32945
Magyar Foci
  • Redmer
    Tényleg jó edző, remélem marad Magyarországon.
  • Solt
    Az igen, de a kiállítás és az első tizenegyes... no meg az előző meccs is... megértem, hogy kiakad. Kiváló edző, én csípem.
  • Redmer
    Néztem a meccset és van benne igazság. Bár a 11-es a végén jogos volt. Majd az EL-ben szurkolok nekik.
  • Solt
    Megértem szegényt... :((
  • Redmer
    Dzsudzsák
  • Grenzjager
    hát lehet a GM kapott üzenetet XVI-tól hogy mi az üzi pontosan.
    Én a meccsen egyik drapit se láttam :PPPPPPPP
  • Grenzjager
    óóóó régen voltak zűrök, most legalább nem egyértelmű vagy fene tudja, szerintem tiszta volt, van ennyire bukdácsoló mind2 csapat.
    A pécsiek amikor Eszékre, meg a pesti csapatok amikor Felvidékre jártak tippmixelni
  • dave9004
    Az, hogy mi rágalom, mi nem, nincs eldöntve.
    Nálunk folyton akkor jelzett a monitor rendszer amikor még sehol se volt befektető... jól is esett mindenkinek gondolhatod.
  • Láma!
    a második félidő elején volt, nem a meccs elején:)
    szünetben fujták rá a drapira:)
  • Grenzjager
    a meccs elején amúgy ez a kiírás még jobb volt szerintem
  • Effe88
    :D:D
    inkább unibet:D:D

Láma: hát ki is hajthatták a belüket mivel küzdeni kelett 4-1ről hogy 4-4 legyen kellett valakinek az X, persze ez csak találgatás....
  • Láma!
    mondjuk ez elég g.ciség volt azok után hogy a többség kihajtotta a belét:)
  • Grenzjager
    BWIN :)
  • Grenzjager
    Magyarországon minden meccs, és minden bajnokság tiszta.
    Egy csapatot - ahol pedig fizetés olyan mint az időjárás jelentés - bundával gyanúsítani rágalom.

De kurva jó meccs volt :)
  • Láma!
    poénkodtunk mi is 1-4-nél hogy ez tippmix...

de amikor beállt Heinz, és 3-4 lett, akkor Junior, és Stanic a szezon legjobb játékát mutatták be saját részükről, és a támadósor olyat művelt ami végre méltó a Fradihoz! a védelemről inkább nem ejtenék szót...
  • dave9004
    Én a Vasason voltam, hallod ott nemtom ki volt a bíró mert késtem, de a régi lesszabály szerint fújtak, pápai gól elég lesgyanús volt, ott inkább röhögtem mint izgultam :D
    Meglátjuk jelez e a rendszer(bár az csak nálunk szokott).
    Nagyon ráugrott most mindenki, sztem majd nézek egy ismétlést
  • Solt
    Nem is neked szólt ez igazából, csak nálad csapódott le. Pont előtte olvastam el a pepsis cikk alatt a kommenteket, és kibaszták a biztosítékot nálam...

Némelyik fradista is olyan hülye, hogy azon csodálkozom meccs után hazatalálnak önállóan...
  • dave9004
    nem láttam azért kérdem :)
    egyébként fradisták is ilyeneket írnak, gondoltam azért kérdezem meg az ittenieket :)
    de akkor grat a feltámadáshoz
  • [HUN]FaTaL
    Ha ésszel bundáznak akkor az egy unalmas 1-0 vagy 2-1 nem egy 4-4...
  • Solt
    Komolyan nem értem ezeket a megjegyzéseket. Volt egy jó meccs, erre mindenki bundát kiállt... elképesztően gyerekesek és negatívok vagytok...
  • dave9004
    gyerekek óriásmeccs az üllőin 4-4
    A kérdés: Ezt meg hogy?
    Vagy, mennyi pénzből?
  • [HUN]FaTaL
    Bizony :( Mondjuk óriási mákkal még bent maradhatnak. Ha verik a Palermot és a Lecce mindkét fordulóban kikap.. A Róma ellen szerintem esélyük sincs.

Erre baromi kevés az esély, a Barival is játszik a Lecce, ott meg nem hiszem, hogy kikapnak.
  • zaki
    hú baszki, nem is tudtam, hogy kiesőhelyen van a samp...és ki is fognak esni... hát ez nem semmi.
  • McFrost
    Jogos! Igénytelenül kibasztak mindenkivel a klubnál.
  • Grenzjager
    Szerintem Komannak az csak jó ha a Sampból máshova mehetne.
  • [HUN]FaTaL
    Remélem Koman eligazol valami A-s csapatba.

Tiszta vicc, hogy az összes csapat kiesik a Serie A-ból, aminek magyar játékosa van.
  • bakkerman
    augusztusban még a BL főtábláért játszottak,2011 augusztusában meg lesz serie B-s meccsük XD
  • Solt
    A Samp vezetésétől kéne megválni, hogy rohadnának meg! Évtizedek óta azt játsszák, hogy a jobbnál jobb játékosokat eladják, elherdálják, stb... aztán csodálkoznak... idén csak a két gólzsákot baszták el a háztól, most meg néznek az ég felé... büdös p...a...

Remélem elmegy a Palombo is, és akkor ott rohadunk meg a seria b-ben...
  • bakkerman
    jah,és fő fogásnak ott van amit ma olvastam,hogyha a samp kiesik,akkor anyagi okok miatt megválnak pár játékostól,és 100% hogy benne van ebben a pakliban Koman is.
  • bakkerman
    így akkor az újpest nem lát egy fityinget se mi? mert csak kölcsönbe volt opcióval
  • karajjj
    eladták volna a hoffenheimnek, aztán ha oda nem férne be, menne bundesliga kettőbe...
  • paly90
    valamiért nem lepődtem meg.....
  • bakkerman
    tornyit a vidibe! jövőre cél a biztos benntmaradás!
  • Láma!
    nem mindegy nekik? ingyen volt ez is biztos:)
  • karajjj
    hiszti hiszti
  • LSSAHPAUL
    ? Mert egyébként ha nem lett volna esély a bajnokkáváláshoz nem mentek volna? 1000 nem sok, ennyien a fradit is kisérgették nb2-ben. Sajna az mtk nem fog ilyen néző sereget vonzani a vidéki kisvárosokba :p
  • ressy14
    Akkor kicsesztek azzal a kb. ezer szurkolóval aki felment Pestre.
  • passatgt
    csak hazai pályán akarják ünnepelni bajnoki címet, azért csak döntetlen lett:)
  • [HUN]FaTaL
    Na így utólag nézve nyílvánvalóan furán jött le amit írtam :DDDDD
  • bakkerman
    ha van eszük megnyerik :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD ezen jót kacagtam,köszi :D