32945
Magyar Foci
-
geo91 #12199 csak egy ikszre tellett sajna. de azt nézzük, hogy 0-2-ről hoztuk, ez is bravúr. -
#12198 Remélem nyer a Honvéd és a végén előzünk -.- -
#12197 Ha van eszük akkor megnyerik és elkezdenek készülni a nemzetközi szereplésre. :) Bár még gondolom ott van a magyar kupa döntője is. -
Solt #12196 Nyerni kell... de, ha van eszük vigyáznak az x-re, és majd otthon ünnepelnek! :) -
#12195 Elég az X a vidinek vagy nyernie kell, ha már most bajnok akar lenni? -
#12194 A nemzetközi porondon én is szurkolok annak, aki éppen ott van, de ennyi. -
Solt #12193 Én sem drukkolok egyiknek sem! :) Egyszerűen csak jobban érdekel... a légiósok jó része szart sem ér, ebben egyetértünk. -
#12192 Én ezeknek a csapatoknak már nem tudok szurkolni. Ez nem magyar bajnokság, hanem szedett vedett szar légiósokkal, akik kb a fáról estek ide... -
Solt #12191 Majd, ha vége ennek... :) Bármilyen is, jobban érdekel mint a külföldi bajnokságok! :) -
#12190 NB1es meccshez képest nagyon jó meccs, de azért átkapcsolok majd a Barca meccsre :D -
Solt #12189 És ez is szabadrúgásból... :D jó kis meccs... -
#12188 2-2 lol :D -
#12187 Jaja :D Kapus alaposan elnézte. -
Solt #12186 És pontrúgásból! :D -
#12185 Van. 2-1 -
Solt #12184 Vidi tábor: Itthon vagyunk, itthon vagyunk! :D:D
( nehogy sírás legyen a vége... XD ) -
Solt #12183 Megraktad mixen? :D max pontrúgásból... -
Koppixer #12182 a nagy kérdés:
Vajon lesz-e Honvéd gól? :D -
Solt #12181 Már 0-2... :) -
Koppixer #12180 hopp, 10. perben már vezet is a Vidi
0 - 1 -
Solt #12179 Ha jól tudom öt év. -
#12178 Ahhoz, hogy Alves magyar válogatott lehessen nyilván az kell, hogy magyar állampolgár legyen. De ahhoz milyen feltételek dukálnak? Hány évig kell itthon játszania vagy élnie? -
paly90 #12177 én vidi szurkoló vagyok de remélem h elmegy az nagyképű bolond öregember -
#12176 Ebből a Vidiből még én is bajnokot csináltam volna. 86 után a mezey féléket észak-kóreai mintára elintéztem volna. -
Grenzjager #12175 végülis nem rúgnák ki, csak nem hosszabbítják meg a szerződését.
..de nekem8
...én csak egy pohár vörös bort kérek -
Takezó #12174 Azért meglepne, ha a Videotont először bajnoki címre vezető edzőt csak úgy kirúgnák a nyáron... Mészöly meg mennyivel lenne jobb, mint ő? -
Grenzjager #12173 na ha minden igaz Garancsi államtitkárúr magán csapatából Mezey ki lesz kirúgva, mert összeveszett a maribori hős a tulajjal, állítólag azon hogy a csapat több száz millió forintért vásárolt mezey miatt svédnégeret meg svédszerbet akik semmit sem nyújtottak, télen ezért nem igazolhatott a doktor. Szóval Mezey nyáron lejáró szerződése nem lesz meghosszabbítva.
a játékosként jó portugál spíler, Paolo Sousa érkezhet edzőnek - aki eddig csak angol másodosztályban volt, de mindenhonnan kirúgták s csak a Swansea-nél tudott egy szezont kihúzni, illetve MészölyGézát csiripelik. -
#12172 paks megverte újpestet úgy néz ki a 2. hely meglesz nekik, viszont 3. helyre még sok lehetőség van
ftc, kaposvár, zte, loki, és a legkönnyebb csapatokkal a loki fog játszani, szóval szerintem ők fognak odaérni 3. helyre
ftc: zte, haladás, pápa
kaposvár: videoton, szolnok, eto
zte: ftc, loki, szolnok
loki: szolnok, zte, haladás -
#12171 Én Tamást mindig is az egyik legnagyobb játékintelligenciával bíró magyar futballistának tartottam. Jó volna ha végre megragadna egy csapatban! -
#12170 Stuttgart-Hannover 2-1 ::: összefóglaló A videó elején Hajnal gólja! -
#12169 jah...én is ha válogatottal játszottam (2007 v 2008-cal) gyorsan behívtam, hogy akkor nálunk játszon....:D -
#12168 az igen -
#12167 Hajnal gól -
geo91 #12166 dettó -
#12165 én is sokat FM-eztem, de erről nem tudtam :D -
Solt #12164 Aki az FM-et tolja az képben van... :)) -
geo91 #12163 -
Takezó #12162 jaja, FM-ből... de sajna már kismilliószoros venezuelai válogatott -
#12161 hm, ti tudtátok, hogy a Getafében játszó Miku félig magyar? van egy magyar-venezuelai csoptársam, és mondta hogy a rokona a Getafében focizik, azt hittem hogy valami alibi fiókcsapatban, nagyot tévedtem :D -
#12160 igen ez ő,rakd ki nyugodtan