1503 AD the New World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jó neked, hogy ezt tudod mondani az elsõ pályáról. Én itt, még nem tartok.Igen a csajt hazafuvarozta, utána pedig elvittem a sót a vágott szemü mongoloknak. Aztán felefedeztem a sziget lakosait (indiánok és valami bantu négerek). Most valami olyat mond, hogy szerelj fel 4 hajót evvel meg avval és indulj el délre az egyiptomiakhoz. Éppen azon vagyok, hogy összejöjjön a cuccos ami kell hozzá. Nem emlékszel erre a részre?
\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]
ÉBRESZTÕ, hétalvók. :o))))
Meg mondaná nekem valaki, mi a cél az elsõ pályán. Azt értem, hogy fel kell pakolnom a hajómra ezt + azt, és el kell hajóznom vele délre az egyiptomiakhoz (legalábbis ha szerény angol tudásommal jól értelmezem a dolgo), da ha odaérsz mi mit kell csinálni. El kell nekik adni az cuccost, mint a mongoloknak a sót??? Valki árulja el nekem, legyenszíves.
Thx.
\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]
Jó éjszakát mindenkinek.
Na gyerünk mégegyszer neki (de most csak a felétõl) @:o)))))))
Ha ráklikkelsz a small farmra, akkor a jobboldali kezelõpanelen a képe alatt megtalálod az alkohol és a kaja szimbólumát. Ha valamejikre ráklikkelsz, akkor egy piros X lesz a szimbólumon, és attól kezdve, csak a másikat termeli. Tehát tiltsd le a piát (antialkoholist) @:o))))
28 órát nyomtam folyamatosan alvás nélkül és nem boldogulok az új térképen.Kiváncsi lennék a taktikádra,mert engem sittre vágtak.Probáltam az ellent legyakni ugy, hogy kezdetkor az õ szigetére is raktam egy bázist ,de 3 favágon és egy small-fortressen kivül mást nem tettem oda.

Nincs benne adó,de mégis van.Értem ezalatt hogy minél nagyobb a lakosság létszáma annál több a pénzed.Érdemes visszaolvasnod /csak 2 oldal/,mert szerintem van pár hasznos tanács. Ne ugy állj neki, hogy leraksz mindenbõl sokat ,mert akkor annál is hamarabb becsõdõlsz mint azt gondolnád :o) Figyelned kell miket igényelnek a lakok /klikk a házra/ és azokat ha igyekszel teljesiteni, akkor fejlõdni fognak a házak,igy több lakója lesz és a pénzed is több.Szerintem ne a champaigneval kezdd, hanem egy szabad pályával.Rakd le a kezdõ kikötõd és pakolj ki a hajódból.Épits 6-8 házat rakj nekik utat,food és ruhaüzletet.Rakj le egy vadászt és egy -két fatelepet.Na, meg egy potatoföldet. Ez termeli majd kezdetben az alkoholt a kocsmába.Ha elkezded emelni a házak létszámát akkor sacc/kábé 15 ház lerakása környékén kapod a kocsmát majd a kápolnát. Ha ezeket lerakod szintén nöni fognak a házaid.Ha ráklikkelsz a fõépületetre és ott a kérdõjelfülre akkor alul-középen tudod engedélyezni hogy a lakok a raktárodban lévõ toolsz fa téglamennyiségbõl fejlesszenek maguknak.Ezt idõnként célszerü kikapcsolni,mert van hogy azért nem tudsz valamit felépiteni,mert a kismocskok az orrod elõl veszik el az épitõanyagot.Ha sok a kaja ,rögtön beállithatod árusitását. Szal igy fokozatosan probálgasd és legyél türelmes.
Én azt vettem észre ha birkákat teszek le és a fákat kitörlöm az épület hatókörében, jobb a tenyészete.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
csocsi
kapják be 😊
játszottam elõszõr egy free pályán, vmi 400e arannyal indul a dolog, vagy 12 orát játszottam, de nemtudtam harmadik szintre lépni mert nem volt dohány és venni se engedett
indítottam kampányt, de ugy 4-5 ora után, 800 lakosnál elfogyott a pénz, kikapcsoltam szinte mindent, egy ideig pozitivban volt, aztán szép lassan csökkeni kezdett, pedig NEM CSINÁLTAM SEMMIT! szar ez a játék, mert nemtudom hogy mire költik a pénzt, termel a kovácsom szerszámokat, de csak ugy eltünik a semmibe! ugyanez van fánál is, vagy 7-8 favágo kellett hogy legyen fám, de VALAMIRE felhasználják a fát is (és most nem a kovács vagy ilyesmi), csak ugy fogynak a dolgok maguktol
ismerek pártucat stratégiát, de ez egyszeruen érthetetlen volt számomra
szinte semmilyen részletes információt nem kapsz a városrol, statisztikákra vágynék, hogy be tudjam állítani mibõl mennyit termelek, mibõl mennyi fogy, ha valami nem kell akkor ne álljon meg csak ugy, hogy ott van a workshopban 5 egység és utána csak fogyasztja a pénzt és nem csinál semmit... kereskedés nagyon gáz, hiába van kurvasok sóm, téglám, kajám, vasam stb. egyszeruen nem lehet eladni semmit
gáz