32945
Magyar Foci
  • McFrost
    Már elkezdődtek a paksi tárgyalások az érkezőkkel: Grúz, Graszl és Balajti első körben.
    Böde pedig nem megy másik magyar klubba, csak is külföldre, erős csapatba.
  • bakkerman
    ha szima gabinak van egy kis esze,még most megállapodik böde ügyében,mert nyáron még drágább lesz
  • karajjj
    nagy respekt a paksiaknak, csak az a baj, hogy nyáron tuti elvisznek pár húzóembert, aztán jövőre meg ne adja Isten, lehet küzdeni a kiesés ellen
  • geo91
  • zaki
    FT Ascoli [3 - 2] Siena
    19' [0 - 1] E. Calaio
    64' [0 - 2] F.D.S. Reginaldo
    71' [1 - 2] A. Romeo
    88' [2 - 2] R. Feczesin
    90' [3 - 2] A. Romeo
  • Solt
  • Grenzjager
    "Az a tény, hogy az Atomváros csapata ilyen magasságokba jutott, főleg annak ismeretében dicséretes, hogy a Kis Károly vezette keretben csupa-csupa magyar játékos kap szerepet, és nyoma sincs a drága pénzen vett, és általában a "futottak még" kategóriába tartozó légiósoknak."(nb1.hu)
    ezért a legnagyobb respect

• king82
    Paksi FC oldalán 3300 nézőt számoltak. De szerintem édes mindegy.
  • Grenzjager
    naezaz...
    1.500an voltak csak...
  • king82
    Mind a 3000 ember kirugja a stadion oldalát! Történelmi idcsőségek éve ez az Atomvárosban!
  • bakkerman
    akkor ma nagy banzáj lesz a paksi san siroban!
  • king82
    3:0 már!
  • bakkerman
    paks-vasas 2-0 a 67. percben, már csak a 3. hely miatt kell izgulni.
  • LasDen #12266
    legfeljebb 1-2 év múlva megin vissza megy....
  • bakkerman
    remélem pintér lesz,kisbazmegmészöly meg folytassa tovább amit elkezdett az uténál
  • Solt
    :D:D Pintért nekik, hajtsa ki a belüket... :D
  • Grenzjager
    B'meg Mészöly kisfia vagy Pinyő lesz az edző a Videotonnál.
  • LasDen #12262
    Adam SImon....

reméljük pár év múlva zamparini csak 200 milláért akarja majd elengedni...:D
  • king82
    Ez a mai világ! (Pénteken eldőlhet minden!)
  • king82
    Így igaz! Szeretnék továbbra is olyan mérkőzésre járni ahol hangulat van színvonalas a foci és jó érzéssel van kint az ember. Még ha veszít a csapat tudjam azt mondani ilyen meg ilyen szép megmozdulások voltak és a lefújás pillanatáig rohant mint ha az életéjért futna. Ezt nem kapom meg vagy is az idei szezonba láttam már rá példát. Valamint minden csapat anyagi helyzetét rendbe kéne hozni mert ez már nonszensz ami van.
  • McFrost
    Egyszer Pestről hazafele Érden megálltunk kólát venni egy kútnál a körforgó előtt, 2 mikróbusznyi paksi szurker, a kutas meg kihívta a jardot, mert szét akarjuk verni a boltot :)
    Pedig csak énekeltünk.
  • Láma!
    akkor egyről beszélünk:)
    és igen, jó lenne végre ha újra mindenhol legalább félház lenne, a rangadókon meg megtelne a lelátó...
  • king82
    Bocsáss meg ki is járok és nem magyarázkodok csak a nagyvilágba. Sőt ha vigasztal anno még elmentem a B-közepeknek összehozott focizásra is.
    Más részt amint írtam elkezdődött valami fejlesztgetés szinte minden csapat háza táján. Igen én vallom B-közép nélkül nincs mérkőzés! Az már olyan mint ha zárt kapus lenne a meccs! Van hova fejlődnünk és van miért (bár ez csak csendben). Jó lenne ha újra sokkal de sokkal több nézőt vonzana a mérkőzések.
    (Csek ebben a kurva országban mindent tönkre tesznek és ellehetetlenítenek.)
  • Láma!
    ha csak a médiából értesülsz dolgokról akkor nem lep meg amit írsz.
    ha kijársz meccsekre, akkor meg nem írnád ezt.

nem magyarázkodnék, belinkelek egy videót, és döntsd el magad, hogy hol az igazság.

