32945
Magyar Foci
  • bakkerman
    3 komoly külföldi ajánlat....1 a kuwaiti 2. osztályból,egy a német regionalligából,1 meg a moldáv 2. osztályból
  • paly90
    ez szerintem most pont nem hiszti...
  • karajjj
    dottóre hisztizik tovább

"A vezetők három éves nemzetközi szakaszra terveznek, ekkora szerződést akarnak kötni. Nekem az sok lett volna. Magyar csapatot már nem vállalnék, három külföldi ajánlatom van komoly kluboktól, de egyiket sem vállalom." Az edző a riporter kérése nem árulta el, mely klubok ezek.
  • LasDen #12356
    wikipediara hivatkozni....érdekes...:D
  • karajjj
    félidőben kiment a szurkolókhoz a lelátóra
  • karajjj
    Andics is megpattan
  • Láma!
    a szolnok most kaposváron verte a hazaiakat, szal nem olyan biztos ott a zte siker.

egyébként a legegyszerübb, ha a fradi annyi pontot szerez mint a riválisai, akkor 3. :)
  • passatgt
    ha fradi kikap, loki döntetlen, zte nyer, zte a 3.
    ha fradi döntetlen, loki döntetlen, zte nyer, fradi a 3.
    ha fradi nyer, ő a 3.
    ha fradi kikap, loki nyer, loki a 3.
    ha fradi döntelten, loki nyer, loki a 3.
  • passatgt
    ja és a pontok: 47-46-45 :)
  • passatgt
    3. helyre még jöhet a FTC, DVSC, ZTE

Fradi - Pápa
    Loki - Haladás
    Szolnok - Zte

ZTE tuti nyer, másik kettőből akármi lehet.
  • Grenzjager
    magyarul jön a bajnokhoz egy "no name" edző ... mert végül is mint edző eddig semmit sem ért el.
  • bakkerman
    bazmeg nso-n az egyik barom azt mondja,hogy ő inkább DVÉRIT(!!!) bízta volna meg a csapat irányátásával :DDDDDD könyörgöm,mégiscsak bl induló lesz a csapat,szerintem nem lesz rossz ez az edző,mégiscsak champ-be is volt edző. mondjuk a szkászniról is ezt gondolták,azt megbuktatták kulibálijék
  • Takezó
    Mondjuk ez abból a szempontból jó, hogy minden bizonnyal nem jött volna ide, ha nem ígértek volna neki egy csinos átigazolási keretet, amivel még a BL-re is van esély.
  • bakkerman
    én meg itthon
  • bakkerman
    kiváncsian várom mire megy majd a vidivel,ha tésztást felűlmúlja,akkor biztos bajnok lesz megint a csapat.
  • banok
    Az útóbbi hetekben a keretbe sem került be.
  • king82
    Most mit vártál. Egy jó ideje ez megy. Az idei év nem jött neki össze.
  • banok
    GERA PADON ÜL!!!
  • king82
    Jó reggelt!

Na kíváncsi leszek mire viszi ezzel az a vezetővel a csapat. Én nem sok jövőt jósolok neki.
  • LasDen #12340
    még halvány emlékszem mikor oda igazolt...nem gondoltam volna, hogy ekkora legenda lesz belőle ott.....:D
  • Solt
    Edzőként gyakorlatilag nulla eredményességet felmutató emberkével aláírnak egy három éves szerződést csak azért, mert egy kiváló játékos volt... ezt nevezem pazarlásnak. Nem fog egy szezont kitölteni, ebben szinte biztos vagyok... ( de ne legyen igazam )
  • banok
    Úgy néz ki tényleg van ott lé. Ha ide hozzák Messit is akkor hajrá Vidi!
  • McFrost
    Már kezdődik: még munkába sem állt, a magyarok 80% már is utálja Sosát :D
  • karajjj
    kirakták a dottórét, örök hiba...
  • paly90
    nekem is van egy érzésem
    de ne legyen igazunk
  • Solt
    Bukta lesz... nem kicsi.
  • LasDen #12333
    nekem az is furcsa, hogy a championship-ből jön...lehet hogy csak nem vagyok hozzá szokva, hogy valaki magasabb bajnokságból jön...nemtom...:D
  • passatgt
    Portugál válogatottnál dolgozott Queirozzal is, utána Queens Park Rangershez ment ahol pontosan nem tudom mi történt, de kirúgták. Utána Swansea City, ahol 7.-ek lette, ami 27 éve a legjobb helyezésük volt, aztán átment a Leicester City-hez, ahol 9 meccsen egyszer nyertek, ezért kiraktk.

Hát nemtom:)
  • LasDen #12331
    oké hogy játékosként van neve, de edzőként nem sok eredményt tett le...elég felemás eredményei vannak a csapataival és inkább a negatív felé húznak....jó nem olasz negyed osztályból jött senki, de nem sok jót jósolok...aztán remélem meghazuttol...:D
  • paly90
    Pintérnél még a Mágus is jobb lenne:d
    amúgy én nem vagyok benne biztos h jó választás, de majd az idő eldönti
    én a legjobban Szivicsnek örültem volna mint vidista
  • passatgt
    vegyes érzéseim vannak ezzel kapcsoaltban, de csak jobb mint pintér vagy a gyerekmészöly:)
  • paly90
    http://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/mezey-hattyudala-a-bajnoki-arany-volt-paulo-sousa-a-vidi-edzoje-2077568/

hoppá
  • passatgt
    herta utánpótlásnál dolgozik
  • bakkerman
    visszavonul,vagy jön haza?
  • banok
    Dárdai kezdő a mai Hertha meccsen (77.000 néző) és a 42. percben lecserélték. Ez volt a búcsúmeccse.
  • bakkerman
    ő tudja,csak ha a felnőtt csapat szar,nincsenek eredmények,akkor a játékosok értéke se lesz az egekben,szal nagyon profitra se számíthat. bár nem sajnálom,top100-ban van ígyis.
  • McFrost
    MTK felnőttben óriási anyagi gondok vannak. Várszegi állítólag, ha még fizet, akkor csak az akadémiát tolja.
  • bakkerman
    ott van elcseszve az egész,hogy 2008 óta(amikor bajnokok lettek) minden átigazolási szezonban lecserélődik a fél keret,a távozók helyett,akik addig alap emberek voltak,jöttek fel az u19-ből suhanc kölykök,akik hirtelen ott találták magukat a kezdőben,ez még tavaly-tavaly előtt elment,de idén már kibukott ez a rutintalanság. Ha picit visszább fogná Várszegi a játékos eladásokat,és évente max 3-at adna el,és a helyükre csak 3 új ember jönne fel,akkor lehetne egy jó keretük.
  • LasDen #12321
    az a lényeg, hogy nem lehet fogni 9 játékost az akadémiáról és egyből kezdőbe rakni, mert nyáron elment mindenki, de kurva jó az akadémiánk majd ők megoldják....ezt nyáron baszták el....
  • bakkerman
    a másik meg az hogy ennyire nem lehet gyenge ez az MTK...tele vannak tehetségekkel,kiskoruk óta együtt játszanak már a sándor károlyban,full faszántos képzést kaptak egytől egyig,erre kiesnek...bár ahol 350 néző kiváncsi a csapata sorsdöntő meccsére(mtk-haladás) ott ne legyen nb1-es csapat.