32945
Magyar Foci
-
karajjj #12439 szolnokon kár lett volna kiépíteni a világítást -
#12438 ez lött a víge....
1. Videoton FC 61
2. Paksi FC 56
3. Ferencvárosi TC 50
4. ZTE FC 48
5. DVSC-TEVA 46
6. Újpest FC 45
7. Kaposvári Rákóczi 43
8. Szombathelyi Haladás 41
9. Győri ETO FC 41
10. Budapest Honvéd 40
11. Vasas 40
12. Kecskeméti TE-ERECO 36
13. Lombard Pápa Termál FC 35
14. BFC Siófok 34
15. MTK Budapest 30
16. Szolnoki MÁV FC 21 -
#12437 ő sincs már ott agyilag -
#12436 Gera a 71.percben lépett pályára Zamorano cseréjeként az Arsenal ellen. A 75 percben kiállították! roll
-
geo91 #12435 A:SDAS:D sajna nem volt nálam :D -
#12434 az mekkora oltás lenne már neki :D -
#12433 :DDDDD -
karajjj #12432 és egy fülesre kérted legalább? -
geo91 #12431 *ugyanazon a -
geo91 #12430 ma ugyan azon rendezvényen melóztam szántó dáviddal és szereztem tőle aláírást is :D -
#12429 nem genyózott Töki,köszi -
Grenzjager #12428 1.30-kor (VID-KTE MKdöntő összefogl) -
#12427 valaki betudná linkelni azt amikor tököli nekiesett licinginek a kupa döntőn? -
Solt #12426 -
Unreal1942 #12425 :((( -
Grenzjager #12424 a nagyja U23 korosztály
kapusok
Sztankó Gábor (Dunakanyar-Vác)
Dombai András (Enternet-FC Tatabánya)
védők
Pirka Tamás (Gyirmót FC)
Oláh Gergő (Békéscsabai Előre 1912 SE)
Kovács Zoltán (Vecsés FC)
Vattai Balázs (Ferencvárosi TC II)
Tóth Imre (Makói FC)
Kornis Attila (MTK Budapest II)
Éles Szilárd (Mezőkövesd-Zsóry)
Fejes András (Videoton-Puskás Akadémia)
középpályások
Albert Ádám (Dunakanyar-Vác)
Domokos Bálint (Bajai LSE)
Gulyás Máté (REAC)
Farkas Péter (Dunakanyar-Vác)
Wittrédi Dávid (Pécsi MFC)
Pákolicz Dávid (Nyíregyháza Spartacus FC)
csatárok
Frőhlich Roland (Bajai LSE)
Granát Balázs (DVTK)
Germán Tamás (Nyíregyháza Spartacus FC)
Szabó Tamás (Orosháza FC) -
Solt #12423 Irdatlan negatívok tudtok néha lenni... :(( -
#12422 akkor egyértelműen ott van a top ligák közt az nb2,majd ma este zomborisanyi meg nyilasitibi biztos kitér erre a fantasztikus meccsre a sóvernyúzban -
Solt #12421 Örülj az eredménynek... :D -
#12420 "A félidei 1-1-es döntetlen 5-1-re nyert a magyar NB II-es labdarúgó-válogatott a szerb másodosztályú ligaválogatott ellen, Szegeden."
Ez már megint milyen mondat? -
Solt #12419 Nem rossz... -
Solt #12418 Engem az a flegma feje irritál, meg az állandó pofázása, hisztije anno. De amit írt, ha valóban úgy volt, akkor nagyon szimpatikus. -
Grenzjager #12417 :)))
Szivics: Tököliben egy vadállat lakik
Töki mndig is nagy spíler volt, csak külön, a Fradiban is jól tolta ha nem hisztizett, csak felcsinált egy cigánycsajt, 2 kölök asszem, aztán a pénz kellett a gyerektartáshoz, emiatt inkább bevállalta a padozást Németországban, most végre megint elemében van, csak már koros... -
#12416 hát azért a csapatok hivatalos honlapjai is mókásak néha,pont tavasszal olvastam a loki honlapján,hogy még mindig elérhető közelségben a bajnoki cím,ugyanaz nap az NSO-n meg azt hogy a debrecennél a 3. a cél :DDDDD most akkor ki hazudik? :D -
#12415 Jó reggelt!
Akkor mostanában a hathárom és a FourFourTow a legnormálisabbak és megbízhatóak. Na meg a csapatok hivatalos honlapjai. -
Solt #12414 Eleinte jó volt, de ma már... :( ( mondjuk a pepsi mindig is szar volt! :D ) -
#12413 Kommenteket csak itt és az indexen olvasok, de utóbbinál sem túl magas a színvonal sokszor. Illetve még PH-n olvasom a foci topicot. :)
A cikk is tele volt hibával, de azért elolvastam. Ha igaz az interjú, akkor Tökölinek igaza volt.