• king82
    Ezt nem vitatom! De most legyünk őszinték ehhez a színvonalhoz ezek a stadionok maximálisan megfelelnek. Mint látható a Győri stadion is igen csili vili lett. A Paksit elkezdték felújítani és a klubház része csodás lett oda is jó kimenni.
    Szerény véleményem mindenhol fel fel újítanának ha megfelelő kihasználtság lenni. Ehhez először focizzunk csalogassuk közönséget és mint külföldön legyen a család kikapcsolódása egy mérkőzés. Viszont a kemény B-középről se feledkezzünk meg mert néha az is illúzió romboló. Vigyen színt a stadionba, szurkoljon keményen de ezek után nem kell szétverni semmit. (Most nem a normális társaságra gondolok)
  • Láma!
    igen, valóban kell a színvonal emelkedése ahhoz hogy több szurkoló járjon ki. de ha marad a színvonal, ellenben rendbe rakják legalább a stadionok wc-it, büféit (a lelátót mondani sem merem), néhány csapatnál csökkentik a jegyárakat, már másfél-kétszer több drukker lenne kinn...
  • king82
    Jó reggelt!

Igen még mindig itt tartunk. De mondanám azt, hogy csodák vannak.... A lényeg valami alakul ez a szezon nagyobb részt már a fociról szolt és volt nem egy két nézhető mondanám de csak halkan szemet gyönyörködtető mérkőzés. Ha továbbra is ezen az úton haladunk érdemes lesz kijárni egyre többet meccsre. Engem konkrétan nem is érdekel még most, hogy szereplünk a nemzetközi porondon, ha betáblázva lenne minden hétvégém és kint kéne lenni a stadionba mert már olyan élvezetesek a hazai bajnokság. Talán előbb ezt érjék el a játékosok és utána már inkább elvárom a nemzetközi színvonalas szereplést is.
  • Unreal1942
    Majd meglátjuk. Sajnos nem sok sansz van, de egyik Magyar csapattal se lenne jobb a helyzet. Itt tartunk még mindig sajnos :(
  • bakkerman
    a malmö felejtős,jobb mint a videoton,sokkal. ami realitás az a HJK,a többi sajnos mind erősebb...BATE,a horvát bajnok,a litván bajnok,a grúz bajnok,a moldáv bajnok,sajnos ezek mind erősebbek
  • dave9004
    idevenném a HJK-t, a Malmö-t, (ha a plzen lesz akkor azt,) ha a senica lesz, akkor azt,
  • Grenzjager
    :))))mintahogy a Maribort is kiverték ebben a szezonban
  • passatgt
    simán tovább jutnak ,nem kell aggódni
  • Redmer
    Egyetértek
  • Grenzjager
    nem rossz májúan, de én a listán nem találtam olyan csapatot amely ellen lenne komoly esélye a Videotonnak.
    Egy-két verhető van, nem sok.
    Talán a grúz, az ír és a litván bajnok, valamint a moldáv bajnok (amely mondjuk idén a zágrábi Dinamót verte ki a BL-ből) mondható verhetőnek.

Magyarul a második selejtező körre jutáshoz is hatalmas mákra van szükség, mind a sorsolás mind a kipattanó iránya szempontjából.

Nem látom, hogy a magyar nemzetközi szereplése jutó vagy még pályázó csapatok erősödtek volna nemzetközi szemüveggel.

• Redmer
    Egy kis érdekesség
  • Redmer
    Én is remélem.
  • LasDen #12243
    csak kiszenvedték....ez a bajnokság az övék most...kicst furcsa elhinni, hogy a vidinek ez az első bajnoksága...remélem, hogy augusztustól szépen helytállnak majd a BL-ben....a többiek meg EL-ben....
  • Redmer
    Nincs kedvenc csapatom az itthoni bajnokságban de az ilyen külföldi szakemberekre szükség van, bármelyik csapatnál is legyen.
  • LasDen #12241
    múltkor láttam a 3. félidőben....hát nem egy nagy taktikus az ember az biztos.....bár ettől függetlenül még jó edző....
  • Solt
    Én azt is, hogy egyszer lesz a Fradi edzője! :)