32945
Magyar Foci
-
Grenzjager #12399 ..és az is furcsa, hogy Szivics, a KEcsó edzője már több mint egy hete tudta ki, mikor váltja Mezeyt, ezért nem értette a Vidi játékosainak meglepettségét..... -
Grenzjager #12398 minden rendben minden magyar adófizető szurkolók pénzéből is összetámogatott, az egyik államtitkár úr magáncsapatánál, a Fideszotonnál.
...ha most elmondanám a véleményem, akkor lehet, hogy kirúgnak - Vaskó Tamás (Videoton)
...valahogy nem érzem hogy másfél hónap múlva egy Pauló Szuzi által trenírozott Videoton nagy sikerrel venni a BL selejtező kört...
Újpesten Kovács Péter tulajnak is voltak húzásai, melyek után a játékosok feltűnőben edzőt buktattak lásd->FC Vaduz
-
Gabe18 #12397 Nem hát, mert várta a Dagesztáni ajánlatot... -
#12396 jajj hagyjátok má ezt a szart....május van....kurvéára tisztában van vele, hogy merre mehetne....nem 1 ajánlat után fog dönteni....a lille-hez sem ment el.... -
geo91 #12395 reméljük ő is tudja, hogy elbaszná a karrierjét egy ilyen igazolással, még ha sokkal többet keresne is... -
#12394 sajnos van realitása a hírnek...mi magyarok ha nagy pénzről van szó,elfelejtünk gondolkodni,és helyesen cselekedni...ne legyen igazam,de lehet ott fog kikötni,ha már ennyire nyílvánvalóan elmondta,hogy volt megkeresés,sőt több is annál -
karajjj #12393 miért? minimum ötször annyit fog kapni, mint a hollandoknál :D -
#12392 Ha igaz, a következő hír az lesz, hogy Spitney Bears II. elhagyta ... :D -
#12391 még nem igazolt oda...sőt...még el se kezdődött az átigazolási szezon.....még 5100 klub fog érte érdeklődni.... -
Zenszkij #12390 Ezzel a húzással eltűnik ő is a süllyesztőbe. Dagesztán? LOOOL -
#12389 remélem kamu :S
jobb csapatot érdemelne zsuzsi -
#12388 igen,mélyen tisztelt szövetségi kapitányunk ott csücsült a hulladék ketsó-viktor meccsen,ahelyett hogy őt nézte volna... -
#12387 válogatott keretbe meg nem fér be... -
#12386 tegnap bajnok lett a genk,tőzsér dániel csapata,csapatkapitányként ő emelhette a magasba először a trófeát,nagy grat! olasz,spanyol,német csapatok érdeklődnek utána,7 millió euró lehet a kivásárlási ára. -
#12385 KTE megérdemelte
de azért elég amatőr dolog volt sosát bejelenteni új edzőnek a kupa döntő előtt..azért szerintem ez is közrejátszott
grat Szivicsnek jöhetne a Fradiba! -
#12384 nah...viktor nem eröltette a kupát vagy direkt így akarták???? :D
örülök, hogy kte nyerte....am foxi nem nagyon eröltette az interjúzást...nem is értettem mit mondott :D -
#12383 2-1-nél kimentem elrakni a bicikli maradványait meg felraktam a kaját....hallom gól...jövök vissza nézem 3-2....wtf??? :DD -
#12382 Tésztás Gyuri megsértődve szar taktikával küldte fel a csapatot. -
#12381 lol 2-0 :D -
#12380 BEWIN -
#12379 jöhet az összeesküvés elmélet hogy így akarják még drámaibbá tenni a vidi győzelmét meg a faszom tudja mit találtok még ki :D -
#12378 lol vezet a Kecskemét :D -
#12377 ez elég nyers megfogalmazás volt :DDD na mind1,hajrá Viktoroton XD -
#12376 szerintem a vidi nyeri,ha egy bajnokságot sikerült összedobni nekik,akkor most ez az 1 meccs nem nagy kunszt az MLSZ-nek/MOL-nak/OV-nak/Csányinak -
#12375 nah...akkor a kérdés adott...Hol van a magyar kupa???? -
#12374 azért kell a 24 csapat,hogyha netán kijutnak olyan országok mint Finnország,Fehéroroszország,Norvégia stb... akkor meglehessen zsarolni a szövetségeiket,hogy csurranjon-cseppenjen már misi Platini úrnak. Esküszöm ezt a két embert(Platinit,Blatter) ki kéne baszni az egész futball életből,ha nem ez a korrupt mocsadék vezetné ezt a szarkupac UEFA-t,akkor most készülnék a jövő évi EB-nkre a horvátokkal -
#12373 ja arra már lesz esélyünk de szerintem szánalmas hogy platini megváltoztatta a létszámot
minek oda 24 csapat:S:S:S bőven elég 16 -
#12372 na hát hajrá
nem tudom miért nem támogatja egy kis pénz kéne csak tőle egy pár 10milliárd bundázgatásra ha már ő a leggazdagabb magyar... -
#12371 KaTE vs vidiCS.....
