32945
Magyar Foci
-
karajjj #11399 ki beszélt most ezekről amúgy? én eleve a győrit hoztam példának -
#11398 te okos,szerinted a fradi,az ute meg a többi pálya milyen pénzből épült annak idején?? -
karajjj #11397 miért? azért, mert te azt mondtad? -.- -
#11396 ott meg is érdemlik -
karajjj #11395 ez meg a másik, Győrben pontosan 0 Ft állami támogatással lett új stadion -
karajjj #11394 nem, egyáltalán nem volt meg minden város előtt, sőt, a legtöbb helyen csökkentik a város fociba fektetett támogatását, főleg ahol nem narancs a polgármester színe -
#11393 nem kell ezt ennyire túlragozni...ilyen a lobbi erő....semmire sem mennénk ha a sok omladozó stadiont alácsöveznék....újak kellenének és nem a mostaniakat foltozgatni....minden csapatnak megvan a politikai háttere és mindegyik megpróbálja kihasználni...a lokinak sikerült - egyrészt jogosan - kisírnia egy új stadiont, mert tudtak olyanra hivatkozni, amire más csapat nem....BL-re és EL-re....a csapatoknak maguknak kell előteremteniük a pénzt és nem hagyatkozhatnak teljesen a politikusokra....a lokinak sikerült 1 olyan évet kifognia, amivel megtudták győzni a vezetőket, hogy nekik stadionra van szükségük....ha a vidi is letesz valamit EU-ban, akkor ők is kisírhatják....
régen is benne volt a politika most is....ennyi.... -
#11392 felfelé csak csodálkozunk,nem kritizálunk.
a lehetőség minden város előtt megvolt -
Gabe18 #11391 Közöm pl. annyi van hozzá, mint bármely más szurkolónak akinek a csapatának a stadionja játékra alkalmatlanná válik amint ráesik 3 centi hó vagy némi eső.
Az NB1 összes stadionjában az alácsövezést a drágalátos Debreceni stadion árának töredékéből meg lehetett volna csinálni, de ehelyett valami megmagyarázhatatlan okból 12 milliárdból csinálunk egyet.
Úgyhogy normális október-novemberi meccsek helyett lesz a jövőben megint hófoci, meg sárfoci, meg töménytelen elmaradt meccs.
De persze Debrecenben állni fog a csodás stadion... -
#11390 közöd van hozzá?
felfele csak csodálkozunk -
Gabe18 #11389 De biztos az.
Csak nem annyira mint állami pénzen 12 milliárdért stadiont építeni, aztán utána még játékost, edzőt igazolgatni.
Ez meg az egész NB1-el szemben elég provokatív.
-
karajjj #11388 alves pótlék -
#11387 ez nem provokatív?megkérdezem már a moderátor urat -
Gabe18 #11386 A Debrecen még a legügyesebben összekoldult stadion címet is elnyerheti.
-
#11385 -
#11384 elnézést kérek mindenkitől,ha nem egyeztek a meglátásaink.
hajrá fradi -
#11383 itt nem -
karajjj #11382 az a baj, hogy te nem 100-ból 1-szer adsz értelmes formában hangot a véleményednek, a többi 99 esetben csak kötekedsz lokikázol, újpestkézel, vagy 6 szmájlit csak úgy spontán beírsz, mintha chat lenne -
#11381 Nem használsz trágár szavakat? :) Most komolyan.... -
#11380 ha én vagyok a baj,akkor inkább nem szólok semmit.bár állítólag ez egy fórum,ahol eltérhetnek a vélemények,nem csak az agyamosott hsz-ek mehetnek -
#11379 Szomorú, hogy ez a topik már csak arról szól, hogy tápláljátok a tüzet barnuskába aki persze azonnal fellángol. Nézzük már levegőnek könyörgöm, olyan gyerekes ez az egész. Mindenki rájöhetett már, hogy 1. vagy nagyon buta ez a gyerek és akkor ezért menthetetlen, 2. egyszerű provokátor és jól csinálja a dolgát.
Szerintem az lenne a legmegfelelőbb megoldás ha senki nem ülne fel a provokációjának és a moderátorok pedig kellő mértékben intézkednének. -
#11378 veled ellentétben legalább én legalább le tudom írni a nicknevem ;) -
#11377 büszke lehetsz az értelmi szintedre fábió capelló -
#11376 Nem. Én kijárok minden meccsre, nem használok trágár szavakat és sose keveredtem verekedésbe. Ahogy a szurkolók 80%-a. De persze, nem várom el, hogy ezt megértsd azzal a csöppnyi agyaddal, igyekszem tekintettel lenni a korlátolt szellemi képességűekre is :) -
#11375 csak az drukkolhat valamelyik csapatnak,aki kimegy ésveréssel fenyegeti,illetve trágár szavakkal illeti a másikat?
elgondolkodtató -
#11374 sosem volt az, csak egy kis provokátor senkiházi -
karajjj #11373 múlthéten még fradidrukker volt -
geo91 #11372 hívogasd csak, odavaló -
#11371 látom még mindig hatalmas gyökér maradtál:DDDDDDd -
#11370 kimozdultál már valaha a foteledből, vagy világéletedben foteldrukker voltál?
Gyere ki egyszer a Fradi-pályára, és ott mondogassad a hülyeségeidet, összeismerkedsz pár haverral ;) -
#11369 nb2 -
#11368 -
Grenzjager #11367 Kecskemét, Pápa, Vasas, Szolnok, Szeged, Fradi
Reálisan és nem csak Fradista szemüveggel nézve összejöhet az elsőség. -
#11366 http://www.nemzetisport.hu/teremfoci/a-fradi-teljes-kerettel-es-gyozni-megy-szegedre-2059949
ez a kész átverés show? -
Grenzjager #11365 például itt
All-Time Club World Ranking (1.1.1991-31.12.2009)
a te által linkelt top lista
IFFHS Top 350 (1st January 2010 - 31st December 2010)
és alapból nem vették figyelembe a Fradit, mivel nem szerepelt nemzetközi porondon, ennyi.
De tegyél egy szívességet, hogy ne mindig a Fradihoz mérd a Debrecent, mert felesleges, mindenki tisztában van a helyzettel.
mellesleg ez az NB I jelenlegi állása:
NB I - 2010/2011
1 Videoton 36
2 ZTE 29
3 Kaposvár 29
4 FTC 28
5 DVSC 28
6 Paks 28
7 Lombard Pápa 23 -
#11364 na semmi válasz? a fradi hol is van? -
Grenzjager #11363 hírcsárdás szívtam be már be én is :)))) csak lehet nem ebben a topikban :) -
#11362 nem kell a duma...:D -
#11361 jóvan bazmeeeeg,reggel volt még amikor elolvastam :DD -
IXEMGabeo #11360 Újpesti Lila Sünök xDDDDDDDDDDDDD