊

akkor én inkább harcolnék a kiesés ellen a Premier Ligában mint hogy elmennyek akár egy élcsapathoz skóciába: S

Gera - Celtic?

Jah, így már érthetõ...

Közben egyébként Lfc szurkolók szavazása alapján:
40% szerint legjobb reserves player

Jó, igaz hogy ajándék labda volt, de szerintem sok neves kapus se fogta volna ki. Legalábbis én szeretném így elintézni mindig az ajándéklabdákat. 😊

Németh egyébként felemás volt, a labdaátvétele zseniális, de utána rendre rosszul bánt vele. Koman jó lett volna, de a végén az a nem is tudom milyen mozdulat levitte. Legjobban szerintem Nagy Olivér játszott.

az elsõ gól az szép akció

de a másik az ajándék labda és ráadásul Gulácsi is szépen bevédte

És még ki is kaphattunk volna. :s Ráadásul a két litván gól nem volt semmi, elsõ szép játék, második szép lövés. 😞

Hát, meg kell nyerni a következõ kettõt, de ezek után nem látom túl esélyesnek.

Áhhh, ez roppant kínosra sikerült. :-(

miki36
:SSSSS

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

vége :C

miki36
na ezt a 10 percet meg kell nyomni emberelõnyben

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

Matthew Prosac
2-2 :S

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

miki36
2 ilyen szarral:S

pffffff

Matthew Prosac
Fehérvárról venne játékost a Fulham edzõje

Az fmh.hu szerint a Premier League-ben bennmaradt Fulham csapatának edzõje, Roy Hodgson a hétvégén élõben is megnézte volna a Fehérvárból kiszemelt Horváth Gábor pályán nyújtott teljesítményét, de a védõ betegsége miatt nem játszhatott a Debrecen elleni bajnokin, így elmaradt az angol szakember sem érkezett hazánkba.

A Fulham menedzserét idõben sikerült értesíteni, hogy ne repüljön feleslegesen Magyarországra, mert az angol szerzõdésre kiszemelt a Horváth Gábor nem játszhat majd a Nagyerdei-stadionban.

A Fejér megyei Hírlap inofrmációi szerint ennek ellenére Hodgson nem tett le róla, hogy még az idei szezonban tétmérkõzésen is szemügyre vegye Horváthot, így hétvégén, a hazai pályán megvívott Siófok elleni találkozóra is jelezte páholyfoglalási igényét, azaz jelenlétét a Fehérvár-Siófok bajnoki mérkõzésre. Remélhetõleg akkor már Horváth is a kezdõben lehet.

MIVAAAN?

miki36
jaja, ha kicsit higgadtabbak lennénk, akkor simán vezethetnénk 5-el is akár

2-1 bár nemsok közük van a meccshez :S

miki36
Présinger, 2-0! Gyönyörû szabad volt😊

2-0ra megyünk már

a kapus benne volt a gólban rendesen 😄

5-0 😊

nb1.hu-n találtam(fórum, Koltai behívva az A válogatottba). 😄😄 Mondjuk azt hittem 20-kor kezdõdik, úgyhogy lemaradtam. De épp a gólra nyomtam be. 😊

Portugál meccsnek mi lett a vége?

<#worship><#worship><#worship>