32945
Magyar Foci
-
#12319 jah érdekes.. szerintem nem is igaz, ennyire hülyék nemlehetnek a vezetők hogy ilyen szerződést kötnek.. így a vak is látja hogy a játékosnak azaz érdeke hogy a kiessenek :p -
#12318 uramisten,kanta józsi és szekeres adrián helyében már csomagolnék,akármelyik nyugati országban megállnák a helyüket. Most ezzel a manőverrel szarban lesz a klub,mert a keret 80%-ának olyan szerződése van,hogy kiesés esetén szabadon távozhatnak,minden kivásárlási ár nélkül. Most ugye ilyenkor jöhet az a szó, hogy "ééérdekeees". :S :/ -
paly90 #12317 pontosan -
#12316 Még nem biztos.
Kérdés: a nyugatiban perpill a fideszoton krahahahham videoton II áll. Mi van ha ők nyernek, elvileg nem lehetnek egy osztályban az anyaklubbal ugye? Tehát ha ők nyernek, akkor is a jelenlegi második (Gyirmót) jutna fel? -
#12315 szégyen, a dvtk feljutott legalább? -
#12314 Kiesett az MTK. O.o
Riválisok, de akkoris... Hova süllyedt az a klub... :/ -
#12313 Juhász, Tőzsér gól. -
Takezó #12312 úgy legyen:D -
#12311 Akkor azért gyalog megyek fel! :D -
Takezó #12310 A Paksért?:D Hát ha bejuttok a csoportkörbe, egy rekesz sört kapsz tőlem, ígérem:D -
#12309 aszittem kint vagy.... -
#12308 Taki! 1 söröm már van? :) -
geo91 #12307 faszom kivan... a győri kirándulás nem tett jót a csapat amúgy sem fényes moráljának... -
Takezó #12306 Szerencsétlenek. Újpestnek minden bemegy, nekik meg semmi. -
#12305 honvéd szopja a gólokat rendesen..... -
#12304 de van de tiltja az ottani szabályzat, hogy "kihozzanak" onnan linkeket. -
gunners #12303 Ok.Kösz.Esetleg neked nincs oda regisztrációd? :) -
#12302 meg a kapus is nem? -
#12301 na a vidi kérdés engem is foglalkoztat,kiváncsian várom a nyár fejleményeit,ugyaneza loki részéről is igaz,ugyanis szarban lehetnek jövőre,mert ha holnap győz a fradi,akkor a loki már 3. se lehet -
#12300 Így van, Gerát nem csak a pénz motiválja. Én nagyon örülnék ha a kedvenc külföldi bajnokságomba menne a Bundesligába. Ott még simán elfér, 32 év még nem kor nyugaton.
Arra azért nagyon kiváncsi leszek, hogy a Videoton mennyit hajlandó áldozni erősítésekre a BL előtt figyelembe véve azt, hogy Elek és Alves nagy valószínűséggel dobbant a nyáron. -
#12299 sport-video.hu -
Grenzjager #12298 Löw ha Magyarországon játszik akkor az csak és kizárólag az Újpest lesz. -
gunners #12297 Annak az oldalnak mi a címe ? -
karajjj #12296 hát van a neten egy zárt fórum, ahol a fizető, vagy feltöltő tagok tudják letölteni a magyar meccseket, máshova nem nagyon szokták feltenni -
gunners #12295 Szevasztok!
Tegnapi ZTE -LOKI meccset honnan tudom letölteni?
Segítsetek ! Köszönöm! -
#12294 nem olyan rossz ő, bármelyik magyar csapatban erősítésnek számítana -
Solt #12293 Na azért ez túlzás... főleg ciprus! A bundesligában villoghatna még 2-3 évet... -
#12292 gyepesnek én azért fizetnék,hogy ne játsszon,egy csőd az az ember -
#12291 öregszik már,nemhogy többet nem fog keresni sehol,de megkockáztatom akárhova menne,jóval kevesebb pénzt kapna. PL-be már neki esélytelen,esetleg szóba jöhet még a championship,vagy egyéb nyugati ország,vagy ciprus. -
#12290 Gera maradjon csak külföldön, annyira nem öreg még, hogy hazajöjjön. :) Nyugodtan elmehetne valami kisebb spanyol csapatba vagy a Bundesligába. De szerintem még a PLben is akad kérője. -
#12289 de ő már öreg, máshol ennyit nem fognak fizetni neki
gyepesnek meg szerintem kevesebbet fizetnek:) -
Solt #12288 Esélytelen, ebben egyetértünk, de Gera helyzete elég speciális... Olyan túl sok neki már nincs hátra a karrierjéből, és, ha valami szart választ megint, akkor...
Ő még szeret focizni, és kétlem, hogy a pénz motiválná. Ráadásul ott a családja is... Véleményem szerint, ha a jelenlegi fizetésének a felét elő tudnák teremteni haza jönne. ( a Fradiba biztos ) -
#12287 2011 januári hir szerint Gera évi 485 millio forintot keres...
gondolod hogy ha egy vidi éves költségvetése kb 1-1,3 milliárd, akkor megdobják még 500 millióval (és akkor csak ugyanannyit kapna, amiért NEM fog idejönni) egyetlen játékos miatt, aki ráadásul fradista?
esélytelen....:) -
Solt #12286 Ne viccelj... az heti 250000.- Font!!! Ennyit CR keres baszod alássan! :D -
#12285 bazmeg hülye vagyok,na szóval 1 évre 1 millió font -
#12284 nem tudom mennyit keres kint gerzson,szerintem nem többet havi 1 misinél fontban,az havi ~300 millió forint,ami se a molnak nem pénz,se csányinak,se orbánnak,és még a remény is meglenne egy bl főtáblára -
Solt #12283 De a halacskásoknak ( hitgyüli) van... ráadásul Gera esetében elég csak odaszólni! :D -
#12282 nincs az államnak se annyi pénze hogy Gera a vidibe menjen...:) -
#12281 mehetne lokiba vagy vidibe:)
amúgy vidibe jöhetne gera, gyepes is, ők se nagyon fognak már angliába focizni:) -
#12280 Lőw Zsolt távozik a mainztól,a családjával hétfőn érkeznek 1 hétre haza,de még nem tudni marad-e németországban,vagy végleg hazajön.