szerintem a kate fog nyerni egy három nullra.... -
#12370 A 2012es EBre szinte tuti, hogy nem jutunk ki.
Viszont a 2016os EB 24 csapatos lesz, nem 16 így akár lehet rá esély. -
#12369 Torghelle...
irány ciprus AirSanyi -
#12368 azaz,ki kell jutni legalább 1 VB-re(2014-2018),és egy EB-re(2012-2016) ?????? több esélyt látok arra,hogy én ezeket a selejtezőket már egy osztrák kis falujának a vendéglőjéből nézem szakácsként,minthogy ott leszünk valamelyik rendezvényen...persze mindkettőben maximálisan hiszek,az egyikben már csak a jövőm miatt is. -
Unreal1942 #12367 A remény hal meg utoljára. -
#12366 szevasz barnus elvtárs,mit szólsz gyurcsány új pártalapítási gondolatához? :DDD -
golvago99 #12365 És természetesen a legjobb magyar játékos is egyben -
#12364 egyébként Dzsudzsi lett az első a holland bajnokság kanadai táblázatán,tehát ezt akár úgyis nézhetjük hogy hollandia legjobb játékosa...
1. Dzsudzsák Balázs (magyar, PSV) 16+13 29
2. Björn Vleminckx (belga, NEC) 23+5 28
3. Dmitrij Bulikin (orosz, Den Haag) 21+6 27
4. Mads Junker (dán, Roda) 20+6 26
5. Dusan Tadics (szerb, Groningen) 7+17 24
6. Dries Mertens (belga, Utrecht) 10+13 23
7. Luuk de Jong (holland, Twente) 12+9 21
8. Jeremain Lens (holland, PSV) 10+11 21
9. Wesley Verhoek (holland, Den Haag) 7+14 21
10. Ola Toivonen (svéd, PSV) 15+5 20
Willie Overtoom (kameruni/holland, Heracles) 15+5 20 -
#12363 nem tudom amúgy hogy tisztában vagytok e vele, de én a múltkor utána néztem hogy vajon a Dottore mitől akkora ász a magyar edzők között...
nos, most hogy egy olyan csapattal bajnokságot nyert, ami edző nélkül is megnyerte volna, így a nagy T. György (nem, nem tisztelt, hanem tésztás) már 2-szeres magyar bajnok!!!! woooooow meg van egy 3. helye.
ennyi.... semmi több...
ja meg ugye 85-ben az év európai szöv. kapitánya, és hogy megérdemelte, nem bizonyítja jobban, mint 86' és Mexikó... -
Unreal1942 #12362 Lehet savazni ,de csak egy bajnok csapat vezető edzője volt.
Most várják a csodát egy neves játékos, de nevesincs edzőtől.
Komoly pénzek nélkül nem sokra viszi ő sem. -
karajjj #12361 pedig nagyon is az, ha megnézed, elmondja, hogy 3 igenfasza csapathoz mehetne, de nem megy, mert meg van sértődve... -
#12360 és egyiket se fogadja el, inkább rinyál tovább.