Olyan ez a pepsifoci, mint a pepsi: szar :D -
Solt #12412 Jó, hát a pepsi színvonalát ne firtassuk... lassan alulmúlja az NS-t. A hozzászólók már elérték azt a szintet... -
#12411 "és már nem cséká"
Hogy lehet ilyet leírni egy újságcikkbe? Szánalmas... -
Solt #12410 Nem a szívem csücske Töki, de, ha valóban úgy volt ahogy mondja, akkor tökéletesen igaza volt. -
#12409 Lassan az összes klubot fel lehet sorolni :DD
Kiváncsi leszek hova igazol a végén :) -
#12408 Dzsudzsák sztori part II. -
#12407 Páulu Szuzáról mondták:
„Attraktív, támadó, sokpasszos futballra és a játékosok folyamatos fejlesztésére törekszem” (P. Sousa)
„Igazság szerint a nyomát nem láttam attraktív futballnak. Képesek voltunk más csapatok megállítására, de képtelenek a támadásépítésre és a kockázatvállalásra”
(egy QPR-drukker reakciója erre)
„Jól is elsülhetett volna az edzősködése. A védelem építésével kezdi minden edző, és az rendben is volt, a támadójátékon kellett volna fejleszteni, de rengeteg középpályás és támadó volt sérült, ráadásul a csatárok nem is voltak elég jók”
(egy másik reakció a fentiekre)
„A támadójáték jó volt, mikor Sousa bevállalta azt, de a legtöbbször nagyon negatív taktikát alkalmazott”
(még mindig a QPR-drukkerek vitája).
„Jól keveri a kártyákat, tud 4–4–2-t, 4–3–3-at vagy gyémántot is játszatni, rendszeresen meglepi az ellenfeleket”
(Lee Cook, a QPR futballistája)
„Jó menedzser, néha felvillantja, hogy kitűnő képességei vannak, de szüksége van egy tapasztaltabb szakember irányítására. Az igazolásaival gondok voltak, sok játékost hozott Championship-tapasztalat nélkül”
(egy Leicester-drukker a Sky Sportson a menesztés után)
„A megközelítése elég negatív, nem jó csapata támadójátéka. Inkább nem akar kikapni, mint hogy a győzelemre törjön”
(egy Swansea-szurkoló ugyanott, ugyanerről)
„Nem volt elég higgadt vagy okos ahhoz, hogy megtartsa a negyedik helyet. Külföldre kellene már mennie, nem minket boldogítania. Isten veled! – mondják egyszerre a Swansea és a Leicester drukkerei.
(egy nem túl pozitív búcsúüzenet, szintén a Sky Sportson)
„Okos és jó stratéga, de ragaszkodott a Leicesternél a 4–3–3-hoz, és a hosszú labdákkal operáló csapatok ezt büntették.”
„Rengeteg labdabirtoklásra kell számítani: a Swansea-nál a együttese a meccsek hetven százalékán vívott ki labdatartási fölényt. Másfelől a csapatból hiányzott a gyilkos ösztön, és ez megmutatkozott a gólok alacsony számában."
(elemzés a Foxbloggeren)
„Jó elképzelései vannak, de a Championship nem volt megfelelő ezek megvalósítására”
„Érdekes volt ez az egész, a csapatunk passzjátéka igen jó volt és a támadójátékon is javított, de közben a védelem szétesett. A Swansea-nál pedig pont ebben volt jó, kőkemény védelmet rakott össze. Különös menedzser, talán más országban sikeresebb lehetne.”
(avagy az angol futballkultúra és Paulo Sousa viszonya)
Kellett ez Garancsi úr? -
Solt #12406 Ilyenkor azon kívül aki ezt szponzorálja anyagilag, mindenki jól jár! :D -
#12405 én magyar fociban már ilyen dolgokon nem akadok fenn :) amikor a honvéd 3-4 évet iratott alá nevesincs nyomorékokkal,akiket fél év után kibasztak...azt ne mondja nekem senki,hogy senki nem járt jól ezekben az üzletekben... -
Solt #12404 És mivel ez egy teljesen valószínű forgató könyv, csak azt nem értem miért írtak alá egy edzőként szinte semmi eredményt fel nem mutató emberkével 3 évet... Pontosabban értem... majd pár emberke osztozhat a szerződésben kikötött végkielégítésen... -
#12403 megbuktatják,azt szevasz. amekkora elvárások lesznek a vidinél nyáron,ha az első selejtező körben kiesik a csapat,és utána 2 bajnoki után nyeretlenek lesznek,kibasszák azt kész,majd jön más -
Solt #12402 Itt a nyár, már nem kell kabát... ez egy teljesen logikus döntés! :D -
#12401 "Kabáttal szerződést bontott a Debrecen"
-
#12400 Ha eligazol ebbe a putriba, akkor annyi a karrierjének.